j_karolak 12.11.03, 08:54 Pisać tylko po zalogowaniu, a za każdy login płacić 10 zł!!! Wtedy się im odechce. I mi też. Link Zgłoś Obserwuj wątek
gitman Re: Rozwiązanie problemu chamstwa! 12.11.03, 09:35 j_karolak napisał: > Pisać tylko po zalogowaniu, a za każdy login płacić 10 zł!!! > > Wtedy się im odechce. > > > I mi też. dyszke nei za login, ale za kazde logowanie! (wylogownaie co 5 minut obowiazkowe). wtedy i ja odpadam. Link Zgłoś
Gość: Cham Re: Rozwiązanie problemu chamstwa! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.03, 21:14 Tak wysoko cenicie chamstwo i brak kultury? Nie mozecie bez tego żyć? Jak kogoś nie zgnoicie to uważacie dzień za stracony? Jak wam tak żle to sie spotkajcie w lesie i bluzgajcie razem ale tak by oszczędzić to żałosne widowisko innym! Obrońcy chamstwa! Też mi coć! Link Zgłoś
Gość: Kosmita Re: Rozwiązanie problemu chamstwa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 22:04 j_karolak napisał: > Re: Rozwiązanie problemu chamstwa! > Pisać tylko po zalogowaniu, a za każdy login płacić 10 zł!!! > Wtedy się im odechce. Nie pamiętasz, że np. Pndzelek wielokrotnie twierdził, iż jest baaardzo bogaty? Link Zgłoś
niech Re: Rozwiązanie problemu chamstwa! 12.11.03, 22:17 Za to twoja kondycje materialna poznac mozna juz teraz. Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Rozwiązanie problemu chamstwa! 13.11.03, 11:25 Gość portalu: Kosmita napisał(a): > Nie pamiętasz, że np. Pndzelek wielokrotnie twierdził, iż jest baaardzo bogaty? W istocie PAROBASIE! Nie tylko jestem bogaty ale również kulturalny... Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Rozwiązanie problemu chamstwa! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.03, 17:37 Jeżeli twoje bogactwo dorównuje twojej kulturze to jesteś bardzo biedny. Link Zgłoś
aniela Re: Rozwiązanie problemu chamstwa! 12.11.03, 23:12 mi sie to wydaje niesprawiedliwe. niektore loginy sa bardziej chamskie niz inne i powinny byc drozsze. Twoje myslenie jest socjalistyczne Link Zgłoś
ogniomistrz Re: Rozwiązanie problemu chamstwa! 12.11.03, 23:34 aniela! co słychać? Zmądrzałaś choć troszkę? Link Zgłoś
ogniomistrz Re: Rozwiązanie problemu chamstwa! 12.11.03, 23:37 Tak myślałem czytając twoją wypowiedź. Link Zgłoś
aniela Re: Rozwiązanie problemu chamstwa! 12.11.03, 23:38 a wrzuciles pieniazek zanim sie zalogowales? Link Zgłoś
ogniomistrz Re: Rozwiązanie problemu chamstwa! 12.11.03, 23:41 Już kiedyś wyjaśniłem, że od ciebie żadnych rad nie oczekuję. Bo jesteś dla mnie zbyt droga. Link Zgłoś
aniela Re: Rozwiązanie problemu chamstwa! 12.11.03, 23:44 nawiazalam raczej do pierwszego postu. uwazam ze 10 zl to nie jest wygorowana cena za Twoj login. Link Zgłoś
ogniomistrz Re: Rozwiązanie problemu chamstwa! 12.11.03, 23:46 Swój pewnie wyżej cenisz? 100zł to pewnie mało Link Zgłoś
aniela Re: Rozwiązanie problemu chamstwa! 12.11.03, 23:51 pewnie tak. czy jeszcze o cos chcialbys zapytac czy mozemy uznac watek za zamkniety na dzis? Link Zgłoś
j_karolak Re: Rozwiązanie problemu chamstwa! 13.11.03, 11:53 Nie zamykajmy wątku i powróćmy do meritum. Uważam, że pomysłodawca i siedmiu wskazanych przez niego forumowiczów nie powinnno płacić. Z pewnością się zgadzacie. Bardzo teraz proszę o podlizywanie się. Kto zaoferuje więcej wazeliny będzie jednym z siedmiu wskazanych. Link Zgłoś
Gość: ogniomistrz Re: Rozwiązanie problemu chamstwa! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.03, 17:35 Tak, też uważam ten wątek z zakończony. P.S. Ja mogę pobierać opłaty i prowadzić rejes za drobną prowizją w wysokości 10% Link Zgłoś
j_karolak Re: Rozwiązanie problemu chamstwa! 14.11.03, 08:44 A jakie Ty masz prawo do zakańczania nieswojego wątku?! Ten wątek będzie istniał zawsze! Link Zgłoś
miltonia Re: Rozwiązanie problemu chamstwa! 14.11.03, 09:26 Tak tylko Ci sie tylko wydaje Karolak. Wykonczysz kazdy watek. Link Zgłoś
Gość: ogniomistrz Re: Rozwiązanie problemu chamstwa! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.03, 17:11 Dobra! Niech ci będzie... Ale forsa do mnie! Link Zgłoś