roman-ka 17.02.10, 13:19 Przeżyłam szok, wchodzę na mój ogródek a tam 9 wiadomości,że rywal wysłał mi kreta, jakiemu wariatowi nie było żal kasy na 9 kretów?? i dlaczego, co ja mu zrobiłam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roman-ka Re: Sabotaż?? 20.02.10, 11:37 Kurcze komuś chyba zaszłam za skórę, tamte krety usunęłam i dziś znowu dostałam całe 9 kretów( jakiś wredny stwór mi je wysyła Odpowiedz Link Zgłoś
funkcjonariusz_angua Re: Sabotaż?? 20.02.10, 11:39 A po co je usuwasz? Więcej niż 3 na jednym ogródku nie będziesz miała. Ja już mam zapełnione wszystkie 3 ogrody kretami od systemu i od innych graczy i nie muszę się martwić, że jeszcze coś dostanę Odpowiedz Link Zgłoś
evezu Re: Sabotaż?? 20.02.10, 11:59 współczuję, ja też mam komplet kretów, czasami kusi mnie by je usunąć, ale jak pomyślę, że zaraz mogę dostać nowe to mi się odechciewa, szkoda kasy, lepiej wydać na coś bardziej pożytecznego Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_laciata Re: Sabotaż?? 13.03.10, 04:26 Ja też dostałam, w pierwszym odruchu usunęłam, ale zaraz dostałam kolejne, więc teraz mam po trzech lokatorów w każdym ogródku na stałe i nie wywalam. U mnie pewnie powodem podsyłania żyjątek jest to, że jestem na pierwszym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś