5aga5 03.02.06, 13:36 Chcę dla swojej Psotnicy kupić na wiosnę poncho. Jak myślicie zdaje ono egzamin u 1.5 rocznych kobietek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kejtka1 Re: Poncho 03.02.06, 21:07 Witaj. Moja mama zrobiła na szydełku dla mojej Natalki ponczo i też się zastanawiam jak jej się będzie w tym chodziło. Moja ma prawie 1,5 roku. Pamiętam, że ja w dzieciństwie miałam coś takiego ale niestety nie pamiętam czy mi w tym dobrze było czy nie Jaś i Natalka Odpowiedz Link Zgłoś
nadka1 Re: Poncho 03.02.06, 21:50 Mnie się bardzo podobają ale jak to się sprawdza u maluszków nie mam pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
sledziowa Re: Poncho 03.02.06, 22:01 Cześć Moja córeczka dostała cosik takiego w spadku po starszej kuzynce, bardzo ładne, błękitne, polarowe... jednak szczerze pisząc bardzo rzadko go zakładałyśmy może dlatego że mój urwis to typowy typ sportowca i wygodniej jej było w sportowych bluzach lub kurteczce Odpowiedz Link Zgłoś
natallay Re: Poncho 03.03.06, 20:46 Też bym chciała kupic dla mojej córy. Miała poncho ale takie z prostokątów jak miała ok. 9-10 miesiecy. Wyglądała cudnie w wózeczku że wszyscy sie oglądali Odpowiedz Link Zgłoś