Dodaj do ulubionych

Wyniki konkursu....

18.12.01, 15:24
Witam!

Jest juz po 15.00 a wynikow z poprzedniego dnia w dalszym ciagu nie ma. Z
tego co podajecie na stronie maja byc nastepnego dnia kolo poludnia. W zwiazku
z tym wedlug Was ktora godzina oznacza poludnie i co to znaczy "kolo poludnia"?

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • ela-ko Re: Wyniki konkursu.... 18.12.01, 15:37
      ok juz jest dobrze
      widocznie cos z siecia moja bylo nie tak :)
    • marysienkad Re: Wyniki konkursu.... 18.12.01, 16:04
      Jeśli się nie mylę to w regulaminie jest napisane, że w ponieniałek 17 grudnia
      powinno być 20 zwycięzców, natomiast na liście laureatów znajduje się tylko 10
      osób!!!
      • redakcja Re: Wyniki konkursu.... 18.12.01, 16:24
        Przepraszamy za wprowadzenia w błąd, ale to wina chochlika redakcyjnego. Od
        poniedziałku do piątku rozdajemy 10 zestawów POP Idea dziennie.
        Na liście prezentów była prawidłowa ilość.
        • bondido Re: Wyniki konkursu.... 18.12.01, 16:44
          Chcochlik chochlikiem, ale regulamin mówił wyraźnie o 20 zwycięzcach.
          Nie życzę Wam, aby ktoś okazał się zbytnim formalistą i zarządał podania listy
          20 osób oraz wydania im nagród (dwójkami: jednej telefon, drugiej akumulatorek
          z ładowarką ;))) )

Tak to jest kiedy regulamin układa się metodą 'kopiuj - wklej' ;)

...Ale jestem upierdliwy!
          No ale musiałem się na kimś troszkę wyładować :)
          • redakcja Re: Wyniki konkursu.... 18.12.01, 17:34
            Zdajemy sobie sprawe, ze tak sie moze zdarzyc, ale mamy jednoczesnie nadzieje,
            ze nasi uzytkownicy okaza nam troche serca i zrozumienia. Nie bylo nasza
            intencją, zeby kogokolwiek oszukac. Ufamy, ze wszyscy Panstwo wybacza nam to
            pomylke. Nie takie rzeczy wybacza sie przeciez w czasie Swiat.
            • Gość: fanny Re: Wyniki konkursu.... IP: *.chello.pl 18.12.01, 18:43
              Dla mnie to niestety granda - najpierw we wszystkich zarzutach dotyczacych
              konkursu powolywac sie na swietosc regulaminu, a teraz twierdzic, ze w
              regulaminie chohlik namieszal. Nie bralam udzialu we wczorajszym konkursie,
              wiec powinno mnie to ani ziebic, ani grzac. Ale uwazam, ze takie wpadki psuja
              wizerunek portalu i na Waszym miejscu z wlasnej (Agory) kieszeni wolalabym te
              dodatkowe nagrody fundnac, niz zaslaniac sie bledami w regulaminie. To zupelnie
              niepowazne. I moze internauci Wam wybacza, ale konkurencja moze uzyc to
              przeciwko Wam :-(
              • fjolka Re: Wyniki konkursu.... 18.12.01, 19:24
                Kobieto, jakas Ty zazarta. Przeciez jak wol bylo w liscie nagrod,
                ze 10. Pomylili sie, to prawda. Ale kazdemu sie to zdarza. Ty zapewne tez nie
                jestes taka profesjonalistka, na jaka sie tutaj lansujesz.
                A co do konkurencji - to uwierz mi. Oni to szybciej zrozumieja niz Ty.
                I nie Ty bralas udzial w dzisiejszym konkursie, a najwiecej krzyczysz.
                Wyluzuj sie troche.

Gość portalu: fanny napisał(a):

> Dla mnie to niestety granda - najpierw we wszystkich zarzutach dotyczacych
                > konkursu powolywac sie na swietosc regulaminu, a teraz twierdzic, ze w
                > regulaminie chohlik namieszal. Nie bralam udzialu we wczorajszym konkursie,
                > wiec powinno mnie to ani ziebic, ani grzac. Ale uwazam, ze takie wpadki psuja
                > wizerunek portalu i na Waszym miejscu z wlasnej (Agory) kieszeni wolalabym te
                > dodatkowe nagrody fundnac, niz zaslaniac sie bledami w regulaminie. To zupelnie
                >
                > niepowazne. I moze internauci Wam wybacza, ale konkurencja moze uzyc to
                > przeciwko Wam :-(

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka