Dodaj do ulubionych

Recenzja Halo 3: ODST

• graczz11233 Re: Recenzja Halo 3: ODST 21.09.09, 21:58
      "K2 otrzymał wieksza ocenę niż ODST"
      o ironiooooo, ale dziwne.
      Maxymalnie zaawansowany engine vs. standard na rok 2007r. Widać że już nie masz się czym dowartościować.
      To ci powiem coś, i napawaj się tym, ciesz się, skacz z radości robaczku: K2 zjada graficznie Halo.
      (teraz dodajac coś od siebie: ale SAMA grafika jest dla mnie bezużyteczna) dziękuję i dobranoc.
    • ale_baniav3 Re: Recenzja Halo 3: ODST 21.09.09, 22:34
      Prosto i zwięźle Halo ODST to rozgrzewka przed Modern Warfare 2 z jeszcze lepszym multi i jescze lepszą grafą i jeszcze lepszym gameplayem i jeszcze lepszą FABULĄ i JESZCZE LEPSZYM enginem i 100x lepszym sterowaniem.

<lol>
    • seruch Re: Recenzja Halo 3: ODST 21.09.09, 23:49
      Jak jest z cheevos w ODST? Te zwiazane z mappackami mozna zrobic na tej plycie dodatkowej, w ogole potrzeba podstawki czy wrzucam sama plytke i heja? Samo ODST ma 1000 punktow.
    • marcin-ka Re: Recenzja Halo 3: ODST 22.09.09, 02:34
      donsterydo: widzę, że masz wysoce selektywne podejście do danych publikowanych przez vgchartz.com - jak Ci to pasuje pod konkretną tezę, to są wiarygodne, a jak nie to oczywiście nie są smile Cóż, twoje prawo... BTW: żyłka jeszcze nie pękła od liczb związanych z obecnym poziomem sprzedaży PS3, pokazywanych na vgchartz? :]
    • marcin-ka Re: Recenzja Halo 3: ODST 22.09.09, 02:40
      powercontrols: nie wiem, nie znam się, ale kto wie - może człowiek odczuwa jakąś dodatkową przyjemność z grania w grę, która sprzedała się w nienormalnie wysokim nakładzie? wink A może z grami jest dokładnie tak samo, jak z muzyką czy literaturą: większość wcale nie konsumuje rzeczy najbardziej wartościowych...
    • graczz11233 Re: Recenzja Halo 3: ODST 22.09.09, 08:05
      wasze tzw. pier**** staje się żałosne.
      udowodniliście już że Halo sprzedaje się dobrze, bo chyba ktoś kazął kupować.
      Macie problem z grafiką, bo tylko to się dla was liczy.
      Trzecim problemem jst to, że jest to DODATEk only on X360. NIektórych to boli i pszą że gra jest słaba.
      To takie dziecinne zachowanie w stylu "a ja umie,-to pokaż! -nie, bo mi się nie chce". Babeczki z pisku bardziej by was zrelaksowały niż polygamia.
    • panzgryzliwy Re: Recenzja Halo 3: ODST 22.09.09, 08:08
      A może z grami jest dokładnie tak samo, jak z muzyką czy literaturą: większość wcale nie konsumuje rzeczy najbardziej wartościowych...
      ------
      hahahaha
      tak big_grin na pewno - wyznacznikiem jakości gier powinny być tytuły które miały się sprzedać w super hiper ilości egzemplarzy a się nie sprzedały tongue_out
      np. Crysis, Too Human czy Killzone2 big_grin

ale mi sprawiłeś humor na dzisiaj big_grin
    • fatality001 Re: Recenzja Halo 3: ODST 22.09.09, 08:10
      "To ci powiem coś, i napawaj się tym, ciesz się, skacz z radości robaczku: K2 zjada graficznie Halo.
      (teraz dodajac coś od siebie: ale SAMA grafika jest dla mnie bezużyteczna) dziękuję i dobranoc. "

Killzone 2 to nie sama grafika więc nie powielaj jakiegoś kolejnego mitu. Niestety porównanie Halo do KZ w ten sposób, ze jedno ma tylko dobrą grafikę a jedno gameplay to jest błędne. Ale widze, że niektórzy już nie mają argumentów.
    • panzgryzliwy Re: Recenzja Halo 3: ODST 22.09.09, 08:27
      tu bardzo ładnie ktoś opisał wrażenia z Halo w komentarzach przy końcu

gamecorner.pl/gamecorner/1,86013,7060091,Halo_3__ODST___pierwsze_wrazenia.html
    • marcin-ka Re: Recenzja Halo 3: ODST 22.09.09, 09:05
      "wyznacznikiem jakości gier powinny być tytuły które miały się sprzedać w super hiper ilości egzemplarzy a się nie sprzedały tongue_out"

Nie, po prostu wyznacznikiem jakości gier nie jest poziom ich sprzedaży, i tyle. Najpierw przeinaczasz, a potem się śmiejesz. Sam z siebie.
    • marcin-ka Re: Recenzja Halo 3: ODST 22.09.09, 09:13
      Swoją opinię o ocenie ODST już wyraziłem (dla mających trudności z rozumieniem dłuższego tekstu: została niesprawiedliwie *zaniżona*), natomiast moją opinię o poziomie sprzedaży całej serii Halo, a części trzeciej w szczególności, całkiem dobrze ilustruje świeży artykuł z vgchartz.com: "Most Overhyped Games Ever" (news.vgchartz.com/news.php?id=5247&mp=1), gdzie wspomniany tytuł zajął zaszczytne drugie miejsce.
    • fuudimitzu Re: Recenzja Halo 3: ODST 22.09.09, 14:13
      gamecorner.pl/gamecorner/1,86013,7063012,O_co_chodzi_z_tym_calym_Halo_.html
    • donsterydo Re: Recenzja Halo 3: ODST 22.09.09, 15:53
      @marcin-ka: Weź nie wysysaj sobie z palca bajeczek o tym co niby piszę bo zaczyna mi się Ciebie robić szkoda. Na VGC masz od jakiegoś czasu pre-ordery podawane, na pewno nie są to dokładne dane, ale najbardziej zbliżone do prawdy z dostępnych szaremu człowiekowi danych, jak na razie te zestawienia się potwierdzają, nawet masz tam podany przelicznik, że w przypadku pre-orderów na X360 i PS3 sprzedaż w pierwszym tygodniu po premierze wynosi mniej więcej 2x liczba preorderów, jakby faktycznie KZ2 miał 2mln preorderów jak to Sony próbowało nam wcisnąć to w ciągu tygodnia powinno się sprzedać ok. 4mln kopii tej gry, a jak jest na prawdę ? Po 29 tygodniach podchodzi dopiero pod 2mln.
    • panzgryzliwy.v2 Re: Recenzja Halo 3: ODST 22.09.09, 16:39
      marcin-ek zdaje się ma jakiś kompleks xboxa, bo przy wielu nadarzających okazjach stara się zdeprecjonować wartość tej konsoli oraz gier na nią.

co ciekawe moderator na to pozwala, za to wycina w pień przypominanie że marcin-ek sieje zamęt tekstami w stylu "żyłka jeszcze nie pękła od liczb związanych z obecnym poziomem sprzedaży PS3, pokazywanych na vgchartz? :]"
    • marcin-ka Re: Recenzja Halo 3: ODST 22.09.09, 19:00
      paniezgryzliwy w wersji 2: tak, potwornie próbuję w tym wątku *deprecjonować* Halo 3: ODST - pisząc nie raz i nie dwa, że wystawiono jej niesłusznie *zaniżoną* ocenę. Wyrzuć słowniki albo leki. I przy okazji: przyznaję się do błędu i odwołuję swoje niegdysiejsze przeprosiny - jesteś osobą, z którą nie zamierzam dłużej wymieniać opinii i w ogóle przebywać w twoim wirtualnym towarzystwie, bo mi to zwyczajnie uwłacza.
    • lepszy-od-was Re: Recenzja Halo 3: ODST 22.09.09, 20:26
      ODST jest bardzo dobrą grą i koniec tej jałowej dyskusji !
    • graczz11233 Re: Recenzja Halo 3: ODST 22.09.09, 22:16
      ODST jest wspaniałe. Gram już drugi dzień.
      super smile
    • argeth Re: Recenzja Halo 3: ODST 23.09.09, 02:06
      Mój Eks-Box (eks=były) niestety padł, a tak bym chętnie przeszedł z kumplem w coopie.

"Ot, ma móc wcielić się w niego każdy gracz." - dziwne zdanie ,chyba niepoprawne.
    • kry-pta Re: Recenzja Halo 3: ODST 23.09.09, 08:28
      Panie Gnyp co z recenzją Firefight i kooperacją
      Ukaże sie czy nie ?
      Bo przeciez trzeba mieć pełny obraz gry a nie tylko single.Z tą recenzją to sie chyba pan pospieszył.
    • chillz Re: Recenzja Halo 3: ODST 23.09.09, 11:34
      Atarowca wal z gumowca! Wiadomo że C= ma lepsza grafike!

A na poważnie, śmieszny spór o grafike, sprzedaż itd, ja już czyszczę broń na wieczór - przecież liczy się to co się komu podoba - mnie się podoba halo a tekken, fifa albo nfs wogole. PS3 sluzy u mnie na przyklad do ogladania filmow BR, nie dlatego ze ma zle gry ale dlatego ze nie nadazam grac w dobre gry na x360 (kupka wstydu na PS3 sukcesywnie rosnie).
    • oldpeter Re: Recenzja Halo 3: ODST 23.09.09, 12:42
      Słabe. Z pewnością nie jest to gra za którą warto dac więcej niż 30zł.
    • ps3ciota Re: Recenzja Halo 3: ODST 23.09.09, 19:37
      Oficjalne info:
      HaloODST w pierwszym dniu rozeszlo sie w ilosci 2mln sztuk!!!!
      Czaicie? Juz przebilo sprzedaza superhiperzbawiciela KZ2!
      Haha krol powrocil ma sie zdrow!
    • hellghan Re: Recenzja Halo 3: ODST 23.09.09, 20:56
      i tylko w sprzedaży pobił bo w reszcie odstaje na kilometry, ale cóż tak samo więcej ludzi woli oglądać m jak miłość niż teatr tv.
    • akira23 Re: Recenzja Halo 3: ODST 23.09.09, 21:02
      @hellghan

np. muzyka ta w k2 jest świetna a w odst odstaje na kilometry, a nawet na mile...
      Wszak grałeś i przeszedłeś ODST i wiesz w jakich to innych aspektach K2 go przewyższa na kilometry...
    • hellghan Re: Recenzja Halo 3: ODST 23.09.09, 21:06
      miałem okazję grać w nalepszy wg użytkowników xboxa 360 multi w Halo 3 i nie uważam go za coś wartego mojego czasu, Odst niczym nie rówżni się od H3 więc wiem o czym mówię, może i skupiłbym się na single ale krasnoludki i kisiel wywołują u mnie pusty śmiech, wierz mi może i bym pograł ale nie da rady

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka