Dodaj do ulubionych

Agencje rolne: Samoobrona przejmuje władzę

09.06.06, 22:04
Nareszcie fachowcy będą rządzić resortami rolniczymi ,nie polityczni
namiestnicy nie odróżniający zboża od rzepaku.
Obserwuj wątek
    • fakopis Agencje rolne: Samoobrona przejmuje władzę 09.06.06, 22:05
      TKM w wykonaniu SAMOOBORY i PISUARÓW !ale pewnie za kilka lat jak rozkradna
      wszystko pojda za kraty gdzie ich miejsce !!!
      • navaira V RP rozliczy IV RP :D 09.06.06, 23:46
        Mam nadzieję, że jak najprędzej. I, żeby nie było, PO to część RP III 1/2.
        Margines pozdrawia Marysię Rokitę!
      • Gość: shedows Re: Agencje rolne: Samoobrona przejmuje władzę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 14:34
        Spokojnie co się tak denerwujesz, za trzy lata wybory będziesz mógł przejąć
        władzę i wszystko wyrównać. Chyba że sam byłeś przy "korycie"i cię od niego
        oderwali. Nie jestem fanem PiS ale za takie porównania powinno się ścigać, a od
        wsadzania za kraty są sądy
      • Gość: abp. Tutu Re: Okragly stol, sld, gnidy jak michnik, doprowad IP: 67.72.98.* 10.06.06, 21:51
        ily ten narod na skraj przepasci. Teraz gdy poski rzad chce odwrocic sytuacje
        wrogowie Polski nie moga tego strawic. Ludzie: nie sluchajcie oszystow
        demagogow i krzykaczy jak Michnik. On juz nabral studentow w 1968, robotnikow w
        1976. Gnida zawsza spada na 4 lapy . Tym razem jest milionerem. Jego zadaniem
        jest jatrzyc i rozwalic Polske od srodka. Zastanowcie sie nad tytulami jego
        komentarzy, a zobaczycie do czego ten ciec zmierza.
        • soulworm debil. 10.06.06, 23:11

• Gość: Polak Re: Okragly stol, sld, gnidy jak michnik, doprowa IP: *.atol.com.pl 11.06.06, 08:07
          Wrogowie Polski są teraz u władzy. Szczególni ci opaleni. Ja tak to postrzegam i
          basta.
    • gilu33 Złodziejobrona .... 09.06.06, 22:21
      wzieła sie do roboty! teraz prawdziwi fachowcy z kryminalnego ugrupowania o
      nazwie Samoobrona vel Złodziejobrona rozpoczna proces drenazu kasy agencji z
      gotówki. Moze to i dobrze,bo w końcu trzeźwi mieszkańcy polskiej wsi przejrzą na
      oczy i w nastepnych wyborach Złodziejobrona otrzyma z 2,3% głosów.Gdyby partia o
      nazwie PIS faktycznie kierowała sie sprawiedliwoscia w działaniu,wtedy w Sejmie
      przeszłaby ustawa o tym, że kryminalisci,złodzieje,oszuści i pospolici bandyci
      pokroju Leppera utracą bierne prawo wyborcze.A wtedy Samoobrona jako partia nie
      ma szans na żadne wybory,sejm,sejmiki,starostwa,wójtów itp.Pozostaje mieć
      nadzieje, ze tak sie stanie i bladą gębe Leppera będę oglądał w reportażach TV :
      z Rządu do więzienia..!
      • mariuszet Re: Złodziejobrona .... 09.06.06, 22:46
        Niestety gilu, na wsi nikt na oczy nie przejrzy, bo to ludziska pazerne i mało
        ich obchodzi, że ktoś kradnie, byle sami się załapali. Politycy będą ich
        hołubić bo to 8 milionów ludzi(podobno), w tym pewnie z 5 to wyborcy. teraz
        zacznie się klientelizm. Kto będzie grzeczny i pokorny to załapie się na rózne
        dotacje, fundusze itp. Po to Lepper przejmuje te agencje. Jego ludzie będą
        rozdawać i oczekiwać poparcia w wyborach. Znam niestety wiejski naród.
        • muzg_na_patyku Nie pękajcie 09.06.06, 23:27
          Jeszcze nie taki biedny ten kraj, aby go nie było stać na odprawy dla 16 dyrektorów co kilka miesięcy.

Naród nawet skorzysta : przed następnymi wyborami znowu przyjedzie poseł na plac i będzie staruszkom kartofle za darmo rozdawał.
        • Gość: lysy64 Re: Złodziejobrona .... IP: *.sympatico.ca 10.06.06, 00:47
          masz racje wiesniki to pozerni ludzie oni niemaja zadnych skrupulow
          ani zachamowan a kazdy do kosciala chodzi to jest bydlo
          • neiden rolnictwo i samoobrona. 10.06.06, 22:32
            jest praktykowane w krajach demokratycznych ,ze partia ktora wygrala wybory
            powoluje na czolowe stanowiska wlasnych ludzi.samoobrona weszla do koalicji i
            przejela pod siebie sprawy rolnicze.w przypadku gdy nie beda rzadzic dobrze
            nastepnym razem wybierzemy inna partie.obecni dyrekorzy tracac prace beda mieli
            sporo czasu na przeanalizowanie swoich bledow.bo jednak gospodarczo polska nie
            stoi dobrze.ja osobiscie zycze solidarnosci suksesow w rzadzeniu ,bo sprawa
            polskiej gospodarki jest mi bliska.analizy bledow dobrze robi sie przy lowieniu
            ryb,albo spacerach dziennych.
          • lubie.dlugie.niki_koham.mihnik masz racje, ale pisz po angielsku. your spelling 21.07.06, 09:39
            is below standard.

Gość portalu: lysy64 napisał(a):

> masz racje wiesniki to pozerni ludzie oni niemaja zadnych skrupulow
            > ani zachamowan a kazdy do kosciala chodzi to jest bydlo
    • Gość: Laura Re: Agencje rolne: Samoobrona przejmuje władzę IP: *.ssm.lama.net.pl 09.06.06, 22:29
      Ty glupia stara krowo nie wiesz co mowisz !! Pilas razem z LEPPKIMI LAPAMI??!!
    • rooth Samoobrona przejmuje agencje rolne 09.06.06, 22:32
      Niezupelnie, wystarczy ze sami sobie umoza kilkumilionowe kredyty zaciagniete
      przez czlonkow Samoobrony ktore tak usilnie i bezskuteczie proboja sciagnac
      komornicy z calego kraju.
      PS do pracownikow windykacji sadowej: Mysle ze musicie sie spieszyc panowie, bo
      czasu wam zostalo niewiele, a pieniedzy do odebrania kilka przyczepek...
    • Gość: Michal Re: Agencje rolne: Samoobrona przejmuje władzę IP: *.elpos.net / *.elpos.net 09.06.06, 22:34
      Taak, fachowcy co odrózniają bimber od wyborowej.
    • mariuszet Re: Agencje rolne: Samoobrona przejmuje władzę 09.06.06, 22:36
      Zaczęło się rozkradanie Polski sławna i naiwna Jolu. Dziwne zdanie masz o
      fachowcach z PiS. Przwcież to ich odwołano. Najwiekszym zlodziejstwem jest
      jednak to, że Państwo ze podaktów dochodowych ludzi nie związanych z rolnictwem
      dopłaca do KRUS 15 mld rocznie. W budżecie nie ma piniędzy płaconych przez
      rolników. Małe podatki, które płacą od gruntów rolnych wpływają do kas gmin.
    • Gość: FreakyMisfit Re: Agencje rolne: Samoobrona przejmuje władzę IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 09.06.06, 22:38
      Tylko że Endrju nigdy nie ukrywał i wali prosto z mostu, że jego ludzie mają tam być i basta.
      • Gość: fi Re: Agencje rolne: Samoobrona przejmuje władzę IP: *.chello.pl 09.06.06, 23:03
        a jaka to różnica.
        Ci fachowcy z samoobrony to dokładnie tacy sami jak ci z pisu. Ale przynajmniej
        wiedza jak krowa wygląda i ile akrów to hektar.
        • annamarta8 Re: Agencje rolne: Samoobrona przejmuje władzę 09.06.06, 23:35
          - to dla Twojej wiadomosci, bo widze, ze zabierasz glos w sprawach zupelnie Ci
          obcych. Hektar sklada sie z arow (10m x10m) nie z akrow. 1ha sklada sie ze 100
          arow! W akrach mierza ziemie rolna i nie tylko w USA. W Polsce nadal obowiazuja
          ARY. 1 ar = 100m2. Uffff!
          • jaceq Re: Agencje rolne: Samoobrona przejmuje władzę 10.06.06, 00:36
            annamarta8 napisała:
            > W Polsce nadal obowiazuja ARY.

A wiesz może, Dziubeczku, ile to akr a ile to morga? Wątpię. Zapewne zaraz sobie
            to wyguglasz i zaszpanujesz nam świeżo zdobytą wiedzą.
          • koham.mihnika Re: Agencje rolne: Samoobrona przejmuje władzę 10.06.06, 03:13
            czemu zamiana akrow na hektary cie drazni? wystarczy wiedziec ile m² ma kazdy i
            sprawa zalatwiona.

annamarta8 napisała:

> - to dla Twojej wiadomosci, bo widze, ze zabierasz glos w sprawach zupelnie Ci
            > obcych. Hektar sklada sie z arow (10m x10m) nie z akrow. 1ha sklada sie ze 100
            > arow! W akrach mierza ziemie rolna i nie tylko w USA. W Polsce nadal obowiazuja
            > ARY. 1 ar = 100m2. Uffff!
        • Gość: mar Re: Agencje rolne: Samoobrona przejmuje władzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 06:13
          jeśli mają tylko taką wiedzę to powinszować,a tak wogóle to nie wińcie
          złodzieja że kradnie,ale tego kto mu to umożliwia czyli łżekaczora i jego tępe
          bezmyślne zaplecze/bielan,kamiński,ziobro i inni/
    • Gość: yak Samoobrona, Samogwałt, Samobójstwo! IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 23:07
      Kaczuchom gratulujemy rządu!! nigdy w zyciu na was nie zagłosuje!
      • koham.mihnika Re: Samoobrona, Samogwałt, Samobójstwo! 10.06.06, 03:16
        glosowanie to malo, za dopuszczenie Leppera i SO do rzadu Kaczory powinni stanac
        przed Trybunalem Konstytucyjnym.
        Tolerowanie i wspieranie kryminalistow we wladzach, ale mi patrioci!!!

Gość portalu: yak napisał(a):

> Kaczuchom gratulujemy rządu!! nigdy w zyciu na was nie zagłosuje!
      • cynik9 Re: Samoobrona, Samogwałt, Samobójstwo! 10.06.06, 12:38
        Gość portalu: yak napisał(a):

> Kaczuchom gratulujemy rządu!! nigdy w zyciu na was nie zagłosuje!

nie jestem taki pewien czy jak tak dalej pojdzie to czy pod Kaczorami w zyciu
        bedzie jeszcze jakies glosowanie... :-(
        • Gość: gruby rycho Re: Samoobrona, Samogwałt, Samobójstwo! IP: *.tom / 83.17.33.* 11.06.06, 11:03
          Chcialem wszystkich przeprosic ,ze glosowalem na PiS.Nie przypuszczalem,ze
          wejdą w koalicję z takimi oszołomami.Pozwólcie wrócić mi do ludzi normalnych
          niezadowolonych z tego co wyprawiają bracia-blizniacy i spółka.
          • Gość: to ja bij sie w piersi synu i trzy zdrowaski, moglo byc IP: *.nsw.bigpond.net.au 11.06.06, 12:28
            gorzej.
    • Gość: almagus Re: Agencje rolne: Samoobrona przejmuje władzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 23:17
      Trochę to długie, a może być jeszcze dłuższe, tak benadzieja!

Politykowi małego formatu siedzenie z głową o władzę się wykłóca!

Kto na gruncie prawa i sprawiedliwości wypalony,
      w ramach koalicji przechodzi do Sztamoobrony!
      Sztama PiSiORku!

Nie markuj, zrób dziecię trzecie
      Czy na drabinie, czy to w klozecie,
      czy to w obórce, czy na zagonie
      poczynaj w samoobronie!

Szukam ochoty do życia.
      Mam dużą zdolność krycia.
      Jak członek w pozycji bojowej
      chcę służyć Czwartej Ludowej!

Nażarłem się owsa, widzę „qrwiki”.
      Jestem ważny, jestem dziki.
      Porywam w swoje dłonie.
      Gwałcę w samoobronie!

Szukam ochoty do życia.

Stosuję różne zabiegi,
      sieg hail ślę do kolegi,
      gdy będzie koleś w skłonie,
      wezmę go w samoobronie!

Szukam ochoty do życia.

Tak głupie macie banki.
      Nabrałem od nich kaszanki.
      Utknie u mnie na bronie.
      Nie oddam w samoobronie!

Szukam ochoty do życia.

Mój rechot biegnie po sali,
      aż mi „poślaki” klaskali,
      każdy na samogonie.
      Chleję w samoobronie!

Szukam ochoty do życia.

Ja jestem chłopak szczery.
      Ze mną wszelkie afery.
      Wierni jak łyse konie
      kradniemy w samoobronie!

Szukam ochoty do życia.

Ja biorę datki, Ja biorę składki.
      Puszczam fałszywe gadki.
      Mam radio w każdej stronie.
      Biorę w samoobronie!

Szukam ochoty do życia.

I „hosztaplery, i profesory”,
      I konowały, czyli „dochtory”.
      Mam naturalne me feromony,
      to gnojowica samoobrony.

Szukam ochoty do życia.

Wszędzie sodomia no i „gomoria”,
      won „liberały”, klerykom gloria.
      Zrobimy dziurę w każdym „kondonie”
      to demografia w samoobronie!

Szukam ochoty do życia.

Wygasły już pluralizm,
      zanika liberalizm
      na politwiary falochronie,
      to solidarność w samoobronie!

Szukam ochoty do życia.

Widzę koryto i jest tak blisko.
      Ja nie wybrzydzam i zjadam wszystko
      choć smród w salonie,
      byle do władzy w samoobronie!

Szukam ochoty do życia.

Dopadł pisiorek pod kościołem władzę
      w samoobronie rydzyka ci wsadzę,
      jeszcze lessera i giera z Tycha zagonię
      dla stabilizacji nazinacji w samoobronie!

Szukam ochoty do życia.

Kiedyś stonka, teraz buraki z zagonka!

• jola_ddywity Re: Agencje rolne: Samoobrona przejmuje władzę 09.06.06, 23:39
        Gość portalu: almagus napisał
        Wypada ci współczuć.
        By wydźwięk twej twórczości był lepszy .
        Trochę lapidarności by się przydało.

• jaceq Jolka, jolka... 10.06.06, 00:37

...pamiętasz?

"Nie wierzcie politykom, oni mają gęby pełne farmazonów".
          Poseł Robert "Warka" Strąk.
        • koham.mihnika Re: Agencje rolne: Samoobrona przejmuje władzę 10.06.06, 03:18
          kuruj sie wlasnym lekarstwem klimakteryczna babo. Zajmij sie prosiakami i
          pieleniem zagonka. twoje uwielbienie dla bandy zlodziei jest obrzydliwe.

jola_ddywity napisał:

> Gość portalu: almagus napisał
          > Wypada ci współczuć.
          > By wydźwięk twej twórczości był lepszy .
          > Trochę lapidarności by się przydało.
          >
          >
        • sclavus Samoobrona pazerna na władzę 10.06.06, 14:25
          jola_ddywity napisał:

> Wypada ci współczuć.
          > By wydźwięk twej twórczości był lepszy .
          > Trochę lapidarności by się przydało.

By wydźwięk twojej zaś twórczości był lepszy... powinnaś zamilknąć na zawsze...
        • gilu33 Oj Jolka,jolka, zazdrość bierze...??? 11.06.06, 18:10
          ..że koles taki zgrabny wierszyk machnął ! To troche albo znacznie więcej niz
          Twoje wklejanie po raz 689 jednych i tych samych komentarzy chwalacych partię
          kryminalistów Samoobronę!, jak równiez ober bandytę Leppera.Widzisz Jolka, trza
          było chodzić do szkoły i słuchac na polskim a nie gzic sie z parobkami na
          pastwisku.. dobrze,że przynajmniej te kursa klepania w komputer ukończyłaś..!
      • cynik9 Re: Agencje rolne: Samoobrona przejmuje władzę 10.06.06, 12:41
        czy ty almagus Boga i partii sie nie boisz publikujac te kataryniarskie rymy?
        nie znalazlbys jakiegos innego sposobu aby sie podwartosciowac?
    • tles01 to przyjaciele PIS!..SB- samoobrona i PZPR! 09.06.06, 23:27
      Lenin ciągle żywy !!!!
    • Gość: Marek Re: Agencje rolne: Samoobrona przejmuje władzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 23:28
      Hehe, pis-deckie czarne partyjniactwo wygryzione przez partyjniaków w kolorze
      gnojówki. Tylko nie wiem czy obecni władcy IV RP zdają sobie sprawę jak bardzo
      taki głupkowaty partyjniacki szef wpływa demoralizująco na podwładnych. Kto ma
      choć trochę oleju w głowie i umie cokolwiek więcej niż przybić pieczątkę poszuka
      sobie pracy gdzie indziej.
    • Gość: Grzesiek TKM IP: *.internal.bupa.co.uk / 194.75.37.* 09.06.06, 23:32
      i tyle.
    • Gość: Kuba Re: Agencje rolne: Samoobrona przejmuje władzę IP: *.50.udn.pl 09.06.06, 23:56
      Troszkę oliwy do ognia!!!!!. Miał być wolny rynek- ale jest tylko dla roboli,
      którzy tę "rewolucję zrobili". A oto przykłady:
      - rolnik - dopłaty + emerytura za pieniądze roboli+ KRUS też z ich składek, a
      gospodara chłopa pozostaje w rodzinie;
      - robole z miasta - cienka emeryturka ( o ile dostali); prawo do zasiłku lub
      prawo do bezrobocia bez zasiłku;
      - czynszówka lub świeże powietrze;
      - kilu roboli milionerów na utrzymaniu, na których robol musi zarobić
      ( np. I Stoczniowiec)
      Przykładów mnóstwo, ale jedno jest pewne sprawdziły się słowa chłopów z
      początku lat 80-tych - My się wyżywimy a miastowych głodem pouścimy".
      Sprawdziło się robole ? Taak.
      P.S. Przepraszam wszystkich ROBOLI, bo sam jestem ROBOLEM.
    • jaceq Re: Agencje rolne: Samoobrona przejmuje władzę 10.06.06, 00:32
      jola de Ddywity napisała:

> Nareszcie fachowcy

Ciekaw jestem, kiedy okaże się, że Aleksander Gawronik zastąpi Zytę na
      stanowisku MF-a a prezesem NBP zostanie zakamuflowany działacz Samejłobruny,
      Lechu Grobelny?
    • Gość: lysy64 Re: Agencje rolne: Samoobrona przejmuje władzę IP: *.sympatico.ca 10.06.06, 00:43
      takie bydlo jak ty i leeper
    • tles01 Jareczek dostanie takiego kopa od Andrzeja,ze.... 10.06.06, 01:39
    • koham.mihnika Ludzie SO beda placic haracz ze swych poborow 10.06.06, 03:08
      na rzecz partii, a wlasciwie Leppera. On jest jak alfons, ma ktorego pracuja dziwki.
    • Gość: chester Re: Agencje rolne: Samoobrona przejmuje władzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 07:52
      Jacy fachowcy?? Te barany z samoobrony wszystko spieeeeeee........lo!!!! W tej
      instytucji nie liczy się rozpoznawanie upraw tylko mądre zarządzanie!!!!! Czy
      dyrektor kierownik pojedzie na pole na kontrole???? Zastanów się kobieto!!!!
      Pozdrawiam Pracownik ARiMR
    • Gość: gratulacje PO zazdrosna o władzę będzie rządzić z SLD IP: *.cable.satra.pl 10.06.06, 08:56
    • Gość: bem Re: Agencje rolne: Samoobrona przejmuje władzę IP: 212.160.138.* 10.06.06, 09:05
      ... zboże od rzepaku odróżnią, ale czy odróżnią prawo od bezprawia?
    • Gość: skorpion Re: Agencje rolne: Samoobrona przejmuje władzę IP: *.dip.t-dialin.net 10.06.06, 09:42
      i dobrze komuchy na sybir , kwach do monopolowego jolka do agencji
    • Gość: mee rolnictwo to kolejna chora, czesc gospodarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 10:15
      mysla: zmienimy sie z chlopow w rolnikow i stanie sie cud. A tu nic. moze ktos
      wie czy byly prowadzone badania nt. wydajnosci w pl rolnictwie? Z moich
      obserwacji wynika, ze na wsi pracuje sie srednio 2-3 godz na dobe, co oni robia
      z pozostalym czasem napisze jak wroce z kolejnej eskapady na wies.
    • arahat1 jak mawia kolega hodowca swin: wieprze bedace 10.06.06, 10:18
      najblizej koryta przybieraja na wadze..
    • Gość: Mg Re: Agencje rolne: Samoobrona przejmuje władzę IP: *.forum.wohnheim.uni-mainz.de 10.06.06, 10:43
      wicewojewoda powiatu wrocawskiego? co za zwrot, jesli juz to wicestarosta
      powiatu...Cieniasy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka