malopolanin 04.01.02, 21:17 Czy nie można zrobić podkategorii o przyłączeniu nowych powiatów do Małopolski na forum Kraków? Tytuł już zaproponowałem, mogę też podać inne propozycje. Pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
malopolanin Re: Do Mass 05.01.02, 08:51 Propozycje nazwania podkategorii: 1. Secesja... tylko z Krakowem 2. Powiaty, które chcą do Małopolski 3. Wielka Małopolska ( ta propozycja, padła niedawno na krakowskim forum) Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.:) Utworzenie tej podkategorii umożliwi pojawienie się nowych bywalców na forum. Pozdrawiam Link Zgłoś
maas Re: Do Mass 07.01.02, 11:51 Nazywa sie "Powiaty i Malopolska", moze byc? :) Poproscie swoja redakcje o przeniesienie odpowiednich watkow do nowego podforum! Pozdrawiam, Maas Link Zgłoś
malopolanin Re: Do Mass 07.01.02, 17:33 Wielkie dzięki za zainteresowanie się naszą prośbą. Tytuł może nie do końca satysfakcjonujący, ale super! Pozdrawiam Link Zgłoś
pius01 Re: Do Mass 28.01.02, 05:00 Zauwazylem, ze osobnik podpisujacy sie"Kagan" pisze swe klamstwa z roznych adresow w Australii. Proponuje wiec, aby zablokowac, przynajmniej tymczasowo, wszystkie adresy z Australii, aby sie ten zboczeniec wiecej nie dostal na to forum! Z Australii i tak pisze malo ludzi, wiec niewielka niewygoda byla by tym zablokowaniem spowodowana. Mozna by zreszta zrobic wyjatki dla niektorych adresow, tak, aby "Kagan", ta sliska gnida, sie nie mogl znow przeslizgnac na to forum! Co Wy na to? Prosze napisac na pius01@poczta.gazeta.pl Hej! Link Zgłoś