Dodaj do ulubionych

gry dla 'dwojga' na PS3

23.01.10, 22:56
siemano GCowcy

mozecie polecic jakies gry na PS3 dla 'dwojga'? W sensie zeby sobie usiasc z
kobitka i w cos luznego pograc gdy za oknem %^#%@$ (tzn pada) ten jakze
przyjemny irlandzki deszcz
Obserwuj wątek
    • j_uk_dev Re: gry dla 'dwojga' na PS3 24.01.10, 07:03
      To zależy w jakie gry lubisz grać ty i twoja połówka wink Jak tylko coś lekkiego,
      to LBP czy seria Lego będą świetnym wyborem moim zdaniem cool
      • Gość: shalick Re: gry dla 'dwojga' na PS3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.10, 13:30
        Dokładnie. Z gier dwugraczowych moja narzeczona uwielbia littlebig planet.
        Podobało się jej też Left 4 Dead, ale chyba nie wyszło na PS3...
        • robin55 Re: gry dla 'dwojga' na PS3 24.01.10, 19:18
          Ja ci mogę polecić SingStara, naprawdę fajnie można sobie pośpiewać i się
          powygłupiać z kobitką smile
    • Gość: pikej6 Re: gry dla 'dwojga' na PS3 IP: *.devs.futuro.pl 25.01.10, 11:44
      Polecam Little Big Planet smile

gameo.pl
    • szczqcz Re: gry dla 'dwojga' na PS3 25.01.10, 11:56
      www.co-optimus.com/
      • szczqcz Re: gry dla 'dwojga' na PS3 25.01.10, 11:57
        A konkretnie to słyszałem bardzo dobre rzeczy o grach PixelJunk na PSN.
        Ew. Trine.
        • j_uk_dev Re: gry dla 'dwojga' na PS3 27.01.10, 16:02
          Ale w te gry nie zagrają chyba razem wink
          • simplex Re: gry dla 'dwojga' na PS3 27.01.10, 16:46
            Wydaje mi sie, ze w Trine majac dwa pady da sie grac w dwie osoby, a majac 3
            pady nawet w 3 osoby, ale moge sie mylic.
          • szczqcz Re: gry dla 'dwojga' na PS3 27.01.10, 17:14
            PixelJunk Monsters ma coopa
            www.co-optimus.com/game/119/Playstation_Network/Pixel_Junk_Monsters.html
            PixelJunk Eden takoż
            www.co-optimus.com/game/887/Playstation_Network/PixelJunk_Eden.html
            a także PixelJunk Shooter
            www.co-optimus.com/game/1225/Playstation_Network/Pixel_Junk_Shooter.html
            W każdym linku jest pokazany gameplay z coopa więc można sobie zobaczyć na czym
            to mniej więcej polega.
    • radek.zaleski Re: gry dla 'dwojga' na PS3 26.01.10, 17:20
      Trash Panic!
    • miszaquis Re: gry dla 'dwojga' na PS3 27.01.10, 16:39
      WipeOut HD - futurystyczna ścigałka w full HD z możliwością gry na podzielonym
      ekranie
    • Gość: Maretino Re: gry dla 'dwojga' na PS3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.10, 17:25
      A mógłby ktoś polecić jakąś gre na 2 osoby, ale niekoniecznie z drugą połówką ;p
      (chodzi mi np z bratem) osobiście posiadam LBP i NUNS. Chiałbym jeszcze w coś
      innego pograć z bratem a nie wiem w co ;P
    • Gość: gosc Re: gry dla 'dwojga' na PS3 IP: 188.33.228.* 27.01.10, 17:38
      Ja polecam BUZZ (1 lub 2) jak macie więcej znajomych to można naprawdę fajnie
      pograć w więcej niż 2 osoby. Np. Buzz 2 umożliwia grać nawet w 8 osób, naprawdę
      super zabawa smile
      • Gość: aevano Re: gry dla 'dwojga' na PS3 IP: 193.138.241.* 27.01.10, 20:42
        Żadna gra nie wzbudza tyle emocji co fifa (w graniu z kolegą przynajmniej ;P)
        • Gość: maciuch333 Re: gry dla 'dwojga' na PS3 IP: *.dip.t-dialin.net 28.01.10, 22:44
          buzz,LBP, i z doswiadczenia wiem ze nazi zombies w W@W strasznie przyciaga do
          ekranu, nawet osoby ktore wczesniej nie graly w fpsy... (moja dziewczyna ciagle mnie
          namawiala zeby wlaczyc a nie gra na ps3)
    • Gość: gosc Re: gry dla 'dwojga' na PS3 IP: *.cdma.centertel.pl 29.01.10, 07:18
      playgry.pl.tl/
      elo wam tu sa super gry sam z nich korzystam nie tylko sciagam ale i gram cos
      ala polski katalog torrentów polecam wszystkim lukac.tylko zeby móc grac i
      sciagac trzeba sie zarejestrowac a to kosztuje 1,22zł ja ich w sumie rozumiem bo
      jakos serw musza utrzymac a 1,22 to nie jest tak w sumie duzo ale naprawde
      wartosmilesmilesmile

pozdrawiam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka