Dodaj do ulubionych

Jak SKOK bawił się w Wiśle

• Gość: marian przy flaszce IP: *.devs.futuro.pl 18.10.05, 12:37
      ja też w sobotę robię imprezkę,
      ale pismakom wstęp wzbroniony
      jeszcze napiszą że piliśmy Finlandie zamiast Ojczystej
      • Gość: ŚWIERA Re: przy flaszce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 12:41
        MAM NADZIEJĘ ŻE MNIE ZAPROSISZ I KABIE-GO TEŻ POZOSTAŁO NAM TROSZKĘ FLASZEK Z
        IMPRY (FINLANDI)
    • Gość: Zbyszek No i co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 12:51
      Kazda wieksza firma robi cos takiego lub nie robi (np. banki). Jak rozumiem
      artykul jest sponsorowany przez lobby bankowe?
    • Gość: ŚWIERA Re: Jak SKOK bawił się w Wiśle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 12:52
      i po co tyle krzyku...
    • Gość: Bagsik Re: Jak SKOK bawił się w Wiśle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 12:53
      GW chciała poinformować jak bawią się działacze PIS-u, którzy są w zarządzie
      SKOK-ów.
      • Gość: PREZYDENT Re: Jak SKOK bawił się w Wiśle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 12:56
        SŁYSZAŁEM, ŻE LUDZI LEPERA TEŻ MOŻNA TAM BYŁO SPOTKAĆ...:-) HI,HI
    • Gość: 665 KaBi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 13:03
      JAK JUŻ ZBIERZEMY WSZYSTKIE ZDJĘCIA,TO MOŻE WYŚLEMY G.W.??
      ALE UBAW...NIE WIEDZIAŁEM, ŻE BĘDZIE TAKI DYM...KURCZE..FAJNIE :-)
      FIRMA STRACI MNIEJ PIENIĘDZY NA MARKETING DZIĘKI TEJ PUBLIKACJI...
    • Gość: ojojoj Re: Jak SKOK bawił się w Wiśle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 13:28
      teraz to najlepiej bawi się autor:)))! i to na Karaibach!!!!!!!
    • Gość: re Re: mają szmal bo Miller obniżył im podatki IP: *.cable.satra.pl 18.10.05, 13:29
    • Gość: Pola Re: Jak SKOK bawił się w Wiśle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 13:45
      hmmm...autor pisze tylko o sobocie a o niedzieli nic?!...a tak w ogole droga
      Gazeto autor to niezbyt dokładna i kompetentna osoba:...gazeta nie nosila
      tytułu "SKOK Zabawa"!!!!....
    • Gość: Diskopolek Michnik ma wysypkę od SKOKa IP: 82.177.111.* 18.10.05, 13:51
    • Gość: Diskopolek Michnik ma wysypkę od SKOKa IP: 82.177.111.* 18.10.05, 13:51
      Chyba chodzi o to, że siedzi w kieszeni banków zagranicznych, a SKOK stanowi dla
      nich uwierającą konkurencję, która boleśnie rani dogmat wyższości własności
      kapitalistycznej nad wszelką inną (w tym spółdzielczą).

Równie uczuleniowo Michnik reaguje na spółdzielnie mieszkaniowe, które są
      wrogiem z którym Michnik ma misję walczyć...
    • Gość: UŻ.665 POZDRÓWKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 14:11
      POZDRAWIAM KOLEŻANKI Z OLSZTYNA :)
      • Gość: AC\DC (perkusista) Re: POZDRÓWKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 14:19
        to już zaczyna być pomału czat
        • Gość: UŻ 665 Re: POZDRÓWKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 14:20
          COŚ NIE PASI:-)? NIE ZDĄŻYŁEM SIĘ POŻEGNAĆ...
          • Gość: AC\DC (perkusista) Re: POZDRÓWKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 14:22
            nie wszystko gra tylko że nie wiem o co chodzi z tym pożegnaniem czy mógłbyś
            więcej opisacz bo wszyscy weszą więc ja również się zabawię w reportera DD
            • Gość: KaBi Re: POZDRÓWKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 14:25
              DO ROBOTY RODACY...JUŻ PO:(
      • Gość: Bjorn (ABBA) Re: POZDRÓWKA IP: *.skok-stef.com.pl 18.10.05, 15:35
        Pozdrawiam wszystkich.
        Ktoś napisał, że to obsuwa dla T'Love, że grał na tej imprezie. Jako członek
        legendarnej grupy ABBA nie bedę tego komentował. Szacuneczek dla pozostałych
        zespołów, które uświetniły zabawę, a mówię tu m.in. o AC/DC, Enrike, Helenie
        Wondraczkowej, niesmiertelnej Edit P., trzech wielkich tenorach, Scorpions,
        Marley-u, The Beatles, wiecznie żywym Elvisie (mam nadzieję, że nikogo nie
        pominąłem). Każdy polski wykomnawca chciałby zagrać w takim towarzystwie.
        • Gość: UŻ665KaBi-InoAC/DC Re: POZDRÓWKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 15:45
          DZIĘKKI ABBA...TEŻ BYLIŚCIE COOL,JAK WSZYSTKIE ZESPOŁY.ALE CHYBA POMINĄŁEŚ
          TATUU - LASKI BYŁY REWELKA:).
          GAZETA W. JEST ZA CIEŃKA, ŻEBY ZNISZCZYĆ DOBRĄ ZABAWĘ, ALE CHYBA ZBYT GŁUPIA ŻE
          STWORZYŁĄ TO CAŁE ZAMIESZANIE??
          • Gość: kibic Re: POZDRÓWKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 15:58
            najlepszy zdecydowanie był ELVIS przy nim T.LOVE sie kryje!
          • Gość: ciekawy Re: POZDRÓWKA dla Ciebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 16:05
            Jak bawiłeś się dobrze w hotelu ? Dobrze to teraz musisz się wykazać i spłacać
            dług u pracodawcy czyli SKOK Stefczyka czyli w intersesie rodzinnym Państaw
            Biereckich. Sprawdźcie kto jest z rodziny w SKOK Stefczyka ciekawa lektura
            pozostali prezesi też nie gorsi - pozdrowienia i dobrej zabawy.
    • frank_drebin Ktos moze wie czemu GW i Polityka czepiaja sie 18.10.05, 16:04
      tak tych SKOK-ow ? Tematu nie sledze, ale tzw. trynd jest widoczny. Ktos w obu
      redakcjach wydal rozkaz udupic te cale SKOK-i i pieski dziennikarskie wykonuja
      zadanie. Ktos moze mnie w tej materii oswiecic ? Moze ktos ma chrapke na te
      SKOK-i, czy jak ? Bo jak nie wiadomo o co chodzi to zawsze chodzi o pieniadze.
      • Gość: obi Re: Ktos moze wie - tak. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 16:09
        Jakbyś został wykorzystany a później szmacony bo mówisz prawdę to inaczej byś
        śpiewał.Nikt nie dał zlecenia tylko prasa jest ostatnimą ostaoją wolności w tym
        kraju. Kto pomoże - prokuratura, policja ?
        • Gość: PREDATOR Re: Ktos moze wie - tak. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 16:19
          POMOŻE FBI :) NIKT NIE MUSI NIKOMU CUKROWAĆ, ANI DZIĘKOWAĆ NA SIŁĘ... "SZANUJ
          SZEFA SWEGO, BO MOŻESZ MIEĆ GORSZEGO!".
        • Gość: Ktosik Re: Ktos moze wie - tak. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 20:15
          Zabrzmiało śmiertelnie powaznie. czyZby wyrzucony z pracy stary SKOK-owicz ???
          Biedactwo.
    • Gość: Realista Re:Pozdrowienia dla pracowników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 16:12
      Pozdrawiam wszystkich pracowników Kasy Krajowej SKOK i pozostałych SKOK-ów
      którzy muszą pisać pochlebne recenzje dla KKSKOK i wypisywać brednie o GW i
      POLITYCE.
    • Gość: widok Re: Jak Stefczyk ?- bawił się w Wiśle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 16:15
      Oj dobrze za pieniadze członków. Jak najwięcej takich imprez. O to chodzi w
      ideii SKOK przecież. Sympatyczna atmosfera i zabawa dla biednych ludzi.
      • Gość: kaśka Re: Jak Stefczyk ?- bawił się w Wiśle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 16:19
        Może nas zaproszą, ale nie mam sukni i nie wiem czy będę umiała trzymać widelec
        i nóż u mnie w domu był zestaw dwanaście łyżek drewnianych i miska.
        • Gość: widok Re: Jak Stefczyk ?- bawił się w Wiśle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 16:20
          Idź po naukę do Dyzmy.
        • Gość: PREDATOR Re: Jak Stefczyk ?- bawił się w Wiśle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 16:24
          NIEZŁĄ WIOSKĄ MI TU JEDZIE...ROZUMIEM ŻE NEGATYWNE OPINIE SĄ PISANE PRZEZ G.W.,
          LUB BEZRADNYCH BEZROBOTNYCH...ALE PAMIĘTAJCIE DLA WAS TEŻ PRACA W SKOK MOŻE SIĘ
          ZNALEŹĆ - WYSTARCZY POSZUKAĆ.TEŻ WAS POZDRAWIAMY, ALE NIE MACIE ZIELONEGO
          POJĘCIA O CZYM PISZECIE?!ŻAL MI WAS, ŻE NIE MOŻECIE SIĘ ODNALEŹĆ W TYM
          WSZYSTKIM.ROZUMIEM TO, GDYŻ MANIPULACJE MEDIÓW ROBIĄ SWOJE..WŁAŚNIE W TEJ
          MINUCIE ODBYWA SIĘ WIELE PODOBNYCH IMPREZ I NIKT O TYM NIE WIE I NIE ROBI
          ZAMIESZANIA
          • Gość: C.V. Re: Jaki Stefczyk ?- on zmarł. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 21:27
            Ja też jestem pracownikiem SKOK-u i nie myślę pisać dobrze jak jest źle. Nie
            wiem gdzie przyjmują z otwartymi rękami do pracy w SKOK bo wiem, że tylko
            znajomi są w SKOK Stefczyka. Nikt obcy nie ma wstępu, łańcuszek świętego
            antoniego ty ja to moja rodzina i mój znajomy. I nie pisz takich bzdur bo ktoś
            uwierzy i rzeczywiście przyniesie C.V., a wszysscy będą na niego patrzeć jak na
            kosmitę.
    • Gość: MADZIA Re: Jak SKOK bawił się w Wiśle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 16:23
      "KOCHANY" REDAKTORZE A CZY GW NIE BAWI SIĘ NA ZJAZDACH INTEGRACYJNYCH I NIE
      ZAPRASZA ZNANYCH I MNIEJ ZNANYCH LUDZI I ZESPOŁÓW. ZAPOMNIAŁ PAN DODAĆ, ŻE NA
      ZJEŻDZIE SKOK-U W WIŚLE GRAŁ ZESPÓŁ RITMODELIA, KTÓRA WCZEŚNIEJ GRAŁA NA WASZYM
      ZJEŻDŻIE. ZAPRASZAM NA STRONĘ WWW.RITMODELIA.PL TAM MAJĄ WYPISANE FIRMY DLA
      KTÓRYCH GRALI TAK WIĘC SKOK NIE JEST SAM. A TAK WOGÓLE TO NIKOGO NIE POWINNO
      INTERESOWAĆ GDZIE SIĘ KTO BAWI BO ZJAZD ZORGANIZOWANY BYŁ ZA PIENIĄDZE
      SOCJALNE, CZYLI KAŻDY PRACOWNIK PŁACIŁ ZA SIEBIE I JAK BĘDZIEMY CHCIELI TO W
      NASTĘPNY WEEKEND POJEDZIEMY DO HILTONA. HA
      • Gość: PREDATOR Re: Jak SKOK bawił się w Wiśle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 16:28
        DOKŁADNIE TAK..MASZ RACJĘ!!A NAWET I NA WYSPY KANARYJSKIE POLECIMY.TE
        KOMENTARZE SĄ BEZNADZIEJNE, ALE CZEGO MOŻNA SIĘ SPODZIEWAĆ. TE NIELICZNE
        JEDNOSTKI SĄ TAK ŚLEPO ZAPATRZONE W G.W, ŻE NIE DO KOŃCO ROZUMIEJĄ TO CO
        CZYTAJĄ...A WIĘKSZOŚĆ Z NICH I TAK OGLĄDA TYLKO OBRAZKI W W/W GAZECIE HI,HI,HI
        • Gość: predator Re: DZIĘKI MADZIU!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 16:38
          ALE AFERA LUDZIE!!!!!GAZETA W. MIAŁA IMPREZE, NA KTÓREJ BRAŁA UDZIAŁ GRUPA
          RITMODELIA. WOW SKAD MIELI KASE NA TO?????NIKT O TYM NIE NAPISAŁ, MOŻE JESZCZE
          COŚ , KTOŚ ZNAJDZIE NA ICH TEMAT - MOŻE ZORGANZUJEMY ŚWIĘTĄ WOJNĘ PRZECIWKO
          FAŁSZYWEJ "PRAWDZIE" MEDIÓW??KTOŚ CHĘTNY.....
      • Gość: Kotlet Re: Droga Madziu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 20:26
        Piszę droga bo nie stać mnie na Hiltona z pieniędzy biednych ludzi i pożyczek
        od serca. Tak chyba reklamuje się SKOK Stefczyka. Ponadto SKOK-i działają NON
        PROFIT tak jest zapisane w ustawie, dlatego pracownicy i prezesi integrują się
        za pieniadze ludzi i aby wyszło NON PROFIT wydaje sie ogromne pieniadze na
        balangi.
        Rozumiem, że prokuratury to nie zainteresuje bo tylko wtedy prokuratura jest
        zainteresowana jak Pani Chojnowska w swoim sprawozdaniu napisze, że zarzad czy
        pracownicy jakiegoś SKOK-u wydali 75 zł. na kotleta bez pozwolenia Kasy
        Krajowej. PARANOJA JEST CODZIENNOŚCIĄ NASZEGO ŻYCIA.
    • Gość: piotr Wyborcza IP: 213.227.108.* 18.10.05, 18:41
      A gdzie odbywają się imprezy Wyborczej? Pewnie bezalkoholowo u Urbana...
    • Gość: Win Re: Jak SKOK bawił się w Wiśle IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 18:42
      Jest to powoli skok na kesę normalnych ludzi-mówię prawdę?????
      • Gość: Prodi Re: Jak SKOK bawił się w Wiśle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 21:51
        Swięta racja - jeszcze bezczelnie wmawia się ludziom, że to dla ich dobra. Bo
        właściwie jest to od serca do kieszeni.
    • Gość: sha uwzieliście się IP: *.aicon.biz 18.10.05, 20:45
      mysle o was jak o powaznej i szanujacej sie gazecie, jesli macie cos do skokow
      to piszcie o tym kto ustala prawo. skoki dzialaja na zasadach ktore sa legalne
      w polsce. jesli bankom sie to nie podoba to moge to zrozumiec, ale wy co wy do
      tego macie. uprawiacie jakis lobbing. po drugie to w tej informacji nie ma
      zadnego faktu, przeiceż jesteście "dziennikiem codziennym" na takie bzdety u
      was nie ma miejsca
      • Gość: Stańczyk Re: uwzieliście się - na kogo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 21:49
        Chyba facet źle cię poinstruował Bierecki. Zapomnial ci powiedzieć, że
        Kaczmarek były poseł Unii Pracy, Grzonkowski były poseł AWS i poseł Gosiewski
        PiS jak również kilku innych własnie lobbowało na rzecz Kasy Krajowej SKOK co
        przyniosło efekt w postaci ustawy która jest bublem totalnym ale jest i jest
        wykorzystywana przez tą grupę osób dla której została stworzona. Pan Kaczmarek
        jest na garnuszku Kasy Krajowej , Grzonkowski zniknął a Pan Gosiewski jest w
        sejmie i pewnie bedzie tworzył NOWE PRZYWILEJE DLA kASY kRAJOWEJ (CZYTAJ KILKU
        LUDZI). Tak więc jesteś bardzo zmeczony lub piszesz bo musisz.
      • Gość: koko romano skok w wiśle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 22:18
        Mama nadzieję,ze pracownicy,którzy yuschlebiają swoim"hrólom" na przyszły rok
        w nagrodę pojadą na balangę do hotelu "Scheraton", nie konievnie za swoje
        pieniadze.
        Bo dzięki komu zarabiają na te balangi.Dziędki lidziom,ktorzy płacą ciężki
        haracz za tzw. kredyty dla biednych ludzi.Już nie mówiąc o "jakości" obsługi.
        w ramach tzw."ISO"czyt. "i co
        Wstyd po prostu wstyd i bezczelność.Bawcie się ale za swoje - a nie za czyjeś
        pieniądze.
        A o tych balangach możemy coś więcej powiedzieć, o tych sykwestrach w
        najlepszych hotelach , o tym jak niektórzy prezesi chodzili napici jak
        przysłowiowe worki,o tych podróżach co rok po Bałtyku wyjajętym statkiem.
        To wszystko non profit,brawo.

• Gość: Racja Re: skok w wiśle - brawo ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 20:32
          Przecież to są pracownicy najęci i jeśli mają polecenie pisać dobrze o swoich
          prezesikach ze SKOK-ów to bedą pisać tylko, że coraż więcej ludzi otwiera oczy
          i wstyd bedzie się przyznać niedługo ze pracuję się w SKOK-u.
          Za rok to beda na bruku bo tam jest taka rotacja jak na dworcu centralnym w
          Warszawie. Kto szemra wynocha na bruk tylko lizusy przetrzymają kilka lat, ale
          najczęściej są to osoby do specjalnych zadań jak zarzadcy komisaryczni. Jest
          kilka osób które celują w tym i o tym wszyscy wiedzą, ale głośno nie mozna
          móewić bo wyladujesz zaraz na posterunku policji lub na prokuraturze.
    • Gość: kkkakj Re: Jak SKOK bawił się w Wiśle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 21:21
      artykuł bardzo poruszający, to jest bardzo interesujący temat - firmowa impreza
      szkoleniowa, a o jakiej firmie przeczytamy jutro??? czy tym teraz bedzie się
      zajmować gazeta wyborcza??? ja my ślałam, ze to w stylu Faktu, lub Super
      Ekspresu, no ale widać, ze nasza Gazeta zmienia styl, trudno trzeba będzie
      kupować inne gazety
      • Gość: orka Re: Kupuj prenumeratę SKOK Stefczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 20:35
        Dostajesz za darmo gazetkę SKOK Stefczyka a Więź obowiazkowo kupujesz to po co
        ci normalna gazeta jaką jest Gazeta Wyborcza. Trzeba jeszce przy czytaniu
        myśleć, a jak dostaje się instrukcje to myślenie jest zbyteczne.
    • voodookid No i? 18.10.05, 21:56
      Na imprezie mojej firmy też grał T.Love.. widać lubią korporacyjne spędy. Poza
      tym? Czy taka impreza to coś nienormalnego, do tego spotnia by poświęcać jej tak
      długi artykuł? Każda korporacja średnio raz w roku organizuje takie imprezki. Bzdura
    • Gość: Mark Re: SKOK czy Kasa Krajowa bawiła się w Wiśle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 22:01
      Ksiązę i Zebrak. No cóż sami biedacy tam byli.Dobrze, że sklep monopolowy był
      blisko znaczy się swoi tam byli.
    • Gość: Jacek Ale o co chodzi? IP: *.dolsat.pl 18.10.05, 22:15
      Takich imprez w kraju są tysiące! Sam obsługiwałem organizując różne atrakcje,
      zespoły i menu co najmniej koło 100 przez ostatnich 7 lat... Nie rozumiem o co
      chodzi autorowi tekstu który pokazuje akurat tę imprezę i tę firmę? Kasa wydana
      na nią nie rozbi na mnie żadnego wrażenia... a już napewno na kierownictwach
      wielu firm w Polsce. A co niby mieli zafundować pracownikom? Grzybobranie w
      Borach Tucholskich? Autokar zakładowy i wódka w krzakach? Może to jedyna okazja
      dla wielu z tych pracowaników żeby zobaczyć hotel tej kategorii! A może bardziej
      by ich zintegrowała pielgrzymka do Rzymu? :) Nie rozumiem polskiej mody
      zagladania do cudzej kieszeni. To jest prywatny biznes i wara od kasy którą ktoś
      legalnie zarabia! Jeśli ją ma to znaczy że klienci uznali że chcą dać im zarobić
      bo dostają w zamian to czego oczekują! Ja do ich grona się nie zaliczam... ale
      chyba to przemyślę bo podoba mi się firma która chce swoim pracownikom dać coś
      więcej niż keiłbasę na kiju przy ognisku i plastikową szkalnkę rozwodnionego
      piwa! POZDRAWIAM SKOK!
      • Gość: bezstronny Re: Ale o co chodzi? IP: *.ino.tvknet.pl / 213.199.216.* 18.10.05, 23:25
        JACKU MĄDRZE PISZESZ, ALE ZBYT MADRZE ŻEBY LUDZIE INNI TO ZROZUMIELI...ONI
        NAJWYRAŹNIEJ NIE ZDAJĄ SOBIE SPRAWY, ŻE TAKIE IMPREZY W POLSCE STAŁY SIĘ
        CODZIENNOŚCIĄ.FORMA TA NIE JEST KIOSKIEM, CZY SKLEPEM SPOŻYWCZYM LECZ DUŻĄ
        INSTYTUCJĄ. FIRMA TA W RAMACH MASOWYCH SPOTKAŃ- INTEGRACJI, TAKŻE ORGANIZUJE
        SZKOLENIA PRACOWNIKÓW (WIEM TO OD ZNAJOMEGO).ONI MYŚLĄ, ŻE JAK KTOŚ ZROBI ZLOT
        W "GOŁĄBKU", TO PEWNIE UKRADŁ, LUB ZABIŁ DLA PIENIĘDZY.CIEKAWI MNIE CZEMU JEDNA
        GAZETA TYLKO O TYM PISZE...TEN TEMAT NIE JEST CIEKAWY DLA INNYCH??MOŻE TYLKO
        GAZETA W. JEST ALBO TAK MĄDRA, ALBO TAK GŁUPIA ŻE ZAINTERESOWAŁA SIĘ ZABAWĄ??
        PROPONUJE REDAKTOROM STWORZYC KRONIKĘ ZABAW, POŁĄCZONĄ Z CENNIKIEM USŁUG.
        JEDNAKŻE ABY BYLI WIARYGODNI, NIECH ROZLICZĄ SIĘ ZE SWOICH IMPREZ I BOGACTWA.
        TOTALNE DNO...A LUDZIE JESZCZE ZA TO PŁACĄ!!
        • Gość: pop Re: Ale o co chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 23:44
          Gościu Re i inni: jak będą placili tak jak inne firmy podatki i nie będą mówili
          odziałalności non profit to wtedy nie będzie nas to interesowało.
          A ey nie bron klamców - przez tyle lat wykorzystywali ludzi, kościół żebrali
          o tanie dzierżawy w imię non profit a teraz pławia się za obce pieniądze, nie
          broń kłamców jak nie wiesz o co chodzi-chyba,że ci kazali te bzdury pisać.
          Czemu nie wypowiesz się ty i iinni na temat fundacji i ich spółek.
          Nie odwracaj kota ogonem,
          • Gość: bezstronny Re: Ale o co chodzi? IP: *.ino.tvknet.pl / 213.199.216.* 19.10.05, 00:02
            CO TY SIĘ CZEPIASZ TYCH PODATKÓW?PŁACISZ I G_WNO Z TEGO MASZ...JEDNO WIELKIE
            NIC.NAWET JEŻELI..INNE FIRMY PŁACĄ I CO Z TEGO MAJĄ?FIRMY BYC MOŻE SPOKÓJ, ALE
            PRACOWNICY STRACH PRZED BEZROBOCIEM.TO O TO CI CHODZI?TU NIE DOSYC, ŻE CZŁOWIEK
            MOŻE ZNALEŹC ZATRUDNIENIE W DOBIE TAK DUŻEGO BEZROBOCIA,TO JESZCZE KAWAŁEK
            POLSKI ZWIEDZI!TO ŻE INNI NA BEZCZELNEGO KRADNĄ,TO NIKOGO NIE OBCHODZI, A TU
            LEDWO PRACOWNICY HOTEL ZOBACZYLI, TO BRUKOWCY JUŻ JAK PSY STALI.NIE BRONIE TU
            NIKOGO,BO TROSZKE PRAWDY MOŻE BYC PO OBU STRONACH.ALE DO DIABŁA
            JASNEGO...PRACOWAC W TAKIEJ FIRMIE CHYBA KAŻDY BY CHIAŁ I O TO MOŹE W
            WIĘKSZOŚCI W TYM CHODZI.JA TAM NIE PRACUJE I IM NIE ŻAŁUJE, ALE BARDZO BYM
            CHCIAŁ I INNI BYC MOŻE TEŻ?!
            • Gość: równik Re: Bezstronny czy jedak stronniczy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 20:53
              Po tym tekście poznać jednak biedaku że jesteś pracownikiem SKOK Stefczyka,
              dostałeś piany na ustach i co ci to da miesiac dłużej zatrudnienia w pracy. Co
              mają powiedzieć ludzie którzy pracują gdzie firmy odprowadzaja podatki i nie
              moga inwestować w firmę. Ich firmy nie działają non profit tylko chcą mieć zysk
              a i tego zysku nie ma bo nie mają kolegów plityków którzy przepchną im taką
              ustawę. Może ten sejm przepchnie mojej firmie ustawę gdzie będzie zwolniona z
              podatków i dostanie ponadto jeszcze inne przywieleje... pomarzyć można...no nie!
              • Gość: Naiwny Re: Bezstronny czy jedak stronniczy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 22:41
                Do jakiej partii mam sie zapisać, aby przepchnąć swoją ustawę.
                Od razu zaznaczam nie mam 17 mln. dolarów na zapłacenie za ustawę jak chciał
                Rywin. TO znaczy nici z mojej ustawy!?!
                • Gość: Bezstronny Re: Bezstronny czy jedak stronniczy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 22:46
                  Podopba mi się to. A może non profit co. Zwolnienie z podatku inne przywileje
                  idziemy w to. Politycy wszystkich partii łączcie się, za 10 lat będziemy się
                  chwalić szczytnymi ideami.Dużo nas, dużo nas - dlaczego nas zostało tak mało.
                  Gdzie te orły , sokoły, SKOK-i ...
          • Gość: Prawda Re: Ale o co chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 20:45
            BRAWO tak jest - prawda w oczy koli. Jak by się opisało wszystkie spółki i ich
            rodziny wtych spółkach to ludzie by nie uwierzyli, że mozna takie lody kręcić
            na naiwności ludzkiej. SKOK-i są lepsze jak amwey.
      • Gość: Spółdzelca Re: Ale o co chodzi o pieniadze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 20:41
        To jest spółdzielnia tysięcy ludzi a nie prywatna spóka z o.o. Biereckiego,
        Jedlińskiego , Kamińskiego, Lamenty i kilku innych, prawo na to pozwala ale
        spółdziewlcy na to nie pozwolą aby ich majatek przepijać i bawić się przy
        kotlecie. Miller i Pęczak też myśleli że są nietykalni. Ci też tak myślą -
        koledzy politycy przestaną was kryć jak wszystko będzie jawne.
    • Gość: staszek aftewicz Re: Jak SKOK bawił się w Wiśle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 22:36
      No co sie dziwicie jestem kolegą Romka S. robie dla niego to i owo.Jestem
      członkiem SKOK Rozdzina a tera Stefczyka.Nie płacą dywidendy to chociaż dają mi
      różne zlecenia czasami biorę udział w imprezach robionych przez Romana i jego
      kolegów.W końcu mają z czego robic te imprezki a chociażby z dywidendy i kasy
      członków a co
    • Gość: Stefczyk Re: Jak SKOK bawił się w Wiśle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 22:55
      Dobrze za pieniadze biednych ludzi. Od serca biorą i od serca się bawią.
      • Gość: rolmops Re: Jak SKOK bawił się w Wiśle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 09:40
        Pytanie do autora tekstu. Na zlecenie którego z banków bawi się pan w tropienie
        pracowników SKOK Stefczyka w ich wolnym czasie? Aha, no i ile pan z tego
        wyciąga?
        • Gość: Tropiciel Re: Agent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 20:59
          Na pewno 100 razy mniej dziennikarz dostaje niż agencje lub kancelarie
          prawnicze wynajete przez Kasę Krajową czy SKOK Stefczyka (dla mnie to samo bo
          ci sami ludzie tam są)do niszczenia i zastraszania ludzi, którzy ośmielili się
          nałaskawie nam panujących w KK SKOK krzywo spojrzeć. Baczność na prawo patrz
          Kasa Krajowa na lewo SKOK Stefczyka po bokach spółki rodzinne. Spocznij.
        • Gość: kko Re: Jak SKOK bawił się w Wiśle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 23:17
          Gwiazdo Dkok Stefczyka/obojętnie jakiej płci/ Madziu.Rozumiem to,żeimpnuja
          tobie faceci z kasą od serca ,ale na przyszłośc baw się za swoje lub za kasę
          prezesów, anie za dywidendy członków.Zrozum to raz na zawsze - skok jest
          własnością wszystkich członków.Nie wiem jak was szkolą w tej "słynnej" szkole
          bakowej.
        • Gość: panda Re: Jak SKOK bawił się w Wiśle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 23:23
          Już wiadomo dlaczego "zacni" prezesi Skok żądają od "polityki" za ujawnienie
          prawdy 5 mln zł.Te wszystkie"koszty" trzeba jakoś pokryć,a specjaliści od
          nieruchomości/czyt. prezesi/ upatrzyli sobie budynek w którym mieści
          się "Polityka".
          Jak w ruskim banku -co twoje to i moje ,a co moje te nie rusz.
          Nie ma to jak mieć łeb do złotego "geszeftu".
        • Gość: dorsz Re: do rolmopsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 23:28
          rolmops powiedz lepiej ike tobie plca za tę bałwochwalczą błazenadę
          prezesi"najzacniejszej" instytucji finansowej w Polsce.Albio nie znasz faktów
          albp walisz ściemę.Tylko pamietaj-prestanioesz być potrzebny pojadą z toba jak
          z lochą.Już nie jeden lizydupa tak skończył.Zapewnim Ciebie ,że nie warto.
        • Gość: oszukany przezSKOK Re: Jak SKOK bawił się w Wiśle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 23:32
          ROLMOPS ILE ZAPŁACIŁ CI SIKORA ,BIERECKI I SOSNOWSKI ŻEBYS TU SZCZEKAŁ I BRONIŁ
          ZŁODZIOEI I AFERZYSTÓW
    • Gość: aaa Re: Jak SKOK bawił się w Wiśle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 09:14
      Mój Drogi. Ludzie pracujący w SKOK Stefczyka to ludzie młodzi, T.Love nie
      przygrywał do kolacji, lecz był specjalnie zorganizowany wieczorny koncert. Jak
      się nie wie - nie powinno sie głupio gadać. Tak samo jak opis iprezy
      hahahahhaha śmieszny !
      • Gość: pierestrojka Re: Jak SKOK bawił się w Wiśle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 21:03
        To po co piszesz jak smieszny. Ale atak pracowników Krajówki lu SKOK Stefczyka,
        chyba po premi wam pojadą bo słabo piszecie, a instrukcje wam wydali towarzyszu
        szto gaworit - niet ot to do Sopotu w te pędy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka