Gość: Coolek IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 22:21 Zerwal tasme w finale i tak odlecialo mistrzostwo. Sprawe tytulu uwazam juz za przesadzona. Wygral Hamill-GRATULACJE. Drugie i trzecie miejsce zajeli rudzi. Drugi Ricki a trzeci Crump:(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MONK Re: Tomek czwarty w Pradze IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 22:24 Rece mi opadaja. Trzeba jasno powiedziec ze mimo wszystko to jest NAJLEPSZY sezon Golloba w GP. W poprzednich edycjach start wylacznie w finale A dalyby spokojnie mistrzostwo. Mistrzostwo nie jest przesadzone - dalej status quo ale ... patrzac na Golloba nie bardzo juz wierze. Moze gdyby skorzystal z porady psychologa; nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coolek Re: Tomek czwarty w Pradze IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 22:28 Bylo widac jak bardzo mu zalezalo. Po tej tasmie nie mogl sie opanowac. Nie dziwie sie Mu, ale z tym bluzganiem mogl sie opanowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vika Re: Tomek czwarty w Pradze IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 22:27 Gość portalu: Coolek napisał(a): > Zerwal tasme w finale i tak odlecialo mistrzostwo. Sprawe tytulu uwazam juz za > przesadzona. Wygral Hamill-GRATULACJE. Drugie i trzecie miejsce zajeli rudzi. > Drugi Ricki a trzeci Crump:(( Niestety musze sie z Toba zgodzic, ze marne szanse na mistrzostwo. Strasznie mnie to denerwuje, bo wierzylam, ze tym razem sie uda. Nadal licze na I miejsce w bydgoszczy, ale to za malo....:((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vika Re: Tomek czwarty w Pradze IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 22:30 zapomnialam zapytac, sluchajcie o co Gollob mial pretensje do Wojaczka (sedziego) i nazwal go "polskim pedalem"? Mnie sie wydaje, ze o to ze przez cale zawody dlugo trzymal zawodnikow pod tasma, ale moze sie myle i jest jeszcze jakis inny powod, a jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Tomek czwarty w Pradze IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 22:33 Nie do konca slyszalem ta wypowiedz ;przed tv siedzialy 3 osoby i kazdy slyszal co innego a. pojebany sezon b. ciagnace sprzeglo c. same bluzgi Nie wydaje mi sie zeby mial jakies pretensje :) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vika Re: Tomek czwarty w Pradze IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 22:43 Przesluchalismy ze znalomymi te bluzgi 2 razy i na pewno brzmialo to nastepujaco: "normalnie, ku.., polski pedal" i bylo skierowane do sedziego, ktoremu wczesniej cos tam wymachiwal. Nie rozumiem o co te pretensje, skoro to jemu nerwy puscily? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Tomek czwarty w Pradze IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 22:52 Jesli to prawda to wstyd za Golloba; pewnie bylby zadowolony gdyby na wiezyczce sedziowskiej siedzieli Wladek z Jackiem. Kurwa, nie po to wlaczylismy o polskiego sedziego zeby go teraz bluzgac.Wojaczka nigdy nie uwazalem za dobrego sedziego ale tu nie ma sie o co czepiac Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Tomek czwarty w Pradze 19.08.01, 13:05 I po co ta gadka o psychice itd.Tomek po prostu chcial ukrasc start(lotny) i mu sie nie udalo.Za to czynil to kiedys Ricki ale teraz juz nie musi bo ma rakiety :))) KroTosS Ps.Gdyby sedzia byl stronniczy to by puscil tasme jak widzial Tomka ruch ale on zrobil zgodnie i chwala mu za to iz nie sedziuje stronniczo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojas Re: Tomek czwarty w Pradze IP: 10.10.70.* 19.08.01, 15:09 Czwarty, czy nie. Gollob nie będzie nigdy mistrzem. Brakuje mu opanowania. To dobrze, że mistrzem nie będzie, bo narobiłby zbyt wiele wstydu dla kraju. Popatrzcie co zrobił w Pradze. Bluzgi i pretensje do sędziego �miał puścić wcześniej� - tak mówił. Na mistrza to on się nie nadaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Tomek czwarty w Pradze IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 20:59 wg mnie gadka ze Gollob ma psychike kosmonauty jest debilna. Od kilku GP stajac pod tasma z Rickim wariuje. W lidze jest ok - co pokazal dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś