broceliande 13.04.10, 18:18 Zastępuje jeden z kurników? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funkcjonariusz_angua Re: Kurnik XL. 13.04.10, 18:23 Tak jakby, to jest po prostu ulepszenie kurnika i nakładasz je na kurnik. Odpowiedz Link Zgłoś
broceliande Re: Kurnik XL. 13.04.10, 18:25 Dzięki, że mi podpowiadasz. A ile kurek będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
funkcjonariusz_angua Re: Kurnik XL. 13.04.10, 18:26 I tutaj pojawia się wielkie rozczarowanie Będzie jedna, tak jak z normalnego kurnika, za to o całe 8 minut szybciej Odpowiedz Link Zgłoś
eljanka Re: Kurnik XL. 13.04.10, 18:41 funkcjonariusz_angua napisała: > A co on daje? Dodatkowe pd? Tak i o wiele mniej czasu potrzeba na "wyprodukowanie kury Odpowiedz Link Zgłoś
funkcjonariusz_angua Re: Kurnik XL. 13.04.10, 18:59 To by mi się przydało do indyków np., bo kury i tak za często się rozmnażają, jak na mój gust Odpowiedz Link Zgłoś
broceliande A jak mam normalny i XL 13.04.10, 18:35 To dam radę zrobić 24 kury?! To następny quest po 5-ciu! Odpowiedz Link Zgłoś
funkcjonariusz_angua Re: A jak mam normalny i XL 13.04.10, 18:39 Trzeba mieć chyba 6 kurników, żeby zrobić questa z 24. Odpowiedz Link Zgłoś
funkcjonariusz_angua Re: A jak mam normalny i XL 13.04.10, 18:39 No i karmić kury superpaszą Odpowiedz Link Zgłoś
broceliande Re: A jak mam normalny i XL 13.04.10, 18:48 A powiedzcie, idziecie w konkretne zwierzaki albo drzewka? Bo coś mało miejsca jest. Jak wstawię 6 kurników, do tego inne zwierzaki, to mi pola zabraknie Odpowiedz Link Zgłoś
funkcjonariusz_angua Re: A jak mam normalny i XL 13.04.10, 18:58 Ja póki co idę w pola, ze zwierząt mam: 3 kurniki, 3 królikarnie,kozy indyki, owceX2( w tym jedne w schowku, bo nie chciałam miejsca zajmować) i kaczuchy. W najbliższym czasie planuję ukatrupić kury z 2 kurników i króliki z jednej królikarni. Odpowiedz Link Zgłoś
broceliande Re: A jak mam normalny i XL 13.04.10, 19:18 Kaczki też chyba? Jeszcze nie mam owiec. Jestem kwiatuszkiem. A ja to bym nie chciała ukatrupiać. Jakoś... dziwnie. Szkoda, że nie można sprzedać całości. Odpowiedz Link Zgłoś
eljanka Re: A jak mam normalny i XL 13.04.10, 21:01 Mam dwa kurniki XL i XXL-dwa dalsze wychrzaniłam w kosmos,do tego dwie koziarnie,dwie owczarnie,raz indyki i dwa razy kaczuchy,dwie królikarnie w tym jedna XXL. Do tego jeden orzech,dwie śliwki i trzy jabłonki.Czekam na 7 poziom i zobaczę czy da się coś wygrać w queście restauracyjnym a jak nie to chyba zainwestuje w więcej drzewek bo mi np.śliwek brakuje na paszę dla owiec. Odpowiedz Link Zgłoś