Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

POLONIA BYDGOSZCZ górą .... hehe

IP: 83.238.70.* 04.07.05, 22:23
    Obserwuj wątek
      • Gość: sadura1 Re: POLONIA BYDGOSZCZ górą .... hehe IP: 195.245.217.* 05.07.05, 08:24
        Apator Toruń 3 pkt. - Polonia Bydgoszcz 2 pkt.
        Chyba się pomyliłeś!!! :)

Tabela po XII rundach.

1. Apator Toruń 12 21 +34
        (...)
        4. Polonia Bydgoszcz 12 17 +44

Na takie bycie Polonii górą zgadzam się zawsze!!! :)
        Pzdr
      • Gość: Chris Re: POLONIA BYDGOSZCZ górą .... hehe IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 05.07.05, 10:00
        Ale głupi wątek....hehe :)))
        • Gość: Jazon Re: POLONIA BYDGOSZCZ górą .... hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 10:09
          Przeniesiony z forum miejskiego...

aha:
          he he...:-/
          • Gość: MAVERICK PL Re: POLONIA BYDGOSZCZ górą .... hehe IP: *.man.bydgoszcz.pl 05.07.05, 10:17
            delejtujemy go? (-;

_____
            w oczekiwaniu na kolabora (; i mój kiepski wynik :D :p
      • Gość: loramo Re: POLONIA BYDGOSZCZ górą .... hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 11:29
        No niestety apator z początku sezonu jest juz historią. Karły juz nic wielkiego
        nie zdziałają:)) a Jazon możesz ze swoimi pieskami sobie odpuscić. po prostu
        torun jak zawsze dostał lanie- nic wielkiego sie nie stało;]
        Pozdrowienia (dla sfory też) ;];];]
        • Gość: sadura1 Re: POLONIA BYDGOSZCZ górą .... hehe IP: 195.245.217.* 05.07.05, 11:59
          Jak zawsze?????????
          Ech - wszystko widać jak na dłoni. Jesteś kim jesteś.
          • salmiok Re: POLONIA BYDGOSZCZ górą .... hehe 05.07.05, 12:23
            O, Loramo się odezwał :) i jak zwykle błysnął dowcipem i zaskoczył elokwencją ;)
            • Gość: kolabor Re: POLONIA BYDGOSZCZ górą .... hehe IP: *.torun.mm.pl 05.07.05, 12:32
              to ja też się wpiszę :)
              Chciałbym tylko powiedzieć, że jeżeli chodzi o ten wątek to popieram zdanie
              Chrisa i MAVERICKA :P
              • Gość: Jazon Zostawiamy wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 14:08
                Mysle że w zasadzie nie łamie regulaminu, a jezeli nie ma w nim bluzgow to
                zapewne moze zostac. W końcu każdy ma prawo uważac że Polonia jest górą ;-) No
                i dodawac "he he"
                A Loramo widze wrocił do normy- slowo daje stary czytam twoje posty tylko i
                wyłacznie zeby sprawdzic czy je usune czy nie. Ten jeszcze się załapał...
                • Gość: sadura1 Re: Zostawiamy wątek IP: 195.245.217.* 05.07.05, 14:16
                  Współczuję Ci Jazon, że "musisz" to czytać.
                  Ja większość radosnej twórczości loramo (i paru co lepszych) omijam szerokim
                  łukiem. :)
                  Pzdr
                  • Gość: Chris Re: Zostawiamy wątek...ubaw po pachy... IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 05.07.05, 17:26
                    Powiem wam szczerze,że troche brakuje mi lekkiego szowinizmu i ubawu
                    wytwarzanego przez Wróżkę czy Miszcza, czasami można się niezle pośmiac
                    czytając pewne wątki. Nie mówie tu o skrajnych przypadkach typu Gracjana from
                    Hamburg, bo te pomyje były niegodne jakichkolwiek odpowiedzi z którymi jednak
                    moderujac forum Jazon sobie świetnie poradził. Jednak osobiscie cieszy mnie że
                    jest taki gościu jak loramo,który pełni role CLOWNA na tym forum. Podziwiam
                    jego kunszt i zaangazowanie, cenie jego grotsekowość i poczucie humoru. Myśle
                    że forum ozdobione BŁAZNEM nabierze kolorytu.:))Pozdrawiam Bydgoszczan z
                    jajem;)))Dziękuje za wspaniałe widowisko na derby...:))
                    • Gość: MAVERICK PL Re: Zostawiamy wątek...ubaw po pachy... IP: *.man.bydgoszcz.pl 05.07.05, 18:32
                      O nie! Wypowiedziałeś zaklęcie! :p
                      Oby się nie pojawił "ten o którym myślimy" bo znowu będzie robił to co "ten o
                      którym mówimy" robił - pamiętasz Jaz0nie? (-;
                      pewnie! - kto by nie pamiętał :p

rotfl :]
                    • Gość: wróżka Re: Zostawiamy wątek...ubaw po pachy... IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 05.07.05, 20:52
                      :) spokojnie Chris
                      bylismy, jestesmy i bedziemy
                      ustrój totalitarny nie sprzyja kreacji słownej
                      i nie toleruje odstępstw
                      • Gość: Jazon Re: Zostawiamy wątek...ubaw po pachy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 22:16
                        Ustrój totalitarny? No wiesz Wrózka- ja wole raczej myślec o nim jak o
                        absolutyzmie oświeconym;) No ale cóż- historia mnie oczyści... bez wzgledu na
                        jednostki ktore maja jakąs obsesje na punkcie psów...:-)
                        • Gość: wróżka ubaw po psie pachy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 11:44
                          ja wolałbym by twoje myślenie w ogóle było "oświecone"
                          i nie mam na mysli oświecenia światłem z lampki karbidowej:)
                          historia cie oczyści?- niepoprawny z ciebie optymista. historia powiesi na
                          tobie psy hehe
                          a obsesja na punkcie psów wydaje się być na równi z obsesja na punkcie
                          poprawności i trzymania jednokierunkowej konwencji
                          i nie tlumacz mi swojej roli na tym forum
                          mozna byc artysta ale mozna być zwykłym rzemieślnikiem
        • Gość: zik Re: POLONIA BYDGOSZCZ górą .... hehe IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 06.07.05, 09:07
          tylko że polonia dostała jeszcze większe lanie w toruniu a tego rzczej
          niechcesz dostrzec trzeba ptrzeć obiektywnie a nie w jedną strone
      • Gość: loramo Re: POLONIA BYDGOSZCZ górą .... hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 21:39
        jazon usunąć to sobie możesz najwyżej górną szóstkę czy cos tam co przeszkadza
        Ci w jasnej ocenie rzeczywistości(ciekawe co to może być hmm;). A co do reszty
        twoich bojowych ratlerków:)) nerwowo wymachujacych śmiesznymi łapkami-żenada.
        Juz nie moge sie doczkać waszych postów po zajęciu przez apatora po play offach
        4-tego miejsca.
        Ps. Skad w toruniu biorą takie duże kaski dla tych dziwnych karzełków? ;];];]
        jazon chyba mama moze być z Ciebie zadowolona. Taki nadgorliwy dzielny chłopak!
        heh szczesciara;]
        • Gość: MAVERICK PL Re: POLONIA BYDGOSZCZ górą .... hehe IP: *.man.bydgoszcz.pl 05.07.05, 22:40
          Nie przesadzasz?
      • Gość: loramo Re: POLONIA BYDGOSZCZ górą .... hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 23:24
        niezłe wejście maverick;] ale to nie było az takie śmieszne. to wszystko na co
        Cie stac? mozesz wyjasnić z czym przesadziłem? wiem ze poczułeś dyskomfort i
        sam nie wiesz jeszcze dlaczego ale poczekaj troche to może cos Ci zacznie
        świtać;]
        pozdro dla Ciebie jednego z wielu ratlerków;]
        • Gość: MAVERICK PL Re: POLONIA BYDGOSZCZ górą .... hehe IP: *.man.bydgoszcz.pl 05.07.05, 23:41
          hehehe... ciekawe :D
          taaa...k :D to wszystko na co mnie stać :D
          troche chce mi się śmiać bo możliwe że trafiły na siebie dwie osoby które akurat
          swoje prawa znają i jak są łamane lub ograniczane to starają sie aby wszytko
          było zgodznie z przepisami. :D
          rotfl... chyba zaczynam rozumieć Jaz0na :D (? tak to chyba on coś wspominał o
          clownach :D - nie pamietam, sorki jeśli sie myle, ale juz 23:45 prawie (; )
          z czym przesadziłeś? przeczytaj swoją wypowiedź którą ja skomentwałem pisząc
          "nie przesadzasz" :D

lol
          ps. granica niesmacznego żartu jest cieńka - przekroczyłeś ją?
      • Gość: loramo Re: POLONIA BYDGOSZCZ górą .... hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 23:26
        No dobra nie są aż tak duże:)))))) lol
      • Gość: loramo Re: POLONIA BYDGOSZCZ górą .... hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 23:51
        hej hej przesadzasz to chyba tylko Ty. wyluzuj troche. może wszystko sie
        jeszcze ułoży;] nigdy nie jest tak żle żeby nie mogło byc gorzej.
        ale i tak Cię lubie bo mi sie od razu humor poprawił. myslałem że juz z jazonem
        położyliscie sie spać;)))
        • Gość: MAVERICK PL Re: POLONIA BYDGOSZCZ górą .... hehe IP: *.man.bydgoszcz.pl 06.07.05, 00:02
          /* ... */
          ech... dobra ja tam nie wiem, ide spać.

A co do Polonii Bydgoszcz, to jeśli chodzi o ewentualne derby po rundzie
          zasadniczej [szansa jest nie mała] to już Toruń nie będzie miał lepszego bilansu
          :] (-;
          good night...

_____
          dla nie wiedzących
          w jezyku tworzenia www znaki ' /* ' oraz ' */ ' oznaczają odpowiednio początek i
          koniec komentarza do kodu strony w celu lepszego połapania sie co gdzie jest na
          stronie - komentarz ten nie znajdzie sie na www. A znaki zamieściłem gdyż tak
          oto skomentowałem loramo (-;
          dobranoc... ide spać bo już późno... (-;
          • Gość: loramo Re: POLONIA BYDGOSZCZ górą .... hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 00:12
            cóż za soczysty i pełny pasji komentarz. cos w Twoim stylu ;] Chyba nie
            zaskoczyłeś nikogo... nocka;]
            • exces Re: POLONIA BYDGOSZCZ górą .... hehe 06.07.05, 00:25
              a ja tam jeszcze nie śpię...fajnie się czyta te Wasze polemiki...hi hi
              hi...Pozdrowienia Toruniaki od Tucholaków...dzieki za DERBY !
              • Gość: kolabor Re: POLONIA BYDGOSZCZ górą .... hehe IP: *.torun.mm.pl 06.07.05, 03:12
                dzięki exces, i pozdrowienia dla Tucholaków :)

"dzieki za DERBY !"
                - drobiazg :P

"fajnie się czyta te Wasze polemiki"
                - rzeczywiście, niby taki niepozorny wątek, a jaka dyskusja się wytworzyła... :)

skoro wszyscy tak sobie dobrej nocy życzycie, to co będę gorszy... dobranoc :P

pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka