Dodaj do ulubionych

Czy jechać teraz do Egiptu?

• grogreg Czy jechać teraz do Egiptu? Biura: Polscy turyś... 28.01.11, 12:52
      Jest wielką nieodpowiedzialnością wysyłanie klientów do kraju ogarniętego niepokojami.
    • Gość: gość Potem ewakuacja za naszą kase..... IP: 89.174.215.* 28.01.11, 13:09
      i brakuje kasy na zdrowie , szkoły ,policje....
      • Gość: gtw Re: Potem ewakuacja za naszą kase..... IP: *.fotki.com 28.01.11, 13:19
        zapomnialeś jeszcza napisac o głodnych dzieciach
    • ben-oni Podpisać deklaracje!! 28.01.11, 13:28
      Każdy wyjeżdżający teraz do Egiptu powinien złożyć w urzędzie gminy deklaracje, że wie gdzie jedzie i że nie będzie wracał stamtąd na koszt państwa samolotem załatwianym przez MSZ i konsulat.
    • Gość: muledet.3 Izrael zaprasza. IP: *.64.169.84.dynamic.barak-online.net 28.01.11, 13:30
      bezpiecznie,czysto, wygodnie ,a i mowiacych po polsku mozna znalezc.
      • Gość: znafca Re: Izrael zaprasza. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.11, 13:42
        wyprowadzic te 6,5 tysiaca na pustynie egipska ,dac lopaty i kilofy - niech zbuduja jeszcze jedna piramide.Potem dac im urlop w Polsce,powinni go docenic.
      • Gość: aleOchodzi Re: Izrael zaprasza. IP: 217.153.33.* 28.01.11, 15:25
        Czemu obywateli Egiptu nazywacie brudasami?A miło jest was jak ktoś was nazwie Polaczkami?
        Ktoś 'mądry' napisał ze tylko hołota z PL tam lata, w SSH przebywają również Niemcy i Belgowie - to również hołota?
        Piszący takie bzdury zapewne skończyli jakieś lipne uczelnie, szczytem luksusu są zakupy w Almie i zakup książek Coehlo.
    • Gość: Gentozaur Ci wredni Egipcjanie i Tunezyjczycy... IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.11, 14:06
      Jak oni mogą robić turystom taką przykrość? Tak im pokrzyżowali plany jakimiś zamieszkami, a tu wczasy zapłacone, pożyczka na urlop zaciągnięta, kreacje urlopowe zakupione, aż tu taka niemiła niespodzianka. Nie będzie się czym przed rodziną pochwalić, jak zdjęcia ładnych krajobrazów nie wyjdą. Niektórym z tych urlopowiczów przydałby się one-way-ticket. Może jeszcze Turcy zrobią jakąś rewolucję albo chociaż krwawą demonstrację? Wtedy to już pozstają tylko wczasy w Zakopanem...
    • Gość: ap znów g... tekst w GW:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.11, 14:07
      Niedoszłych wczasowiczów nie chronią też ubezpieczenia turystyczne, bo pieniądze zwracane są tylko wtedy, kiedy rezygnacja jest wynikiem wypadku losowego, np. choroby, a nie niepokojów społecznych. = i co to niby jest normalne? to po jakiego grzyba były zmieniane ustawy mające zagwarantować odpowiednie prawa turystom i by nie byli dymani przez te bandyckie biura podróży? a jak się coś wydarzy to oczywiści one wypną się na turystów i znów Polska cztli wszyscy podatnicy zapłacą za ich sprowadzenie!
    • Gość: Kumpel Czy jechać teraz do Egiptu? Biura: Polscy turyś... IP: *.telnet.krakow.pl 28.01.11, 14:11
      Ja jadę do Egiptu ponurkować lub powylegiwać się przy basenie. Jest ciepło i tanio. G... mnie obchodzi o co się pastuchy bija i ilu ich wystrzelają- mogą wszystkich byle zostawili kogoś do gotowania na kuchni.
      Arabusy traktują nas jak bankomaty a ja ich jak psy. Układ jest jasny-ja mam kasę oni nie więc muszą mi służyć.
      Nie obchodzą mnie ich problemy tak jak ich nie obchodzą moje.
    • Gość: kajo Re: Czy jechać teraz do Egiptu? IP: *.is.net.pl 28.01.11, 14:12
      Nie nie jechać MSZ mówi że ma kontakt z rezydentami to jest kompletna bzdura rezydenci mają po kilka hoteli i jest na dzień dobry i do widzenia oraz wycieczki wycieczki to jest najważniejsze niektórzy rezydenci myślą że są na wakacjach.Kiedyś warto pojechać . Na obecną chwile brak kontaktu wszystko wyłaczyli.
    • Gość: mojshesh Czy jechać teraz do Egiptu? Biura: Polscy turyś... IP: 217.153.242.* 28.01.11, 14:50
      dobła dobła ,Spoko .Pan Sami HALAMI z jakiegoś tam Sun & Fun mówi ze jest spoko. To czemu mamy mu nie wierzyć ?.
      Mojrzeszowi tez nie wierzyli na poczatku a prosze jak im ładnie wyszło.

Niech nas Prowadzi PAn Sami Halami (czy jakoś tam) to na pewno będzie nam FUN bo czy SUN to chyba już nie.
    • Gość: Krakus Czy jechać teraz do Egiptu? Biura: Polscy turyś... IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.11, 14:53
      Jeżeli nie Egipt to gdzie. Póki nic się nie dzieje w Hurgadzie, Sharm Ej Shejk czy Tabie to jest ok.
      Pewnie należy ograniczyć wycieczki do kairu czy Aleksandrii.
      Jeżeli nie Egipt to co. Tunezja juz odpadła. Może Marocco tam spokojnie, może Dubai.
      Dla osób z kasą może Magadascar jest tam cicho i pieknie.
      Wiele ciekawych miejsc na
      www.airportsbase.com
    • Gość: xyz Plaże IP: *.c193.msk.pl 28.01.11, 15:25
      Pamiętacie jak Jarosław K. zapraszał do Egiptu?

www.youtube.com/watch?v=v_NbOk3NoV4
    • wrd6611 Czy jechać teraz do Egiptu? Biura: Polscy turyś... 28.01.11, 18:41
      Spoko, ludzie jedzcie do Egiptu. Tam jest all inklusive. Polak tam jest panem. A niewierna zone mozna tam sprzedac za dwa wielblady - istny raj.
    • wrd6611 Czy jechać teraz do Egiptu? Biura: Polscy turyś... 28.01.11, 18:59
      Polski turysta jest od tego zeby polskie biura podruzy traktowyly go jak menela. A jest tak dlategpo bo sprzedaja ostatni chlam, ktorego zadne zachodnie biuro nie chce. Potem sie polak dziwi ze tyle zaplacil a nic nie dostal. To jest cala filozofia polskiej turystyki. Ja wole kraje cywilizowane bez potrzeby ochrony z karabinami.
    • wrd6611 Czy jechać teraz do Egiptu? Biura: Polscy turyś... 28.01.11, 19:02
      To nie kwestia pieniedzy tylko rozumu. Nie musisz jechac do Egiptu, rafy sa tez w innych miejscach.
    • Gość: ara Czy jechać teraz do Egiptu? Biura: Polscy turyś... IP: *.robnet.pl 28.01.11, 23:08
      Mam wykupiony wyjazd do Egiptu w środę! Biura nas oczywiście wywiozą, bo to ich kasa i maja w "nosie" nasze bezpieczeństwo.
      Z drugiej strony będziemy wygrzewać nasze dupy w ciepłym piasku, gdy ludność Egiptu walczy o lepsze życie!!! a pomyślmy o naszej moralności! sami walczyliśmy o dobrobyt w naszym kraju w latach 56, 70, 81.
      Trzeba być solidarnym! A biura nas wywiozą a jak "trzeba" następnego dnia przywiozą, co będzie prawie nie możliwe. MSZ jak dostali siano, to będą mówić, że jest bezpiecznie! ja nie jadę!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka