Gość: marian przy flaszce IP: *.devs.futuro.pl 18.10.05, 12:37 ja też w sobotę robię imprezkę, ale pismakom wstęp wzbroniony jeszcze napiszą że piliśmy Finlandie zamiast Ojczystej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŚWIERA Re: przy flaszce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 12:41 MAM NADZIEJĘ ŻE MNIE ZAPROSISZ I KABIE-GO TEŻ POZOSTAŁO NAM TROSZKĘ FLASZEK Z IMPRY (FINLANDI) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek No i co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 12:51 Kazda wieksza firma robi cos takiego lub nie robi (np. banki). Jak rozumiem artykul jest sponsorowany przez lobby bankowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŚWIERA Re: Jak SKOK bawił się w Wiśle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 12:52 i po co tyle krzyku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bagsik Re: Jak SKOK bawił się w Wiśle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 12:53 GW chciała poinformować jak bawią się działacze PIS-u, którzy są w zarządzie SKOK-ów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PREZYDENT Re: Jak SKOK bawił się w Wiśle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 12:56 SŁYSZAŁEM, ŻE LUDZI LEPERA TEŻ MOŻNA TAM BYŁO SPOTKAĆ...:-) HI,HI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 665 KaBi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 13:03 JAK JUŻ ZBIERZEMY WSZYSTKIE ZDJĘCIA,TO MOŻE WYŚLEMY G.W.?? ALE UBAW...NIE WIEDZIAŁEM, ŻE BĘDZIE TAKI DYM...KURCZE..FAJNIE :-) FIRMA STRACI MNIEJ PIENIĘDZY NA MARKETING DZIĘKI TEJ PUBLIKACJI... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojojoj Re: Jak SKOK bawił się w Wiśle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 13:28 teraz to najlepiej bawi się autor:)))! i to na Karaibach!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: mają szmal bo Miller obniżył im podatki IP: *.cable.satra.pl 18.10.05, 13:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Jak SKOK bawił się w Wiśle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 13:45 hmmm...autor pisze tylko o sobocie a o niedzieli nic?!...a tak w ogole droga Gazeto autor to niezbyt dokładna i kompetentna osoba:...gazeta nie nosila tytułu "SKOK Zabawa"!!!!.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diskopolek Michnik ma wysypkę od SKOKa IP: 82.177.111.* 18.10.05, 13:51 Chyba chodzi o to, że siedzi w kieszeni banków zagranicznych, a SKOK stanowi dla nich uwierającą konkurencję, która boleśnie rani dogmat wyższości własności kapitalistycznej nad wszelką inną (w tym spółdzielczą). Równie uczuleniowo Michnik reaguje na spółdzielnie mieszkaniowe, które są wrogiem z którym Michnik ma misję walczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UŻ.665 POZDRÓWKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 14:11 POZDRAWIAM KOLEŻANKI Z OLSZTYNA :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AC\DC (perkusista) Re: POZDRÓWKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 14:19 to już zaczyna być pomału czat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UŻ 665 Re: POZDRÓWKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 14:20 COŚ NIE PASI:-)? NIE ZDĄŻYŁEM SIĘ POŻEGNAĆ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AC\DC (perkusista) Re: POZDRÓWKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 14:22 nie wszystko gra tylko że nie wiem o co chodzi z tym pożegnaniem czy mógłbyś więcej opisacz bo wszyscy weszą więc ja również się zabawię w reportera DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaBi Re: POZDRÓWKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 14:25 DO ROBOTY RODACY...JUŻ PO:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bjorn (ABBA) Re: POZDRÓWKA IP: *.skok-stef.com.pl 18.10.05, 15:35 Pozdrawiam wszystkich. Ktoś napisał, że to obsuwa dla T'Love, że grał na tej imprezie. Jako członek legendarnej grupy ABBA nie bedę tego komentował. Szacuneczek dla pozostałych zespołów, które uświetniły zabawę, a mówię tu m.in. o AC/DC, Enrike, Helenie Wondraczkowej, niesmiertelnej Edit P., trzech wielkich tenorach, Scorpions, Marley-u, The Beatles, wiecznie żywym Elvisie (mam nadzieję, że nikogo nie pominąłem). Każdy polski wykomnawca chciałby zagrać w takim towarzystwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UŻ665KaBi-InoAC/DC Re: POZDRÓWKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 15:45 DZIĘKKI ABBA...TEŻ BYLIŚCIE COOL,JAK WSZYSTKIE ZESPOŁY.ALE CHYBA POMINĄŁEŚ TATUU - LASKI BYŁY REWELKA:). GAZETA W. JEST ZA CIEŃKA, ŻEBY ZNISZCZYĆ DOBRĄ ZABAWĘ, ALE CHYBA ZBYT GŁUPIA ŻE STWORZYŁĄ TO CAŁE ZAMIESZANIE?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: POZDRÓWKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 15:58 najlepszy zdecydowanie był ELVIS przy nim T.LOVE sie kryje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: POZDRÓWKA dla Ciebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 16:05 Jak bawiłeś się dobrze w hotelu ? Dobrze to teraz musisz się wykazać i spłacać dług u pracodawcy czyli SKOK Stefczyka czyli w intersesie rodzinnym Państaw Biereckich. Sprawdźcie kto jest z rodziny w SKOK Stefczyka ciekawa lektura pozostali prezesi też nie gorsi - pozdrowienia i dobrej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Ktos moze wie czemu GW i Polityka czepiaja sie 18.10.05, 16:04 tak tych SKOK-ow ? Tematu nie sledze, ale tzw. trynd jest widoczny. Ktos w obu redakcjach wydal rozkaz udupic te cale SKOK-i i pieski dziennikarskie wykonuja zadanie. Ktos moze mnie w tej materii oswiecic ? Moze ktos ma chrapke na te SKOK-i, czy jak ? Bo jak nie wiadomo o co chodzi to zawsze chodzi o pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi Re: Ktos moze wie - tak. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 16:09 Jakbyś został wykorzystany a później szmacony bo mówisz prawdę to inaczej byś śpiewał.Nikt nie dał zlecenia tylko prasa jest ostatnimą ostaoją wolności w tym kraju. Kto pomoże - prokuratura, policja ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PREDATOR Re: Ktos moze wie - tak. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 16:19 POMOŻE FBI :) NIKT NIE MUSI NIKOMU CUKROWAĆ, ANI DZIĘKOWAĆ NA SIŁĘ... "SZANUJ SZEFA SWEGO, BO MOŻESZ MIEĆ GORSZEGO!". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktosik Re: Ktos moze wie - tak. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 20:15 Zabrzmiało śmiertelnie powaznie. czyZby wyrzucony z pracy stary SKOK-owicz ??? Biedactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re:Pozdrowienia dla pracowników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 16:12 Pozdrawiam wszystkich pracowników Kasy Krajowej SKOK i pozostałych SKOK-ów którzy muszą pisać pochlebne recenzje dla KKSKOK i wypisywać brednie o GW i POLITYCE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widok Re: Jak Stefczyk ?- bawił się w Wiśle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 16:15 Oj dobrze za pieniadze członków. Jak najwięcej takich imprez. O to chodzi w ideii SKOK przecież. Sympatyczna atmosfera i zabawa dla biednych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: Jak Stefczyk ?- bawił się w Wiśle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 16:19 Może nas zaproszą, ale nie mam sukni i nie wiem czy będę umiała trzymać widelec i nóż u mnie w domu był zestaw dwanaście łyżek drewnianych i miska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widok Re: Jak Stefczyk ?- bawił się w Wiśle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 16:20 Idź po naukę do Dyzmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PREDATOR Re: Jak Stefczyk ?- bawił się w Wiśle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 16:24 NIEZŁĄ WIOSKĄ MI TU JEDZIE...ROZUMIEM ŻE NEGATYWNE OPINIE SĄ PISANE PRZEZ G.W., LUB BEZRADNYCH BEZROBOTNYCH...ALE PAMIĘTAJCIE DLA WAS TEŻ PRACA W SKOK MOŻE SIĘ ZNALEŹĆ - WYSTARCZY POSZUKAĆ.TEŻ WAS POZDRAWIAMY, ALE NIE MACIE ZIELONEGO POJĘCIA O CZYM PISZECIE?!ŻAL MI WAS, ŻE NIE MOŻECIE SIĘ ODNALEŹĆ W TYM WSZYSTKIM.ROZUMIEM TO, GDYŻ MANIPULACJE MEDIÓW ROBIĄ SWOJE..WŁAŚNIE W TEJ MINUCIE ODBYWA SIĘ WIELE PODOBNYCH IMPREZ I NIKT O TYM NIE WIE I NIE ROBI ZAMIESZANIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C.V. Re: Jaki Stefczyk ?- on zmarł. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 21:27 Ja też jestem pracownikiem SKOK-u i nie myślę pisać dobrze jak jest źle. Nie wiem gdzie przyjmują z otwartymi rękami do pracy w SKOK bo wiem, że tylko znajomi są w SKOK Stefczyka. Nikt obcy nie ma wstępu, łańcuszek świętego antoniego ty ja to moja rodzina i mój znajomy. I nie pisz takich bzdur bo ktoś uwierzy i rzeczywiście przyniesie C.V., a wszysscy będą na niego patrzeć jak na kosmitę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MADZIA Re: Jak SKOK bawił się w Wiśle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 16:23 "KOCHANY" REDAKTORZE A CZY GW NIE BAWI SIĘ NA ZJAZDACH INTEGRACYJNYCH I NIE ZAPRASZA ZNANYCH I MNIEJ ZNANYCH LUDZI I ZESPOŁÓW. ZAPOMNIAŁ PAN DODAĆ, ŻE NA ZJEŻDZIE SKOK-U W WIŚLE GRAŁ ZESPÓŁ RITMODELIA, KTÓRA WCZEŚNIEJ GRAŁA NA WASZYM ZJEŻDŻIE. ZAPRASZAM NA STRONĘ WWW.RITMODELIA.PL TAM MAJĄ WYPISANE FIRMY DLA KTÓRYCH GRALI TAK WIĘC SKOK NIE JEST SAM. A TAK WOGÓLE TO NIKOGO NIE POWINNO INTERESOWAĆ GDZIE SIĘ KTO BAWI BO ZJAZD ZORGANIZOWANY BYŁ ZA PIENIĄDZE SOCJALNE, CZYLI KAŻDY PRACOWNIK PŁACIŁ ZA SIEBIE I JAK BĘDZIEMY CHCIELI TO W NASTĘPNY WEEKEND POJEDZIEMY DO HILTONA. HA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PREDATOR Re: Jak SKOK bawił się w Wiśle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 16:28 DOKŁADNIE TAK..MASZ RACJĘ!!A NAWET I NA WYSPY KANARYJSKIE POLECIMY.TE KOMENTARZE SĄ BEZNADZIEJNE, ALE CZEGO MOŻNA SIĘ SPODZIEWAĆ. TE NIELICZNE JEDNOSTKI SĄ TAK ŚLEPO ZAPATRZONE W G.W, ŻE NIE DO KOŃCO ROZUMIEJĄ TO CO CZYTAJĄ...A WIĘKSZOŚĆ Z NICH I TAK OGLĄDA TYLKO OBRAZKI W W/W GAZECIE HI,HI,HI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: predator Re: DZIĘKI MADZIU!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 16:38 ALE AFERA LUDZIE!!!!!GAZETA W. MIAŁA IMPREZE, NA KTÓREJ BRAŁA UDZIAŁ GRUPA RITMODELIA. WOW SKAD MIELI KASE NA TO?????NIKT O TYM NIE NAPISAŁ, MOŻE JESZCZE COŚ , KTOŚ ZNAJDZIE NA ICH TEMAT - MOŻE ZORGANZUJEMY ŚWIĘTĄ WOJNĘ PRZECIWKO FAŁSZYWEJ "PRAWDZIE" MEDIÓW??KTOŚ CHĘTNY..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kotlet Re: Droga Madziu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 20:26 Piszę droga bo nie stać mnie na Hiltona z pieniędzy biednych ludzi i pożyczek od serca. Tak chyba reklamuje się SKOK Stefczyka. Ponadto SKOK-i działają NON PROFIT tak jest zapisane w ustawie, dlatego pracownicy i prezesi integrują się za pieniadze ludzi i aby wyszło NON PROFIT wydaje sie ogromne pieniadze na balangi. Rozumiem, że prokuratury to nie zainteresuje bo tylko wtedy prokuratura jest zainteresowana jak Pani Chojnowska w swoim sprawozdaniu napisze, że zarzad czy pracownicy jakiegoś SKOK-u wydali 75 zł. na kotleta bez pozwolenia Kasy Krajowej. PARANOJA JEST CODZIENNOŚCIĄ NASZEGO ŻYCIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Wyborcza IP: 213.227.108.* 18.10.05, 18:41 A gdzie odbywają się imprezy Wyborczej? Pewnie bezalkoholowo u Urbana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Win Re: Jak SKOK bawił się w Wiśle IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 18:42 Jest to powoli skok na kesę normalnych ludzi-mówię prawdę????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prodi Re: Jak SKOK bawił się w Wiśle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 21:51 Swięta racja - jeszcze bezczelnie wmawia się ludziom, że to dla ich dobra. Bo właściwie jest to od serca do kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sha uwzieliście się IP: *.aicon.biz 18.10.05, 20:45 mysle o was jak o powaznej i szanujacej sie gazecie, jesli macie cos do skokow to piszcie o tym kto ustala prawo. skoki dzialaja na zasadach ktore sa legalne w polsce. jesli bankom sie to nie podoba to moge to zrozumiec, ale wy co wy do tego macie. uprawiacie jakis lobbing. po drugie to w tej informacji nie ma zadnego faktu, przeiceż jesteście "dziennikiem codziennym" na takie bzdety u was nie ma miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stańczyk Re: uwzieliście się - na kogo ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 21:49 Chyba facet źle cię poinstruował Bierecki. Zapomnial ci powiedzieć, że Kaczmarek były poseł Unii Pracy, Grzonkowski były poseł AWS i poseł Gosiewski PiS jak również kilku innych własnie lobbowało na rzecz Kasy Krajowej SKOK co przyniosło efekt w postaci ustawy która jest bublem totalnym ale jest i jest wykorzystywana przez tą grupę osób dla której została stworzona. Pan Kaczmarek jest na garnuszku Kasy Krajowej , Grzonkowski zniknął a Pan Gosiewski jest w sejmie i pewnie bedzie tworzył NOWE PRZYWILEJE DLA kASY kRAJOWEJ (CZYTAJ KILKU LUDZI). Tak więc jesteś bardzo zmeczony lub piszesz bo musisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko romano skok w wiśle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 22:18 Mama nadzieję,ze pracownicy,którzy yuschlebiają swoim"hrólom" na przyszły rok w nagrodę pojadą na balangę do hotelu "Scheraton", nie konievnie za swoje pieniadze. Bo dzięki komu zarabiają na te balangi.Dziędki lidziom,ktorzy płacą ciężki haracz za tzw. kredyty dla biednych ludzi.Już nie mówiąc o "jakości" obsługi. w ramach tzw."ISO"czyt. "i co Wstyd po prostu wstyd i bezczelność.Bawcie się ale za swoje - a nie za czyjeś pieniądze. A o tych balangach możemy coś więcej powiedzieć, o tych sykwestrach w najlepszych hotelach , o tym jak niektórzy prezesi chodzili napici jak przysłowiowe worki,o tych podróżach co rok po Bałtyku wyjajętym statkiem. To wszystko non profit,brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Racja Re: skok w wiśle - brawo ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 20:32 Przecież to są pracownicy najęci i jeśli mają polecenie pisać dobrze o swoich prezesikach ze SKOK-ów to bedą pisać tylko, że coraż więcej ludzi otwiera oczy i wstyd bedzie się przyznać niedługo ze pracuję się w SKOK-u. Za rok to beda na bruku bo tam jest taka rotacja jak na dworcu centralnym w Warszawie. Kto szemra wynocha na bruk tylko lizusy przetrzymają kilka lat, ale najczęściej są to osoby do specjalnych zadań jak zarzadcy komisaryczni. Jest kilka osób które celują w tym i o tym wszyscy wiedzą, ale głośno nie mozna móewić bo wyladujesz zaraz na posterunku policji lub na prokuraturze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkakj Re: Jak SKOK bawił się w Wiśle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 21:21 artykuł bardzo poruszający, to jest bardzo interesujący temat - firmowa impreza szkoleniowa, a o jakiej firmie przeczytamy jutro??? czy tym teraz bedzie się zajmować gazeta wyborcza??? ja my ślałam, ze to w stylu Faktu, lub Super Ekspresu, no ale widać, ze nasza Gazeta zmienia styl, trudno trzeba będzie kupować inne gazety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orka Re: Kupuj prenumeratę SKOK Stefczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 20:35 Dostajesz za darmo gazetkę SKOK Stefczyka a Więź obowiazkowo kupujesz to po co ci normalna gazeta jaką jest Gazeta Wyborcza. Trzeba jeszce przy czytaniu myśleć, a jak dostaje się instrukcje to myślenie jest zbyteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
voodookid No i? 18.10.05, 21:56 Na imprezie mojej firmy też grał T.Love.. widać lubią korporacyjne spędy. Poza tym? Czy taka impreza to coś nienormalnego, do tego spotnia by poświęcać jej tak długi artykuł? Każda korporacja średnio raz w roku organizuje takie imprezki. Bzdura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Re: SKOK czy Kasa Krajowa bawiła się w Wiśle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 22:01 Ksiązę i Zebrak. No cóż sami biedacy tam byli.Dobrze, że sklep monopolowy był blisko znaczy się swoi tam byli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Ale o co chodzi? IP: *.dolsat.pl 18.10.05, 22:15 Takich imprez w kraju są tysiące! Sam obsługiwałem organizując różne atrakcje, zespoły i menu co najmniej koło 100 przez ostatnich 7 lat... Nie rozumiem o co chodzi autorowi tekstu który pokazuje akurat tę imprezę i tę firmę? Kasa wydana na nią nie rozbi na mnie żadnego wrażenia... a już napewno na kierownictwach wielu firm w Polsce. A co niby mieli zafundować pracownikom? Grzybobranie w Borach Tucholskich? Autokar zakładowy i wódka w krzakach? Może to jedyna okazja dla wielu z tych pracowaników żeby zobaczyć hotel tej kategorii! A może bardziej by ich zintegrowała pielgrzymka do Rzymu? :) Nie rozumiem polskiej mody zagladania do cudzej kieszeni. To jest prywatny biznes i wara od kasy którą ktoś legalnie zarabia! Jeśli ją ma to znaczy że klienci uznali że chcą dać im zarobić bo dostają w zamian to czego oczekują! Ja do ich grona się nie zaliczam... ale chyba to przemyślę bo podoba mi się firma która chce swoim pracownikom dać coś więcej niż keiłbasę na kiju przy ognisku i plastikową szkalnkę rozwodnionego piwa! POZDRAWIAM SKOK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezstronny Re: Ale o co chodzi? IP: *.ino.tvknet.pl / 213.199.216.* 18.10.05, 23:25 JACKU MĄDRZE PISZESZ, ALE ZBYT MADRZE ŻEBY LUDZIE INNI TO ZROZUMIELI...ONI NAJWYRAŹNIEJ NIE ZDAJĄ SOBIE SPRAWY, ŻE TAKIE IMPREZY W POLSCE STAŁY SIĘ CODZIENNOŚCIĄ.FORMA TA NIE JEST KIOSKIEM, CZY SKLEPEM SPOŻYWCZYM LECZ DUŻĄ INSTYTUCJĄ. FIRMA TA W RAMACH MASOWYCH SPOTKAŃ- INTEGRACJI, TAKŻE ORGANIZUJE SZKOLENIA PRACOWNIKÓW (WIEM TO OD ZNAJOMEGO).ONI MYŚLĄ, ŻE JAK KTOŚ ZROBI ZLOT W "GOŁĄBKU", TO PEWNIE UKRADŁ, LUB ZABIŁ DLA PIENIĘDZY.CIEKAWI MNIE CZEMU JEDNA GAZETA TYLKO O TYM PISZE...TEN TEMAT NIE JEST CIEKAWY DLA INNYCH??MOŻE TYLKO GAZETA W. JEST ALBO TAK MĄDRA, ALBO TAK GŁUPIA ŻE ZAINTERESOWAŁA SIĘ ZABAWĄ?? PROPONUJE REDAKTOROM STWORZYC KRONIKĘ ZABAW, POŁĄCZONĄ Z CENNIKIEM USŁUG. JEDNAKŻE ABY BYLI WIARYGODNI, NIECH ROZLICZĄ SIĘ ZE SWOICH IMPREZ I BOGACTWA. TOTALNE DNO...A LUDZIE JESZCZE ZA TO PŁACĄ!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pop Re: Ale o co chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 23:44 Gościu Re i inni: jak będą placili tak jak inne firmy podatki i nie będą mówili odziałalności non profit to wtedy nie będzie nas to interesowało. A ey nie bron klamców - przez tyle lat wykorzystywali ludzi, kościół żebrali o tanie dzierżawy w imię non profit a teraz pławia się za obce pieniądze, nie broń kłamców jak nie wiesz o co chodzi-chyba,że ci kazali te bzdury pisać. Czemu nie wypowiesz się ty i iinni na temat fundacji i ich spółek. Nie odwracaj kota ogonem, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezstronny Re: Ale o co chodzi? IP: *.ino.tvknet.pl / 213.199.216.* 19.10.05, 00:02 CO TY SIĘ CZEPIASZ TYCH PODATKÓW?PŁACISZ I G_WNO Z TEGO MASZ...JEDNO WIELKIE NIC.NAWET JEŻELI..INNE FIRMY PŁACĄ I CO Z TEGO MAJĄ?FIRMY BYC MOŻE SPOKÓJ, ALE PRACOWNICY STRACH PRZED BEZROBOCIEM.TO O TO CI CHODZI?TU NIE DOSYC, ŻE CZŁOWIEK MOŻE ZNALEŹC ZATRUDNIENIE W DOBIE TAK DUŻEGO BEZROBOCIA,TO JESZCZE KAWAŁEK POLSKI ZWIEDZI!TO ŻE INNI NA BEZCZELNEGO KRADNĄ,TO NIKOGO NIE OBCHODZI, A TU LEDWO PRACOWNICY HOTEL ZOBACZYLI, TO BRUKOWCY JUŻ JAK PSY STALI.NIE BRONIE TU NIKOGO,BO TROSZKE PRAWDY MOŻE BYC PO OBU STRONACH.ALE DO DIABŁA JASNEGO...PRACOWAC W TAKIEJ FIRMIE CHYBA KAŻDY BY CHIAŁ I O TO MOŹE W WIĘKSZOŚCI W TYM CHODZI.JA TAM NIE PRACUJE I IM NIE ŻAŁUJE, ALE BARDZO BYM CHCIAŁ I INNI BYC MOŻE TEŻ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: równik Re: Bezstronny czy jedak stronniczy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 20:53 Po tym tekście poznać jednak biedaku że jesteś pracownikiem SKOK Stefczyka, dostałeś piany na ustach i co ci to da miesiac dłużej zatrudnienia w pracy. Co mają powiedzieć ludzie którzy pracują gdzie firmy odprowadzaja podatki i nie moga inwestować w firmę. Ich firmy nie działają non profit tylko chcą mieć zysk a i tego zysku nie ma bo nie mają kolegów plityków którzy przepchną im taką ustawę. Może ten sejm przepchnie mojej firmie ustawę gdzie będzie zwolniona z podatków i dostanie ponadto jeszcze inne przywieleje... pomarzyć można...no nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Naiwny Re: Bezstronny czy jedak stronniczy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 22:41 Do jakiej partii mam sie zapisać, aby przepchnąć swoją ustawę. Od razu zaznaczam nie mam 17 mln. dolarów na zapłacenie za ustawę jak chciał Rywin. TO znaczy nici z mojej ustawy!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezstronny Re: Bezstronny czy jedak stronniczy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 22:46 Podopba mi się to. A może non profit co. Zwolnienie z podatku inne przywileje idziemy w to. Politycy wszystkich partii łączcie się, za 10 lat będziemy się chwalić szczytnymi ideami.Dużo nas, dużo nas - dlaczego nas zostało tak mało. Gdzie te orły , sokoły, SKOK-i ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawda Re: Ale o co chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 20:45 BRAWO tak jest - prawda w oczy koli. Jak by się opisało wszystkie spółki i ich rodziny wtych spółkach to ludzie by nie uwierzyli, że mozna takie lody kręcić na naiwności ludzkiej. SKOK-i są lepsze jak amwey. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spółdzelca Re: Ale o co chodzi o pieniadze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 20:41 To jest spółdzielnia tysięcy ludzi a nie prywatna spóka z o.o. Biereckiego, Jedlińskiego , Kamińskiego, Lamenty i kilku innych, prawo na to pozwala ale spółdziewlcy na to nie pozwolą aby ich majatek przepijać i bawić się przy kotlecie. Miller i Pęczak też myśleli że są nietykalni. Ci też tak myślą - koledzy politycy przestaną was kryć jak wszystko będzie jawne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staszek aftewicz Re: Jak SKOK bawił się w Wiśle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 22:36 No co sie dziwicie jestem kolegą Romka S. robie dla niego to i owo.Jestem członkiem SKOK Rozdzina a tera Stefczyka.Nie płacą dywidendy to chociaż dają mi różne zlecenia czasami biorę udział w imprezach robionych przez Romana i jego kolegów.W końcu mają z czego robic te imprezki a chociażby z dywidendy i kasy członków a co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefczyk Re: Jak SKOK bawił się w Wiśle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 22:55 Dobrze za pieniadze biednych ludzi. Od serca biorą i od serca się bawią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolmops Re: Jak SKOK bawił się w Wiśle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 09:40 Pytanie do autora tekstu. Na zlecenie którego z banków bawi się pan w tropienie pracowników SKOK Stefczyka w ich wolnym czasie? Aha, no i ile pan z tego wyciąga? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tropiciel Re: Agent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 20:59 Na pewno 100 razy mniej dziennikarz dostaje niż agencje lub kancelarie prawnicze wynajete przez Kasę Krajową czy SKOK Stefczyka (dla mnie to samo bo ci sami ludzie tam są)do niszczenia i zastraszania ludzi, którzy ośmielili się nałaskawie nam panujących w KK SKOK krzywo spojrzeć. Baczność na prawo patrz Kasa Krajowa na lewo SKOK Stefczyka po bokach spółki rodzinne. Spocznij. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kko Re: Jak SKOK bawił się w Wiśle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 23:17 Gwiazdo Dkok Stefczyka/obojętnie jakiej płci/ Madziu.Rozumiem to,żeimpnuja tobie faceci z kasą od serca ,ale na przyszłośc baw się za swoje lub za kasę prezesów, anie za dywidendy członków.Zrozum to raz na zawsze - skok jest własnością wszystkich członków.Nie wiem jak was szkolą w tej "słynnej" szkole bakowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panda Re: Jak SKOK bawił się w Wiśle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 23:23 Już wiadomo dlaczego "zacni" prezesi Skok żądają od "polityki" za ujawnienie prawdy 5 mln zł.Te wszystkie"koszty" trzeba jakoś pokryć,a specjaliści od nieruchomości/czyt. prezesi/ upatrzyli sobie budynek w którym mieści się "Polityka". Jak w ruskim banku -co twoje to i moje ,a co moje te nie rusz. Nie ma to jak mieć łeb do złotego "geszeftu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorsz Re: do rolmopsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 23:28 rolmops powiedz lepiej ike tobie plca za tę bałwochwalczą błazenadę prezesi"najzacniejszej" instytucji finansowej w Polsce.Albio nie znasz faktów albp walisz ściemę.Tylko pamietaj-prestanioesz być potrzebny pojadą z toba jak z lochą.Już nie jeden lizydupa tak skończył.Zapewnim Ciebie ,że nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukany przezSKOK Re: Jak SKOK bawił się w Wiśle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 23:32 ROLMOPS ILE ZAPŁACIŁ CI SIKORA ,BIERECKI I SOSNOWSKI ŻEBYS TU SZCZEKAŁ I BRONIŁ ZŁODZIOEI I AFERZYSTÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Jak SKOK bawił się w Wiśle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 09:14 Mój Drogi. Ludzie pracujący w SKOK Stefczyka to ludzie młodzi, T.Love nie przygrywał do kolacji, lecz był specjalnie zorganizowany wieczorny koncert. Jak się nie wie - nie powinno sie głupio gadać. Tak samo jak opis iprezy hahahahhaha śmieszny ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierestrojka Re: Jak SKOK bawił się w Wiśle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 21:03 To po co piszesz jak smieszny. Ale atak pracowników Krajówki lu SKOK Stefczyka, chyba po premi wam pojadą bo słabo piszecie, a instrukcje wam wydali towarzyszu szto gaworit - niet ot to do Sopotu w te pędy. Odpowiedz Link Zgłoś