Dodaj do ulubionych

RUSE - Strategia zmyłek

14.10.09, 13:01
Strategii nie lubię, ale ta może być całkiem fajna smile
Obserwuj wątek
    • Gość: abc RUSE - Strategia zmyłek IP: 194.146.120.* 14.10.09, 13:02
      nice big_grin
    • Gość: Stone RUSE - Strategia zmyłek IP: *.krakow.pl 14.10.09, 13:06
      Hell yeah! przeleciałem co macie na ten temat (wliczając bombardowanie Monte Cassino - widac po 60 latach w wirtualnym świecie dalej ludzie kultury nie szanują - chociaż po 60 latach w wirtualnym świecie mniej boli ten widok), rozumiem że premiera +/- wiosna 2010; nigdzie się nie dopatrzyłem?
    • own3d1n1 RUSE - Strategia zmyłek 14.10.09, 13:16
      To jest nadspodziewanie proste, pytanie tylko dlaczego?

Jednostki piechoty ledwo weszły do miasta i już zasadzka przygotowana? Nonszalanckie wyczekiwanie wroga na środku ratusza to zasadzka jest? W grze występuje dużo bajerów oraz efektów specjalnych ogólnie zachęcających gracza ale sama walka prezentuje się mało naturalnie.
    • slawomir.serafin Re: RUSE - Strategia zmyłek 14.10.09, 13:35
      @own3d1n1 - taki jest plan właśnie, uproszczenie podstawowych czynności, żadnego micro, żeby można się było skupić na blefach i strategii, bez zawracania sobie głowy samą taktyką. Może to błąd - ale zobaczy się jak zagramy, bo może to dobry pomysł jest jednak.
    • bialygolabek RUSE - Strategia zmyłek 14.10.09, 13:37
      Kiedyś irokez był nieodłącznym elementem wyglądu każdego szanującego się pankowca (o zastosowaniu w wojsku nie piszę bo każdy zna fotki z lądowania 101 i 82 powietrzno-desantowej w krainie żab i pompowanych rogali). A dzisiaj? Każdy drecho-macho chce być podobny do Beckhama......
    • Gość: DMG RUSE - Strategia zmyłek IP: 212.180.146.* 14.10.09, 14:10
      Mocno niegrywalnie to wygląda.. Szczegolnie w multiplayerze (a co to za frajda 'zmylić' AI?) wydaje się, że bez aktywnej pauzy wybieranie zmyłek trwa 3x dłuzej niz walka. Ale może taki urok tego zwiastunu.
    • Gość: pf Re: RUSE - Strategia zmyłek IP: *.dsl.digiweb.ie 14.10.09, 14:44
      sproboj zmylic AI w serii sudden strike to zmienisz podejscie.
    • Gość: elmo Re: RUSE - Strategia zmyłek IP: *.tessel.pl 14.10.09, 14:58
      Takie bardziej rozbudowane szachy w real time.
    • slawomir.serafin Re: RUSE - Strategia zmyłek 14.10.09, 15:27
      @bialygolabek - nie ten wątek smile
    • bosman_plama Re: RUSE - Strategia zmyłek 14.10.09, 15:27
      @SS: "Ciekawe, czy będzie miała tutaj zastosowanie słynna taktyka błędu..."

No weź, żołnierzu, nie pytaj.
    • Gość: gość Re: RUSE - Strategia zmyłek IP: *.range81-131.btcentralplus.com 14.10.09, 18:54
      Moglibyście przy takich niusach napisać kiedy spodziewana premiera..ciołki
    • Gość: BUNCH Re: RUSE - Strategia zmyłek IP: *.2-0.pl 14.10.09, 19:30
      Mnie niczym nie zachwyca. Tez mi wielce wielka zasadzka. Jak napisał user own3d1n1:
      Jednostki piechoty ledwo weszły do miasta i już zasadzka przygotowana? Nonszalanckie wyczekiwanie wroga na środku ratusza to zasadzka jest?

Myślałem, że zaprezentują coś naprawde CIEAKWEGO, a to nic poza marketingowe bzdury....

• Gość: BUNCH Re: RUSE - Strategia zmyłek IP: *.2-0.pl 14.10.09, 19:31
      A to nic poza zwykłą reklamą.
    • slawomir.serafin Re: RUSE - Strategia zmyłek 14.10.09, 22:32
      No weź, żołnierzu, nie pytaj.

----

Dorsai! smile

a tak swoją drogą, Taktyka Błędu była najlepsza z całego cyklu
    • Gość: Babka z Marsa Re: RUSE - Strategia zmyłek IP: *.chello.pl 15.10.09, 09:27
      Animacja jeszcze niedopracowana (spadochroniarze z samolotów pojawiają się znikąd, drzewa na drodze pojazdów wyparowują w chwili dotknięcia).
    • Gość: zezz Re: RUSE - Strategia zmyłek IP: *.chello.pl 15.10.09, 12:46
      marketingowy belkot i nic wiecej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka