Dodaj do ulubionych

Kwadrans próby - Torchlight

• Gość: stack Re: Kwadrans próby - Torchlight IP: *.hstl3.put.poznan.pl 01.11.09, 19:11
      @q800
      to chyba w inna gre gralismy, u mnie tylko kasa sie sama podnosi a do tego tez trzeba byc kolo niej bliziutko- i jak dla mnie jest to swietne udogodnienie.

Co do gry.. wlaczylem Hard... stwierdzilem ze jest za latwo... Wlaczylem Very Hard i to jest to czego oczekiwalem zeby przezyc trzeba troche wyterzyc paluczki i troche potow zurzyc smile Polecam wszystkim Very Hard - moze doprowadzic do nerwicy ale satysfakcja z gry wieksza

Polecam
    • Gość: marcin Re: Kwadrans próby - Torchlight IP: *.wmdata.fi 02.11.09, 13:06
      Fajna gra. Czy bedzie w normalnej sprzedaży w Polsce?
    • fan-terlika Re: Kwadrans próby - Torchlight 02.11.09, 18:30
      Prawda, gra jest genialna, tylko widać, że jest totalnie dla funu (jak by to nie brzmiało) i po dłuższej grze nie dziwi brak nawet i LANu (choć po modyfikacjach, byłby już pożądany).
      A chodzi o to, że grać trzeba jedynie na very hard (chyba że to kwestia tego, że gram łuczniczką, ale wątpie, by inne klasy były gorsze), na innych poziomach nie ma sensu. Idzie się przez korytarze jak burza, aoe kosi wszystkie zebrane moby na jeden, max dwa hity. Jedyna w miarę trudność jest, gdy się idzie na te dodatkowe levele, które są docelowo na większy lvl, niż się ma.
      No i wspomniane już wielokrotne enchantowanie. Uników nie ma co enchantować, bo to koszt kilkunastu tysi, ale wystarczy greeny i blue - tu koszt to około 2 tys. Ringi czy broń można tak wykoksać, że aż wstyd z tym chodzić.
      Tak że co do tego lanu, to dwie osoby, nie mówiąc już o większej liczbie, to byłby już w tych korytarzach tłok. Dopiero by musiano podnieść znacznie poziom trudności i ogarnąć to enchantowanie.
    • Gość: Kartofelek Re: Kwadrans próby - Torchlight IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.09, 10:35
      Ja polecam grającym zapoznanie się z FFATE Undiscovered Realms, bo ta gra czerpie garsciami z tamtej produkcji. Moze tam grafika nie byla az taka oh ah, ale tez sie fajnie gra smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka