ra85 24.09.09, 13:16 ..czy ona na jednej fotce przypadkiem nie jest.. hmm.. chyba nieeee?? ;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
colison Re: Bayonetta z lizakiem wygląda uroczo 24.09.09, 13:21 Nie może być, na kocie? Odpowiedz Link Zgłoś
dalthon Re: Bayonetta z lizakiem wygląda uroczo 24.09.09, 13:26 "będziemy mieli kupę zabawy" - jak dla mnie to "będziemy mieli kupę". Klon Devil'a nie wnoszący nic nowego do rozgrywki - w dodatku z jedną z najmniej sexowną bohaterką w historii elektronicznej rozrywki Odpowiedz Link Zgłoś
colison Re: Bayonetta z lizakiem wygląda uroczo 24.09.09, 13:33 Mówisz tak tylko dlatego że ma ukulary? Ale przyznaje, kobiety w patrzałkach są BBLLEEEE a im większe bryle kobita nosi tym bardziej paskudnie wygląda, ale są gusta i guściki a o nich się nie dyskutuje Odpowiedz Link Zgłoś
beniamin.durski Re: Bayonetta z lizakiem wygląda uroczo 24.09.09, 13:35 @dalthon: Ty weź sobie sprawdź kto robił pierwszego DMC i kto robi Bayonettę i nie gadaj więcej głupot o klonie Devila... Odpowiedz Link Zgłoś
dalthon Re: Bayonetta z lizakiem wygląda uroczo 24.09.09, 13:45 @beniamin.durski ??? A co ma piernik do wiatraka? Obie gry robił (robi) Hideki Kamiya - i co z tego? To ma tłumaczyć że są bardzo (delikatnie rzecz ujmując) do siebie podobne? To znaczy tylko tyle, że pan HK się za bardzo nie rozwija i serwowuje nam to samo po raz drugi. Odpowiedz Link Zgłoś
argeth Re: Bayonetta z lizakiem wygląda uroczo 24.09.09, 13:47 Zajebiste. A ja uważam, że okulary często dodają uroku Odpowiedz Link Zgłoś
dalthon Re: Bayonetta z lizakiem wygląda uroczo 24.09.09, 13:48 "serwuje" miało być Odpowiedz Link Zgłoś
cypisek.org Re: Bayonetta z lizakiem wygląda uroczo 24.09.09, 13:51 co do okularnic... panowie Raz pani w okularach, raz bez, raz ruda, raz blond, a raz brunetka różnorodność to podstawa Tego kwiatu dużo jest na świecie - nic tylko zrywać Odpowiedz Link Zgłoś
colison Re: Bayonetta z lizakiem wygląda uroczo 24.09.09, 13:55 cypisek.org No jasne a potem szkła kontaktowe do gałek ocznych im wciskać i na siłe zęby prostować Odpowiedz Link Zgłoś
gregmcrazy Re: Bayonetta z lizakiem wygląda uroczo 24.09.09, 14:00 Gra zdecydowanie warta zakupu. Za 35pln z przesyłką. Odpowiedz Link Zgłoś
paul-pl Re: Bayonetta z lizakiem wygląda uroczo 24.09.09, 14:16 Strasznie mi się nie podoba wygląd bohaterki. Poza tym wydaje mi się, że ma za małą głowę(ewentualnie za duże wszystko inne ). Widać to szczególnie na pierwszym obrazku. Odpowiedz Link Zgłoś
lethaldoze Re: Bayonetta z lizakiem wygląda uroczo 24.09.09, 15:41 łeee ale siano z tej gry, strasznie nie interesująca bohaterka, bez wyrazu, wygląda jak nauczycielka i te głupie pistolety jak zabawki, różowe i ten czub na głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
crinos_pl Re: Bayonetta z lizakiem wygląda uroczo 24.09.09, 17:47 Również uważam, że nie ma się czym podniecać. Dużo szumu o nic. Odpowiedz Link Zgłoś
hellium Re: Bayonetta z lizakiem wygląda uroczo 24.09.09, 22:34 ta gra jest przekombinowana, może będzie dobry system walki ale udziwnienia tej gry są przezemnie nie do przełknięcia,pozatym i tak wyhodzi dużo lepszych slasherów Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: Bayonetta z lizakiem wygląda uroczo 25.09.09, 00:58 Mi sie bardzo wkręca. Może po prostu trzeba mieć więcej niż 16 lat, żeby ta postać sie podobała Odpowiedz Link Zgłoś
kry-pta Re: Bayonetta z lizakiem wygląda uroczo 25.09.09, 10:54 Ja od razu kupuje. Kręci mnie ta postać Tylko nie wiem czy to shemale czy lesba Odpowiedz Link Zgłoś
dziki_inny_niz_wszyscy Re: Bayonetta z lizakiem wygląda uroczo 25.09.09, 14:11 @dalthon: moze podasz nam jakis inny h'n s, w ktorym sa rewolucyjne zmiany. Chetnie w taki zagram. Co do Bayonetty to przypomina bardzo DMC. Sarkastyczne teksty i totalny luz, do tego kosmiczne efekciarstwo - mi ta konwencja pasuje. Do tego okulary - IMO czynia ja jeszcze bardziej oryginalna i atrakcyjna. Taka kobieta majaca swoje slodkie tajemnice; w dzien slodka Pani sekretarka z biura naprzeciwko, ktora po godzinach rozwala hordy demonow. Mniam W dobie przerosnietych cycatych growych lalek bez wlasnej osobowosci jest jak ozywcza bryza. Ma swoj styl i na pewno sie wyroznia z tlumu. Jestem na TAK! Odpowiedz Link Zgłoś
martin1841 Re: Bayonetta z lizakiem wygląda uroczo 25.09.09, 15:19 Sternik, kurs na Bayonette. Warp 60! Odpowiedz Link Zgłoś
martin1841 Re: Bayonetta z lizakiem wygląda uroczo 25.09.09, 15:21 Może zgadniecie? Co łączy te tytuły: Bayonette, Modern warfare2, Dantes inferno i Rage? Odpowiedz Link Zgłoś
jarowars Re: Bayonetta z lizakiem wygląda uroczo 27.09.09, 13:03 Figurę i ogólnie wygląd ma fajny, tylko te pingle cholerne... bez nich wyglądałaby dziesięć razy lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś