golab444 18.09.09, 21:06 A wie ktoś jak zdobyć passy na howrse ? (nie kupujac ich). A kto ma konto na howrse ? mój login to Golab Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loola_kr Re: Howrse 18.09.09, 21:23 po 50 dniach możesz co miesiąc kupić 1 pass z twoich pieniędzy. Kosztuje to 20% całej twojej kasy, tak, ze lepiej kupować je jak masz jak najmniej na koncie. jak będziesz mieć 3 punkty karmy to możesz sprzedawać konie na prywatnych aukcjach za pasy. Karme dostajesz za każde 30 dni na Howrse i za zakup 10 pasów. Powinnaś miec 1 punkt bo jesteś 40 dni... P.S. wysłałam Ci zaproszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
golab444 Re: Howrse 18.09.09, 21:44 dzieki ;* teraz odebrałam zaproszenie, karme dostałam i teraz mam zero, bo mialam -1 Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: Howrse 19.09.09, 19:37 a za co ci zabrali karme, ze bylas na minusie, ze sie tak wscibsko zapytam ? Pasy mozna tez kupic od niektorych graczy za equus. Musialabys poczytac strony roznych graczy, jesli sprzedaja to o tym pisza na swoich stronach. Odpowiedz Link Zgłoś
golab444 Re: Howrse 19.09.09, 19:54 karme straciłam bo moja klacz była w ciąży a w stajni nie było weterynarza, i zdechł Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: Howrse 19.09.09, 22:17 oj, kurna, to niefajnie... trzeba uwazac z takimi rzeczami, ja raz o malo co nie przegapilam info, ze to "juz dzis porod", w ostatniej chwili sie zorientowalam, taka gapa... Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Howrse 19.09.09, 23:22 ja miałam to samo! bo teraz kurna nie ma na górze na czerwono "today birth!" jak było wcześniej... trzeb ana dole czytać opisy i sprawdzać czy pokazał sie weterynarz, no i czy EC ma takowego. Odpowiedz Link Zgłoś
golab444 Re: Howrse 20.09.09, 08:20 ja też tak miałam że bym prawie przegapiła poród bo okazało sie że klaczka była chora na colic, (wcześniej jej dałam wody itd. to wtedy zastawiło napis ''today birth'')to ją troche podleczyłam i chciałam jej dać AP jak już wziełam AP to pisało czy chce konia postarzeć czy coś takiego patrze, a na dole taki weterynarz. Lepiej by było jak by na górze to było napisane. To najgłupszy sposób stracenia karmy Odpowiedz Link Zgłoś