01.03.06, 22:48
Obserwuj wątek
    • bamaza42 Re: tomi, 01.03.06, 22:49
      nie dokonczylam....ktos sie bardzo krecil kolo mojego auta przed
      chwila....widze po sladach wokol auta, snieg na szybach odsuniety....nie
      zuwazyles nic?...
      • tomi_22 Re: tomi, 01.03.06, 23:22
        A co ja straznik teksasu jestem? ;) Snieg odsuniety... zobacz czy jakiejs
        kartki ci nie dal. Blokujesz jakis garaz jak widze. Mowilas ze to twoj, wiec
        nie widze podstaw do obaw. Jak ktos cos ci napisal, to olej i tyle. Wlamac sie
        nie wlamia bo i po co? Zreszta o tym nikt tu nie slyszal. Moze ktos sprawdzil
        kto cyklicznie tu parkuje i czy masz winietke HO. Jak nie to zalatw sobie taka,
        bo parkujesz na ulicy - mimo ze w nocy mozesz za friko. Tyle ze ona na 5 mies
        jest. Potem albo Lux blachy - odradzam bo auta nie sprzedasz, albo nowe auto -
        to polecam, po co grata trzymac?

Jest jeszcze inna teoria. Oboj jak wiesz parkuje czarny merol, no i masz
        sasiadow z twojego miasta. Ale oni sie nie afiszuja z tym. Teraz ich nie ma -
        wyjechali. Moze ktos kto sie opiekuje mieszkaniem sie przestraszyl, ze im
        mieszkanie rodacy okradaja? To moze byc to.
        • rybka78 Re: tomi, 03.03.06, 08:19
          nie ma to jak czujny sąsiad! (mam na mysli Tomiego)
          • tomi_22 Re: tomi, 03.03.06, 10:10
            No ja juz napislaem, ze nie jestem Straznikiem Teksasu... ;)
            • ma_wi99 Re: tomi, 03.03.06, 11:27
              > No ja juz napislaem, ze nie jestem Straznikiem Teksasu... ;)

A szkoda, bo moze sklecilibysmy z tego kilka nowych dowcipow o Chucku Norrisie? ;-)

A do bamazy
              • bamaza42 Re: tomi, 03.03.06, 13:53
                hej, ma_wi...juz wrociles?... :))
                A winieteke to ja mam, wlasnie od tamtego dnia, tyle, ze nie bylo jej widac -
                przysypana sniegiem. A ona z boku ktos ze sniegu odgarnial, jakby chcial
                zagladac do srodka. I te slady wydeptane naokolo auta - i z przodu i z
                tylu....na wszelki wypadek zeszlam na dol, sprawdzic czy aby mi tablice nie
                zginely (moze jakis kolekcjoner?...) i na wszelaki sluczaj wyjelam z auta
                radio...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka