Dodaj do ulubionych

Kontrola z sanepidu

02.12.11, 12:52
Cześć,
prowadzę mały barek od krótkiego czasu i nie miałem jeszcze kontroli z sanepidu. Wydaje mi się, że w lokalu wszystko jest OK, ale chciałbym się spytać jak wygląda taka kontrola? Czy jest ona zapowiedziana czy nie? Na co muszę się przygotować?
Obserwuj wątek
    • raber112 Re: Kontrola z sanepidu 02.12.11, 17:03
      Nie są zapowiadane a sprawdzić mogą wszystko, urządzenia, pomieszczenia, pobierają czasami próbki laboratoryjne itd.
      • Gość: KLIENT Re: Kontrola z sanepidu IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.14, 13:44
        JESTEM porażona nieudolnością w naszym państwie takiej instytucji jak SANEPID co ona kontroluje?? absurd w żadnym podkreślam żadnym sklepie nie można kupić w sposób bezpieczny wędliny , szynki itd. ponieważ personel w każdym sklepie 99,9% w róznych miastach, KATOWICE , BĘDZIN SOSNOWIEC MYSŁOWICE ITD. PODA NAM JE GOŁYMI RĘKAMI BRUDNYMI KTÓRYMI PRZED CHWILĄ NP. DOTYKAŁ MIĘSA , LUB KASOWAŁ PIENIĄDZE ZA TOWAR OD NP. KLIENTA KTÓRY RAZEM Z BRUDEM , RESZTKAMI TYTONIU ITP. PODAWAŁ SPRZEDAWCY PŁACĄC ZA COŚ, ALBO JESZCZE LEPIEJ KTÓRY WŁAŚNIE ZBIARAŁ NA SMIETNIKU BUTELKI PRZYNI.ÓSŁ JE DO SKLEPU I PANI OD NIEGO ODBIERA A ZA CHWILĘ WY DRODZY LUDZIE KUPUJECIE BO WASZA KOLEJKA 20 DAG. SZYNKI I PANI WĘDLINĘ BEZ OSŁONKI CZY TEŻ POLĘDWICĘ BIERZE W SWOJE BRUDNE RĘCE I WAM KROI CUUUDNIE PRAWDA?Z TYM SPOTYKAM SIE NON STOP W SKLEPACH WSZĘDZIE GDZIE JESTEM NA ZAKUPACH , GDY ZWRACAM UWAGE PANI ZA LADĄ JEST OBURZONA I UDAJE ŻE MNIE NIE WIDZI I WOGÓLE NIE WIDZI PROBLEMU, SANEPID WOGÓLE NIE KONTROLUJE SKLEPÓW W ŻADNYM RAZIE PONIEWAŻ ROBIE ZAKUPY W RÓZNYCH SKLEPACH Z MOIMI ZNAJOMYMI DZIELIMY SIE SPOSTRZEŻENIAMI POTEM I JEST BEZ ZMIAN. MASAKRA, CHCIAŁABYM CHOĆ RAZ KUPIĆ WĘDLINĘ ABY PODAŁA MI PANI JA W JEDNORAZOWYCH RĘKAWICZKACH STERYLNIE PRZECIEŻ JA TEJ WĘDLINY NIE MYJE PRZED SPOŻYCIEM TO NIE JEST JABŁKO???? MASAKRA TOTALNA
    • pilad Re: Kontrola z sanepidu 03.12.11, 11:20
      Sanepid to bardzo przekupna instytucja więc nie wiem czy jest się czego obawiać.
      • Gość: KLIENT Re: Kontrola z sanepidu IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.14, 13:53
        SANEPID NA ŚLĄSKU NIE ISTNIEJE OBAWIAM SIE ŻE NIE POTRZEBNA NAM TAKA KOMÓRKA KTÓRA NIC NIE ROBI ---OD CZEGO ONA JEST ???ZA CO IM SIE PŁACI ??, BRÓD, SMRÓD W SKLEPACH , LUDZIE OBUDZCCIE SIĘ JAK KUPUJECIE WĘDLINĘ I PANI ZA LADĄ PODAJE WAM WCZEŚNIEJ MIĘSO I TYMI SAMYMI RĘKAMI WĘDLINĘ , OBCESYJNIE NA GŁOS POWIEDZCIE ŻE W TYM SKLEPIE ZAKUPÓW NIE ZROBICIE BO TAKI SKLEP POWINIEN BYC ZAMKNIETY Z POWODU NIEUDOLNOŚCI PERSONELU I KIEROWNIKA SKLEPU PISZCIE SKARGI , NIE TRUJCIE DZIECI SAMA WIELOKROTNIE BYŁAM ŚWIADKIEM JAK MAMA KUPOWAŁA MAŁEMU DZIECKU UDKA , PIERSI ŚWIEŻE NASTEPNIE PROSIŁA O SZYNKĘ NA WAGĘ POKROJONA A SPRZEDAWCA BEZ SKRUPUŁÓW Z PREMEDYTACJĄ BRAŁA W BRUDNE RĘCE SZYNKE BEZ OSŁONKI PODKREŚLAM I KROIŁA A TA MATKA NIC , ZERO TOTALNE JAKIŚ MATOŁ, JAK MOŻNA WŁASNE DZIECKO KARMIĆ WIRUSAMI , SANEPID KOMÓRKA NIEUDOLNA NIE POTRZEBNA,
    • Gość: Odp Re: Kontrola z sanepidu IP: *.serv-net.pl 28.04.13, 10:32
      Odpowiem ci na twoje pytanie czy kontrola sanepidu jest zapowiadana tak samo głupim pytaniem ,a czy złodziej wie kiedy go zlapia i zamkna ? Masz odpowiedz i badz gotowy na naszą wizyte w każdej chwili !]:->

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka