Dodaj do ulubionych

Bayonetta z lizakiem wygląda uroczo

24.09.09, 13:16
..czy ona na jednej fotce przypadkiem nie jest.. hmm.. chyba nieeee?? ;]
Obserwuj wątek
    • fuudimitzu Re: Bayonetta z lizakiem wygląda uroczo 24.09.09, 13:20
      Jest smile
    • colison Re: Bayonetta z lizakiem wygląda uroczo 24.09.09, 13:21
      Nie może być, na kocie?
    • dalthon Re: Bayonetta z lizakiem wygląda uroczo 24.09.09, 13:26
      "będziemy mieli kupę zabawy" - jak dla mnie to "będziemy mieli kupę". Klon Devil'a nie wnoszący nic nowego do rozgrywki - w dodatku z jedną z najmniej sexowną bohaterką w historii elektronicznej rozrywki wink
    • colison Re: Bayonetta z lizakiem wygląda uroczo 24.09.09, 13:33
      Mówisz tak tylko dlatego że ma ukulary? Ale przyznaje, kobiety w patrzałkach są BBLLEEEE a im większe bryle kobita nosi tym bardziej paskudnie wygląda, ale są gusta i guściki a o nich się nie dyskutujebig_grin
    • beniamin.durski Re: Bayonetta z lizakiem wygląda uroczo 24.09.09, 13:35
      @dalthon: Ty weź sobie sprawdź kto robił pierwszego DMC i kto robi Bayonettę i nie gadaj więcej głupot o klonie Devila...
    • dalthon Re: Bayonetta z lizakiem wygląda uroczo 24.09.09, 13:45
      @beniamin.durski
      ??? A co ma piernik do wiatraka? Obie gry robił (robi) Hideki Kamiya - i co z tego? To ma tłumaczyć że są bardzo (delikatnie rzecz ujmując) do siebie podobne? To znaczy tylko tyle, że pan HK się za bardzo nie rozwija i serwowuje nam to samo po raz drugi.
    • argeth Re: Bayonetta z lizakiem wygląda uroczo 24.09.09, 13:47
      Zajebiste. A ja uważam, że okulary często dodają uroku wink
    • dalthon Re: Bayonetta z lizakiem wygląda uroczo 24.09.09, 13:48
      "serwuje" miało być smile
    • cypisek.org Re: Bayonetta z lizakiem wygląda uroczo 24.09.09, 13:51
      co do okularnic...

panowie smile Raz pani w okularach, raz bez, raz ruda, raz blond, a raz brunetka wink różnorodność to podstawa smile
      Tego kwiatu dużo jest na świecie - nic tylko zrywać wink
    • colison Re: Bayonetta z lizakiem wygląda uroczo 24.09.09, 13:55
      cypisek.org
      No jasne a potem szkła kontaktowe do gałek ocznych im wciskać i na siłe zęby prostować wink
    • gregmcrazy Re: Bayonetta z lizakiem wygląda uroczo 24.09.09, 14:00
      Gra zdecydowanie warta zakupu. Za 35pln z przesyłką.
    • paul-pl Re: Bayonetta z lizakiem wygląda uroczo 24.09.09, 14:16
      Strasznie mi się nie podoba wygląd bohaterki. Poza tym wydaje mi się, że ma za małą głowę(ewentualnie za duże wszystko innewink ). Widać to szczególnie na pierwszym obrazku.
    • lethaldoze Re: Bayonetta z lizakiem wygląda uroczo 24.09.09, 15:41
      łeee ale siano z tej gry, strasznie nie interesująca bohaterka, bez wyrazu, wygląda jak nauczycielka i te głupie pistolety jak zabawki, różowe i ten czub na głowie. uncertain
    • crinos_pl Re: Bayonetta z lizakiem wygląda uroczo 24.09.09, 17:47
      Również uważam, że nie ma się czym podniecać. Dużo szumu o nic.
    • hellium Re: Bayonetta z lizakiem wygląda uroczo 24.09.09, 22:34
      ta gra jest przekombinowana, może będzie dobry system walki ale udziwnienia tej gry są przezemnie nie do przełknięcia,pozatym i tak wyhodzi dużo lepszych slasherów
    • mi-go Re: Bayonetta z lizakiem wygląda uroczo 25.09.09, 00:58
      Mi sie bardzo wkręca. Może po prostu trzeba mieć więcej niż 16 lat, żeby ta postać sie podobała wink
    • kry-pta Re: Bayonetta z lizakiem wygląda uroczo 25.09.09, 10:54
      Ja od razu kupuje. Kręci mnie ta postać
      Tylko nie wiem czy to shemale czy lesba
    • dziki_inny_niz_wszyscy Re: Bayonetta z lizakiem wygląda uroczo 25.09.09, 14:11
      @dalthon:
      moze podasz nam jakis inny h'n s, w ktorym sa rewolucyjne zmiany. Chetnie w taki zagram.
      Co do Bayonetty to przypomina bardzo DMC. Sarkastyczne teksty i totalny luz, do tego kosmiczne efekciarstwo - mi ta konwencja pasuje. Do tego okulary - IMO czynia ja jeszcze bardziej oryginalna i atrakcyjna. Taka kobieta majaca swoje slodkie tajemnice; w dzien slodka Pani sekretarka z biura naprzeciwko, ktora po godzinach rozwala hordy demonow. Mniam tongue_out W dobie przerosnietych cycatych growych lalek bez wlasnej osobowosci jest jak ozywcza bryza. Ma swoj styl i na pewno sie wyroznia z tlumu. Jestem na TAK!
    • martin1841 Re: Bayonetta z lizakiem wygląda uroczo 25.09.09, 15:19
      Sternik, kurs na Bayonette. Warp 60!
    • martin1841 Re: Bayonetta z lizakiem wygląda uroczo 25.09.09, 15:21
      Może zgadniecie?

Co łączy te tytuły: Bayonette, Modern warfare2, Dantes inferno i Rage?
    • jarowars Re: Bayonetta z lizakiem wygląda uroczo 27.09.09, 13:03
      Figurę i ogólnie wygląd ma fajny, tylko te pingle cholerne... bez nich wyglądałaby dziesięć razy lepiej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka