blackhexe89 09.02.10, 17:13 Mam z dawien dawna obiecanego wampira dla vifxen: . Kajam się i leżę krzyżem na posadzce za to, że to tak długo trwało, ale kompletnie mi z tej łepetyny wyleciało. Czy ktoś może przenieść? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vifxen Re: Wampir 09.02.10, 17:37 oooosz jaki on śliczny! dziękuję bardzo! Ty Wiedźmo nie masz za co przepraszać, to strasznie miłe, że się dzielisz I oczywiście się do prośby o przenosiny przyłączam. Odpowiedz Link Zgłoś
blackhexe89 Re: Wampir 09.02.10, 17:42 Mam za co przepraszać, bo w tzw. międzyczasie wyhodowałam kilka wampirów, ale na śmierć zapomniałam, że przecież Tobie obiecałam. Mam sitko zamiast głowy Odpowiedz Link Zgłoś
vifxen Re: Wampir 09.02.10, 18:13 ale się doczekałam, tak? czyli wszystko w jak nalepszym porządku^^ Teraz muszę tylko ładnie poprosić Agę lub Edycję... Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Wampir 09.02.10, 20:24 Akurat w przypadku obu wampirow musimy sie zgrac jakos z Edycja, wiec troche poczekacie. Edycja ma klucze Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Wampir 12.02.10, 07:19 Blackhexe, mozesz przeslac aktualne haslo Edycji? Probowalysmy dzisiaj i nie dalo sie wejsc na twoj scroll. Albo dogadajcie sie i sama przenies vifxen. Odpowiedz Link Zgłoś
blackhexe89 Re: Wampir 12.02.10, 09:29 Zapomniałam, że zmieniałam hasło. Sorry Jakby się okazało, że nie wyrobicie się do 14 to dajcie znać OK? Bo muszę się odblokować do tego czasu Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Wampir 13.02.10, 10:54 Przeniesione, jak sie zapewne zorientowalas Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
blackhexe89 Re: Wampir 13.02.10, 20:00 No i super. Do vifxen mała prośba: czy mogłabyś wampirowi dać przydomek rodowy (Codestone)? Byłabym wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
vifxen Re: Wampir 13.02.10, 22:39 jasne! Fajna tradycja, tak BTW jeszcze raz dziękuję, i za samego wąpierza i za przenosiny. Odpowiedz Link Zgłoś