Gość: mar IP: *.torun.pl 09.11.03, 00:38 Nie pytajcie sie skad mam to info. Po prostu mam... :-) P.S. Cieszycie sie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mario Re: Okoniewski w Toruniu ! IP: *.inferno.pl / 192.168.20.* 09.11.03, 01:20 Ale w Toruniu czy w Apatorze? :) Jeżeli okaże się to prawdą to i tak nie będzie to żadna sensacja,mówi się o tym od dłuższego czasu. Ja wolę poczekać na oficjalne informacje z klubu,zaraz się okaże że to tylko umowa wstępna itp. Oczywiście cieszyłbym się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: Okoniewski w Toruniu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 20:09 Jeżeli to prawda to się cieszę. Odpowiedz Link Zgłoś
k_o_s Re: Okoniewski w Toruniu ! 10.11.03, 01:04 No jesli to rzeczywiście prawda to ubolewam nad tym. Nie wydaje mi sie jednak zeby to bylo mozliwe...no w kazdym razie chyba niezbyt rozsadne Odpowiedz Link Zgłoś
alienisko Re: Okoniewski w Toruniu ! 10.11.03, 13:12 Jeśli to prawda to ... nie ma się z czego cieszyć. Kolejny nie nasz zawodnik. Do tego jeździ okropnie pasywnie i nie jest zawodnikiem z najwyższego szczebla jak np PePe. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdrojek Re: Okoniewski w Toruniu ! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.11.03, 15:05 do tego klubu to na pewno nie przyjdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdrojek Re: Okoniewski w Toruniu ! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.11.03, 15:05 do tego klubu to na pewno nie przyjdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wozzie Re: Okoniewski w Toruniu ! IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 14.11.03, 19:57 Gość portalu: Zdrojek napisał(a): > do tego klubu to na pewno nie przyjdzie! Oby oby :D nie wiem kto by go tutaj chciał z kibiców, przecież on poza coraz mniej obiecującymi wynikami na torze nie prezentuje nic, żadnego przywiązania do klubu i kibiców, patrzy sie tylko gdzie wezmie wieksza kase. Ponoc jego starty w Toruniu nie są tak pewne jak obiecuje Mar, dzieki Bogu. Odpowiedz Link Zgłoś
snoop Re: Okoniewski w Toruniu ! 15.11.03, 01:50 Co Ty mi tu Szymon za bzdury chrzanisz jak mu nigdzie nie placa w terminach i zalegaja z wyplatami to jak ma sie gosciu przywiazywc do klubu????Prezes tylko go zwodzi ze dostanie wszystko w terminie i tak odklada i odklada .... Okoniewski jest potrzebny tak samo jak Chrzanos a z Bajerskim to sie nawet do rozmow nie oplaca siadac pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alienisko Re: Okoniewski w Toruniu ! 15.11.03, 13:22 Eeee...no way no way. Zadnego Okoniewskiego! To ja juz wole co by Apator z 3 juniorow jezdzil. Odpowiedz Link Zgłoś
snoop Re: Okoniewski w Toruniu ! 15.11.03, 15:01 alienisko napisał: > Eeee...no way no way. > Zadnego Okoniewskiego! To ja juz wole co by Apator z 3 juniorow jezdzil. Puknij sie w łeb bo mnie juz to wkurza z tymi juniorami .... chcesz zeby Zabik i Nasz zespol spuscil do 2 ligi ???????? Jak chcesz sam wsiadz na motor i do boju zobaczymy czys lepszy od Okonia Odpowiedz Link Zgłoś
alienisko Re: Okoniewski w Toruniu ! 15.11.03, 15:57 Po prostu nie chce chodzic na Atlas Wroclaw. No ale jak lubisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: Okoniewski w Toruniu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 15:18 3 juniorów- no jasne, dawno nie jeździliśmy w Opolu czy w Krośnie! Dopiero by się okazało ilu ludzi może wejść na stadion- rekordy frekwencji gwarantowane, podobnie jak poziom sportowy. Nie wiem co masz do Okoniewskiego czy w ogóle do żużlowców spoza Torunia- epoka wychowanków skończyła się i albo człowiek przyjmuje to do wiadomości albo zostaje kibicem osiedlowej drużyny speedrowera.Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
alienisko Re: Okoniewski w Toruniu ! 15.11.03, 16:01 Pasywny nudny żużlowiec. Nie wygra startu przyjedzie ostatni. Nie rozwija się, nie prezentuje wysokiego poziomu, tylko średni. Jak już kogoś chcą kupować to poziomu Protasiewicza. Takich Okoniewskich to sami szybko się dorobimy. Okoń nie rokuje na przyszłość. Taki transfer to będzie tylko chwilowe załatanie dziury. Bez sensu. Lepiej dogadać się z Chrzanowskim. Bedzie Crump, Pepe, Wiesiek, Chrzanos i juz spokojnie mozna jezdzic. Bajer tez pewnie zostanie. Juniorow mamy. Po co nam Okon? Odpowiedz Link Zgłoś
snoop Re: Okoniewski w Toruniu ! 15.11.03, 16:37 alienisko napisał: > Pasywny nudny żużlowiec. Nie wygra startu przyjedzie ostatni. Nie rozwija się,nie prezentuje wysokiego poziomu, tylko średni. Jak już kogoś chcą kupować to poziomu Protasiewicza. Takich Okoniewskich to sami szybko się dorobimy. Okoń nie rokuje na przyszłość. Taki transfer to będzie tylko chwilowe załatanie dziury. Bez sensu. Lepiej dogadać się z Chrzanowskim. Bedzie Crump, Pepe,Wiesiek, Chrzanos i juz spokojnie mozna jezdzic. Bajer tez pewnie zostanie.Juniorow mamy. Po co nam Okon? Nie wiem na czym opierasz swoje wywody typu "pasywny nudny zuzlowiec" , nie raz widzialem Okonia na torze i mi sie nie wydaje aby byl on pasywnym zawodnikiem 10.25 p-kta na mecz wywalczyl na samych dobrych startach??????chyba cos Ci sie pokickalo zawodnikow typu Protasiewicz w tym ani pewnie w nastepnym sezonie nie bedzie do kupienia takze jesli nie my to ktos inny zatrudni Okoniewskiego a to bedzie dla nas duza strata mamy juniorow??????kurwa w jakiej ty bajce zyjesz????Miedziak jedyny dobry ktory cos swoim poziomem prezentuje a reszta jest jedym slowem cienka a co da Ci Bajerski ????tlumaczenia typu to nie ja zawinilem?????? prosze Cie czlowieku obudz sie ze swojego slodkiego snu gdzie nasi juniorzy zdobywaja po 7-8 punktow na mecz!!!!!!!!!!! nie chce aby Nasz Kochany Apator dostawal baty od jakichs przecietniakow My mamy walczyc o mistrzostwo ktore stracilismy a nie o utrzymanie sie w lidze !!!!!!!!!!!! to ze sie dorobimy moze i prawda ale za ile lat ??????? prosze Cie nie wypisuj mi juz tych swoich glupot o 3 juniorach w skladzie moze Cie uszczypne to sie wkoncu obudzisz??? mimo wszystko pozdrawiam i dokladam swoja cagielke na twoje leczenie Odpowiedz Link Zgłoś
alienisko Re: Okoniewski w Toruniu ! 15.11.03, 17:01 Ciekawe czemu podobnym tonem reagowala duza ilosc osob na tym forum kiedy pisalem, ze ten dream team co buduje Karwan nie wygra mistrza i nie uwazam tego za dobry pomysl. :P Teraz duzo dobrych juniorow przechodzi w stan seniora i tu powinnismy miec przewage. Poza tym jak siedziales w USA to nie widziales, jak jezdzil Miedziak :) Co do Bajerskiego to pewnie zostanie, chociaz wcale tego nie pragne, bo najchetniej widzialbym go na rocznej karencji :P Odpowiedz Link Zgłoś
snoop Re: Okoniewski w Toruniu ! 15.11.03, 17:15 > Poza tym jak siedziales w USA to nie widziales, jak jezdzil Miedziak :) to ze siedzialem w Stanach niczego nie zmienia z zuzlem bylem na biezaco Przeciez napisalem ze jedynym z mlodziezowcow ktory prezentuje jakis przyzwoity poziom jest wlasnie Miedzinski a ze reszta to slabiaki nie wiem czy tego nie doczytales co do Dream Teamu to przynajmniej walaczylismy z malym wyjatkiem - Bajerskim a o Sawinie mowilem od samego poczatku ze mu sie emerytura nalezy reszta przynajmniej wlaczyla dojdzie Chrzan, dojdzie Okon, Bajer won i jest gitarra i nie pisz mi ze juniorzy beda jezdzili tak jak Okon prosze Cie, bo mnie pusty smiech ogarnia (no moze poza Miedziakiem) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alienisko Re: Okoniewski w Toruniu ! 15.11.03, 18:05 No napisales, ze Miedziak, ale M. Jagus tez nie jezdzil zle. Nigdzie nie napisalem, ze beda robic tyle punktow co Okon, tylko ze beda dobrzy, bo wielu dobrych juniorow przechodzi w stan seniora i tu zapewne uzyskamy przewage. Co do Sawiny, to coz, jezdzil slabo ale byl z zespolem, pomagal kazdemu i przyznawal sie do bledow, wiec nie mam do niego zalu. Czy Chrzanos przyjdzie? Trudno powiedziec. Wiecej pisze sie o tym, ze Karwan gada z Okoniem niz z Chrzanosiem. :/ 140k to kuszaca suma dla wielu zespolow i moga go podkupic :( Ja nie chce by Apator skonczyl jak Atlas, a kupowanie zawodnikow typu Okoniewski do tego prowadzi. Ty mowisz o mistrzostwie Kochanego Apatora, tylko za 5 lat jaki to moze byc Apator? Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk Re: Okoniewski w Toruniu ! 15.11.03, 18:55 jaki ma byc - taki jak zawsze - apator to Wy, kibice tego klubu a nie poszczegolni zawodnicy. kazdy z nich robi to co robi dla kasy (nie ma znaczenia wychowanek czy nie) - wy kibicujecie dla przyjemnosci, z pasji i dlatego to WY a nie zawodnicy tworzycie klub. Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk Re: Okoniewski w Toruniu ! 15.11.03, 17:15 tez nie jestem przekonany do Okoniewskiego. ktos pamieta jakas blyskotliwa akcje w jego wykonaniu. Przydalby sie w kazdej druzynie ale tylko jako solidny dostarczyciel punktow. Mysle, ze lepiej skonczyc lige poza pudlem, niz wygrac dmp prezentujac nudny speedway - punkty to nie wszystko. Poza tym facet zbyt czesto zmienia kluby. Odpowiedz Link Zgłoś
snoop Re: Okoniewski w Toruniu ! 15.11.03, 18:58 m0nk napisał: > tez nie jestem przekonany do Okoniewskiego. ktos pamieta jakas blyskotliwa > akcje w jego wykonaniu. Przydalby sie w kazdej druzynie ale tylko jako solidny > dostarczyciel punktow. Mysle, ze lepiej skonczyc lige poza pudlem, niz wygrac > dmp prezentujac nudny speedway - punkty to nie wszystko. Poza tym facet zbyt > czesto zmienia kluby. Za pudlem?????a jakich Ty chcesz sciagnac sponsorow do Torunia jak Apator nie bedzie w play-offach????????przeciez wlasnie po to sie jezdzi aby byc jak najwyzej, aby wygrac mistrzostwo!!!!!!!!o czym Ty piszesz zastanow sie mysle ze punkty to nie wszystko ale bez punktow to my bedziemy mieli fige z makiem a nie druzyne co do zmiany barw klubowych przez Okonia to juz sie na ten temat wypowiedzialem przeczytaj u gory co moze byc jednym z powodow takiego a nie innego zmieniania klubow "Przydalby sie w kazdej druzynie ale tylko jako solidny dostarczyciel punktow" piszesz - no a na co innego on ma sie przydac druzynie?????!!!!!! od widowiskowej jazdy mamy Crumpa Jagusia czasem Miedziaka a nie chce zeby na torze jezdzilo 3 juniorow ktorzy beda jezdzili widowiskowo dzieki temu ze beda powodowali wypadki ...... Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: Okoniewski w Toruniu ! 15.11.03, 18:58 alienisko napisal: > Pasywny nudny żużlowiec. Nie wygra startu przyjedzie ostatni. Nie rozwija > się, nie prezentuje wysokiego poziomu, tylko średni. Jak już kogoś chcą > kupować to poziomu Protasiewicza. Takich Okoniewskich to sami szybko się > dorobimy.Okoń nie rokuje na przyszłość. kurde facet ale teraz to juz zaczynasz grac proroka. ciezko sie rozwinac facetowi, ktory ostatnio co roku zmienia klub. i to nie z powodu jakiegos widzimisie tylko dlatego ze ludzie z ktorymi podpisuje umowy nie wywiazuja sie z nich. podaj mi nazwisko polskiego zawodnika o poziomie minimum Protasa, ktory jest do wziecia. a poza tym gdzie miales tak duzo okazji ogladac jazde Okoniewskiego zeby tak smialo i odwaznie go oceniac bo u nas pokazywal sie rzadko albo wcale poza meczami ligowymi. Nie jestem mocnym zwolennikiem zakontraktowania go ale reaguje bo mam wrazenie ze masz klapki na oczach w zwiazku z zachowaniem torunskiego skladu Apatora i na dodatek krzywdzisz swoimi opiniami solidnego i jeszcze mlodego (1980) zuzlowca. Odpowiedz Link Zgłoś
alienisko Re: Okoniewski w Toruniu ! 15.11.03, 20:22 No jasne, że mam. Wychowałem się na tym, że Apator jezdzi na wychowankach. Dla mnie to wazne, identyfikuje sie z nimi. Jest jakis duch sportowy w takim zespole. Niestety nie identyfikuje sie z zawodnikami spoza Torunia, a co za tym idzie przestaja mnie losy takiego klubu obchodzic, chocby zdobyl i 10x mistrza z rzedu. Efekt takiej polityki zreszta juz bylo widac w tym sezonie. Skoro Karwan skarzyl sie, ze o 25% mniejszy przyplyw z biletow byl (wiec widac, ze nie tylko ja mam takie podejscie:>). A przeciez nie jezdzili zle. Problem w tym, ze z klubu Apator powstaje narzedzie marketingowe Adriany, a dla mnie kazdy kupny zawodnik to zniechecenie do klubu. ble ;} Wiem ze jestem inny i mam staroswieckie idealy :> pewnie niepotrzebnie sie czepiam, ale mam takie a nie inne poglady na sport, a szczegolnie Apatora ;P Z naszymi bylbym na dobre i na zle, z kupna papka coz :P jak ktos szuka w ten sposob reklamy i qpuje co popadnie to jego problem jak przegrywaja,nie bede finansowac czyjegos biznesu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wozzie Re: Okoniewski w Toruniu ! IP: *.tvk.torun.pl / 80.51.243.* 15.11.03, 21:34 Problem ilosci widzow nie zawsze zalezy od poziomu prezentowanego przez zawodników (patrz mecze Pogoni i Lecha). Problem u nas bylo w zeszlym sezonie/ (jest nadal?) to że kibice musieli przychodzic na wymuszone presja zwyciestwa. Emocje nie byly w planach zawsze mialy byc 3 ptk. a bycie faworytem nawet dla najlepszych jest problemem. Ludzie przestali chodzic na mecze (poza stałymi bywalcami) bo mysleli w tym stylu 'albo łatwa wygrana (wiec nie warto) albo kompromitujaca porazka i wstyd (wiec tez nie warto)'. Wyjatkiem byly mecze z Cze-wa nota bene 1 przegrany gdzie ludzie przyszli ogladac emocje i sie nie zawiedli (o trafnosci tezy w przypadku 1 jestem przekonany w 100%, co do 2 mam juz watpliwosci, tzn emocje byly ale ponad-kompletu chyba nie). Poza tym atmosfera na trybunach robi sie niestety polonijno-piknikowa :( i to tez ma wplyw na frekwencje. Tyle off-topicu :D. Ja nie mowie ze Okon jest Be i chce ogladac 15 lat brzydkie gemby tych samych zawodnikow. Alien piszesz: "nie identyfikuje sie z zawodnikami spoza Torunia, a co za tym idzie przestaja mnie losy takiego klubu obchodzic" a co z Pepe? a jednak sie wkomponowal i jest "nasz". Swoja droga nie mozna być ślepo zapatrzonymi tylko w swoich zawodników bo "Jest jakis duch sportowy w takim zespole" swierzy powiew tez sie przydaje, bo wklubie zaczyna sie robic niedobrze. Ktos przychodzi, ktos odchodzi nie ma ludzi niezastapionych (wydaje mi sie ze np. teraz Stary Jagoda zaczyna robic sie bufonem i dyktowac astronomiczne warunki). Kiedys przyszedl Miedzinski z Łodzi (niby nie swój) teraz ma syna i ten już jest "swojakiem", wiec niech przyjdzie Okon i sie postara... :) Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk Re: Okoniewski w Toruniu ! 15.11.03, 22:15 moze tak - sam byle swiadkiem zdobycua paru tytulow, przez zespol, ktoremu kibicuje. Faktem jest jednak, ze zaden sezon nie byl tak atrakcyjny jak ostatni, w ktorym wreszcie byly emocje. Nie chodzi tylko o dmp - chodzi o zuzel na poziomie, o zawodnikow, na ktorych chce sie chodzic. Sto razy bardziej wole Lorama, ktory moze dac czasem plame niz niezawodnego Adamsa czy Rickardssona. Licza sie te chwile magii - kiedy czlowiek przypomina sobie po co chodzi oglada ten sport tyle lat. DMP nie jest celem samym w sobie. Mieliscie w zeszlym roku bardzo silny zespol ale niestety nudny co odbilo sie na frekwencji. Rozumiem, ze realia sie zmienily ale nie mozna patrzec na ten sport tylko z punktu sponsorsko-zawodowego (przynajmniej jezeli jest sie kibicem). Z latwoscia moga ulozyc sklad, ktory bylby wysoko w lidze. Ulozyc zespol, ktory wygra lige a do tego bedzie sie chcialo na niego patrzec - to jest wyczyn. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: Okoniewski w Toruniu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 22:49 Sezon nie był może tak atrakcyjny bo wszyscy napalili sie na dream team, a Apator od początku jeździł poniżej oczekiwań. Publiczność w Toruniu zawsze była wymagająca, czasem do przesady, i przez to może niższa frekwencja. Nie bez znaczenia było również to, że tak naprawdę to może ze 3 zespoły przyjeżdżały do Torunia z myślami o zwycięstwie poza strefą marzeń, więc większośc wyników w Toruniu było raczej do przewidzenia. Na stadionach na których gościł Apator, dla odmiany frekwencja wzrastała. Ale czy należy rozpaczać że ma się silny zespół? Sorry- moze jestem pragmatykiem ale wolę żeby Apator się wzmacniał i spokojnie wygrywał, a nie sentymentalnie promował miernych wychowanków zeby tworzyc na stadionie 'atmosferę'- zwłaszcza że po kilku porażkach na trybunach byłoby może z 5 tysięcy ludzi. I co wtedy mówiliby ludzie o poglądach np. aliena (mam nadzieję że dowiem sie z pierwszej ręki:)? Odpowiedz Link Zgłoś
alienisko Re: Okoniewski w Toruniu ! 16.11.03, 00:06 Pamietasz pewnie taki sezon, kiedy Apator wszedl do playoff i nie wygral zadnego meczu (chyba 1 zremisowal). Nie opuscilem zadnego meczu. :P Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk Re: Okoniewski w Toruniu ! 16.11.03, 00:12 mi nie chodzi o budowanie zespolu koniecznie na wychowankach. Ja pisze o budowaniu zespolu na ciekawych zawodnikach. mi osobiscie Okoniewski zawsze wydawal sie byc baaaardzo solidnym ligowcem ale niestety nic wiecej. jezeli Karwan szuka porzadnego dostarczyciela punktow to pewnie jest to strzal w dziesiatke - niektorych to moze zadowoli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Okoniewski w Toruniu ! IP: *.inferno.pl / 192.168.20.* 16.11.03, 10:03 Zgadzam się.Okoniewski gwarantuje określoną zdobycz punktową,ale nie nazwałbym go rzemieslnikiem.Przypominam ze on jeszcze niczego w Toruniu nie podpisał ale jeżeli do nas trafi to będę zadowolony.Będzie po prostu pewnym zawodnikiem w drużynie.Jestem ciekawy co powiedzą prezesi klubów po zakończeniu okresu transferowego na temat kwot żądanych przez krajowych zawodników i czy naprawdę rozsądna była rezygnacja z drugiego obcokrajowca. Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk Re: Okoniewski w Toruniu ! 16.11.03, 10:22 ja bym poszedl w druga strone i zniosl wszelkie limity. wieksza konkurencja wsrod zawodnikow, wieksza ich podaz oznaczalaby nizsze ceny. A tak juniorzy i zawodnicy pokroju Okoniewskiego czy Jagusia beda jezdzic po calym kraju jak poszukiwacze zlota:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wozzie Re: Okoniewski w Toruniu ! IP: *.tvk.torun.pl / 80.51.243.* 16.11.03, 10:27 Limity musza byc bo kluby wykrwawily by sie finansowo pod przewodnictwem prezesow fantastow i kibicow myslacych "chcemy miec najlepszych u siebie bez wzgledu na poniesione koszta". Tylko ja poszedl bym w strone Hameryki i moze zamiast KSMów cos na rodzaj NBA i ograniczen finansowych? (Pieniedze pod stołem mnie nie obchodza, powinna byc jawnosc finansowania klubów i jak ktos ma kase zeby ze swoich dokladac prosze bardzo, o ile nie bedzie to klubowa kasa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Okoniewski w Toruniu ! IP: *.inferno.pl / 192.168.20.* 16.11.03, 10:34 Wtedy poszlibysmy w kierunku szwedzkiej ligi gdzie w niektórych zespołach jeździ tylko 1-2 Szwedów.Nie wiem czy byłoby to dobre rozwiązanie.Ja na pewno nie wróciłbym do KSMu,za to przywróciłbym możliwość wystąpienia w meczu 2 obcokrajowców w jednej drużynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: Okoniewski w Toruniu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 10:30 A oprócz Ciebie dużo było ludzi? Bo ja pamietam że zwykle kiedy Apator tracił szansę na DMP to frekwencja spadała o połowę. Nawet na mecz o brąz (dawno temu, chyba z Piłą) przyszło z 6 tysięcy ludzi. A co do Okoniewskiedo to też nie uważam go za jekiegoś wirtuoza, ale przychylam się do opinii że może być solidnym dostarczycielem punktów, którego w Toruniu potrzeba. Jeżeli miałby utrzymać średnią z poprzedniego sezonu, to może być tak pasywny jak tylko będzie chciał- jak dla mnie to może wtedy jeździć nawet tyłem albo bez kevlara (może nawet frekwencje by podniósł:)? Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk Re: Okoniewski w Toruniu ! 16.11.03, 13:15 czyli mamy inne wymagania w stosunku do zawodnikow:) dla mnie sama arytmetyja to za malo - dlatego nigdy nie polubie krzyzaniaka - nawet jezeli w przyszlym sezonie bedzie robil tyle punktow na ile go stac. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
alienisko Re: Okoniewski w Toruniu ! 17.11.03, 13:53 No niestety mało, ale byli. Wyniki były gorsze to i kasa z biletów nie szła w takiej dużej mierze do kieszeni zawodnikow. Zobacz, Karwan twierdzi, ze sezon temu bylo wiecej kasy z biletow. Przeciez my nawet w 4 nie bylismy. A teraz do konca walczylismy o zloto i mniej? Hm... dziwna tendencja :) No nie? Wyobraz sobie taka jeszcze sytuacje. Kibice wychowywani pare lat na dream teamach, nagle konczy sie kasa, zespol od poczatku jezdzi walczac o utrzymanie. Myslisz, ze przyjda? Beda wiedzieli co to wiernosc klubowi? Szczerze w to watpie. Nasi wychowankowie jeszcze nigdy nie spadli z ligi. Rozumiem, ze moga byc gorsze sezony, ale beda i bywaly te lepsze. Dlaczego nagle przestalo sie w to wierzyc. Rok temu Karwan mowil, ze mamy slabych juniorow, a jakie przeciez Miedziak zrobil postepy. Tak moze byc ze wszystkimi ;) --- Mala zmiana myslenia u mnie :D wtedy pisalem troche na goraco poprzednie posty. Jak ktos slusznie zauwazyl, kiedys kupowalismy, np ojca Miedzinskiego itd. W sumie z tymi 3 juniorami przesadzilem. ;) Faktycznie wole zeby przylazl Okon niz zeby zostal Bajer. Ale tez nie uwazam, ze to dobra droga, tzn nie chcialby juz kategorycznie zeby kogos znow za rok kupili. Zreszta nie kazdy zawodnik sie zwiazuje z klubem emocjonalnie. Przypomnialo mi sie ostatnio jak bylim na finale w Cze-wie i Pepe zegnal sie z kibicami. Hyyy mial lzy w oczach :) i wtedy w sumie dopiero zaplalalem do niego sympatia. Ale czy kazdy bedzie mial takie podejscie? Watpie. ;) --- Mam nadzieje, ze mnie zrozumieliscie ;) bo mi sie w glowie czasem klebi tyle mysli, ze trudno mi je zamienic w slowa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
snoop Re: Okoniewski w Toruniu ! 17.11.03, 14:15 Nareszcie ......... dzieki Ci Boze, ze go uleczyłes :)))))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alienisko Re: Okoniewski w Toruniu ! 17.11.03, 15:53 Co nie zmienia faktu, ze jestem takim obrotem sprawy zawiedziony. :) 1. Crump 2. Kowalik 3. Chrzanowski 4. Protasiewicz 5. W. Jaguś 6. Miedziński 7. M. Jaguś To by mi się podobało.:) Ale nie wypali. Kowalik już nigdy do nas nie wróci. Nie wiadomo czy przyjdzie Chrzanoś. W sumie wolalbym jak już pisałem Tony'ego, ale to też już nie wypali. Ble :D snoop: i nie pisz, ze Kowalik slaby, bo nie widziales jak na ostatnich derby u nas walczyl ;> na 4 sie pchal i wyprzedzal Tony'ego i tylko brak sily w motorku nie pozwalal mu rozjechac wszystkich. Fizycznie i technicznie ciagle jest na topie. Ale sponsorzy w niego nie wierza i dupa blada ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: Okoniewski w Toruniu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 17:11 Na otarcie łez napiszę Ci że Chrzanoś ponoć jednak przedstawił Apatorowi swoją ofertę, czyli można miec nadzieję- co jak co ale kwestie kasy w Toruniu da radę na pewno rozwiązać. Ważne że w ogóle dopuszcza możliwość jazdy u nas, bo akuat o to się obawiałem. Co do Okonia to jednak byłbym optymistą- jeżeli atmosfera w druzynie będzie dobra, kibice dobrze go przyjmą i bedą mu płacic w terminie to dlaczego nie miałby identyfikować się z klubem? Młody jest jeszcze- da się przesadzić:) Odpowiedz Link Zgłoś
snoop Re: Okoniewski w Toruniu ! 17.11.03, 18:45 O Mirasku tez juz mozna po malu zapomniec(oczywiscie wyrazy szacunku dla Niego) Zawsze go lubilem i wolalem zeby odszedl Zabik niz Kowalik no ale niestey.Niemlody Mirus juz jest i blizej mu na sportowa emeryturke niz na tory .... co do derbow to moze i jezdzil dobrze .... ale wlasnie tylko w derbach niestety , jakos nie slyszalem o innym meczu .... Za Kowalika Okon i bedzie ok :)no chyba ze sie ktos na Holte rzuci ale to juz osobny temat pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
k_o_s Re: Okoniewski w Toruniu ! 17.11.03, 19:10 Nie no snoop z Holta to juz byl cios ponizej pasa... A co do kasy to nie jest juz chyba tak dobrze jak to bylo wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmita Re: Okoniewski w Toruniu ! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.11.03, 20:38 Przypuszczam, że również i w tym roku 3 zespoły (Apator, Atlas i CKM )będą rozdawać karty w walce o prymat w Polsce. Ten zespół ,który przechwyci Tomka Golloba (co jet mało prawdopodobne) lub skusi Holtę (bardzo realne)będzie mistrzem Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
snoop Re: Okoniewski w Toruniu ! 17.11.03, 22:16 k_o_s napisał: > Nie no snoop z Holta to juz byl cios ponizej pasa... > A co do kasy to nie jest juz chyba tak dobrze jak to bylo wczesniej. Hehehe no to byl zart chociaz ...... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
k_o_s Re: Okoniewski w Toruniu ! 18.11.03, 10:25 hehe a juz sie wystraszylem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: Okoniewski w Toruniu ! IP: *.torun.pl 25.11.03, 23:53 Oczywiscie to info nadal aktualne... Odpowiedz Link Zgłoś
kolejarz_zg Re: Okoniewski w Toruniu ! 29.11.03, 14:18 Nowsze info, Okoń zostaje w Z-G oczywiście! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: Okoniewski w Toruniu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.03, 14:38 Chyba już nie- no cóż, miło było sobie pogadać... Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk Re: Okoniewski w Toruniu ! 30.11.03, 14:55 chyba dobrze sie stalo - jakos go nie widzialem w Toruniu - apator poradzi sobie bez niego. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Okoniewski w Toruniu ! IP: *.inferno.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.03, 16:21 No cóż,szkoda.Teraz Apator musi się łapać za Chrzanowskiego.To jeszcze jedno potwierdzenie że plotka zawsze pozostaje plotką. Odpowiedz Link Zgłoś
alienisko Re: Okoniewski w Toruniu ! 01.12.03, 14:50 Hehe :P ja sie ciesze :) a czemu to pisalem wczesniej :P Tak paczac co sie u nas dzieje to tylko wroci Chrzanos a nikogo nie qpimy bo Karwan niestety chyba przedluzy kontrakt z Bajerskim. Mi i SDB podobala sie opcja z Miskowiakiem zamiast Bajerskiego ale to tez raczej nie przejdzie. Czy nasi sie w ogole nim interesuja? Coz... :) Odpowiedz Link Zgłoś
k_o_s Re: Okoniewski w Toruniu ! 01.12.03, 00:10 Jak dla mnie tez tu nie pasowal... to ze Protas dal sie "storunic" nie znaczy ze kazdy sie da... Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: Okoniewski w Toruniu ! 01.12.03, 16:36 co tez nie znaczy ze Okon nie dalby sie jak to napisales "storunic". wyglada na rozsadnego czlowieka. Jezeli zmiana naszego skladu ma polegac tylko na odejsciu Rickiego i przybyciu Chrzanka to jestem zawiedziony. mam przeczucie ze Wroclaw szykuje znow mocniejsza ekipe niz w poprzednim sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk Re: Okoniewski w Toruniu ! 01.12.03, 17:38 wroclawiem bym sie nie przejmowal oni co roku robia duzo szumu, dokonuja wielkich transferow a potem nic z tego nie wychodzi na torze - to nie moze byc przypadek. Spore pieniadze postawilbym na bajerskiego w przyszlym sezonie. Jestem pewny, ze zabierze sie za siebie - szkoda, ze tylko na jeden sezon ale to juz taki zawodnik niestety. w kazdym razie przyszly sezon powinien miec lepszy. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wozzie Re: Okoniewski w Toruniu ! IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 01.12.03, 20:58 w kazdym razie przyszly sezon powinien miec lepszy > No gorszego niz 2 połowa sezonu miec juz nie moze chyba :D chociaż... po nim wszystkiego mozna sie spodziewac (moze oprócz tego ze przyzna ze on zawinil a nie np. sprzet :D). Okonia szkoda..., ale to pokazuje ze p.Karwan nie ma koncepcji budowy Apatora :( bo mizerii (i jajka) kibice nie zniesą :D Odpowiedz Link Zgłoś
snoop Re: Okoniewski w Toruniu ! 01.12.03, 22:08 Na bajera to nie wydalbym na miejscu Karwana ani zlotowki .. w zeszlym sezonie mial zajebistego sponsora i widocznie mial az za dobrze bo jezdzil jak ostatnia szmata ale z drugiej strony patrzac nie ma nikogo kto by mogl u nas jezdzic Holta-drogi , Gollob-nie ma mowy zeby przyszedl, Miskowiak-za drogo go cenia, ktos jeszcze godny uwagi??chyba raczej nie Panie Marku ten pomysl bez drugiego obcokrajowca Panu nie wypalil powieje nuda na stadionie ... Odpowiedz Link Zgłoś
k_o_s Re: Okoniewski w Toruniu ! 02.12.03, 16:02 Dlaczego wszyscy sa tacymi pesymistami. Ja tam znow musze sie zodzic z Monkiem, ze Bajer sie pozbiera i bedzie z niego uciecha. Co do wypowiedzi Sdb. Mysle ze nie jest szczytem marzen przebic Wroclaw w transferach. Ja bym do tego wszystkiego podchodzil z rezerwa. W sumie mamy Miedzinskiego, Zabika, moze w koncu cos mlody Jagus pokrze. Nie bedzie chyba tak zle, a juz na pewno nie bedzie nudno. Co do braku koncepcji w budowaniu zespolu to ja bym sie nie zgodzil. Zakupow nam nie trzeba i to jest sluszna koncepcja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: Okoniewski w Toruniu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 20:21 Sezon pokaże czy nie trzeba nam zakupów- niestety jasnowidza na etacie w klubie nie ma:) A czy Bajer sie pozbiera? Jeżeli nikt się obecnie po niego nie zgłosi i Apator po prostu postawi go pod murem i da niższy kontrakt to niewykluczone. On chyba nie moze mieć za dobrze. No ale nie jest chyba na tyle naiwny żeby nie wiedzieć że po dwóch takich sezonach z rzędu czekałaby go wyłącznie I liga...Ale transfery w tym sezonie to w ogóle nędza- właściwie nie widzę w tym momencie zawodnika który naprawdę by się w Toruniu przydał. Co do młodego Jagusia to ja akurat nie mam wielkich nadziei- dla mnie to niestety klasyczny... "Tomisław Tajner". Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
k_o_s Re: Okoniewski w Toruniu ! 02.12.03, 23:36 heh no ja tam nie wiem czy z niego klasyczny Tomislaw Tajner, tak po prostu napisalem ze moze w koncu cos pokaze, chociaz nie wydaje sie... Odnosnie Bajera to ja mimo wszystko w niego wierze. To nie jest juz moze nawet kwestia tego ze jak znow da ciala to nie bedzie mial gdzie jezdzic, tylko kwestia rehabilitacji przed kibicami i sponsorami (bynajmniej marzy mi sie zeby tak bylo). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ajax Re: Okoniewski w Toruniu ! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.12.03, 00:10 Przymiarki do tegorocznego składu (może być jeszcze tak ,że zostaniemy tylko z Kościechą i Bajerskim) to tylko kosmetyczne zabiegi. Jest to praktycznie skład z roku 2001, który zafundował nam piąte miejsce. Wracając do Bajerskiego, to ten człowiek ma bardzo oryginalny sposób przygotowania do sezonu. Jak wyczytałem na stronie www.przegladzuzlowy.pl, w Opolu sprzedał 2 nowe motocykle. Czyżby Gajewski podpisał z nim kontrakt na starty w konkurencji speedrowera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: >:) Re: Okoniewski w Toruniu ! IP: *.iweb.pl 03.12.03, 01:09 Nie wiem czy zdajecie sobie sprawe ilu zuzlowców czyta to forum... Pamietajcie o jednym,zuzlowiec tez człowiek,z przywarami i zaletami. A wiecie ilu pisuje posty? No kilku:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alienisko Re: Okoniewski w Toruniu ! 03.12.03, 01:31 Kilku? Jak tu kilka osob pisze, z czego 3 znam osobiscie i nie sa zuzlowcami :) A skoro pisuja to neich sie z nami zaprzyjaznia i nie kamufluja, o :) Ajax: w 2001 to my mistrza mielismy :) W 2002 nie weszlismy do 4 bo byly spiecia w zespole i dowalono nam KSMem. Co do Bajerskiego coz... jako junior pod koniec sezonu transferowego polazl do Gorzowa chociaz mial zostac i zrobil nas w balona :P teraz tez gadal to co gadal czym stracil znow szacunek. Ja juz mu nie ufam nie wierze w niego i nie chce w Apatorze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: >:) Re: Okoniewski w Toruniu ! IP: *.iweb.pl 03.12.03, 01:45 Dwóch:))) Ale czasem okropnie bluzgaja.Mają swoje antypatie. No raz sie dostało Pepe. Raczej sie nie ujawinia:p Odpowiedz Link Zgłoś
snoop Re: Okoniewski w Toruniu ! 03.12.03, 09:06 Widzisz łaska kibica na pstrym koniu jezdzi ... jak ktos nie wypruje sobie zyl za zespol to niestety ale musi sie liczyc ze kibice na niego beda psioczyc troche na forum Bajerski jest teraz na pierwszym miejscu bo zawalil kompletnie zeszly sezon i zamiast sie do tego przyznac jak mezczyzna caly czas powtarza ze wszystko bylo ok a przeciez kazdy widzial jak bylo .... jestem ciekaw ktory z zuzlowcow zaglada na to forum ... A moze by tak Pan Karwan wpadl i poczytal to i owo :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toma Toruń Re: Okoniewski w Toruniu ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.03, 10:57 Jakoś nie bardzo chciało mi się wierzyć w informacje, że Okoń będzie w Toruniu. Co do składu Apatora na przyszły sezon to informacje jakie podaje prasa są co najmniej dziwne. Z jednej storny Apator chciał kogoś kupić z drugiej po niewypale Okoniem to zarząd "jest spokojny" jak napisała jedna z toruńskich gazet. Czyli podniecać się na razie nie ma czym. Jeśli utrzymamy skład + Chrzanoś to i tak będzie sukces zważywszy, że na rynku transferowym szału nie ma. Każdy psioczy na Bajerskiego ja bym go nie skreślał. Co prawda jego popisy a zwłaszcza brak samokrytycyzmu były nie do zniesienia, jednak twierdzę iż (jest) był to jeden z najlepiej zapowiadających się żużlowców w Polsce. Wciąż mam nadzieję, że się odnajdzie i wybije ponad ligową przeciętność. Osobna sprawa to Chrzanoś. To, że pokazał kawałek żuzla w Gdańsku nie oznacza, że będzie dobrze jeździł w Toruniu. To zawodnik startowy, jeśli wyjdzie spod taśmy to jakoś idzie gorzej jeśli przegra start. Skutek może być tylko jeden... Pomimo szacunku dla umiejętności tego zawodnika nie sądzę aby przechylił wynik meczu na naszą korzyść. Inna kwestia to obcokrajowiec. Co będzie (wersja pesymistyczna) jeśli Crump nie podpisze z Apatorem? Jonsson? Być może Hancock nie sądzę. Zresztą uważam, że to ligowy zagraniczny przeciętniak a my potrzebujemy lidera z prawdziweg zdarzenia, który w odpowiednim momencie podciągnie zespół. Odpowiedz Link Zgłoś
k_o_s Re: Okoniewski w Toruniu ! 03.12.03, 21:42 No niby Chrzanos podpisal w Gdansku. Mozeby tak wiec powrot Mirka? Moglaby byc niezla niespodzianka, gdyby Mirek po powrocie do Torunia razem z cieniutkim w zeszlym roku Bajerskim dowiezliby nas na medal... Juz mi sie to zaczyna podobac. Odpowiedz Link Zgłoś
snoop Re: Okoniewski w Toruniu ! 03.12.03, 21:54 k_o_s napisał: > No niby Chrzanos podpisal w Gdansku. Mozeby tak wiec powrot Mirka? Moglaby byc > niezla niespodzianka, gdyby Mirek po powrocie do Torunia razem z cieniutkim w > zeszlym roku Bajerskim dowiezliby nas na medal... Juz mi sie to zaczyna > podobac. Oj nie bylbym takim optymista .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: Okoniewski w Toruniu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.03, 22:39 A według GW Chrzanoś jeszcze nic nigdzie nie podpisał. Poczekajmy jeszcze- mnie Kowalik jakos się nie widzi (chyba że na trybunach). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wozzie Re: Okoniewski w Toruniu ! IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 03.12.03, 22:12 Zresztą uważam, że to ligowy zagraniczny przeciętniak a my potrzebujemy lidera z prawdziweg zdarzenia, który w odpowiednim momencie podciągnie zespół. Oby nie na dno :) Crump mial byc jednym z liderow i co w zeszlym sezonie pokazal jako lider? Ale chce zeby u nas zostal bo ma jeszcze sporo do udowodnienia i w lidze i w GP. Bajer tez ma cos do udowodnienia - ze to naprawde wina sprzetu ;) Niechciany w zeszlym sezonie Chrzanowski teraz ma (mial?) grac role wielkiego wybawcy Torunia po jednym udanym sezonie w słabiutkim Gdansku... może boi (bał sie jak nie podpisal) sie takiej funkcji i odpowiedzialnosci? Miśka już chyba ludzie z komisji kontraktującej skreslili i wydaje sie, ze zostajemy niestety z reka w gatkach :), ale czy to nie moze byc plusem, atutem druzyny... bo mowi sie przeciez ze nie ma tego zlego co na dobre by nie wyszlo :). A jak pokazal rok 2003 nie potrzebny jest nam sklad gwiazd tylko DRUZYNA przez duze "D". Dlatego z checia obejze mecze w skladzie: 1.Crump 2.Miedzinski 3.Jagus 4.Bajerski 5.Protasiewicz 6.M.Jagus 7.Zabik czy tam jak ma wygladac nowy rozklad biegow. Plusem druzyny bedzie 2 w miare mocnych juniorow i stranieri + "pewni" Pepe i Jagoda +/- "nieobliczalny" Bajer... Sciagnał bym Jeszcze Mirka zeby byl takim cichym liderem Teamu, czarnym koniem moze troche... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toma Toruń Re: Okoniewski w Toruniu ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.03, 08:36 Zgadzam się z Tobą odnośnie składu Apatora. Jeśli nikt nie przyjdzie (a tak pewnie będzie) to wolałbym Miedzina w składzie jako seniora. Chłopak ma talent na pewno to udowodni, co prawda nie należy wymagać od niego od razu 12 pkt. w meczu, ale na pewno będzie chciał się pokazać i co najważniejsze będzie walczył. Juniorzy: M. Jaguś i K. Ząbik wcale tak nie będą słabi. Z drugiej strony czyżby działacze Apatora zapadli już w sen zimowy? Może sytuacja z Chrzankiem spowoduje, że czym prędzej klub podpisze umowę z Crumpem, bo inaczej cienko to widzę... Odpowiedz Link Zgłoś
k_o_s Re: Okoniewski w Toruniu ! 04.12.03, 09:16 Mysle ze w momencie w ktorym kontrakty podpisze Jagus i Bajerski (zakladam ze Crump tez jest juz u nas) bedzie calkiem dobrze. Takie odmlodzenie skladu wyjdzie nam raczej na dobre... Mirka i tak bym wzial, on tez ma cos do udowodnienia... zespol zawodnikow ktorzy maja cos do udowodnienia moglby duzo zdzialac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wozzie Re: Okoniewski w Toruniu ! IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 04.12.03, 10:03 Tylko czy panowie Karwan i Ząbik widzieliby Kowalika w składzie? Raczej nie bo swojego czasu głosno było o konflikcie...i tak niestety ulubieniec torunskich fanow nigdy juz pewnie nie wystapi w plastronie Apatora. Z drugiej strony sa pienidze za Chrzanka (140k) mozna wiec by sie po Miska zglosic :) Odpowiedz Link Zgłoś
k_o_s Re: Okoniewski w Toruniu ! 04.12.03, 17:08 No niby mogliby zglosic sie po miska tylko ze takich miskow to my juz mamy dwoch: Miedzinski i Zabik. Chyba kolejny junior nam niepotrzebny. Czas zaczac traktowac Miedzinskiego powaznie i postawic mu wysoko poprzeczke. Niech jezdzi jako senior. Mysle ze to nie jest zle rozwiazanie, oczywiscie pod warunkiem ze zostanie Jagus i Bajer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Okoniewski w Toruniu ! IP: *.inferno.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.03, 21:28 Wszystko idzie w tym kierunku że w Toruniu bedzie wariant oszczędnosciowy.Jezeli naprawdę jest krucho z kasą to dobrze ze nie porywamy sie z motyka na slonce.Zamiast Crumpa proponowalbym ewentualnie Jonssona - bardzo pewny punkt zespolu i ciagle szybko rozwijajacy sie zawodnik. Jezeli znajdzie sie troche wiecej pieniedzy to za 200 tysiecy jest do wziecia Gapinski a i tak pewnie z 50 tys dałoby sie utargowac.Jezeli komus przychodzi do glowy Holta w Apatorze to zdecydowanie mowie nie - jego cena (odstępne+kontrakt) jest zawrotna. Sklad : 1.Crump 2.Bajerski 3.W.Jagus 4.???? / Miedzinski 5.Pepe 6.Miedzinski / M.Jagus 7.Zabik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: Okoniewski w Toruniu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 21:37 Nie dla Holty! Chyba jedyna z niego przyjemnością byłoby zagranie na nosie Częstochowie:) Ale aż tak zdesperowany nie jestem- jeżeli ma być silny skład to bez kombinacji z obywatelstwem 'prawdziwego Polaka Holtańskiego'. Jak już nie ma Rickardssona to ja wolę Crumpa niż Jonssona. A wzięcie Miśkowiaka czy Gapińskiego to niezły pomysł- przyjdzie sporo kasy za Chrzanosia i Kościechę więc byłaby to niezła inwestycja w młodych zawodników. Szkoda byłoby zostawić tylko obecny skład, bo w Apatorze sezon bez walki o mistrza na ogół oznacza marazm i 5 tys kibiców na stadionie (komplet tylko na derby, które w tym momencie i tak wydają się... niezbyt rzeczywiste) Odpowiedz Link Zgłoś
k_o_s Re: Okoniewski w Toruniu ! 04.12.03, 22:41 No wlasnie, jak wyglada sprawa BTZ? czy tam w ogole cos sie dzieje? Mam nadzieje ze derby beda i to z Gollobem. Ja chce derbow z dwoma Gollobami i cala reszta bydgoskiej watahy, inaczej to ta cala zabawa nie ma sensu................... Odpowiedz Link Zgłoś