Dodaj do ulubionych

Burger King znowu w Polsce

IP: *.chello.pl 12.03.07, 20:12
tylko że w ZT na górze duszno...
Obserwuj wątek
    • Gość: caido Re: Burger King znowu w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 00:16
      Super, wole BK od Maca. Tam hamburger przynajmniej wygląda jak hamburger.
      • xaliemorph Re: Burger King znowu w Polsce 13.03.07, 01:06
        A co za różnica, i tak jeden i ten sam syf czy "gufno". I potem modna, piekna, prężna sylwetka typowego amerykanina.
        • Gość: ok Re: Burger King znowu w Polsce IP: *.generacja.pl 13.03.07, 04:18
          mają dobre burgery
          • Gość: Bolek z Solidarki A co to jest "opłata franczyzowa" IP: *.cg.shawcable.net 13.03.07, 04:49
            Pewnie frycowe za wejsciowke na kasting bez bilingu od dewelopera?
            • Gość: Wiesia Re: A co to jest "opłata franczyzowa" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 08:31
              W Kielcach, w nie istniejącym już barze BURGER KING , można było skonsumować
              fantastyczną pizzę. Może powrócą dobre czasy?
              • Gość: zorientowany Burdel King - tak przynajmniej nazywali ta firme IP: *.icm.edu.pl 13.03.07, 09:41
                polscy studenci w Niemczech którzy tam pracowali... ciekawe czy władze BK te same - 'zachodnie' wzorce przeniosą do Polski...
            • ppo Re: A co to jest "opłata franczyzowa" 14.03.07, 19:12
              Gdybym zawarł z tobą umowę, że możesz podpisywać się moim nickiem w zamian za
              jakiś procent twoich zarobków, to własnie byłaby opłata franczyzowa.
    • Gość: gość Co to za nazwa "restauracja"? IP: *.aster.pl 13.03.07, 09:00
      Zwykły bar szybkiej obsługi.
    • Gość: ick Burger King znowu w Polsce IP: *.wroclaw.mm.pl 13.03.07, 09:01
      przeczytajcie ksiazke kraia fast foodow gwaratuje juz igdy ie kupicie w
      ich "jedzeia"
      • Gość: mzb Polska języka trudna języka IP: *.crowley.pl 13.03.07, 09:44
    • Gość: restaurator Re: Burger King znowu w Polsce IP: *.icm.edu.pl 13.03.07, 09:39
      mintaj4 napisał:

> chyba też wole BK od McD

Dylemat, co lepsze: goovno czy s.aczka
    • larson I po cholerę jeszcze jeden junk food?? 13.03.07, 09:46
      Już myślałem że Burger King się wyłożył na dobre w Polsce i do wyłożenia
      zostanie tylko McSyf, a ci znowu się pchają?
    • Gość: kami Nie ma jak treściwa pasza IP: 62.233.164.* 13.03.07, 12:58
      rozepchną nam żołądki jak dwa razy dwa...za niezłą cenę

www.foto-tel.pl/
    • maruda.r Burger King znowu w Polsce 13.03.07, 14:29

To trzecie podejście Burger Kinga do Polski. Po raz pierwszy logo koncernu
      pojawiło się na początku lat 90.

Chyba każdy, kogo bolał ząb, wie, że ból przechodzi w poczekalni gabinetu
      dentystycznego. Ja mam podobny efekt z głodem. Wystarczy, że wejdę do BK, McD
      czy innej paszodajni i głód mija, mimo że nic nie zamawiam. To chyba ma jakiś
      związek z fetorem spalonego oleju.

• Gość: karolina Burger King znowu w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 22:41
      napewno splajtują jeśi nie poprawią jakości. Znam kilka osób ,które zatruły
      się jedzeniem podawanym w BK. Omijam z daleka tą markę.
      • Gość: cirrus Re: Burger King znowu w Polsce IP: *.gemini.net.pl 19.03.07, 18:31
        zatrucie w BK? szczerze watpie! Nie jestem fanem fast foodow, ale gdybym mial
        wybierac miedzy McD a BK, ci ostatni na glowe bija McD smakiem i jakoscia
        burgerow
        • Gość: Marcin Re: Burger King znowu w Polsce IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.05.07, 12:55
          To prawda. najlepszy pod słońcem whooper!!!!! Jak tylko jestem w Hiszpanii to
          odrazu szukam znaczka kinga:)
        • swantevit Re: Burger King znowu w Polsce 09.05.07, 13:00
          To fakt! Jadam hamburgera raz do roku i tylko w BK.
          Gość portalu: cirrus napisał(a):

> zatrucie w BK? szczerze watpie! Nie jestem fanem fast foodow, ale gdybym mial
          > wybierac miedzy McD a BK, ci ostatni na glowe bija McD smakiem i jakoscia
          > burgerow
        • krwawy.zenek Re: Burger King znowu w Polsce 22.05.07, 15:11
          Gość portalu: cirrus napisał(a):

> zatrucie w BK? szczerze watpie! Nie jestem fanem fast foodow, ale gdybym mial
          > wybierac miedzy McD a BK, ci ostatni na glowe bija McD smakiem i jakoscia
          > burgerow

To prawda
          • Gość: marta Re: Burger King znowu w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 09:41
            niestey ale BK jest syfem, czekalismy 30 minut, cola-ciepla, frtyki-maczne,
            kanapka...jak w MCD
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka