Dodaj do ulubionych

O człowieku, który żyje z baniek

IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.11, 23:14
"Poza płynem i akcesoriami do puszczania baniek firma rozpoczęła sprzedaż urządzeń do robienia chmur z piany. Ponieważ chmury sa wypełnione helem, mogą się unosić na wysokość 10-150 metrów i utrzymywać się w powietrzu do 20 minut. Można im także nadawać różne kształty." To jest bardzo ciekawe . . .
Obserwuj wątek
    • tajemnicapanstwowa O człowieku, który żyje z baniek 21.08.11, 11:43
      "W czerwcu niemiecka firma T-Mobile przejęła sieć komórkową Ery."

na portalu biznesowym takiego babola strzelic? :|

Deutsche Telekom przejelo PTC w calosci w grudniu 2010... w czerwcu 2011 byla akcja marketingowa zwiazana ze zmiana marki Era na T-Mobile...

• extrafresh Re: O człowieku, który żyje z baniek 21.08.11, 20:35
        gayzeta.pl zatrudnia tylko studentów z łapanki.

Daj spokój.
        • Gość: meme 1500/mc z kapelusza IP: *.warszawa.vectranet.pl 22.08.11, 10:23
          a czy ten pan odprowadzil podatki od zarobionych w ten sposob pieniedzy ?
          - jesli nie to apeluje do urzedu skarbowego o stosowna kontrole.
    • Gość: fred A może facet ze swoim płynem był w Smoleńsku IP: *.multimo.pl 21.08.11, 20:38
      A prawda taka, że dobry chromatograf gazowy ujawni tajemnicę składu magicznego płynu :)
      • Gość: zen Re: A może facet ze swoim płynem był w Smoleńsku IP: *.dynamic.chello.pl 21.08.11, 20:42
        debil
        • Gość: heh Re: A może facet ze swoim płynem był w Smoleńsku IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.08.11, 20:51
          nie debil, mówi prawdę.
          • imsocool Re: A może facet ze swoim płynem był w Smoleńsku 21.08.11, 20:57
            Więc niech jak najszybciej opatentuje skład... Bo życzę jak najlepiej Panu Od Baniek. :)
            • Gość: , jakie spoleczenstwo,takie wymagania IP: *.dynamic.mnet-online.de 22.08.11, 10:47
              mysle,ze to i tak za duzo dla waszej inteligencji
        • Gość: tao Re: A może facet ze swoim płynem był w Smoleńsku IP: *.nyc.res.rr.com 21.08.11, 21:51
          kretyn
      • luni8 Re: A może facet ze swoim płynem był w Smoleńsku 21.08.11, 20:56
        Fakt, skład chemiczny płynu poznać jest względnie łatwo gorzej ze zrobieniem dobrej podróbki na tej bazie.
      • Gość: Rrrr Re: A może facet ze swoim płynem był w Smoleńsku IP: *.xdsl.centertel.pl 22.08.11, 08:31
        Niezłe! Mógł być.
        Można J.K. zamknąć w bańce - świetna promocja. I nowy spot gotowy.
    • lech2011 Antoś, ten trop trzeba zbadać ... 21.08.11, 20:47
      ...Ponieważ chmury sa wypełnione helem, mogą się unosić na wysokość 10-150 metrów...
    • valana O człowieku, który żyje z baniek 21.08.11, 20:48
      Brawo, świetnie się czyta, że komuś się udało.
      • Gość: [...] Re: O człowieku, który żyje z baniek IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.11, 20:56
        > Brawo, świetnie się czyta, że komuś się udało.

Do bani taki interes.

• Gość: j Re: O człowieku, który żyje z baniek IP: *.internetia.net.pl 22.08.11, 09:38
        a jak się skończy bańskowa promocja to co wtedy? Koleś wróci na rynek krakowski żebrać?
        • Gość: gosc Re: O człowieku, który żyje z baniek IP: *.dynamic.mm.pl 22.08.11, 10:29
          Gość portalu: j napisał(a):

> a jak się skończy bańskowa promocja to co wtedy? Koleś wróci na rynek krakowski
          > żebrać?

TYLKO TAKI LESER I KRETYN JAK TY MOŻE POMYŚLEĆ ŻE CZŁOWIEK KTÓRY ROZKRĘCIŁ BIZNES WŁASNYMI RĘKAMI PÓJDZIE KIEDYŚ ŻEBRAĆ NA RYNEK :/ DO ROBOTY SIĘ WEŹ
          • Gość: ? Re: O człowieku, który żyje z baniek IP: *.internetia.net.pl 22.08.11, 11:12
            a skąd wiesz, ze nie puszczam baniek nosem? Otóż puszczam - nosem i odbytem. Czekam tylko na swój moment, gdy już się zacznie to zatrudnię cię do wysyłania maili - 10 gr za sztukę.
    • Gość: FreakyMisfit Re: O człowieku, który żyje z baniek IP: *.dynamic.chello.pl 21.08.11, 20:53
      Helowe bańki? O żesz w mordę :) Czyżby jednak zamach :DDD
    • kolonialaski T _ Mobile 21.08.11, 21:01
      T-Mobile to te same Oszuści co ERA, banda kretaczy potrafią tylko dobrze okradać, wspólnie i w porozumieniu z nieznanymi mi oszustami okradła mnie ERA na kwotę nie mniejsza jak 40 zł.
      Teraz zmieniła sobie nazwę na T-Mobile Chwile, które OKRADAJĄ
      • Gość: ni Re: T _ Mobile IP: 194.150.250.* 26.03.13, 21:58
        Zgadzam sie z Tobą w 100% nie dość że okradają to jeszcze, na łaskiej w T-mobile obsługa po prostuj jest tragiczna , 2 komputery a 3 Panie po co tam 3 panie jak tylko 2 obsługują ,jedna to jest tak nie miłą kobietą blondynka , nigdy więcej tam nie pójdę . T-mobile straci bardzo dużo klientów przez taką obsługę.
      • donjuan Re: T _ Mobile 28.09.13, 15:32
        Potwierdzam , że to banda oszustów. . Przysyłali mi sms y o tytule |mądry | proponujące jakieś gry . Kasowałem je . Potem okazało się , że z konta zniknęło mi 50 zł. W punkcie obsługi kazano mi szukać winnego poza siecią T-mobile . Ale coś mi jednak po tej interwencji zablokowano co nazywa się BOU. To jakaś na siłę wciśnięta usługa , której nie zamawiałem . Mój telefon Samsung nie ma możliwości kasowania sms ów bez ich otwierania , i to całe nieszczęście . Bo w internecie spam kasuje się bez otwierania .
      • allexx22 Re: T _ Mobile 11.11.13, 14:48
        Całkowicie się zgadzam z tym co wyczyniać potrafi T-mobile. Nie zgadzam się jedynie z tym, że można dać się okradać. Co można zrobić? Oto moja odpowiedź.
        Takie rzeczy tylko w ERZE - ten slogan reklamowy w całości przenosi się wraz z Erą do T-mobile i dotyczy rzeczy niegodziwych, podłych i niecnych w całym aspekcie działania tej sieci. Potwierdzam spostrzeżenia innych Klientów tej sieci, że piękne słówka z ich strony kończą się z chwilą podpisania umowy, kiedy to od razu stajesz na przegranej pozycji bo jak brzmi ich kolejne hasło "duży może więcej" przez T-mobile jest rozumiane, że duży nie musi się liczyć z nikim. W swej długoletniej bytności z Erą a później T-mobile /od 1996 r./ niejednokrotnie walczyłem z niecnymi praktykami stosowanymi przez tą sieć. Na szczęście dziś jestem poza tą siecią i ze współczuciem patrzę na tych co tej sieci się trzymają. Sprawa zaczęła się od 49 groszy /tak czterdzieści dziewięć g r o s z y / i zakończyła wyrokiem sądowym, który mnie od tej sieci całkowicie uwolnił pokazując jednocześnie temu dużemu /ignorantowi/, że mały póki co też może. Opisanie dokładne tej sprawy zajęłoby tutaj zbyt dużo miejsca, zainteresowanym a szczególnie tym wahającym się czy pozostać w T-mobile bądź do T-mobile przystać mogę przesłać całość dokumentacji z wyrokiem sądowym włącznie aby każdego przekonać, że nikomu nie może być po drodze z T-mobile.
        mój adres: allexx22@tlen.pl
        pozdrawiam
    • Gość: byslaf Re: O człowieku, który żyje z baniek IP: *.play-internet.pl 21.08.11, 21:01
      Oczywiście polak sam niczego wymyślić nie może.
    • czarny-dziadoslaw O człowieku, który żyje z baniek 21.08.11, 21:04
      Takie banki mydlane moga zostac wykorzystane przez terrorystow, faceta powinni zamknac.
    • Gość: byslaf O człowieku, który żyje z baniek IP: *.play-internet.pl 21.08.11, 21:09
      Zamiast puszczać bańki w salonach ta gó...ana firemka mogłaby przygotować dobra ofertę. Mnie interesuje żeby jak najmniej płacić za usługę a nie bańki w salonie.
    • kerkopithekion jaki fajny pomysł :) 22.08.11, 07:17
      gratuluję specjaliście od baniek!
      a poza tym: jak miło móc się uśmiechnąć w przedwyborczej Polsce w poniedziałkowy poranek - dzięki Gazeto za tego newsa :)
      na pewno przy najbliższej okazji odwiedzę sklep i kupię wszystkie akcesoria... mimo podeszłego wieku mam wielki sentyment do baniek mydlanych
    • Gość: wmc-33 O bańkach, od których chce się rzygać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.11, 07:30
      Jak widzę bańki, łapię pilota i przełączam na dowolny inny kanał. Nie mogę patrzeć na te bańki, ani słuchać kretyńskiej melodyjki. To chyba najgorsza wielka kampania reklamowa, jaką kiedykolwiek zrobiono w tym kraju.
    • Gość: mega O człowieku, który żyje z baniek IP: *.itsa.net.pl 22.08.11, 07:33
      Nikomu nie zdradzi receptury, a ja gościu rozpowiem na całą polskę twój sekret to Tween 80.
    • Gość: anna O człowieku, który żyje z baniek IP: *.as13285.net 22.08.11, 07:39
      fajnie czytac od rana, jak komus sie udalo polaczyc fajna zabawe z zarabianiem pieniedzy. gratuluje!
    • Gość: zanzara niebezpieczne skojarzenia IP: *.play-internet.pl 22.08.11, 07:40
      zazdroszczę odwagi osobie która podjęła decyzję o reklamie firmy przy pomocy baniek. Skojarzenie jest mocne i negatywne. Same bańki to kiepska reklama tak jak sztuczne ognie, wartości dodanej to nie tworzy. Przypuszczam że brakujący składnik to gliceryna. a co na to Wikipedia? :Bańka mydlana – zazwyczaj sferyczna błona z wody wypełniona powietrzem lub innym gazem. Powstaje z mieszaniny wody z mydłem lub detergentem (np. płynem do mycia naczyń), czasami z niewielkim dodatkiem gliceryny utrudniającym parowanie wody – przedłużającym żywotność bańki.
      • Gość: luk Re: niebezpieczne skojarzenia IP: *.54.17.104.static.telsat.wroc.pl 22.08.11, 08:03
        może i gliceryna, ale najważniejsze proporcje :)
    • Gość: Bubu I jeszcze bierze autostopowiczów po nocy! IP: *.dynamic.chello.pl 22.08.11, 08:53
      Dzięki, pozdrowienia i szerokich dróg!
      • came0 Re: I jeszcze bierze autostopowiczów po nocy! 22.08.11, 10:29
        widać - normalny człowiek
      • merinfo Re: 22.08.11, 10:48
        Gratulacje za pomysł i determinację. Oby tak dalej
    • rilian O człowieku, który żyje z baniek 22.08.11, 09:03
      czytam tekst i się uśmiecham. czytam komentarze i bierze mnie litość - jak wielu pajaców i nienawidzących świata zakompleksieńców żyje obok!...
    • Gość: krakowianka. O człowieku, który żyje z baniek IP: 31.187.0.* 22.08.11, 09:06
      Brawo, swietny pomysl, gratuluje! Tez lubilam patrzec na te rynkowe banki ;)
    • jo5348 Panie Jakubie, chapeau bas! 22.08.11, 09:20
      Gratuluję fantazji, pomysłu - to po prostu cudne! Tak cudne, że wydaje się nierealne.
      Już widzę scenę za 40 lat: pana syn/córka do wnuków: "Dziadek lubił robić bańki, więc założył firmę, a potem wybudował ten dom" :)

Komentarze zawistników okropne.
    • Gość: mr.pen Fajne, ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.11, 09:35
      Fajne, ale biurokracja PO, POdatki, POdwyzki tak i tak go udupia, rzadza ludzie z kompleksem nizsosci, ktorzy sie wstydza polskich inicjatyw
    • Gość: lewy Prawie 10 mln ludzi żyje w Polsce w ubóstwie a ci IP: *.websupport.sk 22.08.11, 09:38
      zajmują się bańkami.

Ludzie co z wami? Puszczanie baniek to temat na pierwszą stronę serwisu? To jest przyszłość Polski?
      • Gość: Magda Re: Prawie 10 mln ludzi żyje w Polsce w ubóstwie IP: *.dynamic.chello.pl 22.08.11, 09:46
        > Ludzie co z wami? Puszczanie baniek to temat na pierwszą stronę serwisu? To je
        > st przyszłość Polski?

Tak, przedsiębiorczość jest przyszłością Polski.
      • Gość: gość Re: Prawie 10 mln ludzi żyje w Polsce w ubóstwie IP: *.dynamic.mm.pl 22.08.11, 10:31
        Właśnie dlatego na pierwszą stronę, nie rozumiesz przekazu żeby samemu coś robić bo to działa to zmień portal na piszący tylko o ubóstwie :/
    • Gość: Kamil O człowieku, który żyje z baniek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.11, 09:58
      Podróbkę takiego płynu chinole wypuszczą w hektolitrach za cenę 1/10 tego co koleś bierze i będzie po interesie. Jak tylko ktoś zobaczy, że to się opłaca. Kiedyś w Galileo pokazywali, jak dwójka kucharzy podrabiała M&Msy, i inne slodycze renomowanych firm. Bawili sie tym czysto hobbystycznie, a i tak udalo im sie stworzyc kopie, ktore pare osob zmylily. A co byloby, gdyby zajeli sie tym na powaznie?

tnij.org/mw6x
      • Gość: agnitz Re: O człowieku, który żyje z baniek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.11, 10:12
        No i co z tego? Ostatnio Chińczycy podrobili cały sklep Apple. Czy w związku z tym nie nalezy robić NIC, bo i tak ktoś podrobi?
        Pomysł na biznes super - bo cieszy i sprzedającego i kupujących!:)
        Gratulacje, że się udało i mam nadzieję, że firma się rozwinie!
    • rypalski Tomasz Lis zas zyje z bajek i cenzury ... 22.08.11, 10:26
      podobnie jak naczelny tygodnika Wprost ... "Ukradli nam prawdziwego Polaka"
      Pan Najsztub w wywiadzie z Jasiem Kaczmarkiem tak twierdzi , zas Jasiu dodaje w wywiadzie ,ze za ta zmiane wini ameryke ...
      Nie opowiadaj Jasiu bajek ... sam do Niej spierda..les nikt cie nie zmuszal do tego wyboru.
      Ameryka podobnie jak mnie przed laty i tysiacom innych Polakow po prostu otwarla oczy i pomogla pozbyc sie prymitywnego polskiego patriotyzmu ... nie mylic z miloscia do Ojczyzny...
      ktorym zostali zaprogramowani przez klasy uprzywilejowane w Polsce ... I nie opowiadaj Jasiu bajek jakis ty wielki w tej ameryce i o swoim wplywie na swiat .... ameryka ma naprawde wielu wielkich ludzi ... ale ty Jasiu nadal jestes pionkiem ...
      Z powodu super cenzury do jakiej sie ucieka ta miernota Tomasz Lis naczelny tygodnika Wprost i pomimo ,ze artykul ukazal sie na lamach jego jak czesto twierdzi tygodnika .... jest niemozliwe dla przecietnego czytelnika jak ja bez wzgledu na to ile razy by pisal ... by jego komentarz przedostal sie przez mur cenzury polskiego Lukaszenki z tygodnika Wprost.
      podpisal ... obywatel polski Zdzislaw Kukula kukula@shaw.ca
    • came0 O człowieku, który żyje z baniek 22.08.11, 10:28
      Gratulacje dla tego Pana. Takie niby nic, a jednak duży sukces. Świetna sprawa. I to podejście do klienta - 10% rabatu za dowcip :) Naprawdę gratuluję pomysłu i zapału! Życzę sukcesów.
    • tow.janwinnicki NA PEWNO wynajęli go Ruscy w Smoleńsku 22.08.11, 10:34
      teraz to już pewne - sam się zdekonspirował. Teraz czekam na kolejnego wynalazcę szczepu brzózek o twardości betonu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka