cermit69 Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 30.09.09, 13:47 must have, jedyneczka dwa razy skończona (normal/hard), już nie mogę się doczekać Odpowiedz Link Zgłoś
martin1841 Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 30.09.09, 14:12 Gra jest napewno super ale ta w czerwonym to zimna jędza, blondi jest dużo lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
michalus24 Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 30.09.09, 14:13 Gra 6/6 powinna być taką grą która sprawi że każdy czy to mając PC,X360,PS3,DS,Wii powinien zapragnąć w nią zagrać.Ja uważam U2 za dobrą grę nic więcej nie ma rewolucji, ale tak jak ktoś wyżej napisał gier 6/6 po prostu nie ma.Fan fps czy racerów na widok U2 smarknie i pójdzie dalej, to samo z osobami które dniami i nocami grają w World of Warcraft.Ale ocena pozostaje tylko i wyłącznie opinią Piotra Gnypa i skoro mu się podoba i uznał że 6/6 jest good niech tak będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
martin1841 Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 30.09.09, 14:14 @cermit69 Na normal to tylko lalusie grają Bez urazy. Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 30.09.09, 14:22 6/6 moim zdaniem to za dużo. 6/6 powinna dostać gra której recenzja wywoła we mnie takie emocje, że kupię ps3 tylko dla tej jednej jedynej gry, a tego nie zrobię. Odpowiedz Link Zgłoś
szym1985 Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 30.09.09, 14:35 W takim razie nie istnieje taka gra, bo ktoś, kto się nie interesuje grami nie kupi dla niej żadnej platformy. A taką osobę też musisz uwzględnić Odpowiedz Link Zgłoś
brutetzki Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 30.09.09, 14:39 @don_wroc_love Przestań marudzić z tym zakupem ps3. To już nie pierwszy twój post na ten temat. Ja nie wiem na jaką ty grę czekasz na ps3. Może na RapeGame, jak tak to się nie doczekasz. Odpowiedz Link Zgłoś
genkamyk Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 30.09.09, 14:40 Bo jestes fanboyem i nie kupisz ps3.. Własnie widzisz u góry recenzje gry której nie można miec nic do zarzucenia.. Najlepszej historii w jakiej recenzent uczesniczył z grafiką deklasującą każdą inną gre i w której gameplay jest poprowadzony perfekcyjnie.. To powiedz mi teraz co Cie zkłoniło do kupienia xboxa? Chyba ku... cena Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 30.09.09, 14:43 Od tego są właśnie oceny typu 6 lub 10, żeby odróżnić te najlepsze pozycje od tych bardzo dobrych. Imo np. Batman jest świetny i zasługuje na 9 ale od takiego MGS4, Killozne'a 2 czy Uncharted 2 jest trochę słabszy i ten punk lub pół właśnie to podkreślają. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 30.09.09, 14:45 @brutezki już nie marudzę - podjąłem decyzję że nie kupię ps3 bo szkoda mi siana na konsolę na której interesują mnie 2 może 3 gry. ich brak jakoś przeboleję, tak jak przebolałem to że nie zagrałem w Black jak maiłem tylko pc za to więcej interesujących mnie tytułów ominęło by mnie gdybym miał ps3. Jeśli więc takie, moim zdaniem, racjonalne myślenie jest fanbojstwem (@genkamyk) to tak, jestem fanbojem Odpowiedz Link Zgłoś
powercontrols Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 30.09.09, 14:55 don_wroc_love: taka decyzje (z tego co zauwazylem) podejmujesz pod wiekszoscia wpisow dotyczacych PS3. Wszyscy znamy i szanujemy twoj wybor Odpowiedz Link Zgłoś
szym1985 Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 30.09.09, 15:04 ja również szanuję wybór Odpowiedz Link Zgłoś
piotrovonline Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 30.09.09, 15:05 Tak don_wroc_love Piotr Gnyp szczególnie uważał przy ocenianiu na twoje emocje Odpowiedz Link Zgłoś
j_uk_dev Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 30.09.09, 15:08 @massca: "ND jest wytworem ludzkiej wyobraźni i komputerowej grafiki, to troche co innego. Dla mnie po prostu był bezpłciowy." Owszem, to postać stworzona cyfrowo, ale wcielił się w nią i nadał charakteru aktor Nolan North ( zresztą podobnie jak i we wszystkie inne postaci w Uncharted 1/2 ). Wszystkie sceny były nagrywane jak w normalnym filmie ( voice acting też pochodzi prosto ze scen mocap, a nie z sesji przed mikrofonem, no może poza tekstami ingame ). Aktorzy mieli więc dosyć duży wpływ na kreowane przez siebie postaci Odpowiedz Link Zgłoś
kry-pta Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 30.09.09, 15:08 W innych tematach mozna polemizować czy gra jest dobra czy nie, tutaj raczej nie. Oczywiście nie ma gier bez wad ale patrząc na dzisiejsze standarty można śmiało powiedziec że Uncharted 2 jest w pewnym sensie genialne i jeżeli dajemy ocene 10 to jest to w pełni zasłużona ocena Ktos powie że za rok wyjdzie lepsza gra i co tez ma otrzymac najwyższa ocenę .. Tak Każda ocena jest związana z czasem w jakim wychodzi gra MGS 1 ocena - Odpowiedz Link Zgłoś
lethaldoze Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 30.09.09, 15:10 Zasłużona 6/6, niektórzy się nie zgadzają bo to bo tamto, gdzie wasze recenzje? To jest ocena recenzenta, który nie musi przewidzieć, że paru knypkom to i to się w grze nie spodoba, i sztucznie zaniżyć ocenę. Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 30.09.09, 15:12 Wszyscy znamy i szanujemy twoj wybor --- uff jak mi ulżyło Odpowiedz Link Zgłoś
swayzak77 Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 30.09.09, 15:52 ciekawe czy u2 będzie obsługiwało różdzkę\ Odpowiedz Link Zgłoś
doscglupot Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 30.09.09, 15:52 @Panzgryzliwy CYTAT!"za pół roku (hipotetycznie)np. wychodzi Alan Wake. jest boski. prześciga o klasę Uncharted2, pasjonują się nim każdy od przedszkolanki po pracownicę sexshopu. recenzent daje radośnie 6/6 za 2 kolejne miesiące wychodzi God of War3, sytuacja ta sama - ochy i achy, ogólny zachwyt znowu 6/6 mija miesiąc, wychodzi DiabloIII . jak wyżej. -> 6/6 przecież w przeciągu roku były już 3 takie oceny! jak ją wyróżnić z tłumu?" KONIEC CYTATU Ty naprawde nie zdajesz sobie sprawy z tego, ze piszesz TOTALNE glupoty? idzmy Twoim tokiem rozumowania. Uncharted 2 dostaje 5+, za 2 miesiące wychodzi God of war 3, ktore jest 100 razy lepsze i dostaje 5+ (pisałes, ze "szostki" nie mozna wystawic bo ocena ta jest zarezerowana dla gry, ktorej nie ma). za kolejne 2 miesiace wychodzi Alan Wake, ktory pobija 2 razy god of war 3 i 200 razy Uncharted 2. Jaka ocene dostaje? Ano 5+ (przypominam, ze "szotki" nie mozna wystawiac bo kto wie czy za jakis czas nie ukaze sie lepesza gra). Za 5 tysięcy lat ukazuje się Gears of War 59, ktory po prostu niszczy wszystko, doslownie WSZYSTKO, grafika jest lepsza niz rzeczywistosc itd. Jaką ocene dostaje? Tez 5 + bo "szótki" dac nie mozna LOL I tym sposobem wszystkie te gry mają ocene 5+ wiec jak ktoras mozna wyroznic z tłumu? Ja nie wiem jak to moze do ciebie nie docierac? Skala od 1 do 6 gdzie jest zaznaczone, ze szóstka nigdy nie moze byc wystawiona staje się automatycznie skalą od 1 do 5 gdzie 5 jest tą najwyzszą oceną. Odpowiedz Link Zgłoś
swayzak77 Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 30.09.09, 15:53 coprawda nie bardzo sobie wyobrażam, ma ktoś jakieś pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś
swayzak77 Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 30.09.09, 15:58 no i jest 200+ komentarzy nie częste to zjawisko na poly Odpowiedz Link Zgłoś
psychol324 Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 30.09.09, 15:59 To smutne, że gra która powinna być standardem jest genialna bo większość twórców odwala fuchę ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
akira23 Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 30.09.09, 16:13 @marcin-ka "Średnia 97 z 21 recenzji na Metacritics, przy czym brak ocen poniżej 90. U2 ma szansę powalczyć z GTA4 o tytuł najlepiej ocenionej przez media gry" Legend of Zelda: Ocarina of Time mówi ci coś? Średnia 99%... Odpowiedz Link Zgłoś
sprawie-dliwy Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 30.09.09, 16:18 Bo nie wyszedł na xboksa lub pc. to nie powinien dostać 6/6 żałosni są niektórzy, ktoś wyżej pisał że jak wyjdzie MW 2 to ludzie zapomną o Uncharted 2. Uważam że niby czym nowym nowy Call Of Duty może błysnąć, będzie to poprawiona tylko MW 1, graficznie i z elementami nowymi w Multi. Na pewno w skali od 1 - 6 nie powinien przekroczyć 5 - Odpowiedz Link Zgłoś
vaderous2 Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 30.09.09, 16:22 singiel pewno bardzo baaaaaa! (wlasnie gralem w MP tej gry w Beta ale raczej uwazam ze to nie beta a normalne demo mp) demko mp jest hmm ja wole mgo Odpowiedz Link Zgłoś