radek.zaleski 31.05.10, 21:44 Oprócz zmian layoutu zostaną także wdrożone zmiany w systemie moderacji. Wy tych zmian nie zobaczycie, ale źli ludzie - tak. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
herbaciak Re: komunikat techniczny - społeczność 01.06.10, 18:13 Nie wiem jaku innych, ale u mnie wszystko jest totalnie nieczytelne. Wielkie zdjecia, za duża czcionka, wszystko się zlewa ze sobą. Działam na firefoxie 3.6, ale sprawdziłem na IE - tam wszystko jest ok. Zatem, o co kaman? Tylko tak u mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: komunikat techniczny - społeczność 01.06.10, 19:06 CTRL+F5? herbaciak napisał(a): > Nie wiem jaku innych, ale u mnie wszystko jest totalnie nieczytelne. Wielkie > zdjecia, za duża czcionka, wszystko się zlewa ze sobą. Działam na firefoxie > 3.6, ale sprawdziłem na IE - tam wszystko jest ok. Zatem, o co kaman? Tylko > tak u mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: komunikat techniczny - społeczność 01.06.10, 20:30 fajne tylko te czarne "boczki" wyróżniające artykuły dałbym tak na 80% black zamiast 100% wiem, że czarny to kolor firmowy, ale jakoś to takie zbyt "mocne" imho... a na 80% wyglądało by to tak: img33.imageshack.us/img33/1371/99426460.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ble123 Google Chrome + Nowy layout 02.06.10, 09:22 Uprzejmie donoszę, iż nowy Layout "rozjeżdża" się na wspaniałej przeglądarce jaką jest chromę. Bardzo proszę o szybką interwencję w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Google Chrome + Nowy layout 02.06.10, 09:33 CTRL+F5? mi działa dobrze. ble123 napisał(a): > Uprzejmie donoszę, iż nowy Layout "rozjeżdża" się na wspaniałej przeglądarce ja > ką jest > chromę. Bardzo proszę o szybką interwencję w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
ble123 Re: Google Chrome + Nowy layout 02.06.10, 19:46 Hmm o dziwo mi już też, ale od momentu kiedy wprowadzony został nowy lay wyglądało to okropnie Odpowiedz Link Zgłoś