ciastoludek 14.10.09, 13:01 Strategii nie lubię, ale ta może być całkiem fajna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Stone RUSE - Strategia zmyłek IP: *.krakow.pl 14.10.09, 13:06 Hell yeah! przeleciałem co macie na ten temat (wliczając bombardowanie Monte Cassino - widac po 60 latach w wirtualnym świecie dalej ludzie kultury nie szanują - chociaż po 60 latach w wirtualnym świecie mniej boli ten widok), rozumiem że premiera +/- wiosna 2010; nigdzie się nie dopatrzyłem? Odpowiedz Link Zgłoś
own3d1n1 RUSE - Strategia zmyłek 14.10.09, 13:16 To jest nadspodziewanie proste, pytanie tylko dlaczego? Jednostki piechoty ledwo weszły do miasta i już zasadzka przygotowana? Nonszalanckie wyczekiwanie wroga na środku ratusza to zasadzka jest? W grze występuje dużo bajerów oraz efektów specjalnych ogólnie zachęcających gracza ale sama walka prezentuje się mało naturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: RUSE - Strategia zmyłek 14.10.09, 13:35 @own3d1n1 - taki jest plan właśnie, uproszczenie podstawowych czynności, żadnego micro, żeby można się było skupić na blefach i strategii, bez zawracania sobie głowy samą taktyką. Może to błąd - ale zobaczy się jak zagramy, bo może to dobry pomysł jest jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
bialygolabek RUSE - Strategia zmyłek 14.10.09, 13:37 Kiedyś irokez był nieodłącznym elementem wyglądu każdego szanującego się pankowca (o zastosowaniu w wojsku nie piszę bo każdy zna fotki z lądowania 101 i 82 powietrzno-desantowej w krainie żab i pompowanych rogali). A dzisiaj? Każdy drecho-macho chce być podobny do Beckhama...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DMG RUSE - Strategia zmyłek IP: 212.180.146.* 14.10.09, 14:10 Mocno niegrywalnie to wygląda.. Szczegolnie w multiplayerze (a co to za frajda 'zmylić' AI?) wydaje się, że bez aktywnej pauzy wybieranie zmyłek trwa 3x dłuzej niz walka. Ale może taki urok tego zwiastunu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pf Re: RUSE - Strategia zmyłek IP: *.dsl.digiweb.ie 14.10.09, 14:44 sproboj zmylic AI w serii sudden strike to zmienisz podejscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elmo Re: RUSE - Strategia zmyłek IP: *.tessel.pl 14.10.09, 14:58 Takie bardziej rozbudowane szachy w real time. Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: RUSE - Strategia zmyłek 14.10.09, 15:27 @bialygolabek - nie ten wątek Odpowiedz Link Zgłoś
bosman_plama Re: RUSE - Strategia zmyłek 14.10.09, 15:27 @SS: "Ciekawe, czy będzie miała tutaj zastosowanie słynna taktyka błędu..." No weź, żołnierzu, nie pytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: RUSE - Strategia zmyłek IP: *.range81-131.btcentralplus.com 14.10.09, 18:54 Moglibyście przy takich niusach napisać kiedy spodziewana premiera..ciołki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: RUSE - Strategia zmyłek IP: *.2-0.pl 14.10.09, 19:30 Mnie niczym nie zachwyca. Tez mi wielce wielka zasadzka. Jak napisał user own3d1n1: Jednostki piechoty ledwo weszły do miasta i już zasadzka przygotowana? Nonszalanckie wyczekiwanie wroga na środku ratusza to zasadzka jest? Myślałem, że zaprezentują coś naprawde CIEAKWEGO, a to nic poza marketingowe bzdury.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: RUSE - Strategia zmyłek IP: *.2-0.pl 14.10.09, 19:31 A to nic poza zwykłą reklamą. Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: RUSE - Strategia zmyłek 14.10.09, 22:32 No weź, żołnierzu, nie pytaj. ---- Dorsai! a tak swoją drogą, Taktyka Błędu była najlepsza z całego cyklu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babka z Marsa Re: RUSE - Strategia zmyłek IP: *.chello.pl 15.10.09, 09:27 Animacja jeszcze niedopracowana (spadochroniarze z samolotów pojawiają się znikąd, drzewa na drodze pojazdów wyparowują w chwili dotknięcia). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zezz Re: RUSE - Strategia zmyłek IP: *.chello.pl 15.10.09, 12:46 marketingowy belkot i nic wiecej Odpowiedz Link Zgłoś