Dodaj do ulubionych

Konie - dodatki

05.05.09, 12:43
moja głupota jest galopująca jak moje konie big_grin
Chciałam dać Princowi albo Luli to super siodło, które dostałam ale ono z całym zestawem jest i nie można dać jeżeli koń już posiada jakąś część zestawu...
Moje miały już ten wiatr, ja nie zauważyłam, że on jest przy siodle a potem myślałam, że wypadnie z zestawu i wskoczy do moich zasobów... ale nie... Teraz siodło czeka na dziecko z mojej przyszłej hodowli...

P.S. Zobaczcie jaka skórę wybrała moja córka Luli big_grinbig_grinbig_grin
Wklejam link bo zdjęcia się nie chciało wkleić...
www.howrse.com/elevage/fiche/?id=6570061
Obserwuj wątek
    • oliwia5000 Re: Konie - dodatki 05.05.09, 13:47
      kolor powiedzialabym orginalnysmile
      moje dziecko wybralo by różową napewnosmile
      • loola_kr oliwia :) 05.05.09, 14:05
        mojej juz przeszedł "etap różowy" big_grin teraz jest niebieski i fioletowy big_grinbig_grinbig_grin
    • lenkaaa Re: Konie - dodatki 05.05.09, 13:52
      No to nie az taka straszna glupota, bo nic nie przepadlo przez te pomylke, tylko
      musi poczekac na innego konia smile Ja za to kupilam konia bez zadnych porzadnych
      zdolnosci, za to az za 1000eq. bo mial siodlo i oglowie zuzyte w 89%. Wiec
      kupilam go bo wymyslilam sobie, ze naprawie to jego siodlo i oglowie, przez co
      zalicze w koncu kolejny poziom( bo sie uparlam jak osiol, ze nie naprawie
      sprzetu z moich koni, bo jest tylko 20-30% procent zniszczone) a tu sie okazuje,
      ze nie da sie jego sprzetu naprawic, bo juz bylo naprawione przez kogos innego.
      No i teraz nie moge tego kunie sprzedac dalej, bo brak chwilowo chetnych, nie
      mam pieniedzy i nie moge przejsc na kolejny poziom, bo sie uparlam, ze swojego
      nie naprawie wink To jest dopiero glupota, he, he wink

A skora dla Luli, to wcale sie nie dziwie, ze corce sie spodobala :} Ja bym
      takiej nie wybrala, ale malym dziewczynkom wlasnie takie sie podobaja smile smile smile smile
      • loola_kr ehhh widzisz 05.05.09, 14:07
        całe życie sie człowiek uczy... smile
        Tez bym takiej skóry nie wybrała, nawet chwile sie wahałam ale potem
        stwierdziłam, że zrobię jednak przyjemność dziecku. W sumie Lula będzie
        "zapamietywalna" big_grin
        • lenkaaa Re: ehhh widzisz 05.05.09, 14:10
          No, teraz Lula wyglada jak te koniki pony, ktore sa w sklepach z zabawkami, taki
          slodki smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka