Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Tomek czwarty w Pradze

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 22:21
    Zerwal tasme w finale i tak odlecialo mistrzostwo. Sprawe tytulu uwazam juz za
    przesadzona. Wygral Hamill-GRATULACJE. Drugie i trzecie miejsce zajeli rudzi.
    Drugi Ricki a trzeci Crump:((
    Obserwuj wątek
      • Gość: MONK Re: Tomek czwarty w Pradze IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 22:24
        Rece mi opadaja. Trzeba jasno powiedziec ze mimo wszystko to jest NAJLEPSZY
        sezon Golloba w GP. W poprzednich edycjach start wylacznie w finale A dalyby
        spokojnie mistrzostwo.
        Mistrzostwo nie jest przesadzone - dalej status quo ale ... patrzac na Golloba
        nie bardzo juz wierze. Moze gdyby skorzystal z porady psychologa; nie wiem
        • Gość: Coolek Re: Tomek czwarty w Pradze IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 22:28
          Bylo widac jak bardzo mu zalezalo. Po tej tasmie nie mogl sie opanowac. Nie
          dziwie sie Mu, ale z tym bluzganiem mogl sie opanowac.
      • Gość: vika Re: Tomek czwarty w Pradze IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 22:27
        Gość portalu: Coolek napisał(a):

> Zerwal tasme w finale i tak odlecialo mistrzostwo. Sprawe tytulu uwazam juz za
        > przesadzona. Wygral Hamill-GRATULACJE. Drugie i trzecie miejsce zajeli rudzi.
        > Drugi Ricki a trzeci Crump:((

Niestety musze sie z Toba zgodzic, ze marne szanse na mistrzostwo. Strasznie mnie to denerwuje, bo
        wierzylam, ze tym razem sie uda. Nadal licze na I miejsce w bydgoszczy, ale to za malo....:(((((((((((((((((
        • Gość: vika Re: Tomek czwarty w Pradze IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 22:30
          zapomnialam zapytac, sluchajcie o co Gollob mial pretensje do Wojaczka (sedziego) i nazwal go
          "polskim pedalem"? Mnie sie wydaje, ze o to ze przez cale zawody dlugo trzymal zawodnikow pod tasma,
          ale moze sie myle i jest jeszcze jakis inny powod, a jest?
          • Gość: MONK Re: Tomek czwarty w Pradze IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 22:33
            Nie do konca slyszalem ta wypowiedz ;przed tv siedzialy 3 osoby i kazdy slyszal
            co innego
            a. pojebany sezon
            b. ciagnace sprzeglo
            c. same bluzgi

Nie wydaje mi sie zeby mial jakies pretensje
            :) pozdr
            • Gość: vika Re: Tomek czwarty w Pradze IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 22:43
              Przesluchalismy ze znalomymi te bluzgi 2 razy i na pewno brzmialo to nastepujaco: "normalnie, ku..,
              polski pedal" i bylo skierowane do sedziego, ktoremu wczesniej cos tam wymachiwal. Nie rozumiem
              o co te pretensje, skoro to jemu nerwy puscily?
              • Gość: MONK Re: Tomek czwarty w Pradze IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 22:52
                Jesli to prawda to wstyd za Golloba; pewnie bylby zadowolony gdyby na wiezyczce
                sedziowskiej siedzieli Wladek z Jackiem. Kurwa, nie po to wlaczylismy o
                polskiego sedziego zeby go teraz bluzgac.Wojaczka nigdy nie uwazalem za dobrego
                sedziego ale tu nie ma sie o co czepiac
                • krotoss Re: Tomek czwarty w Pradze 19.08.01, 13:05
                  I po co ta gadka o psychice itd.Tomek po prostu chcial ukrasc start(lotny) i mu
                  sie nie udalo.Za to czynil to kiedys Ricki ale teraz juz nie musi bo ma
                  rakiety :)))

KroTosS

Ps.Gdyby sedzia byl stronniczy to by puscil tasme jak widzial Tomka ruch ale on
                  zrobil zgodnie i chwala mu za to iz nie sedziuje stronniczo.
                  • Gość: wojas Re: Tomek czwarty w Pradze IP: 10.10.70.* 19.08.01, 15:09
                    Czwarty, czy nie. Gollob nie będzie nigdy mistrzem. Brakuje mu opanowania. To dobrze, że mistrzem
                    nie będzie, bo narobiłby zbyt wiele wstydu dla kraju. Popatrzcie co zrobił w Pradze. Bluzgi i pretensje
                    do sędziego �miał puścić wcześniej� - tak mówił.
                    Na mistrza to on się nie nadaje
                    • Gość: MONK Re: Tomek czwarty w Pradze IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 20:59
                      wg mnie gadka ze Gollob ma psychike kosmonauty jest debilna. Od kilku GP stajac
                      pod tasma z Rickim wariuje. W lidze jest ok - co pokazal dzisiaj

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka