voker 11.09.07, 21:13 Chce dodac na forum: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=40222 jeden odnosnik do "Varia: księga gości; nasze urodziny i imieniny; przysłowia; kolaże Anulkiny", ale po chwili wraca do poprzedniego opisu (dodana link znika) Link Zgłoś Obserwuj wątek
active.x Re: opis forum 11.09.07, 21:29 Może wykorzystałeś limit znaków w opisie? (masz w źródle dość dużo & nbsp; -te spacje które przesuwają Ci tekst) Link Zgłoś
voker Re: opis forum 11.09.07, 21:36 active.x napisała: > Może wykorzystałeś limit znaków w opisie? > (masz w źródle dość dużo & nbsp; -te spacje które przesuwają Ci tekst) nie bylo takiego komunikatu, nawet tego ze zostaly wprowadzone zmiany, a mimo to odnosnik pojawil sie na chwile Link Zgłoś
active.x Re: opis forum 11.09.07, 21:51 Nie wiem, może problem tkwi w czym innym, to mi się pierwsze nasunęło na myśl. Kiedyś chciałam zmienić nazwę mojego forum prywatnego na dłuższą niż dopuszczalne 30 znaków to też pojawiła się ta dłuższa nazwa na chwilę,po czym automatycznie skróciło do poprzedniej. Link Zgłoś
active.x Re: czy dostane odp. w tym stuleciu? 14.09.07, 12:13 Spróbuj wykasować część nagłówka, np te przesunięcia i wtedy spróbuj wrzucić nowy link. Może link pojawia się na chwile do czasu sprawdzenia przez serwer ilości znaków i przy przekroczeniu iluśtam zostają zmiany anulowane. I dlatego nie pojawia się info o wprowadzonych zmianach(które nie zostały zaakceptowane) Link Zgłoś