lukaszsa.1 Re: Left 4 Dead 2 - recenzja 11.12.09, 17:22 Grałem pierwszy raz w L4D2 i natrafiłem na bardzo miłych graczy którzy mi pomogli parę niuansów oraz zasad jakimi kieruję się L4D2 i jestem mile zaskoczony że gra jest świetna i gracze też. Pozdrowienia dla Apollo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blaise Re: Left 4 Dead 2 - recenzja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.09, 23:08 @e-e Zanim szanowny pan polonista zacznie wytykać błędy w pisowni innym, to niech sprawdzi swoj wlasny tekst. Nie ma czegos takiego w jezyku polskim jak "na dzień dzisiejszy" hahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
e-e Re: Left 4 Dead 2 - recenzja 21.12.09, 19:20 @Blaise > @e-e > Zanim szanowny pan polonista zacznie wytykać błędy w pisowni innym, to niech sp > rawdzi swoj wlasny tekst. Nie ma czegos takiego w jezyku polskim jak "na dzień > dzisiejszy" hahaha. _________________________ Błędy w artykule były bardziej redakcyjne niż stylistyczne. Nie jestem też polonistą. Nie widzę natomiast nic zabawnego ani poniżającego w wytykaniu błędów. Niezależnie od tego czy to ja je popełniam, czy ktoś inny. Po prostu dzięki temu nie będę ich więcej popełniał. Dziękuję więc serdecznie za zwrócenie mi uwagi - masz rację, tego zwrotu nie powinno się używać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nomercy Re: Left 4 Dead 2 - recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.09, 03:31 Gra jest dobra a nawet dobra2. Jedynka też była dobra. Gracze- jak wszyscy - trafisz na dobrych ludzi, trafisz na trole. Polecam l4d i l4d2 ale bez zaciętej twarzy i po pythonowsku -przecież to genialna sprawa, można zaryczeć się ze śmiechu i jednocześnie nawet w wirze wspólnej rozgrywki nieźle spocić. Głupy szukające 'noobów" są wszędzie - w l4d2, na klatce schodowej, na parkingu pod blokiem i w sklepie z wędliną. taki świat, tym przyjemniej odreagować łupiąc z gana :-0 w żwawe truchła. Żwawe Truchła 2 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Left 4 Dead 2 - recenzja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.09, 15:21 "Głosy podkładane pod postaci są świetne, to zdecydowana czołówka tego roku." Nic w tym dziwnego Mike Patton lipy nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś