25.02.25, 15:44

TVN24: tak działają rosyjscy sabotażyści.
Magazyn "Czarno na Białym" pokazał nagrania i screeny rozmów Ukraińców, wynajętych przez Rosjan do aktów sabotażu na terenie Polski. Instalowali oni kamery przy lotnisku Jasionka, dokonywali podpaleń, ale też angażowali się politycznie, podsycając podziały. Z ustaleń służb wynika, że napisy "j... PiS" w wielu miejscach w kraju w 2023 roku to robota na zlecenie rosyjskiego wywiadu.
Obserwuj wątek
    • hrasier_2 Re: J- PIS 25.02.25, 15:45
      Link- www.salon24.pl/newsroom/1429806,tvn24-tak-dzialaja-rosyjscy-sabotazysci-promowali-haslo-j-pis
      • negativum Re: J- PIS 25.02.25, 19:10
        hrasier_2 napisał:

> Link- www.salon24.pl/newsroom/1429806,tvn24-tak-dzialaja-rosyjscy-sabotazysci-promowali-haslo-j-pis

Za pieniądze "Bidena".
        Nie zdziwiło cię, ad czasów Trumpa, na F28 zniknęła cenzura?
    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: J- PIS 26.02.25, 11:52
      Tak ku-a, to rosja wzbudziła w Polakach niezadowolenie z rządów PiS big_grin Bo "wstawanie z kolan" w kontrze do UE wcale nie było w interesie rosji big_grin
      Ja NIE uważam, że wszystkie działania PiS były złe dla Polski - ale osłabianie naszej pozycji w UE owszem. Bo naszym odwiecznym wrogiem jest rosja.
      • hrasier_2 Re: J- PIS 26.02.25, 13:29
        To jest ciekawe, że TVN przed wyborami wypuścił takiego balona. Przecież na Campusie Platformy to samo młodzi krzyczeli. Ja jestem w szoku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka