Gość: poli Re: Fifa 10 - recenzja IP: *.stk.vectranet.pl 30.09.09, 08:55 a na co kupiłeś na PC czy na konsole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DarkCap Re: Fifa 10 - recenzja IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.09, 15:19 Grałem w demo 10 na 360 i jest cud miód a jeśli chodzi o najlepszą gre piłkarską na PC PES 5. 6 była dobra ale wszystko psuły komentarze i częste błędy (nie sądze ,że w piątce błędów nie było ale napewno nie tyle co w 6) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poli Re: Fifa 10 - recenzja IP: *.stk.vectranet.pl 30.09.09, 19:58 na PS3 jets lepsza oprawa graficzna niż na PC ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mefju88 Re: Fifa 10 - recenzja IP: 77.255.139.* 03.10.09, 14:06 Powojem tak chcesz pograć w piłkę to nie wydawaj pieniądze w błoto i nie kupuj tego co wciskają co rok , lepiej wydać kasę napisze z dużych liter NA PES 2010.to jest najlepsza gra piłkarska i basta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mat Re: Fifa 10 - recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.09, 14:54 Powiem tak: najlepszy był jest i będzie już PES6. Jeżeli interesuje cie grywalnosc a nie grafika itp to zagraj w pes6. Tworcy doszli prawie do idealu gdyby nie komentarz Borka ;p 8 to juz dno ale w 2009 mozna bylo grac. Jezeli gra sie z kims kto ogarnia pesa zabawa jest napawde przednia Polecam 6 i 2009 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małpa Re: Fifa 10 - recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.09, 18:17 według mnie Fifa zrobiła duży postęp w 10 na pc jednak i tak najlepsza grafika jest na ps3 i x360 nie gralem w pes6 ale gralem w pes09 i mi się podobała pobralem tez ekstraklasa patch 2009 wcześniej grałem w fifa09 i jakbym miał wybierać to wybrałbym pesa dlatego że fifa zepsuła się na przełomie 07-08 wtedy grałem na ps2 i jak patrzyłem na zdjęcia to taka sama grafika jest w 07 08 09 i taka sama jest w 10. W Pes-a 09 gram nadal bo jest fajny i lepszy niż fifa 09 na pc chcę kupić sobie teraz Fifa 10 bo chciałbym zobaczyć ten drybling 360 stopni. Grałem w fifę 99 i ta część jest wg najlepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doman Re: Fifa 10 - recenzja IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.09, 02:19 fifa zrobi postep gdy bedzie taka sama jak na ps3 bo wersja pc jest do niczeggo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raff Re: Fifa 10 - recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.09, 21:42 A czy w fifie 80 procent strzałów w krótki róg to gol jak w 9??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dejdzer Re: Fifa 10 - recenzja IP: *.leed.cable.ntl.com 05.10.09, 23:18 mialem 4mecze w fifke zagralem i podziękowałemzadzwonilem do ziomka przyjechal fifa zabral i jak co roku stwierdzilem wole pesa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prychon Re: Fifa 10 - recenzja IP: *.206.244.1.jpk.pl 06.10.09, 22:45 Ja na przykład miałem sytuacje ze moj bramkarz dostal czerwona kartke (gram w Be a PRO) i wyskoczylo mi na gle ze mam wywalic kogos z druzyny zeby wlozyc nowego bramkarza. Niestety przez to ze nie jestem kapitanem druzyny nie moge tego zrobic ani nie moge wyjsc z okienka zmian zawodnikow. Pozostaje ALT + F4 .... TRAGEDIA.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Fifa 10 - recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 01:19 Mi tam się wersja PC podoba, chociaż ma wiele minusów. Na pewno jest zbyt podobna do 09 i bramkarze dziwnie się zachowują, mimo zapowiedzi zmian na lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Fifa 10 - recenzja IP: 195.205.243.* 08.10.09, 16:53 ...Widząc niektóre komentarze aż płakać się chce...Polska młodzież zeszła na psy to już od dawna wiedziałem, ale żeby wyzywać się dlatego że gra się w inną grę ? Z tego co tu widać to większość dzieci (poniżej 15 roku życia) gra w PESa...Dla mnie między PESem a Fifą nie ma większej różnicy (no EA w końcu się postarała ) Jedni wolą to drudzy tamto wszystkim dogodzić nie można...Nie narzekajcie tyle, nikt wam fotorealistyczne super ultra symulacji nie zrobi czemu ? Bo gry są po to aby bawić. Chcesz mieć super realistyczną rozgrywkę wyjdź na podwórko zagraj z kolegami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yakka Hula Hickey Re: Fifa 10 - recenzja IP: *.chello.pl 08.10.09, 19:56 www.gametrance.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PietrAS91 Re: Fifa 10 - recenzja IP: *.centertel.pl 13.10.09, 14:49 w Fife gralem od 98r do 2003r potem pojawil sie PES 3 wiadomo ze sie przesiadlem byla to najlepsza czesc wg mnie skonczylem przygode z PES gdy zagralem w FIFE 09 na Xbox u kumpla i przez te wszystkie lata jakie grałem w fife i pesa nie przyniosly tyle frajdy co 2 godziny grania w FIFA 09 na konsoli, przypuszczam ze z FIFA 10 bylo by jeszcze lepiej... tyle na ten temat. Nie jestem zadnym fanem Fify ani PES'a ale napewno FIFA z konsoli PES'a miazdzy i tu i tu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozmu Re: Fifa 10 - recenzja IP: 78.145.102.* 04.11.09, 15:10 PietrAS91: no ja mam prawie taką samą historię jak Ty Tyle, że zacząłem od FIFA 97 (cienka jak barszcz w porównaniu z 98, jedyne co było w niej lepsze to video skróty po połowie i zakończeniu meczu). W FIFA 2003 to grałem z musu, nie znałem żadnej alternatywy a była to najbardziej skopana część w jaką grałem (rzuty wolne wykonywało się jak w grze... golfowej, główki były "na szynach", trzeba tylko było w odpowiednim momencie nacisnąć przycisk). Potem PES 3 i się zaczęło. Wersja 6, potem 2008 i uczucie deja vu. Potem demo Euro 2008, pełna wersja, demko FIFA 09 no i tak się zaczęło. A PES? No sorry, ale to dalej wersja 6 z drobnymi ulepszeniami i pogorszeniami (np. animacja biegu to jakiś żart w wersji 2009). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Fifa 10 - recenzja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.09, 10:22 Słuchajcie. Zacząłem grać w piłkę od niedawna i kupiłem fifę 2010 na PS3. Dla mnie czad super grafika muzyka dzwięki. Jak strzeliłem pierwszego gola Smolarkiem myślałem że się popłaczę.Potem zaprosiłem kumpli graliśmy MŚ jazda niesamowita. To wszystko na plaźmie 42 " plus dzwięk przec HIFI - odlot. I właśnie wtedy jeden z kumpli namówił mnie na zakup PES 2010twierdząc że nieby lepiej. Poszperałem po necie w celu zdobycie potwierdzenia u innych. Mnóstwo komentarzy było pozytywntch genaralnie większośc twierdzi że fifa wysiada przy Pesie. Więc kupiłem włączyłem i .... drewno apsolutne drewno zagrałem 3-4 mecze że niby może coś się zmieni np moje nastawienie. Ale nic bramki nie cieszą zawodnicy biegają jakby w dup.. mieli kołki muzyka dno, dzwięki ze stadionu masakra!!!!! jednostajne i głupawe grafika jakaś taką męcząca mało kolorowa. Więc szybko przełączyłem na fifkę i gram puki co non-stop i za każdym razem mam super frajdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Fifa 10 - recenzja IP: *.sptelek.com.pl 05.11.09, 11:02 Seria FIFA na PC od lat nie zachwyca. EA Sports olewa blaszaki, skupia się na konsolach. PES o niebo lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: funfifa.pl Re: Fifa 10 - recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.09, 21:45 sapy stara was robila,ci co uwazaja ze fifa10 to dno to jacys nienormalni wyznancy szatana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remek1104 Re: Fifa 10 - recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.10, 18:57 Mam FIFE 2010 na Play Station 3 i powiem, że jest super. Jestem fanem PES, ale za tom Fife trzeba pochwalić bardzo dobra grafika, twarze zawodników są naprawde bardzo podobne i w skali od 0 do 110 daje 9 na 10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elmo Re: Fifa 10 - recenzja IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.01.10, 19:44 mam fife 08 i jak dla mnie najlepsza jest dobra byla jeszcze 07,w 09 dali jakies dziwne sterowanie i to juz mnie odrzucilo nie gralem w fife 10 ale mam nadzieje ze bedzie lepsza od 09 ;P Odpowiedz Link Zgłoś