Gość: srrsr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 21:16 ssdsdsd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kyos Atlas lepszy od Marmy 13.08.07, 12:03 słyszałem tłumaczenia że Andersen miał kłopoty sprzętowe --to trochę śmieszne, jeśli się przypomni jak spasowany na wrocławski tor sprzęt miał żółtodziób Filip Sitera --choć nie za bardzo potrafił to wykorzystać, jak w wyścigu VI gdy mógł minąć Dobruckiego, ale co rusz odpuszczał --po wyścigu był strasznie wściekły na siebie ;) na duży plus Czechowi należy też zaliczyć dość niezwykłą u niego płynność jazdy --po tym jak jeździł (a w zasadzie miotał się) w meczu rundy zasadniczej z Rzeszowem... Janowski --trudno cokolwiek wyrokować po jednym starcie, ale widać wyraźnie że jest mocny psychicznie i czuje się pewny na torze (choć cały czas jechał jedną, bezpieczną ścieżką, co akurat na wyprzedzenie Lesia było za mało) znowu błysnął Słaboń --ambicją, przygotowaniem i... dużą pewnością siebie [!] --dla mnie to żywe wspomnienie drużyny z sezonu 2004 :) nieźle pojechał bardzo zmobilizowany Gapiński --a najbardziej sympatyczna była jego radość (?) po XII wyścigu z tego że się utrzymał na motocyklu :) (goniąc Watta, po raz kolejny w tym sezonie podniosło mu koło na wyjściu z pierwszego łuku) nieco słabszy mecz zaliczył Bjerre, który Nichollsowi dał się objechać jak dziecko, a w XIV wyraźnie zaspał na starcie o ile Crump swoje min. 11 pkt zrobił (choć 3 razy przegrał z Nickitą) o tyle drugiego "lidera" Andersena, który według słów Cieślaka (po meczu z Tarnowem) miał być super przygotowany na "najważniejsze mecze w sezonie" (widać dla niego jeszcze takie mecze nie nadeszły), nic nie tłumaczy w swoim pierwszym starcie zamiast próbować założyć się na Watta odjechał na dużą, blokując Słabonia, co skwapliwie wykorzystał Miesiąc (jedyny punkt w meczu) --w następnym starcie znów walczył o drugą pozycję ze Słaboniem, choć ten był trochę szybszy w efekcie Duńczyk wygrał w całym meczu jedynie z Messingiem (wg mnie wielka pomyłka działaczy rzeszowskich) i Miesiącem spokojnie więc na pytanie kto zawalił mecz można odpowiedzieć: "HANS-HANS-AN-DER-SEN" :7 organizacja meczu --super że dali bramki między sektorami, po prostu super --w dodatku myśliciele z Impela zostawili owe bramki przy wyjściu (jak w takich warunkach wyglądałaby ewakuacja stadionu ?) FSW odkryli swoją prawdziwą twarz :7 przynajmniej niektórzy z nich, przybywszy w koszulkach Śląska Wrocław (chyba wprost z meczu z GKS- em), jeden nawet w pewnym momencie się wyrwał z "Wisłą Kraków" (??!) ogólnie zrobili fajny doping ale nie rozumiem po co ta bandera Sparty stylizowana na flagę rasistowskiej Konfederacji amerykańskiej ? oraz okrzyki "zarząd cały to pedały" --w końcu jest w nim kobieta (Krystyna Kloc) więc chyba komuś szwankuje logika :7 duże brawa dla sędziego Spychały za ekspresowe tempo meczu (zakończył się o 20:35) Odpowiedz Link Zgłoś
cancro Re: Atlas lepszy od Marmy 13.08.07, 15:54 kyos napisał: > Crump swoje min. 11 pkt zrobił (choć 3 razy przegrał z > Nickitą) Nicky był fenomenalny! Wygrywał starty, a nawet jak raz przegrał (właśnie z Bjerre) to wyprzedzał na dystansie. Słowem uczciwie zarobił swoje 18 pktów. Podkreślenia wymaga jazda fair, jak mi się zdaje mistrza świata 2007. >o tyle drugiego "lidera" Andersena, który według słów > Cieślaka (po meczu z Tarnowem) miał być super przygotowany > na "najważniejsze mecze w sezonie" (widać dla niego jeszcze takie > mecze nie nadeszły), nic nie tłumaczy A jednak! Hans jechał z wysoką gorączką. Ci, którzy widzieli go z bliska twierdzą, że jeszcze przed meczem był "cały mokry i ledwo stał na nogach" - opieram się na opiniach wiarygodnych ludzi. > spokojnie więc na pytanie kto zawalił mecz można odpowiedzieć: > "HANS-HANS-AN-DER-SEN" :7 Patrząc jedynie na dorobek punktowy - masz rację. Sądzę, że zmobilizuje to Hansa w Rzeszowie. > FSW odkryli swoją prawdziwą twarz :7 przynajmniej niektórzy z nich, > przybywszy w koszulkach Śląska Wrocław (chyba wprost z meczu z GKS- > em), jeden nawet w pewnym momencie się wyrwał z "Wisłą Kraków" (??!) Też to słyszałem :-( > ogólnie zrobili fajny doping ale nie rozumiem po co ta bandera > Sparty stylizowana na flagę rasistowskiej Konfederacji > amerykańskiej ? oraz okrzyki "zarząd cały to pedały" --w końcu jest > w nim kobieta (Krystyna Kloc) więc chyba komuś szwankuje logika :7 Od siebie dodam, że zaczyna to już być nudne. "Sparta to my, a nie wy!". Skoro tak, to hajże na motory i pokażcie co potraficie! Albo "ni z gruchy, ni z pietruchy": "GKS Wybrzeże!" czy "Hej, hej Falubaz". To w końcu jest to doping, czy manifestacja uczuć kibolskich - z kim sie lejemy, a z kim nie! Dobre wychowanie nie pozwala mi powiedzieć, gdzie mam kibolskie przyjaźnie i "kosy". Martwi mnie, że kibolska subkultura z Oporowskiej przenosi się na Olimpika! Odpowiedz Link Zgłoś
cancro Re: Suplement 13.08.07, 15:56 Zapomniałem dodać, że w rzeszowskim rewanżu powinno być "ciekawie" :-( Odpowiedz Link Zgłoś
kyos Re: Atlas lepszy od Marmy 13.08.07, 23:22 cancro napisał: > Nicky był fenomenalny! hmmm, Pedersen już chyba dwa sezony temu obwieścił że jego imię to NICKI :) Nickita to był jedyny plus Rzeszowa w tym meczu --zaskakująco przeciętnie (na tle meczu z rundy zasadniczej) pojechali Dobrucki i Nicholls (choć ten drugi miał dwa niezłe wyścigi --gdy minął Bjerre'a i gdy gonił Słabonia), a także Watt którego Ziółkowski przed meczem widział jako zawodnika kluczowego do wywiezienia co najmniej remisu > A jednak! Hans jechał z wysoką gorączką. Ci, którzy widzieli go z > bliska twierdzą, że jeszcze przed meczem był "cały mokry i ledwo > stał na nogach" -opieram się na opiniach wiarygodnych ludzi. 1. no cóż, ongiś z 40-st. gorączką zasuwał u nas Węgrzyk i robił 11 pkt w 4 startach 2. dziwna ta gorączka --podłapał ją wracając z Malilli (4. m-sce) czy jak ? > Patrząc jedynie na dorobek punktowy - masz rację. nie tylko o to chodzi --ale też o jazdę Hansa w stosunku do Słabego zresztą równie dobrze Cieślak mógł wypuścić za słabującego Hansa Janowskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary wyjadacz Atlas lepszy od Marmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 17:41 Kiedys z tym całym FSW nie bylo problemow, ale odd tego sezonu i koncowki poprzendiego zaczyna się zmieniac wszystko, to przez nich zakratowali caly stadion i mozna czuc sie jak zwierzęta :( widac ze duzo kiboli z oporowskiej zaczelo nagle byc wielkimi fanami Sparty cos czuje ze rozruby na stadionie to juz tylko kwestia kolejek jak przyjedzie np . Leszno wczoraj zagazowali pod płotek jednego głupka Odpowiedz Link Zgłoś
kyos Re: Atlas lepszy od Marmy 13.08.07, 23:24 Gość portalu: stary wyjadacz napisał(a): > wczoraj zagazowali pod płotek jednego głupka to już wiem dlaczego niemal płakałem wychodząc :) to był gaz pieprzowy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Atlas lepszy od Marmy IP: *.eranet.pl 26.08.07, 14:30 chyba lekka przesada Odpowiedz Link Zgłoś