Dodaj do ulubionych

Mamy w Paryzu

07.10.09, 00:17
Witajcie,
mam na imie Anetta(30lat) i jestem mama rocznej dziewczynki.
Mieszkamy w XII-stce, metro Michel Bizot lub Porte Dorée. Chetnie
poznam inne mamuski do wspolnych spotkan z pociechami. Pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • diabel.pl Re: Mamy w Paryzu 07.10.09, 13:01
      witaj poszukaj w wyszukiwarce,jest tu duzo mam ktore sie tutaj oglaszaja
    • kadiusza Re: Mamy w Paryzu 17.10.09, 18:49
      Witaj, moja coreczka ma prawie 10 miesiecy. Chetnie nawiaze z Toba kontakt. My
      mieszkamy w 17 dzelnicy, troche daleko od Ciebie, ale to chyba nie problem.
      Pozdrawiam
      • athena30 Re: Mamy w Paryzu 21.10.09, 16:57
        kadiusza napisała:

> Witaj, moja coreczka ma prawie 10 miesiecy. Chetnie nawiaze z Toba
        kontakt. My
        > mieszkamy w 17 dzelnicy, troche daleko od Ciebie, ale to chyba nie
        problem.
        > Pozdrawiam

Oczywiscie, ze odleglosc nie stanowi zadnego problemu:)
        Zostawiam swoj telefon i maila, napisz do nas lub zadzwon, chetnie
        sie spotkamy, pozdrawiam:)
        tel.: 618791369 mail: anettachudzik@vp.pl
      • dare-czka Re: Mamy w Paryzu 04.09.13, 00:56
        hej

Czy nadal tam mieszkasz? Ja tez tam bede od tej soboty przez 3 lata, z rodzina:)
        • moni.ka5 Re: Mamy w Paryzu 08.09.13, 17:35
          Witam serdecznie:) My mieszkamy w St Mandé to jest pod koniec lini metra 1, zaraz obok jest 12 dzielnica. Mamy tu bois de Vincennes wiec jest gdzie spacerowac, ja teraz jestem w domu z dziecmi tak wiec jak juz bedziesz na miejscu to daj znac.
          • dare-czka Re: Mamy w Paryzu 12.09.13, 22:16
            Jestem juz na miejscu:). Podaje Ci moj numer tel. 33665459645, pozdrawiam
          • dare-czka Re: Mamy w Paryzu 08.10.13, 23:46
            czesc:). Jestem na miejscu , juz od miesiąca, moj mail dariafatalska@interia.pl, sporadycznie juz tu zaglądam wiec jak cos to pisz na maila, moze sie jakos wspolnie umowimy na spacerek z dziecmi?
    • monikaannamarta Re: Mamy w Paryzu 19.10.09, 00:03
      Witaj Aneto,

Tez mam roczne dziecko. Nasza coreczka wczoraj zdmuchnela swoja
      pierwsza swieczke. Jak Ci sie mieszka w Paryzu?
      • athena30 Re: Mamy w Paryzu 21.10.09, 16:54
        monikaannamarta napisała:

> Witaj Aneto,
        >
        > Tez mam roczne dziecko. Nasza coreczka wczoraj zdmuchnela swoja
        > pierwsza swieczke. Jak Ci sie mieszka w Paryzu?

Witaj:))
        No ja jakos szczegolnie nie przepadam za Paryzem, tesknie za
        Polska... Nie zam tutaj nikogo a jestem juz od potora roku, moze
        gdybym wlasnie mogla sie czasami z kims spotkac i pogadac to na
        pewno bylo by przyjemniej a tak... Moja corcia tez uwielbia
        towarzystwo malych dzieci ale niestety nie znamy nikogo z kim
        moglybysmy sie spotkac...
        Zostawiam, swoj telefon i maila, jesli znajdziesz chwilke zadzwon do
        nas lub napisz, pozdrawiam:)
        tel.: 618791369 mail: anettachudzik@vp.pl
        • embeel Re: Mamy w Paryzu 21.10.09, 17:31
          Aneto,
          dzieci to super srodek do nawiazywania kontakow ;-). z wlasnego doswiadczenia
          napisze, ze nie ma co liczyc wylacznie na kontakty z innymi polskimi mamami,
          oczywiscie jak najbardziej wskazane.
          Ale jesli chcesz, zeby mala miala towarzystwo, musisz wyjsc do ludzi, w Twojej
          dzielnicy na pewno sa jakies ogrodki, miejsca spotkan. Chociazby lokalne PMI na
          pewno organizuje jakies spotkania dla rodzicow z dziecmi. Sprobuj. Moze i w ten
          sposob bedziesz mniej tesknic - nie ma nic gorszego.
        • maliniak372 Re: Mamy w Paryzu 15.12.09, 15:29
          athena30 napisała:

> monikaannamarta napisała:
          >
          > > Witaj Aneto,
          > >
          > > Tez mam roczne dziecko. Nasza coreczka wczoraj zdmuchnela swoja
          > > pierwsza swieczke. Jak Ci sie mieszka w Paryzu?
          >
          > Witaj:))
          > No ja jakos szczegolnie nie przepadam za Paryzem, tesknie za
          > Polska... Nie zam tutaj nikogo a jestem juz od potora roku, moze
          > gdybym wlasnie mogla sie czasami z kims spotkac i pogadac to na
          > pewno bylo by przyjemniej a tak... Moja corcia tez uwielbia
          > towarzystwo malych dzieci ale niestety nie znamy nikogo z kim
          > moglybysmy sie spotkac...
          > Zostawiam, swoj telefon i maila, jesli znajdziesz chwilke zadzwon
          do
          > nas lub napisz, pozdrawiam:)
          > tel.: 618791369 mail: anettachudzik@vp.pl

a gdzie mieszkasz
          ja tu od ponad misiaca z dzieckiem 18miesiecznym i tez nie zabardzo
          bo sama ..nawet niema z kim pogadac
          pozdrawiam
    • olga-paryz Re: Mamy w Paryzu 03.12.09, 19:55
      Witaj Anetto,

Bardzo spodobal mi sie Twoj pomysl zainicjowania spotkan polskich
      mam mieszkajacych w Paryzu.
      Ja nazywam sie Olga, mam 28 lat i jestem mama 2-miesiecznej coreczki.
      Mieszkamy w 17 dzielnicy.
      Czekam na maila od Ciebie; moj adres to lolapolska@hotmail.com.

Pozdrawiam serdecznie.
    • ewaa26-net Re: Mamy w Paryzu 14.11.10, 12:00
      hej!jestem mama z 2,5letnim synkiem.Chetnie poznam inne mamy z dziecmi-organizujecie jakies spotkanka!!?
      Piszcie smialo na moje gg:2120320
      pozdrawiam
      ewa
      • ailiu92 Re: Mamy w Paryzu 16.01.11, 20:29
        Tez jestem tu od niedawna i brakuje mi towarzystwa. Napiszcie jesli macie ochote sie spotkac!
        aleksandra.poloczek@gmail.com
        • maliniak372 Re: Mamy w Paryzu 18.01.11, 22:47
          witaj a skad piszesz?
          • mikrix Re: Mamy w Paryzu 27.02.11, 14:35
            Hej,

ja dopiero zostanę mamą (najprawdopodobniej pod koniec marca), ale chętnie już teraz nawiążę kontakt z innymi mamami. Mieszkam w 13 dzielnicy.

Pozdrawiam,
            Martyna (mar_tynka@wp.pl)
            • babygabriel Re: Mamy w Paryzu 26.03.11, 15:19
              Czesc mieszkam w Drancy, mam trzy letniego synka z chęcią również poznam inne mamy.
              Babygabriel@wp.pl
              • mikrix Re: Mamy w Paryzu 06.01.12, 23:04
                Odświeżam wątek:) Jestem mamą 9-miesięcznej dziewczynki i niebawem kolejnej. Chętnie poznam inne mamy z pociechami w podobnyn wieku.
                • magdalena198309 Re: Mamy w Paryzu 27.03.12, 13:03
                  Witam,
                  rownież jestem zainteresowana poznaniem mam w regionie Paryża! Sama mam 3-miesieczną córeczkę i jestem tu od niedawna. Liczę na kontakt od miłych mamuś.
                  • babygabriel Re: Mamy w Paryzu 13.04.12, 15:55
                    podajcie jakis numer gg lub meila
                  • anelphia80 Re: Mamy w Paryzu 16.04.12, 21:21
                    magdalena198309 : A z ktorej strony Paryza jestes ? Ja mam 10 miesieczna coreczke i tez chetnie poznam mlode mamy z okolic.
                    • anuc-ha Re: Mamy w Paryzu 19.04.12, 13:49
                      Pozdrawiam serdecznie, mam na imie Ania i jestem mama 10 miesiecznego lobuza,mieszkam na wschod od stolicy, rowniez bardzo chetnie poznam Mamy z okolic,
                      • babygabriel Re: Mamy w Paryzu 23.04.12, 12:24
                        czesc Aniu my równiez mieszkamy na wsch. z chęcią się spotkamy. Pozdrawiamy
                    • magdalena198309 Re: Mamy w Paryzu 02.05.12, 12:42
                      mieszkam na zachod od Paryza. odezwij sie na fake.83@o2.pl
                • magdusia890606 Re: Mamy w Paryzu 08.05.12, 13:16
                  Witam ja mam 2 corcie i tez poznam kogos ciekawego na kawusie i wspolen wypady do parku z dzieciakami;)
                  • paula0115 Re: Mamy w Paryzu 25.05.12, 15:22
                    hej a ja się przeprowadzam do Paryża lub w okolicę pod koniec sierpnia chętnie poznam inne mamy z małymi pociechami na kawke czy spacerek po parku :) ja mam córeczkę która właśnie skończyła 7 m-cy
                    mail do mnie paula0115@gmail.com
                    • kasia.2012 Re: Mamy w Paryzu 18.06.12, 12:45
                      czesc mieszkam w vitry sur seine jesli bedziesz mieszkala w okolicy daj znac chetnie sie spotkam,moja coreczka ma9 miesiecy pozdrawiam
                      • paula0115 Re: Mamy w Paryzu 18.06.12, 13:41
                        jeszcze dokładnie nie wiem gdzie będziemy mieszkać, podaj maila to odezwę się na mail :):)pzdr
                        • marta.pl91 Re: Mamy w Paryzu 19.06.12, 22:40
                          co prawda nie jestem mamą i przez dłuższy czas na pewno nie będę :)
                          od lipca zamieszkam w Paryżu, mój chłopak jest Francuzem,
                          po raz pierwszy na tak długo wyprowadzam się z domu, na pewno będzie mi brakować rozmów w języku polskim, chętnie się spotkam, czekam na informacje :)
                          marta.lukaszczyk@gmail.com
                    • moni.ka5 Re: Mamy w Paryzu 12.09.12, 13:36
                      Czesc jestem Monika i mieszkam w okolicach St Mandé/Vincennes. Mam dwuletniego synka i szukam polskich mam na wspolne spacery, piaskownice czy kawe. pozdrawiam
                  • 3jolenka Re: Mamy w Paryzu 12.10.12, 14:35
                    Hej dzieczyny, ja tez jestem mloda mama w paryzu i chetnie nawiaze kotntakt, moja coreczka ma obecnie 22miesiace. zapraszam na maila yolsha2@gmail.com
                • dare-czka Re: Mamy w Paryzu 04.09.13, 01:00
                  witaj

Gdzie mieszkasz? ja z rodzina lece do paryza, 17 dzielnica i bedziemy tam 3 lata, odezwij sie, pozdr
        • paulina21210 Re: Mamy w Paryzu 21.01.14, 12:24
          czesc jestem mama rocznego synka Rayana tez czujemy sie samotnie mieszkam tu 2 lata znam malo polakow wczesniej mialam znajoma a to przeprowadzka kontakt sie urwal niestety poszukuje jakiejs kolezanki do pogadania do wypicia kawki i wspolnych spacerow
          mieszkam niedaleko paris jakies 10 min pociagiem kolo saint denis a dokladnie la deuil la barre prosze o kontakt :) pozdrawiamy
          • paulina21210 Re: Mamy w Paryzu 21.01.14, 12:33
            paulina21210 napisał(a):

> czesc jestem mama rocznego synka Rayana tez czujemy sie samotnie mieszkam tu 2
            > lata znam malo polakow wczesniej mialam znajoma a to przeprowadzka kontakt sie
            > urwal niestety poszukuje jakiejs kolezanki do pogadania do wypicia kawki i wspo
            > lnych spacerow
            > mieszkam niedaleko paris jakies 10 min pociagiem kolo saint denis a dokladnie l
            > a deuil la barre prosze o kontakt :) pozdrawiamy
            prosze o kontakt zainteresowane mamy na moj email paulinawro@o2.pl lub skaypa paulina.wroblewska82 :)
          • dare-czka Re: Mamy w Paryzu 30.01.14, 13:32
            paulina21210 napisał(a):

> czesc jestem mama rocznego synka Rayana tez czujemy sie samotnie mieszkam tu 2
            > lata znam malo polakow wczesniej mialam znajoma a to przeprowadzka kontakt sie
            > urwal niestety poszukuje jakiejs kolezanki do pogadania do wypicia kawki i wspo
            > lnych spacerow
            > mieszkam niedaleko paris jakies 10 min pociagiem kolo saint denis a dokladnie l
            > a deuil la barre prosze o kontakt :) pozdrawiamy

ja chetnie sie spotkam, mam na imie Daria, w Paryzu jestesmy od 5 miesiacy, mam dwojke dzieci 5 lat i 2 lata, mieszkamy w 17tce, moj tel. 06858566689
    • roxana2001 Re: Mamy w Paryzu 09.09.12, 22:01
      Drogie mamy, wiem, żę może jest to nieodpowiednie forum, ale liczę na waszą pomoc. Pierwszy raz wybieram się do Paryża i poszukuję taniego noclegu, czy coś polecicie? jakiś hostel?
    • paulina212103 Re: Mamy w Paryzu 29.04.13, 18:12
      hej jestem mama 4miesieczneg synka mieszkam cergy 30min od centrum prosze o jakies namiary poniewaz jestem tu sama z dzieckiem i chlopakiem nie mowie po francusku pisac na emaila paulinawro@o2.pl
    • kapselekcukierek Re: Mamy w Paryzu 11.11.13, 22:34
      Bolek i Lolek w paryskim kinie

www.ifrancja.fr/24-listopada-bolek-i-lolek-w-paryskim-kinie-t107012.html#post113759
    • dota196 Re: Mamy w Paryzu 17.12.13, 11:34
      Witaj Anetko:)
      Mam na imię Dorota,jestem mama 20 miesiecznego chlopczyka-Emilka.Jestem w Paryzu bardzo krotko,moj mąz tu pracuje od roku i niedawno sciagnal nas tu na stale.Tez nie mam tu praktycznie nikogo z kim moglabym sie spotkac i pogadac:)Odpisz jesli bedziesz mogla .Pozdrawiam
      Ja mieszkam w Paryz-Glaciere 10 min od centrum
      Dorota
      • malgorzata922 Re: Mamy w Paryzu 19.01.14, 21:28
        Hej, mam na imie Goska i jestem mama 16- miesiecznej coreczki.Moj maz jest Francuzem. Chetnie nawiaze kontak z polskimi mamami.Ja mieszkam w Bagneux 2 km od Paryza ale nie jest dla mnie problemem spotkac sie w Paryzu. Jesli ktoras mama jest zainteresowana podaje moj nr domowy:0952115449 i kom 0603506972
        • dare-czka Re: Mamy w Paryzu 30.01.14, 13:30
          malgorzata922 napisał(a):

> Hej, mam na imie Goska i jestem mama 16- miesiecznej coreczki.Moj maz jest Fran
          > cuzem. Chetnie nawiaze kontak z polskimi mamami.Ja mieszkam w Bagneux 2 km od P
          > aryza ale nie jest dla mnie problemem spotkac sie w Paryzu. Jesli ktoras mama j
          > est zainteresowana podaje moj nr domowy:0952115449 i kom 0603506972
          chetnie sie z Toba spotkam, jestesmy tu ok 5 miesiacy, mam dwojke dzieci, corezka 2 lata i synek 5 lat, mieszkamy w 17tce .tel 0685856689
      • dare-czka Re: Mamy w Paryzu 30.01.14, 13:28
        Czesc jestem Daria, w Paryzu jestesmy ok 5 miesiecy, mieszkam w 17stce, jak masz ochote zadzwon, chetnie sie spotkam !06858566689
      • dare-czka Re: Mamy w Paryzu 30.01.14, 13:35
        dota196 napisała:

> Witaj Anetko:)
        > Mam na imię Dorota,jestem mama 20 miesiecznego chlopczyka-Emilka.Jestem w Paryz
        > u bardzo krotko,moj mąz tu pracuje od roku i niedawno sciagnal nas tu na stale.
        > Tez nie mam tu praktycznie nikogo z kim moglabym sie spotkac i pogadac:)Odpisz
        > jesli bedziesz mogla .Pozdrawiam
        > Ja mieszkam w Paryz-Glaciere 10 min od centrum

mam na imie Daria, mam dwojke dzieci 2 latka i 5 lat, tez jestesmy krotko w PAryzu jakies 5 m iesiecy, chetnie sie spotkam, moj numer tel. 06858566689, zadzwon!
        > Dorota
    • kapselekcukierek Re: Mamy w Paryzu 11.01.14, 09:27
      Mamy, zapraszamy do wymiany zdan tutaj:www.ifrancja.fr/mamy-we-francji-f302.html
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka