senseeko 02.03.10, 00:14 Proszę zgłaszać się bezpośrednio do Agi lub Edycji. Jest do wzięcia tutaj: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
senseeko Re: Kto jeszcze nie ma wampira? 02.03.10, 11:15 senseeko napisała: > Proszę zgłaszać się bezpośrednio do Agi lub Edycji. > Jest do wzięcia tutaj: > Nikt nie chce? Aga, to ja w takim razie poproszę na Dziwadła. Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: Kto jeszcze nie ma wampira? 02.03.10, 13:44 och, to moze ja poprosze ! moge dostac ?! nie mam i nigdy nie prosilam o przenoszenie czegokolwiek, ale wlasnie sie "zlamalam" i postanowilam poprosic, skoro jajo jest do "wydania"... Chyba, ze juz za pozno....??? Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: Kto jeszcze nie ma wampira? 02.03.10, 20:55 lenkaaa napisała: > och, to moze ja poprosze ! moge dostac ?! nie mam i nigdy nie prosilam o > przenoszenie czegokolwiek, ale wlasnie sie "zlamalam" i postanowilam poprosic, > skoro jajo jest do "wydania"... > Chyba, ze juz za pozno....??? Widzę, że nadal jest u mnie, więc jak najbardziej może pójśc do Ciebie. Aga, przeniesiesz? Bo ja się nie podejmuję - raz próbowałam przenosić wampira i zaraz ukradli Ja mogę tylko przenosić różne takie nieatrakcyjne. No chyba, lenkaa, że lubisz dreszczyk emocji, wtedy podaj mi hasło, to Ci jutro koło 10 przerzucę. Ale nie radzę Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: Kto jeszcze nie ma wampira? 02.03.10, 21:10 to ja lepiej podam haslo do Agi zaraz wysle. Dziekuje przeslicznie ! Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Kto jeszcze nie ma wampira? 02.03.10, 21:22 Co prawda dzisiaj mialam 2 wymiany, przenosilam i lapalam (a propos, blackhexe, gratki serka ) i nic nie stracilam, ale... No, to jakby co prosze nie bic. Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Kto jeszcze nie ma wampira? 02.03.10, 21:28 To moze jutro rano przeniose? Bo nie wiem, kiedy sie logujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: Kto jeszcze nie ma wampira? 02.03.10, 23:19 jak ci pasuje, ja juz nie bede sie logowac teraz i moge nie zagladac az do jutra wieczora, nic mi sie teraz wykluwac nie bedzie to i dogladac nie musze. Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: Kto jeszcze nie ma wampira? 03.03.10, 14:20 och, dzieki, lece podziwiac ! Odpowiedz Link Zgłoś
rennya refleksja 03.03.10, 07:01 no paCZcie panstwo, jak to się momentalnie ta wampirza zaraza rozlazła po forum... Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: refleksja 03.03.10, 14:21 no wlasnie strasznie szybko ! chyba bylam ostatnia forumka, ktora jeszcze nie miala, bo nikt inny sie nie zglosil ! Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: refleksja 04.03.10, 23:02 Cytatchyba bylam ostatnia forumka, ktora jeszcze nie miala, bo nikt inny sie nie zglosil ! Nieeee, ja nie mam Ale na dragonie nie byłam z pół roku, dopiero ze 2 tygodnie temu zreaktywowałam konta Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: refleksja 05.03.10, 00:13 no, hej, Kotula, wieki cie nie bylo, a ja myslalam, ze masz juz wszystkie mozliwe smoki i nie odzywasz sie bo ci sie juz znudzilo ! Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: refleksja 06.03.10, 19:08 Nie znudziło mi się, tylko nie mam czasu. No i dzieci miały szlaban na komp Teraz dołapuję następne, ale to pewnie tylko na chwilę, potem znowu przerwę sobie zrobię. A wampira nie chcem. Mam ambicję, aby komuś go sprzątnąć z abandoned :] Odpowiedz Link Zgłoś