kdjpiaskowy 16.05.06, 12:23 i wszystko co się z tym wiąże - rejestracja, obostrzenia, zezwolenia, koncesje..... prosze o pomoc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
repairman Re: działalność gospodarcza 16.05.06, 12:34 Tomi cos powinien wiedziec na ten temat ;) Odpowiedz Link
asiunia.lux Re: działalność gospodarcza 16.05.06, 14:30 www.wroclaw.pl/m8123/p9311.aspx Odpowiedz Link
ma_wi99 Re: działalność gospodarcza 16.05.06, 14:45 Fajny link. Jeszcze fajniejszy, jesli czlowiek sobie uswiadomi, ze z Luksemburga do Luxembourga najszybciej przez... Wroclaw ;-) Troche ciekawych danych teoretycznych, ale mysle, ze kolezanka kajapapaja oczekuje na jakies rady praktyczne i czyjes konkretne doswiadczenia. Ja sie tu nie wypowiem, bo z zalozenia nie jestem zainteresowany tym typem dzialalnosci (choc czas moze pokazac, ze zmienie zdanie Odpowiedz Link
kdjpiaskowy Re: działalność gospodarcza 16.05.06, 16:22 > Fajny link. Jeszcze fajniejszy, jesli czlowiek sobie uswiadomi, ze z Luksemburg > a > do Luxembourga najszybciej przez... Wroclaw ;-) tiaaa przez mój "prawie rodzinny" Wrocław... i kto by pomyślał... Odpowiedz Link
rybka78 Re: działalność gospodarcza 16.05.06, 22:43 o kurczaki, w zyciu bym nie przypuszczala, ze konsulat Wielkiego Ksiestwa w Wwie miesci sie na ulicy Zelaznej!!! Tyle razy tam chodzilam, a nigdy nie zauwazylam. No i co oni robia na robotniczej Woli zamiast w Alejach Ujazdowskich??? Odpowiedz Link
albano1947 Re: działalność gospodarcza 17.05.06, 01:21 o kurczaki, w zyciu bym nie przypuszczala, ze konsulat Wielkiego Ksiestwa w Wwi > e > miesci sie na ulicy Zelaznej!!! Tyle razy tam chodzilam, a nigdy nie zauwazylam > . > No i co oni robia na robotniczej Woli zamiast w Alejach Ujazdowskich??? Odpowiedz Link
szymbi Re: działalność gospodarcza 16.05.06, 15:00 pierwszy punkt info to Izba Przemysłowa: EN: www.cc.lu/docdownload.php?id=66 FR: www.cc.lu/docdownload.php?id=47 DE: www.cc.lu/docdownload.php?id=67 Odpowiedz Link
kdjpiaskowy Re: działalność gospodarcza 16.05.06, 16:26 dzięki szymbi, skorzystamy, na pewno (no ja pośrednio, w każdym razie...) Odpowiedz Link