bamaza42 Re: tomi, 01.03.06, 22:49 nie dokonczylam....ktos sie bardzo krecil kolo mojego auta przed chwila....widze po sladach wokol auta, snieg na szybach odsuniety....nie zuwazyles nic?... Odpowiedz Link
tomi_22 Re: tomi, 01.03.06, 23:22 A co ja straznik teksasu jestem? ;) Snieg odsuniety... zobacz czy jakiejs kartki ci nie dal. Blokujesz jakis garaz jak widze. Mowilas ze to twoj, wiec nie widze podstaw do obaw. Jak ktos cos ci napisal, to olej i tyle. Wlamac sie nie wlamia bo i po co? Zreszta o tym nikt tu nie slyszal. Moze ktos sprawdzil kto cyklicznie tu parkuje i czy masz winietke HO. Jak nie to zalatw sobie taka, bo parkujesz na ulicy - mimo ze w nocy mozesz za friko. Tyle ze ona na 5 mies jest. Potem albo Lux blachy - odradzam bo auta nie sprzedasz, albo nowe auto - to polecam, po co grata trzymac? Jest jeszcze inna teoria. Oboj jak wiesz parkuje czarny merol, no i masz sasiadow z twojego miasta. Ale oni sie nie afiszuja z tym. Teraz ich nie ma - wyjechali. Moze ktos kto sie opiekuje mieszkaniem sie przestraszyl, ze im mieszkanie rodacy okradaja? To moze byc to. Odpowiedz Link
tomi_22 Re: tomi, 03.03.06, 10:10 No ja juz napislaem, ze nie jestem Straznikiem Teksasu... ;) Odpowiedz Link
ma_wi99 Re: tomi, 03.03.06, 11:27 > No ja juz napislaem, ze nie jestem Straznikiem Teksasu... ;) A szkoda, bo moze sklecilibysmy z tego kilka nowych dowcipow o Chucku Norrisie? ;-) *** A do bamazy Odpowiedz Link
bamaza42 Re: tomi, 03.03.06, 13:53 hej, ma_wi...juz wrociles?... :)) A winieteke to ja mam, wlasnie od tamtego dnia, tyle, ze nie bylo jej widac - przysypana sniegiem. A ona z boku ktos ze sniegu odgarnial, jakby chcial zagladac do srodka. I te slady wydeptane naokolo auta - i z przodu i z tylu....na wszelki wypadek zeszlam na dol, sprawdzic czy aby mi tablice nie zginely (moze jakis kolekcjoner?...) i na wszelaki sluczaj wyjelam z auta radio... Odpowiedz Link