Dodaj do ulubionych

Xbox Live reklamny w mediach elekrtonicznych.

30.04.10, 13:13
Witam.Postanowiłem napisać ten post bo bardzo mnie denerwują reklamy gier na konsolę xbox 360 na polskich portalach dla graczy. Dokładnie idzie mi o znaczek XBOX LIVE - którego jak większość posiadaczy konsol od m$ wie w Polsce nie ma. Dlaczego np. Gry OnLine reklamują Splinter Cell: Conv... z wielkim logo XBLA ? Zalatuje to współudziałem w oszustwie, to samo inne strony. Polska edycja nowej gry Splinter Cell została "wykastrowana" z możliwości pobierania dodatków z sieci ale jak widać administratorom portali o grach zwisa że oszukują graczy. Jak długo jeszcze będziemy dawać się oszukiwać ???
Obserwuj wątek
    • k.bogusiewicz Re: Xbox Live reklamny w mediach elekrtonicznych 30.04.10, 14:49
      Z tego, co wiem, to redakcje nie mogą ingerować w treść reklam.
      • arturx360 Re: Xbox Live reklamny w mediach elekrtonicznych 30.04.10, 21:20
        Nie mogą też oszukiwać użytkowników przez zamieszczanie reklam niezgodnych z prawdą. Reklamy gier w których występuje wielkie logo XBLA są oszustwem , więc chyba trzeba będzie ten fakt zgłosić do Federacji Konsumentów. Zwłaszcza że sami pisali o tym kilka razy i są świadomi że to oszustwo.
    • lulubel Xbox Live PL 17.05.10, 18:11
      www.stacjakultura.pl/6,29,10018,Xbox_Live_w_Polsce,artykul.html
      informacje na temat PL Live?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka