Dodaj do ulubionych

Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2

• yota-nka Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 21.11.09, 04:11
      ss -> poszly juz 3 maile dzisiaj. na slawomir.serafin (at) gazeta.pl. sprawdz spama moze..
    • Gość: pleb1 Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 IP: *.amplus.net.pl 21.11.09, 10:20
      Największą wadą tej gry (w sumie o jedynce mówię, ale jedno i to samo) są sami gracze. W większości przypadków nie daje się dograć do końca kampanii, po przegranym jednym etapie ludzie wychodzą - bo przecież w tą grę można tylko wygrywać, przegrana nie wchodzi w grę!
      Jak już się trafi ktoś, kto nie jest człowiekiem rodzaju zawsze_muszę_wygrywać i gra dalej mimo przegranej, okazuje się kretynem, którego lepiej wykopać.
    • mathiuss Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 21.11.09, 11:55
      No faktem jest ze wsrod losowych obcych ciezko znalezc porzadny team, aczkolwiek kilka razy mi sie udalo. Poziom expert jest chyba niemolziwy do zrobienia bez gry ze znajomymi.
    • deohy Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 21.11.09, 11:58
      Właśnie dlatego gra się ze znajomymi.
    • Gość: dziad_c Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 IP: 194.116.134.* 21.11.09, 14:15
      Jeżeli wadą tej gry mają być gracze (by pleb1) , to chyba nie jest najgorzej. Plusem jest fakt, że nikt nie wciska kitu, iż dziełko Valve jest nie wiadomo jak wybitne, niezwykłe etc. Nikt nie udaje, że przed graczem pojawia się coś wybitnego, przełomowego, a w istocie zbanalizowany gniotek maskujący grafomański scenariusz efektami graficznymiwink

Swoją drogą, biegł zombiak biegł ..i "nie dobiegł" (czytaj chciał ale nóżki już się nie trzymały) jest po prostu "przeuroczy". Człowiek chciałby wrócić do czasów "Bonus for artistic impressions"wink
    • Gość: ??? Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 21.11.09, 22:21
      moglibyście zrobić relacje na żywo lub kwadrans próby z assassin creed 2
    • Gość: Zombies Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.09, 11:16
      Zgadzam się, że gracze to wielka wada L4D. Dla przykładu w dwójce, w tym trybie z szukaniem benzyny, po jednej przegranej rundzie ludzie odchodzą, najczęściej zostaje jedna osoba+boty i jak tu grać? ;/
    • Gość: zoombie Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.09, 11:47
      Modern Warefare 2 BE - bo wtórne , to samo , nic nowego i w ogóle do dupy .... L4D2 jest wtórne , nic nowego , łata na 1 , dokkładnie to samo i jest ZAJEBIOZA ? WTF ?
    • Gość: Nicolai Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 IP: *.intan.pl 22.11.09, 18:51
      Mi się tam obie podobają.

Jak coś na szybko, to jeden 10 minutowy multi mecz w MW2; jak mam nieco więcej czasu to L4D2 (choć to dopiero od 3 dni); a jak chcę się pobawić to odpalam OFPbig_grinR.
    • Gość: xyz Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.09, 21:23
      Jak dla mnie gra to BADZIEW, szkoda czasu i pieniędzy. Pograłem kilka godzin w demo i mogę stwierdzić, że ta gra nie ma NIC! czym mogłaby mnie przyciągnąć, szkoda nawet czasu na pobieranie tego. Należy jeszcze wspomnieć o idiotach którzy zabijają się wzajemnie na początku rozgrywki. Dobrze, że po przeczytaniu tego artykułu nie dałem się skusić na kupno tego "czegoś". Jak macie już kupić jakąś sieciową strzelankę to przeznaczcie pieniądze na coś innego.
    • Gość: :D Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.09, 22:04
      Dlaczego mam wrażenie, że ktoś na siłę próbuje przekonać innych do tej gry?!
    • Gość: maciuch333 Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.09, 00:15
      slawek to ty grasz? hahah , nic dziwnego ze ci sie MW2 nie podoba, skoro masz taki brak skilla. haha sie dawno tak nie usmialem. masz ty chociaz misiu 1:1 KD ratio? dla ciebie tylko singiel albo jakis niewymagajacy multi, gdzie nie strzelaja przeciwnicy. ehhhh
    • Gość: Kredens Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 IP: *.g-net.pl 23.11.09, 08:36
      Grałem w MW i L4D gdybym miał wybrać to albo kupił bym L4D albo poświęcił bym się dla ludzkości wysadził statki z MW2 i pojechał do Ifinity Ward i zesrał wysadził bym siebie oblepiony ładunkami C4 a trzepotem zwieracza uruchomił bym ładunki.

L4D = Coop dużo zabawy bo nawet jak Ty dobrze grasz to musisz uważać na resztę grupy komunikować się współpracować jest losowość można grać w versusie są mody społeczność tworząca mapy.

MW2 = to samo co w MW czyli 1 razowy single przepakowanym patosem, coś dla fanów bezmyślnego kina akcji + multi który jest esencją gry, niestety jest to to samo co w MW1 różnice:
      -nowe mapy, bronie i perki
      -lepsza grafika
      A po za tym to znowu nabijanie lvl z broniach i dowartościowywanie się "pro" graczy po przez kampienie ze snajperką, są tacy którzy tego nie robią ale wystarczy 1 by się wkurzyć na grę.

Suma sumarum: jeśli ktoś chce zagrać w coś na kształt UT99 w naszych czasach a nie grał w MW1 to niech kupi MW1 z wszystkimi DLC przynajmniej mniej kasy wyda jak się znudzi a to to samo co MW2.

A jeśli ktoś nie grał w L4D a lubi coop to niech koniecznie kupi 1 albo 2 nie ważne, i tu i tu się będzie świetnie bawił (polecam grać ze znajomymi fun x2)
    • Gość: maciuch333 Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.09, 10:38
      swietny pomysl proponowac kupno MW1 albo L4D zamiast nastepcow. z pewnoscia bedzie grac w nie w sieci mnostwo osob. Dodam ze po MW byl jeszcze CoD WaW ...
      nowe mapy, bronie i kompletnie zmieniony mechanizm perkow i dodatkow to mało? byc moze dla kogos kto mało zagrał różnice sa niewielkie ale dla fanów sa one oczywiste (tactical insertion, kill steaki, bling).
      faktyzcnie sporo osob campi ale raczej nie ze snajperkami tylko po rogach z czujnikami bicia serca. stanowia oni jednak mięso dla lepszych graczy.
    • Gość: snosch Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 IP: 62.29.251.* 23.11.09, 12:33
      No jesli ktos psioczy na MW2, a zachwyca sie takim odmóżdżonym chłamem, to ja nie mam pytan.
    • infectious Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 23.11.09, 16:07
      ale kupa ta gra! Panie Ty widzisz i nie grzmisz. Jest niemal równie świetna jak przygody detektywa Rutkowskiego
    • Gość: Senshin Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 18:01
      @snosch za to misja na lotnisku MW2 wcale nie odmóżdża nieeeee smile
    • Gość: Senshin Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 18:04
      @xyz potrzeba Ci
      Pełnej wersji gry (z dema nie wyciągniesz
      przyjemności)
      Kumpli (niekoniecznie ale z nimi zabawa jest lepsza)
      Braku uprzedzenia
      Trybu Versus
      Kampanii Hard Ra... wszystkie są świetne !

A tak BTW to jesteś tylko mały internetowym Tr00lem i nie wiem czemu Cię nakarmiłem ;/
    • Gość: Lechu Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 21:42
      Kredens, pokaż mi lepszą grę "bezmyślnego kina akcji" od Modern Warfare.
      Counter Strike? Battlefield? A może Wilczy Szaniec?
    • slawomir.serafin Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 23.11.09, 21:59
      slawek to ty grasz? hahah , nic dziwnego ze ci sie MW2 nie podoba, skoro masz taki brak skilla.

------

dziecko, ja nie mam 12 godzin dziennie, żeby ćwiczyć wszystkie gry, tylko po to, by wygrywać turnieje na długość wirtualnych wacków z uczniami gimnazjum. Chcesz zobaczyć czy mam skilla? Zapraszam do Dawn of War 2, pokaż, że nie jesteś tylko mocny w gębie. GfWL id - KeyserFHT. Zagramy sobie jakieś 1 na 1, co?
    • Gość: maciuch333 Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.09, 08:58
      nie trzeba ćwiczyć WSZYSTKICH gier... jak ktoś dobrze gra w 1 FPS to bedzie dobrze grał w inne również - tu chodzi o czas reakcji i umiejętność poruszania sie w świecie 3d. Nie gram w Dawn of War...moj laptop choc moze odpalac gry słuzy mi do pracy od kiedy gram na konsoli. Wydawało mi sie, że jak ktoś jest redaktorem, który MA 12 godzin dziennie na granie w gry i ich recenzowanie to powinien jakiś tam poziom skilla prezentować. Mam 27 lat, aczkolwiek odnosze wrażenie, że w konkursie na długosc wacka z uczniami gimnazjum tez bys przegrał.
      pozdrawiam
    • slawomir.serafin Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 24.11.09, 11:12
      jak ktoś dobrze gra w 1 FPS to bedzie dobrze grał w inne również - tu chodzi o czas reakcji i umiejętność poruszania sie w świecie 3d

------

tak, ale w Quake'u. Sorki, ale ja gram w shootery, w których przede wszystkim trzeba myśleć i współpracować. Aha, a w MW2 bez problemu mam KDR 2:1, ale co tam, ty wszystko wywnioskowałeś na podstawie filmu nagranego po to, żeby pokazać jak wygląda gra. Pokaż film z twoimi dokonaniami, zobaczymy jaki skillowy jesteś...

Aha, i jeśli masz 27 lat i pracujesz, to ja jestem papieżem. Gdybyś był dorosły, to byś wiedział, że w żadnej pracy nie ma 12 godzin na granie - to tylko dzieciaki w liceum mają tak. W wakacje.

Mam 27 lat, aczkolwiek odnosze wrażenie, że w konkursie na długosc wacka z uczniami gimnazjum tez bys przegrał.

-----

była mowa o wirtualnym penisie, ale skoro ty wolisz tak na żywo sobie porównywać, to ja nie wnikam
    • Gość: maciuch333 Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.09, 12:25
      tak wywnioskowałem.
      nie mam karty do nagrywania moge nagrać aparatem aczkoliwiek wątpie, żeby chciało mi sie nagrywać filmy i wrzucać je youtube jako,że nie mam 12 lat Ojcze Święty (05 12 1982-rocznikowo 27...)
      Mam troche ludzi na liscie w MW2 i mało kto osiąga 2:0 KDR (kilku no-lifów którzy tłuką non top)
      ja mam 2,14 gram w nocy , mysle że byłoby wiecej gdyby nie lagi, które mnie niestety dopadają przez 2mbit łącze.
      co ma granie w warhamera do skilla w shootery? równie dobrze mogłeś zaproponować kręgle smile
      Nie chwale sie,że jestem najlepszy po prostu po Twojej recenzji MW2 (swoja drogą wyjątkowo stronniczej- widać było negatywne nastawienie od początku)zestawionej z filmikiem z L4D2 wywnioskowałem, że jawny brak skilla był przyczyną złej oceny.
      MW2 jest dla ludzi z zaawansowanym ADHD , mało który tryb wymaga współpracy, tu liczy sie szybkość agresja, myślenie. Pewnie, że grając z dobrymi znajomymi osiagnie sie lepsze wyniki ale nie o to chodzi. Wielu osobom odpowiada samolubna, prosta szybka rozrywka -nie każdy chce "rozkminiać" każdego ataku 2 godziny.

Z gimnazjalistami nie porównuje penisów - jeszcze by mnie zawstydzili
      • slawomir.serafin Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 24.11.09, 13:38
        co ma granie w warhamera do skilla w shootery? równie dobrze mogłeś zaproponować
        kręgle

-----

zdziwiłbyś się jak wiele... jeśli gra się w coś więcej niż w deathmatch...
    • true_mayonez Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 24.11.09, 13:19
      wstyd SS tak sie kłócić!

jak Ci mówią, że nie umiesz grać to znaczy że tak jest.

jak Ci mówią, że jesteś głupi to znaczy że tak jest.

jak Ci mówią, że zrobiłeś coś dobrze to znaczy że kłamią big_grinbig_grin
    • Gość: g Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 IP: *.budinet.info 24.11.09, 16:59
      Świetna relacja może kupię.. pozdrawiam jak ktoś chce zapraszam www.youtube.com/watch?v=8tHfcBy-Q1g

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka