graczz11233 Re: Recenzja Halo 3: ODST 23.09.09, 21:26 "Odst niczym nie rówżni się od H3 więc wiem o czym mówię", ahahahah, hahahahaha, aaahahaha. oj to mi się poprawił humor. hellgan. okłamałeś samego siebie ? a może miałeś k/d -15 i powiedziałeś że ta gra to shit? typooowe. Odpowiedz Link Zgłoś
hellghan Re: Recenzja Halo 3: ODST 23.09.09, 21:33 nie bardzo rozumiem może zacytuję "Nie ma co się oszukiwać. To jest rozszerzenie do Halo 3. Może nieco dopieszczone, z poprawionymi niektórymi rzeczami" co do multi wolę MW lub Kz2 Odpowiedz Link Zgłoś
graczz11233 Re: Recenzja Halo 3: ODST 23.09.09, 21:52 hellgan, nie ma się co oszukiwać. Nawet pudełka z ODST na własne oczy nie widziałeś więc mi tu nie wyskakuj z tematem 'co poprawiono, a czego nie'. Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Recenzja Halo 3: ODST 23.09.09, 22:16 Oficjalne info: HaloODST w pierwszym dniu rozeszlo sie w ilosci 2mln sztuk!!!! Czaicie? Juz przebilo sprzedaza superhiperzbawiciela KZ2! Haha krol powrocil ma sie zdrow! --- ja też dołożyłem swoją cegiełkę - swoje ODST kupiłem dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
buliman Re: Recenzja Halo 3: ODST 24.09.09, 20:00 ODST jest po prostu świetne, bardzo fajnie się w to gra, naprawdę Odpowiedz Link Zgłoś
cienki_bolek_2 Re: Recenzja Halo 3: ODST 28.09.09, 14:58 Całe to halo jakoś dziecinnie wygląda te różowe czy fioletowe ludziki ... Pewnie ma jakąśtam grywalność ale klimat dla przedszkolaków. A porównywanie tego (don_wroc_love) do KZ2 jest niepoważne. Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Recenzja Halo 3: ODST 28.09.09, 15:01 Całe to halo jakoś dziecinnie wygląda te różowe czy fioletowe ludziki ... Pewnie ma jakąśtam grywalność ale klimat dla przedszkolaków. A porównywanie tego (don_wroc_love) do KZ2 jest niepoważne. --- czytanie ze zrozumieniem nie boli wierz mi Odpowiedz Link Zgłoś
kry-pta Re: Recenzja Halo 3: ODST 28.09.09, 21:51 Oceniając grafike ktos chyba brał pod uwagę tylko pierwszy level który nie zachęca Pomijając jakośc filmiku tak wygląda Halo ODST. Właśnie gram i to jest słaba grafika ? www.youtube.com/watch?v=TV7UigMxee0 Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Recenzja Halo 3: ODST 28.09.09, 21:59 nie- no trzeba sobie szczerze powiedzieć, że nie jest To Crysis, tylko co z tego ? ja jestem już ~ w 1/3 i gra się RE WE LA CYJ NIE Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Recenzja Halo 3: ODST 28.09.09, 22:11 aaa - i chyba trzeba uważnie śledzić historię z ODST i szukać wszystkich informacji poukrywanych, bo może coś ciekawego na ominąć, a skoro między Reach a ODST są jakieś powiązania, to warto ich poszukać www.vg247.com/2009/09/28/bungie-odst-has-connections-to-halo-reach/ Odpowiedz Link Zgłoś
glupota_mnie_drazni Re: Recenzja Halo 3: ODST 01.10.09, 15:53 eszuran: "w Halo PROJEKTY graficzne, kolorystyka, cała stylistyka załsuguje na dychę." +1 Odpowiedz Link Zgłoś
rirek1236 Re: Recenzja Halo 3: ODST 24.10.09, 15:01 eszuran: "w Halo PROJEKTY graficzne, kolorystyka, cała stylistyka załsuguje na dychę." To DS zasluguje na 20 Odpowiedz Link Zgłoś