Gość: Gość IP: *.31.255.141.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.03.13, 18:09 Witam Zastanawiam się nad zakupem opon Falken. Mógłbym prosić o jakieś opinie na temat tych opon? Pozdrawiam i dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: Opony Falken IP: 212.244.117.* 04.11.13, 15:23 Polecam opony Falken! Kupiłem pół roku temu na lato w jednym z autoryzowanych serwisów, dostałem do tej opony kartę ubezpieczeniową do portfela. Na początku nie chciałem z niej korzystać, bo myślałem, że znowu trzeba będzie się gdzieś w internecie rejestrować, ale sprzedawca zapewnił, że wystarczy ją zachować i będzie jedynym dowodem ubezpieczenia. Miesiąc temu niefortunnie najechałem na krawężnik i opona strzeliła. Po dojechaniu na dojazdówce do serwisu bez problemu od ręki dostałem nową oponę :) A same opony chodzą jak marzenie, zarówno po suchym jak i mokrym. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
po_co_mi_konto Re: Opony Falken 18.05.17, 21:38 Urzekła mnie twoja historia. Nie wiem dlaczego ale mam wrażenie, że niektóre komentarze są pisane przez marketingowców. Odpowiedz Link Zgłoś