Gość: Koniarz IP: *.dial.teleton.pl 08.01.02, 22:34 Nowy iMac to istne cudenko!!! Plaskiego ekranu sie spodziewalem,ale zeby az tak !!! Jesli chodzi o wzornictwo to Micro... moze Apple buty czyscic !!! Pozdrawiam wszystkich wielbicieli Jablek. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: motek Re: Nowy iMac IP: *.BrockU.CA 08.01.02, 22:59 Nowy iMac to sliczny produkt. Ale: nie wiedzialem, ze MS produkuje komputery. Jesli chodzi o wzornictwo myszek, to robia duzo ladniejsze i lepsze niz Apple. -m- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koniarz Re: Nowy iMac IP: *.dial.teleton.pl 09.01.02, 20:34 Gość portalu: motek napisał(a): > Nowy iMac to sliczny produkt. > Ale: nie wiedzialem, ze MS produkuje komputery. Jesli chodzi o wzornictwo > myszek, to robia duzo ladniejsze i lepsze niz Apple. > > -m- Wywolalem temat wiec czuje sie w obowiazku :-) Nie bardzo rozumiem dlaczego kolega myslal,ze MS (Microsoft) nie produkuje komputerow? Takie przkonanie moze plynac stad,ze PCto raczej slabe komutery :-) Co do myszek,to oczywiscie rzecz gustu,ale ja mam swija od 6 lat,uzywam jej dosc intensywnie (szesciolatek rowniez) i zadnych problemow z nia nie bylo! domyslam sie,ze chodzi o to,ze ma tylko jeden klawisz,ale to naprawde nie nie wada! jest taki dowcip,ktory krazy wsrod posiadaczy Makow,ze chlopaki od PC juz niedlugo zamontuja w klawiaturze kulke i to bedzie ich nowa myszka :-).moim zdanie proste rzeczy sa najlepsze i tak jak prowizorka przetrwaja najdluzej. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do blizszego zapoznania sie z produktami Apple. iKonik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabski30 Re: Nowy iMac IP: 146.101.149.* 12.01.02, 14:57 CZesc.Widze ze wiesz troche o tym.CHcialem cie spytac jak jest z oprogramowaniem.Pytalem brata i on mowil ze ciezko jest dostac w PL.Bo wogole to jestem teraz w Anglii i moglbym tutaj kupic(tu kosztuje okolo 1000 funtow,to chyba taniej niz w PL),a pozniej przywiez do Polski.No i szczerze klikajac to nie wiem za duzo o tym.Wyglada rzeczywiscie swietnie.Z gory dzieki za kazda informacje.Narazie. Odpowiedz Link Zgłoś