margala 06.09.06, 18:58 na ulicach od kilku dni wiszą plakaty z hasłem 'Razem' i podobizną pana Donalda Tuska. Razem co? Razem z kim? z SLD? o co chodzi? czy ktoś mógłby rozwinąć myśl zawartą w haśle? pozdrawiaM. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tania Re: "Razem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 19:25 www.platforma.org/index.php/aktualnosci/aktualnosci&pT=details&sP=CONTENT,objectID,899921/CONTENT_2,objectID,899921&L=pl Proszę bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
margala Re: "Razem" 07.09.06, 22:36 znalazłem rozwinięcie hasła: www.openthedoors.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SideBar Schizofrenik - margala. IP: 193.17.14.* 09.09.06, 17:11 Czy to nie Ty opluwałeś naszego wodza? Młodzież Wszechpolska zrobi z tobą porządek :))) a teraz sie wynoś na zielone zacisze:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
margala Re: Schizofrenik - margala. 09.09.06, 20:32 Gość portalu: SideBar napisał(a): > Czy to nie Ty opluwałeś naszego wodza? Młodzież Wszechpolska zrobi z tobą porzą > dek :))) a teraz sie wynoś na zielone zacisze:)))) ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: "Razem" 07.09.06, 22:41 > Razem co? > Razem z kim? z SLD? Przeciwko wam to nawet z SLD. Wasz czas też się skończy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omar1 Re: "Razem" IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.06, 23:19 Razem z naszymi czerwonymi bracmi z SLD,SdPL,PSL,Demokraci.pl "Przeciwko wam to nawet z SLD. Wasz czas też się skończy." Dlaczego nawet? przeciez od samego początku było wiadamo o co chodzi komuchom z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? a o co chodzi komuchom z PIS? IP: *.aster.pl 07.09.06, 23:52 może o układ z SBkami z Samoobrony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: a o co chodzi komuchom z PIS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 23:56 Maciej Giertych i Ryszard Bender - ojcowie chrzestni IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: "Razem" 08.09.06, 08:45 > Razem z naszymi czerwonymi bracmi z SLD,SdPL,PSL,Demokraci.pl Aby wykopać na zbity pysk tych, którzy od prawie od 4 lat niszczą nasze miasto, to nawet z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omar1 Re: "Razem" IP: *.eranet.pl 08.09.06, 08:49 kazuyoshi78 napisał: > > Razem z naszymi czerwonymi bracmi z SLD,SdPL,PSL,Demokraci.pl > > Aby wykopać na zbity pysk tych, którzy od prawie od 4 lat niszczą nasze miasto, > > to nawet z nimi. Dobra ,ale ja się nie przyłączam! Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: "Razem" 08.09.06, 11:26 Cóż Omarze, ja też nie jestem fanem Hani Walec ani tym bardziej towarzyszy z SLD, ale każdy sojusznik jest dobry, aby wysłać pisiorków tam, gdzie jest ich miejsce - tj.patriotyczne akademie w stylu katolicko-powstańczym i nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Re: "Razem" IP: *.chello.pl 08.09.06, 17:07 to takie babskie gadanie tych z PO : ...bo jak się z mężem pokłuciłam to poszłam do żuli żeby mi pomogli wynieść telewizor i meble... ...a jak się będzie stawiał to go przytrzymajcie a drugi niech wynosi... ...jak mój mąż chodził do roboty to ja w domu sama się nudziłam do 9.00 aż przyszli znajomi... ale co to ma z PiSem wspólnego? ano nic bo w rodzinach PiSu nie ma takich sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: "Razem" 08.09.06, 17:29 Fakt, w rodzinach PiS-u mąż nie chodzi do roboty, tylko woli żyć z zasiłku, na który składają się zwolennicy PO. Odpowiedz Link Zgłoś
efeks Re: "Razem" 08.09.06, 18:10 Rób lepiej te swoje zdjęcia. W tym jesteś dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: "Razem" 09.09.06, 10:13 Ty też rób zdjęcia. Mogą być zdjęcia Mostu Północnego, który wybodowano za rządów PiS-u. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Re: "Razem" IP: *.chello.pl 09.09.06, 12:49 kazuyoshi78 napisał: > Ty też rób zdjęcia. Mogą być zdjęcia Mostu Północnego, który wybodowano za > rządów PiS-u. > > :) być może skromność mu nie pozwala, przy takim mistrzu Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: "Razem" 09.09.06, 16:22 To może chociaż opiszcie ten most - jak wygląda, jak się po nim jeździ itd. Pochwalcie się też, jak tam idzie odbudowa Pałacu Saskiego. A może już jest gotowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Re: "Razem" IP: *.chello.pl 09.09.06, 16:51 kaziuyoashi78 napisał: > To może chociaż opiszcie ten most - jak wygląda, jak się po nim jeździ itd. > Pochwalcie się też, jak tam idzie odbudowa Pałacu Saskiego. A może już jest > gotowy? nową tradycją zamiast przecinania wstęgi na pączątku będą przecinane dętki przy próbie wjazdu a w Pałacu już szykują lochy Odpowiedz Link Zgłoś
szafajawna Re: "Razem" 09.09.06, 17:16 Skrajni nacjonaliści próbują zabrać głosy mniejszością.Sami zapomnieli jak byli i są mniejszością Proponuję w następnym sejmie aby partie które uzyskały mniej niż 20% głosu ogółu nie mogły wejść do parlamentu:)))) na śmietnik niesławnej historii trafią populiści z LPR-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samir do margala:))) IP: 193.17.14.* 09.09.06, 17:18 no i jak tam idzie przekret z parkiem moczydło.Jak zaplecze PC? prokuratura wreszcie zajeła się tym tematem. Odpowiedz Link Zgłoś