Dodaj do ulubionych

Splinter Cell: Conviction opóźniony o dwa tygodnie

20.03.10, 13:12
Ubishit dla mnie nie istnieje... S*am na ich gry i wszystko co jest z nimi związane... Na ich walce ze złodziejami cierpią tylko legalni gracze... W końcu i tak jakieś zasrane Skidrow czy Razor wypuści jakiegoś patcha, który złamie DRM...
Obserwuj wątek
    • martines-online Re: Splinter Cell: Conviction opóźniony o dwa tyg 20.03.10, 13:17
      Ta gra będzie hitem, ale nie na PC!!!!
    • bunch Re: Splinter Cell: Conviction opóźniony o dwa tyg 20.03.10, 13:31
      Przekleńśtwo ciśnie się na usta.
    • mateklive Re: Splinter Cell: Conviction opóźniony o dwa tyg 20.03.10, 14:33
      Poprostu szkoda ,że tak duża platforma jaką jest Pc znowu cierpi ( nie zamierzałem kupić sc:c
    • sex-login Re: Splinter Cell: Conviction opóźniony o dwa tyg 20.03.10, 16:15
      sex
    • epic_rulez Re: Splinter Cell: Conviction opóźniony o dwa tyg 20.03.10, 19:06
      Cos ten skidrow czy inny razor nie moga wypuscic grywalnej wersji Assassin Creed'a wiec jak narazie Ubi jest gora. Zwlaszcza, ze z tego powodu niecierpliwi zamiast pobrac skopana wersje to zakupili oryginal w sklepie. smile
    • polakslowian Re: Splinter Cell: Conviction opóźniony o dwa tyg 21.03.10, 16:46
      Wydawaja hitowa gre tygodnie lub miesiecy po premiera na konsolach i pozniej narzekaja ze nie ma rynka dla PC! Oczywiscie malo ludzi kupi gre dla PC ktora juz pol roku przedtem kupili dla konsola! Inni nie kupia bo wiedza ze to konsolowa gra ktora nie zawsze sprawdza sie na PC.

Ale lepiej zganiac na 'piratow' chociaz rynek PC cierpial wiecej na piratow w latach 80-poczatek 90 i jakos nie umarl!
    • zakusama Re: Splinter Cell: Conviction opóźniony o dwa tyg 21.03.10, 18:50
      a potem gadka: "na PC będzie gra wyglądać/chodzić lepiej będą dodatki blablabla aby nas udobruchać ;/
    • kas_ptas Re: Splinter Cell: Conviction opóźniony o dwa tyg 21.03.10, 19:58
      Jak dla mnie jako gracza, który kupuje oryginały i to zazwyczaj w dniu premiery to autentycznie mi się odechciewa. brak poszanowania dla tych co wydają na tę formę rozrywki kasę i jeszcze muszą czekać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka