martin_xp 10.09.09, 12:40 Szkoda że ta gra z Colinem ma juz niewiele wspólnego. Praktycznie tylko nazwę, bo tematyka odbiegła daleko od typowych rajdów WRC. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xiem Re: Dirt 2: Hołd dla Colina McRae 10.09.09, 13:44 Dokładnie, Colin pewnie przewraca się w grobie, gdy widzi taki twór. Dziwią mnie tak wysokie oceny, również na poly, przecież to jakiś offroadowy klon nfs pro street dla elo ziomów. Cóż to ma wspólnego z WRC? Nic, zero, nul, nada. Odpowiedz Link Zgłoś
wiernyfan Re: Dirt 2: Hołd dla Colina McRae 10.09.09, 14:11 Jak sie przewraca ? Przecież on kochał samochody i myśle że by mu nie przeszkadzało, chociaż chyba troche żerują na ludzkiej tragedi ! Odpowiedz Link Zgłoś
arczikun Re: Dirt 2: Hołd dla Colina McRae 10.09.09, 15:24 Z tego co wiem Collin miał stały wgląd przy tworzeniu każdej części, w tym też pierwszego Dirta. Nie przypominam sobie, by źle coś o niej mówił. Poza tym jeśli już tacy z was znawcy, to powinniście wiedzieć, że Mcare nie występował tylko w WRC. Kochał każdego rodzaju wyścigi. Dwa razy wziął udział w rajdzie Paryż Dakkar, a gdy odszedł na stałe z WRC, zaczął jeździć w serii X-Games. Powiedzcie mi w takim razie, wielcy specjaliści, jak Codemaster mogło (już w 2007) robić normalną serię Colin Mcrae o WRC, skoro go już w WRC nie było. Poza tym jestem pewien, że gdyby wypuścili kolejną grę podobną do pierwszych 5 Collinów Mcrae, twierdzilibyście pewnie, że tylko twórcy gry poprawiają grafikę, bo nic innego już nie mają do wymyślenia. Elo ziomy Odpowiedz Link Zgłoś
infralicious Re: Dirt 2: Hołd dla Colina McRae 10.09.09, 16:08 arczikun, pełny respekt. Dawno nie czytałem tak świetnej riposty na kretynizmy od których mi klawisze z laptopa wypadły. Jestem fanem Colina od części pierwszej gry, jestem również fanem rajdów WRC i samochodów samych w sobie. DiRT pierwszy nie podobał mi się w ogóle (chociaż przeszedłem go 2 razy) ale miłość do rajdów była większa niż kaszaniarski model jazdy. DiRT2 z kolei zdobył mnie od razu, czy wy nie widzicie tego co ja? DiRT2 to niemalże ten sam model jazdy co w najlepszej części CMR w historii - 2.0! Odpowiedz Link Zgłoś
martin_xp Re: Dirt 2: Hołd dla Colina McRae 10.09.09, 17:24 przykre że odmienną opinię (odczucia) nazywasz kretynizmem. Mi się po prostu ta gra nie podoba. Wolałbym typowe WRC a nie jakieś efekciarskie, dresiarskie, amerykańskie klimaty w stylu NFS. Odpowiedz Link Zgłoś
arczikun Re: Dirt 2: Hołd dla Colina McRae 10.09.09, 18:36 Zastanawiam się, czy to ja nie znam serii NFS, czy Ty... Jednak pisać, że gra ma niewiele wspólnego z Collinem (pomijając, że nie żyje) to trochę śmieszne dla mnie. Ja również przeszedłem Dirta pierwszego 2x. Jednak grając w demo dwójki zrozumiałem, jak słaba fizyka jazdy była w jedynce. Właśnie zakupiłem dwójkę^^ Odpowiedz Link Zgłoś
fantasmagieria.net Re: Dirt 2: Hołd dla Colina McRae 10.09.09, 19:59 Świetny klip, szkoda, że nie dłuższy. No, ale niestety przez cały szacunek do Colina, należy się zgodzić z xiem, że to gra dla elo-ziomów. Odpowiedz Link Zgłoś
kbrs Re: Dirt 2: Hołd dla Colina McRae 10.09.09, 20:40 'gra dla elo-ziomow' jakiejs nowe pojecia tworzycie... Odpowiedz Link Zgłoś
tektur0 Re: Dirt 2: Hołd dla Colina McRae 10.09.09, 20:45 rownie dobrze mozna powiedziec, ze kazda arcade`owa scigalka to gra dla elo ziomow. ma byc fun, ma byc efektownie, ja tu nigdzie ziomow nie widze. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kunegunda_goryl Re: Dirt 2: Hołd dla Colina McRae 11.09.09, 02:31 Gra jest wybitnie dla Elo-Ziomów... z gry typu WRC gra przeszła ewolucje w jakąś papkę złożoną z amerykańskiego off-road'u i NFS UNDERGROUND na piachu.... Dla wszystkich oburzających się polecam przestudiować listę aut rajdowych jakie się tu znajdują : Mitubishi Eclipse V6, Pontiac Solstice, BMW Z4, nie no naprawdę są to rdzennie rajdowe samochody....... jak oni mogli tak źle ulokować growo to nazwisko... Odpowiedz Link Zgłoś