Gość: sadura1 Re: POLONIA BYDGOSZCZ górą .... hehe IP: 195.245.217.* 05.07.05, 08:24 Apator Toruń 3 pkt. - Polonia Bydgoszcz 2 pkt. Chyba się pomyliłeś!!! :) Tabela po XII rundach. 1. Apator Toruń 12 21 +34 (...) 4. Polonia Bydgoszcz 12 17 +44 Na takie bycie Polonii górą zgadzam się zawsze!!! :) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: POLONIA BYDGOSZCZ górą .... hehe IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 05.07.05, 10:00 Ale głupi wątek....hehe :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: POLONIA BYDGOSZCZ górą .... hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 10:09 Przeniesiony z forum miejskiego... aha: he he...:-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAVERICK PL Re: POLONIA BYDGOSZCZ górą .... hehe IP: *.man.bydgoszcz.pl 05.07.05, 10:17 delejtujemy go? (-; _____ w oczekiwaniu na kolabora (; i mój kiepski wynik :D :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loramo Re: POLONIA BYDGOSZCZ górą .... hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 11:29 No niestety apator z początku sezonu jest juz historią. Karły juz nic wielkiego nie zdziałają:)) a Jazon możesz ze swoimi pieskami sobie odpuscić. po prostu torun jak zawsze dostał lanie- nic wielkiego sie nie stało;] Pozdrowienia (dla sfory też) ;];];] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadura1 Re: POLONIA BYDGOSZCZ górą .... hehe IP: 195.245.217.* 05.07.05, 11:59 Jak zawsze????????? Ech - wszystko widać jak na dłoni. Jesteś kim jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
salmiok Re: POLONIA BYDGOSZCZ górą .... hehe 05.07.05, 12:23 O, Loramo się odezwał :) i jak zwykle błysnął dowcipem i zaskoczył elokwencją ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolabor Re: POLONIA BYDGOSZCZ górą .... hehe IP: *.torun.mm.pl 05.07.05, 12:32 to ja też się wpiszę :) Chciałbym tylko powiedzieć, że jeżeli chodzi o ten wątek to popieram zdanie Chrisa i MAVERICKA :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Zostawiamy wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 14:08 Mysle że w zasadzie nie łamie regulaminu, a jezeli nie ma w nim bluzgow to zapewne moze zostac. W końcu każdy ma prawo uważac że Polonia jest górą ;-) No i dodawac "he he" A Loramo widze wrocił do normy- slowo daje stary czytam twoje posty tylko i wyłacznie zeby sprawdzic czy je usune czy nie. Ten jeszcze się załapał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadura1 Re: Zostawiamy wątek IP: 195.245.217.* 05.07.05, 14:16 Współczuję Ci Jazon, że "musisz" to czytać. Ja większość radosnej twórczości loramo (i paru co lepszych) omijam szerokim łukiem. :) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Zostawiamy wątek...ubaw po pachy... IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 05.07.05, 17:26 Powiem wam szczerze,że troche brakuje mi lekkiego szowinizmu i ubawu wytwarzanego przez Wróżkę czy Miszcza, czasami można się niezle pośmiac czytając pewne wątki. Nie mówie tu o skrajnych przypadkach typu Gracjana from Hamburg, bo te pomyje były niegodne jakichkolwiek odpowiedzi z którymi jednak moderujac forum Jazon sobie świetnie poradził. Jednak osobiscie cieszy mnie że jest taki gościu jak loramo,który pełni role CLOWNA na tym forum. Podziwiam jego kunszt i zaangazowanie, cenie jego grotsekowość i poczucie humoru. Myśle że forum ozdobione BŁAZNEM nabierze kolorytu.:))Pozdrawiam Bydgoszczan z jajem;)))Dziękuje za wspaniałe widowisko na derby...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAVERICK PL Re: Zostawiamy wątek...ubaw po pachy... IP: *.man.bydgoszcz.pl 05.07.05, 18:32 O nie! Wypowiedziałeś zaklęcie! :p Oby się nie pojawił "ten o którym myślimy" bo znowu będzie robił to co "ten o którym mówimy" robił - pamiętasz Jaz0nie? (-; pewnie! - kto by nie pamiętał :p rotfl :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróżka Re: Zostawiamy wątek...ubaw po pachy... IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 05.07.05, 20:52 :) spokojnie Chris bylismy, jestesmy i bedziemy ustrój totalitarny nie sprzyja kreacji słownej i nie toleruje odstępstw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: Zostawiamy wątek...ubaw po pachy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 22:16 Ustrój totalitarny? No wiesz Wrózka- ja wole raczej myślec o nim jak o absolutyzmie oświeconym;) No ale cóż- historia mnie oczyści... bez wzgledu na jednostki ktore maja jakąs obsesje na punkcie psów...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróżka ubaw po psie pachy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 11:44 ja wolałbym by twoje myślenie w ogóle było "oświecone" i nie mam na mysli oświecenia światłem z lampki karbidowej:) historia cie oczyści?- niepoprawny z ciebie optymista. historia powiesi na tobie psy hehe a obsesja na punkcie psów wydaje się być na równi z obsesja na punkcie poprawności i trzymania jednokierunkowej konwencji i nie tlumacz mi swojej roli na tym forum mozna byc artysta ale mozna być zwykłym rzemieślnikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zik Re: POLONIA BYDGOSZCZ górą .... hehe IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 06.07.05, 09:07 tylko że polonia dostała jeszcze większe lanie w toruniu a tego rzczej niechcesz dostrzec trzeba ptrzeć obiektywnie a nie w jedną strone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loramo Re: POLONIA BYDGOSZCZ górą .... hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 21:39 jazon usunąć to sobie możesz najwyżej górną szóstkę czy cos tam co przeszkadza Ci w jasnej ocenie rzeczywistości(ciekawe co to może być hmm;). A co do reszty twoich bojowych ratlerków:)) nerwowo wymachujacych śmiesznymi łapkami-żenada. Juz nie moge sie doczkać waszych postów po zajęciu przez apatora po play offach 4-tego miejsca. Ps. Skad w toruniu biorą takie duże kaski dla tych dziwnych karzełków? ;];];] jazon chyba mama moze być z Ciebie zadowolona. Taki nadgorliwy dzielny chłopak! heh szczesciara;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAVERICK PL Re: POLONIA BYDGOSZCZ górą .... hehe IP: *.man.bydgoszcz.pl 05.07.05, 22:40 Nie przesadzasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loramo Re: POLONIA BYDGOSZCZ górą .... hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 23:24 niezłe wejście maverick;] ale to nie było az takie śmieszne. to wszystko na co Cie stac? mozesz wyjasnić z czym przesadziłem? wiem ze poczułeś dyskomfort i sam nie wiesz jeszcze dlaczego ale poczekaj troche to może cos Ci zacznie świtać;] pozdro dla Ciebie jednego z wielu ratlerków;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAVERICK PL Re: POLONIA BYDGOSZCZ górą .... hehe IP: *.man.bydgoszcz.pl 05.07.05, 23:41 hehehe... ciekawe :D taaa...k :D to wszystko na co mnie stać :D troche chce mi się śmiać bo możliwe że trafiły na siebie dwie osoby które akurat swoje prawa znają i jak są łamane lub ograniczane to starają sie aby wszytko było zgodznie z przepisami. :D rotfl... chyba zaczynam rozumieć Jaz0na :D (? tak to chyba on coś wspominał o clownach :D - nie pamietam, sorki jeśli sie myle, ale juz 23:45 prawie (; ) z czym przesadziłeś? przeczytaj swoją wypowiedź którą ja skomentwałem pisząc "nie przesadzasz" :D lol ps. granica niesmacznego żartu jest cieńka - przekroczyłeś ją? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loramo Re: POLONIA BYDGOSZCZ górą .... hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 23:26 No dobra nie są aż tak duże:)))))) lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loramo Re: POLONIA BYDGOSZCZ górą .... hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 23:51 hej hej przesadzasz to chyba tylko Ty. wyluzuj troche. może wszystko sie jeszcze ułoży;] nigdy nie jest tak żle żeby nie mogło byc gorzej. ale i tak Cię lubie bo mi sie od razu humor poprawił. myslałem że juz z jazonem położyliscie sie spać;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAVERICK PL Re: POLONIA BYDGOSZCZ górą .... hehe IP: *.man.bydgoszcz.pl 06.07.05, 00:02 /* ... */ ech... dobra ja tam nie wiem, ide spać. A co do Polonii Bydgoszcz, to jeśli chodzi o ewentualne derby po rundzie zasadniczej [szansa jest nie mała] to już Toruń nie będzie miał lepszego bilansu :] (-; good night... _____ dla nie wiedzących w jezyku tworzenia www znaki ' /* ' oraz ' */ ' oznaczają odpowiednio początek i koniec komentarza do kodu strony w celu lepszego połapania sie co gdzie jest na stronie - komentarz ten nie znajdzie sie na www. A znaki zamieściłem gdyż tak oto skomentowałem loramo (-; dobranoc... ide spać bo już późno... (-; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loramo Re: POLONIA BYDGOSZCZ górą .... hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 00:12 cóż za soczysty i pełny pasji komentarz. cos w Twoim stylu ;] Chyba nie zaskoczyłeś nikogo... nocka;] Odpowiedz Link Zgłoś
exces Re: POLONIA BYDGOSZCZ górą .... hehe 06.07.05, 00:25 a ja tam jeszcze nie śpię...fajnie się czyta te Wasze polemiki...hi hi hi...Pozdrowienia Toruniaki od Tucholaków...dzieki za DERBY ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolabor Re: POLONIA BYDGOSZCZ górą .... hehe IP: *.torun.mm.pl 06.07.05, 03:12 dzięki exces, i pozdrowienia dla Tucholaków :) "dzieki za DERBY !" - drobiazg :P "fajnie się czyta te Wasze polemiki" - rzeczywiście, niby taki niepozorny wątek, a jaka dyskusja się wytworzyła... :) skoro wszyscy tak sobie dobrej nocy życzycie, to co będę gorszy... dobranoc :P pozdr Odpowiedz Link Zgłoś