Gość: oki IP: *.chello.pl 12.03.07, 20:12 tylko że w ZT na górze duszno... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: caido Re: Burger King znowu w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 00:16 Super, wole BK od Maca. Tam hamburger przynajmniej wygląda jak hamburger. Odpowiedz Link Zgłoś
xaliemorph Re: Burger King znowu w Polsce 13.03.07, 01:06 A co za różnica, i tak jeden i ten sam syf czy "gufno". I potem modna, piekna, prężna sylwetka typowego amerykanina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: Burger King znowu w Polsce IP: *.generacja.pl 13.03.07, 04:18 mają dobre burgery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek z Solidarki A co to jest "opłata franczyzowa" IP: *.cg.shawcable.net 13.03.07, 04:49 Pewnie frycowe za wejsciowke na kasting bez bilingu od dewelopera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesia Re: A co to jest "opłata franczyzowa" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 08:31 W Kielcach, w nie istniejącym już barze BURGER KING , można było skonsumować fantastyczną pizzę. Może powrócą dobre czasy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany Burdel King - tak przynajmniej nazywali ta firme IP: *.icm.edu.pl 13.03.07, 09:41 polscy studenci w Niemczech którzy tam pracowali... ciekawe czy władze BK te same - 'zachodnie' wzorce przeniosą do Polski... Odpowiedz Link Zgłoś
ppo Re: A co to jest "opłata franczyzowa" 14.03.07, 19:12 Gdybym zawarł z tobą umowę, że możesz podpisywać się moim nickiem w zamian za jakiś procent twoich zarobków, to własnie byłaby opłata franczyzowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Co to za nazwa "restauracja"? IP: *.aster.pl 13.03.07, 09:00 Zwykły bar szybkiej obsługi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ick Burger King znowu w Polsce IP: *.wroclaw.mm.pl 13.03.07, 09:01 przeczytajcie ksiazke kraia fast foodow gwaratuje juz igdy ie kupicie w ich "jedzeia" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: restaurator Re: Burger King znowu w Polsce IP: *.icm.edu.pl 13.03.07, 09:39 mintaj4 napisał: > chyba też wole BK od McD Dylemat, co lepsze: goovno czy s.aczka Odpowiedz Link Zgłoś
larson I po cholerę jeszcze jeden junk food?? 13.03.07, 09:46 Już myślałem że Burger King się wyłożył na dobre w Polsce i do wyłożenia zostanie tylko McSyf, a ci znowu się pchają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kami Nie ma jak treściwa pasza IP: 62.233.164.* 13.03.07, 12:58 rozepchną nam żołądki jak dwa razy dwa...za niezłą cenę www.foto-tel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Burger King znowu w Polsce 13.03.07, 14:29 To trzecie podejście Burger Kinga do Polski. Po raz pierwszy logo koncernu pojawiło się na początku lat 90. ************************************* Chyba każdy, kogo bolał ząb, wie, że ból przechodzi w poczekalni gabinetu dentystycznego. Ja mam podobny efekt z głodem. Wystarczy, że wejdę do BK, McD czy innej paszodajni i głód mija, mimo że nic nie zamawiam. To chyba ma jakiś związek z fetorem spalonego oleju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Burger King znowu w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 22:41 napewno splajtują jeśi nie poprawią jakości. Znam kilka osób ,które zatruły się jedzeniem podawanym w BK. Omijam z daleka tą markę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cirrus Re: Burger King znowu w Polsce IP: *.gemini.net.pl 19.03.07, 18:31 zatrucie w BK? szczerze watpie! Nie jestem fanem fast foodow, ale gdybym mial wybierac miedzy McD a BK, ci ostatni na glowe bija McD smakiem i jakoscia burgerow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Burger King znowu w Polsce IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.05.07, 12:55 To prawda. najlepszy pod słońcem whooper!!!!! Jak tylko jestem w Hiszpanii to odrazu szukam znaczka kinga:) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Burger King znowu w Polsce 09.05.07, 13:00 To fakt! Jadam hamburgera raz do roku i tylko w BK. Gość portalu: cirrus napisał(a): > zatrucie w BK? szczerze watpie! Nie jestem fanem fast foodow, ale gdybym mial > wybierac miedzy McD a BK, ci ostatni na glowe bija McD smakiem i jakoscia > burgerow Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Burger King znowu w Polsce 22.05.07, 15:11 Gość portalu: cirrus napisał(a): > zatrucie w BK? szczerze watpie! Nie jestem fanem fast foodow, ale gdybym mial > wybierac miedzy McD a BK, ci ostatni na glowe bija McD smakiem i jakoscia > burgerow To prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Burger King znowu w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 09:41 niestey ale BK jest syfem, czekalismy 30 minut, cola-ciepla, frtyki-maczne, kanapka...jak w MCD Odpowiedz Link Zgłoś