Gość: kermit IP: *.chello.pl 16.09.09, 12:58 $$$ "Na fali NfS: Shift oraz widoku z kokpitu dochodzę do wniosku, że jest to niesamowicie klimatyczne rozwiązanie," Czytanie takich pierdół jest doprawdy zabawne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d_pawel Re: Kwadrans próby - DiRT 2 16.09.09, 13:05 kermit- > Nie wątpię . Cóż ja poradzę, że ten widok dotąd mnie w ogóle nie intrygował, ale kampania Shift (gdzie był to jeden z atutów) zainteresowała mnie nim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Kwadrans próby - DiRT 2 IP: *.adsl.inetia.pl 16.09.09, 13:14 Widzialem filmik z shifta z gameplay i kermit musze powiedziec ze co jak co ale tam kokpit jest poprostu zajebiaszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
venmort Re: Kwadrans próby - DiRT 2 16.09.09, 13:23 Widok z kokpitu jak dla mnie jest grywalny tylko w połączeniu z kierownicą - padem nie daje rady (klawiaturę przemilczę). Widoku z maski nigdy nie stosowałem, do arcadówek lubię daleką perspektywę Supermana lecącego za samochodem. Tak w ogóle ten Kwadrans jakiś taki nieskrępowanie pozytywnym duchem przesiąknięty Czy w wideogalerii będą casualowe pobocza? Odpowiedz Link Zgłoś
lukeingforward Re: Kwadrans próby - DiRT 2 16.09.09, 13:24 A ja powtorze pytanie z forum - gdzie sciagnac demo Dirta 2 na PS3? Szukalem na tym calym PlaystationStore, ale nigdzie go nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zezz Re: Kwadrans próby - DiRT 2 IP: *.chello.pl 16.09.09, 13:31 skoro tracicie dziewictwo w arkadowych scigalkach, to moze by pojsc krok dalej i zrecenzowac jakis symulator np.lotniczy - Rise of Flight: The First Great Air War. Gra calkiem niedawno(pol roku?;p) wyszla w eu i juz u nas mozna ja kupic. Z checia bym zobaczyl recenzje, albo relacje na zywo. Nie posiadam.. takze moze bym kupil Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Kwadrans próby - DiRT 2 16.09.09, 13:35 zezz -> Od razu chcesz nas rzucić na głębokie wody symulacji? Zobaczymy, ale niczego nie obiecuję . lukeingforward - Poszukaj alfabetycznie pod literą C (Colin McRae Dirt 2) albo pod D (Dirt 2), bo nie wiem jaki stosują zapis. venmort -> Pfff, a co ja mam być smętnym recenzentem cały czas? Co do wideogaleri, pewnie nie raz i nie dwa wylecę z trasy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zezz Re: Kwadrans próby - DiRT 2 IP: *.chello.pl 16.09.09, 13:59 po prostu mysle, ze warto - zapewne bylibyscie jedynym w pl portalem o grach ktory ja zrecenzuje gra jeszcze ciepla, a mysle ze niewielu w ogole o niej slyszalo. No i takie symulatory sa jednym z atutow pc vs konsole, takze do boju Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Kwadrans próby - DiRT 2 16.09.09, 14:14 ale ja się boję, że nam się nawet nie uda wystartować... Odpowiedz Link Zgłoś
own3d1n1 Re: Kwadrans próby - DiRT 2 16.09.09, 14:20 Moja kierownica już 3 razy chciała mnie kablem udusić, bo jeszcze nawet pierwszego DiRT'a nie łyknąłem w całości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Re: Kwadrans próby - DiRT 2 IP: *.hsk.com.pl 16.09.09, 14:46 Gram i tez mi sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
lukeingforward Re: Kwadrans próby - DiRT 2 16.09.09, 14:57 d_pawel - no wlasnei tak szukalem i ni ma. Generalnie mam w zwyczaju zrobic wszystko co w mojej mocy i dopiero pytac. I dlatego przejrzalem dosc dokladnie PSStore i nigdzie Dirta znalezc nie moge - zaczalem sie zastawiac czy moze po premierze gry przestali udostepniac demo czy cos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Kwadrans próby - DiRT 2 IP: 192.100.112.* 16.09.09, 15:16 Na pewno jest na psstore uk (ja sciagalem z austrii) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wołga Re: Kwadrans próby - DiRT 2 IP: 80.51.101.* 16.09.09, 15:56 Pograjcie w te gierki na FullHD tak min. 32` albo lepiej na porządnym nagłośnieniu, siedząc w dużym foteliku i wtedy mówcie o doznaniach z grania. Wyrosłem z monitorka i klawiaturki. Na biurku mam laptopa i materiały do pisania. Pozdro dla konsolowców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe Re: Kwadrans próby - DiRT 2 IP: *.pl 16.09.09, 23:02 dlaczego ta gra ma tak wk****iające menu. wydaje się, że jest celowana w 15 latków, te luzackie teksty, życie w trasie. wkurza mnie to. całkiem dobra gra, gameplay w porządku, tylko ten cały 'luzacki' klimat to psuje. mam nadzieję, że shift nie okaże się takim shitem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonsio Re: Kwadrans próby - DiRT 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.09, 23:36 WOŁGA masz rację nie ma żadnej wygody z grania na klawiaturce i 19 calach hehe. Dirt 2 ogólnie gra bardzo dobra ale sterowanie moim zdaniem lepsze było w 1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Kwadrans próby - DiRT 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.09, 02:08 no no Dirt an silniku Grida ladnie codemaster zrobili Odpowiedz Link Zgłoś
truten_org Re: Kwadrans próby - DiRT 2 17.09.09, 11:43 @wołga Na PC z padem bezprzewodowym, monitorem 24" (1920x1080) i podpiętym 5.1 mogę zagrać na PC, czy nie bardzo? Fotel też mam, bardzo wygodny. Na biurku mam monitor, PS3, a pod biurkiem kompa. O jejku, Ty jesteś boski bo masz lapka i długopis. No cóż, ja mojego używam zgodnie z przeznaczeniem, czyli w szeroko pojętym terenie. Nie lubię laptopowej klawiatury i małych ekranów. Poza tym TV 32" to porażka, spraw sobie rzutnik FullHD. Odpowiedz Link Zgłoś