flippa 25.11.05, 16:09 Bo tak czytam i czytam to forum EPSO i stwierdzilam, ze przyda sie jakas przeciwwaga :) Dzieki, tomi, za prowadzenie forum lux i za oferowana pomoc przy waznym jednak kroku w zyciu przyszluch mieszkancow luxa. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomi_22 Re: Tomi Appreciation Thread 25.11.05, 16:17 Dzieki. Tak dla scislosci to forum prowadzi sie samo, a raczej dzieki tym co je czytaja i pisza :) Ja jak cos wiem to powiem, a i tak sam sie sporo dowiedzialem :) A jak poszukiwania mieszkania? Odpowiedz Link
flippa Re: Tomi Appreciation Thread 25.11.05, 16:21 na razie tylko przegladam orientacyjnie. Z poczatkiem grudnia zabiore sie ostro za robote. Odpowiedz Link
asiunia.lux Re: Tomi Appreciation Thread 25.11.05, 16:32 flippa napisała: > Bo tak czytam i czytam to forum EPSO i stwierdzilam, ze przyda sie jakas > przeciwwaga :) Boszzzz...co tam sie narobilo??!!! Zaczelam czytac ale wymieklam i juz nie skoncze... Tomi, to znowu Ty sparwca awantury? hi hi Odpowiedz Link
ma_wi99 Re: Tomi Appreciation Thread 25.11.05, 16:41 To moze, zeby Ci ulatwic, streszcze to do dwoch watkow, ktore chyba najbardziej dotycza tej sprawy (choc bynajmniej nie dotycza tematu tamze poruszonego...). 1) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=9&w=32515501&a=32535303 2) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=9&w=32515501&a=32540135 Nie naswietli Ci to moze calego kontekstu sprawy, ale chyba pozwoli zrozumiec dlaczego obecny watek na tym forum powstal. I bardzo dobrze, ze powstal. Odpowiedz Link
tomi_22 Re: Tomi Appreciation Thread 25.11.05, 16:42 Nie, nie ja. Ja zwrocilem uwage na pewne fakty, zreszta pod innym nickiem. Niestety z powodu niektorych obsesji na moim punkcie skonczylo sie jak sie skonczylo. Zreszta w jednym poscie powiedzialem ze przepraszam ca poruszanie, niektorych tematow. Zachowanie honorowe, dla niektorych jest powodem do dalszego szczekania - ja jednak nie bede w tym uczestniczyl. Odpowiedz Link
asiunia.lux Re: Tomi Appreciation Thread 25.11.05, 16:45 Tomi, choc lepiej jedziemy po dzieciaki! Lykniesz swiezego powietrza, ochloniesz i zycie bedzie znowu piekne;))) pzdr. Odpowiedz Link
tomi_22 Re: Tomi Appreciation Thread 25.11.05, 16:47 Zycie przeciez jest piekne :))) Ale ja tam bede dopiero o 17.40 :) Ps Dzieciaki razem jada do Trieru w Pon. Grupy PL, CZ i D :))) Odpowiedz Link
asiunia.lux Re: Tomi Appreciation Thread 25.11.05, 16:51 No to dobra, to jade sama;) Wlasnie, wlasnie w poniedzialek nie wolno sie spoznic. Zgroza!;) Odpowiedz Link
paw_dady chlopie szacuneczek 25.11.05, 20:06 zawsze wiedzialem, ze jestes OK. Teraz udowodniles to innym. Pozdrowka Odpowiedz Link