Dodaj do ulubionych

Po tragedii w Rewalu

IP: *.jaw.prince.pl / 212.244.147.* 05.07.05, 02:14
Co tu dużo dyskutować...KS i bedzie dużo lepiej! Najgorsze jest to, że
wszyscy zawsze bronią przestępców. Jeżeli będzie istniała KS to gdy ktoś
popełni morderstwo, bedzie to oznaczało, że chce zostać zabity - PROSTE!!!
Przecież nikt na siłę nie chce go zabić?! Dopóki nie będzie KS to "ścierwo"
będzie się rozmnażała w tym kraju, a ludzie na poziomie wyginą!!!

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: KUGELL Re: Po tragedii w Rewalu IP: 82.159.10.* 05.07.05, 10:22
      Czy moze ktos wie, jak to sie stalo, ze chlopak znalazl sie na plazy, bez
      wiedzy opiekunow? Jak funkcjonuje taki oboz? Czy mlodziez ma popolodnie wolne i
      robia co i gdzie chca? W informacji o tej tragedii, pisano ze cale zajscie
      mialo miejsce przed lub po dyskotece (przepraszam, ale nie nie pamietam), wiec
      musialo to byc w godzinach nocnych. Troche to dziwne.Prosze o wyjasnienie,
      jesli ktos wie.
      • Gość: jasiek Re: Po tragedii w Rewalu IP: *.netcity.pl / *.netcity.pl 05.07.05, 10:31
        bez urazy ale zaraz zaczniesz sugerowac, ze winny smierci jest opiekun i to
        moze jego nalezy tez skazac... ehh.
      • Gość: CK Re: Po tragedii w Rewalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 17:30
        chyba nie byles nigdy na obozie
        oczywiscie ,ze opiekunowie nie pozwalaja
        wychodzic noca poza osrodek, ale i tak
        wiadomo,ze sobie ludzie wychodza (czyt.
        ja i zreszta wiekszosc obozowiczow- jesli
        tylko im sie to uda). Opiekon tez musi
        czasem spac i nie da rady wszystkich upilnowac
      • Gość: Monika Re: Po tragedii w Rewalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 12:03
        Tak, ja wiem co sie tam stało i nie było żadnej dyskoteki. To bujdy
        mediów.Mieszkaliśmy w domkach campingowych koło ośrodka poprawczego. Mieliśmy
        obok sklep, a turnieje kończyly sie po 24.00. Szymek po turnieju siedzial na
        campingu przy sklepie z tym chlopakiem i nikogo to nie dziwilo, widzielismy jak
        gadaja i wogole. To normalka, co trener mial zrobic. Nic nie mogl. Szymek
        poszedl z tym kolesiem na plaze i tam poklucili sie. szczegulow nie bede
        opowiadac, a koniec znasz.
    • Gość: agnostyk Re: Po tragedii w Rewalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 18:01
      Gość portalu: Jarek napisał(a):

> Dopóki nie będzie KS to "ścierwo"
      > będzie się rozmnażała w tym kraju, a ludzie na poziomie wyginą!!!

Ścierwo? Nie jesteś w niczym lepszy od tego "ścierwa", masz się tylko za wyższy
      gatunek człowieka, bo masz więcej pieniędzy, i zapewne żyjesz w normalnych
      warunkach. Nie masz pojęcia co może się dziać w głowie człowieka odrzuconego
      przez własna rodzinę i tzw. normalne społeczeństwo. Ja wiem.
      • Gość: gość Re: Po tragedii w Rewalu IP: 81.219.215.* 05.07.05, 20:58
        To w takim razie po co zmusza się ludzi do rodzenia niechcianych dzieci?Potem
        takie skutki ,że z powodu biedy mordują . Lepiej niech się w biednych domach
        nie rodzą .
        • Gość: Zirytowany Re: Po tragedii w Rewalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 21:08
          Nie wiem dlaczego uwazasz ,ze dziecko .ktore urodzilo sie w biednej rodzinie
          jest nie chciane.Sa ludzie biedni,a jednak umia dobrze wychowac swoje dzieci.W
          wielu przypadkach sa lepsi od tych ,ktorzy wychowali sie w bogatych rodzinach
      • Gość: Jarek Re: Po tragedii w Rewalu IP: *.jaw.prince.pl / 212.244.147.* 06.07.05, 02:28
        Tak się składa Kolego, że wcale nie jestem bogaty, jestem "przeciętny", ale moi
        rodzice ciężko fizycznie pracowali, żeby zarobić na życie i moje wykształcenie
        i ja jestem im bardzo wdzięczny za to. Wiele razy nie miałem kasy na ogrom
        fajnych rzeczy, ale nigdy mi do głowy nie przyszło zabić kogoś tylko dlatego,
        że mu się lepiej powodzi. Przeciwnie, ciężką pracą zdobyłem wiedzę i pracowałem
        w wielu "ciekawych" miejscach (wiele razy podupadłem na zdrowiu - 2 razy
        malaria), ale nigdy nie ukradłem i niezabiłem dla kasy lub pseudorozrywki!!!
        I uważam, że przez takich właśnie "mądrych" jak Ty jest źle bo zawsze się
        żałuje tych "skrzywdzonych" przez życie, którzy mordują!
        DOPÓKI na nich się będzie wydawało kasę dopóty nigdy nie będzie na inne
        szczytne cele (chociażby domy dziecka)!!!

P.S.
        Żałujemy się tych "odrzuconych" jak piszesz, ale oni z reguły kogoś zamordują,
        później wyjdą z więzienia po 10 latach, rodzą kolejne pokolenie "odrzuconych",
        którzy kogoś zabiją...itd. Może wreszcie nadejdzie pora politować się nad kimś
        innym?

Pozdrawiam
      • Gość: tom Re: Po tragedii w Rewalu IP: *.highway.telekom.at 06.07.05, 07:37
      • Gość: Tom Re: Po tragedii w Rewalu IP: 195.3.113.* 06.07.05, 07:38
        Ku.. zasrana naszafot z tym bekartem,
        gdybym mial wladze juz by dawno wachal kwiaty od spodu
        za smierc jest smierc
      • Gość: Kaśka K. Re: Po tragedii w Rewalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 18:07
        Czyli jednym słowem "rozgrzeszasz" tego sk...a ?! Bieda ani odrzucenie nie
        usprawiedliwiają morderstwa! Zginą siedemnastoletni chłopak, który miał całe
        życie przed sobą- moim zdaniem morderca (istne ścierwo) powinien zostać skazany
        na KS!!! Mój szesnastoletni brat jest teraz na obozie nad morzem- a pochodzimy z
        dobrze sytuowanej i kochającej rodziny... Brrr!!!
    • Gość: Filip Re: Po tragedii w Rewalu IP: *.169-96-207.sherb.mt.videotron.ca 06.07.05, 04:57
      ...obozy pracy polaczone z nauka.
    • Gość: Łukasz W. Re: Po tragedii w Rewalu IP: 81.219.215.* 08.07.05, 18:49
      Moim zdaniem ten 19 chłopak powinien być skazany na dożywocie. Jak można z zazdrości kogoś zabić !!!!! Qrde nie moge uwierzyć że to właśnie musiało trafić na niego . Gdzie mnie tylko zobaczył ,zawsze podszedł i porozmawiał . Uśmiechnięty , żartobliwy.

Szymek spoczywaj w pokoju , nie zapomne o Tobie :-( [`][`][`]
    • Gość: ja Re: Po tragedii w Rewalu IP: *.block.alestra.net.mx 08.07.05, 22:09
      Co to jest KS?
    • Gość: ja Re: Po tragedii w Rewalu IP: *.block.alestra.net.mx 09.07.05, 21:36
      Cimoszewicz cool!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka