nowytor6 15.05.07, 08:44 Przejrzałem strony tej "szczacownej" organizacji działającej od 1991 roku i nic innego mi do głowy nie przyszło: www.bcc.org.pl/ Gdyby ktoś miał inne zdanie, to proszę mnie przekonać, że się mylę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nowytor6 Inkubatory Przedsiębiorczości - to je to!!! 15.05.07, 08:47 nauczyli się chopaki robic "biznesy". Miszczem został Miller Leszek jr. Odpowiedz Link Zgłoś
gryziec Re: BCC = Bisness Centre Corruption 15.05.07, 09:20 Zajrzyj jeszcze do Jankowskiego i Rydzyka oraz tu: www.nie.com.pl/art17.htm To jest prawdziwy BKK Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor5 porównaj skalę: 15.05.07, 09:37 ty kłamiesz o 2, a ja ci prawdę o: "Business Centre Club istnieje od 1991 roku. Powstał, by jako instytucja wielopłaszczyznowa, wspierać przedsiębiorczych Polaków. Jest elitarnym Klubem przedsiębiorców i największą w kraju organizacją indywidualnych pracodawców. Zrzesza ponad 1200, głównie prywatnych firm reprezentowanych przez blisko 2000 przedsiębiorców, obracających kapitałem 200 mld zł" Wcale im nie przeszkadzało zadłużanie Polski, bezrobocie, korupcja, bo to jest jedno wielkie szambo, z którym zrobić trzeba to samo co Herkules ze stajniami Augiasza Odpowiedz Link Zgłoś
gryziec Re: porównaj skalę: 15.05.07, 09:43 Tak, tak! Biznesem stanowczo powinni się zająć pisowscy fachowcy! Tylu wybitnych specjalistów się marnuje: mieszankafirmowa.wrzuta.pl/obraz/6GN3mTSG0n/ Walentynowicz byłaby najlepsza na szefową BBC. Czegoś tam nie doczytałeś: "Jest elitarnym Klubem przedsiębiorców" I teraz wstaw do tego np. młota Gosia, albo innego Wolaka. Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: porównaj skalę: 15.05.07, 09:44 Nie przeszkadzała im korupcja, zadłużenie i berobocie? Gdzie to wyczytałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor5 Bo oczywistym jest, że są to dla członków BCC 15.05.07, 10:12 elementy, które przynoszą znaczne profity. 1. Zadłużenie państwa, bo w kapitalizmie politycznym państwo do tego służy 2. Korupcja, przy ograniczonej ilości członków BCC takie praktyki są opłacalne, bo swój swojemu robi dobrze. 3. bezrobocie - dzięki temu mogą dowolnie obniżać pensje pracownikom, czyli ich okradać. Szczególnie lobbowanie za takimi rozwiązaniami, które powoduje wysokie bezrobocie, daje "zysk nadzwyczajny", bo dlaczego w imię "wolności kapitalizmu politycznego" nie mieli by takich zysków osiągać? Odpowiedz Link Zgłoś
obseerwator wiem, że tęsknisz, ale PRL nie wróci 15.05.07, 09:45 nawet IVRP to nie jest PRL, za którym tak bardzo tęsknisz Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: porównaj skalę: 15.05.07, 09:48 > jedno wielkie szambo, z którym zrobić trzeba to samo co Herkules ze stajniami > Augiasza Na co czekasz? Sprzątaj. Idź do prokuratora, przekaż mu posiadane dowody. Allejuja i do przodu! Odpowiedz Link Zgłoś