mammaewuni 04.07.10, 11:12 Pojawiły się nowe jajka: Nawet da się łapać, tylko dragon strasznie tnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vixiak Re: Nówki 07.07.10, 14:46 O matko, dopiero wróciłam i zobaczyłam, że są nówki... No nic, spróbuję złapać sama, a jeśli nie wyjdzie, to się ładnie uśmiechnę. Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Zapycham konta 04.07.10, 16:07 Na razie loola_kr i vixiak, zabieram sie za maksimoom2... Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Zapycham konta 04.07.10, 17:09 vixowata full, maksimoom2 tez, gdzies jeszcze? A w ogole ktos tu zaglada? Odpowiedz Link Zgłoś
vifxen Re: Zapycham konta 04.07.10, 17:14 u mnie można łapać, jak kogoś ochota najdzie Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Zapycham konta 04.07.10, 18:04 Zlapaly mi sie same morskie, ale na dwojce u rennyi mam same zielone, to powymieniam jutro, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Zapycham konta 04.07.10, 19:03 Zapchalam wszystkie mozliwe konta (tzn zapasowe). Hasla do Huberta nie znam. Ma ktos jeszcze jakies sugestie, to dawac. Meczu nie ma, moge lapac Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: Zapycham konta 05.07.10, 08:16 spózniłam się jakby co,to na moich zapasowych tez sie nigdy nie musisz krępować ani czekać na pozwolenie zresztą jak nie ma nowych,to one stoją puste, więc jeżeli potrzebujesz do czegoś a jest miejsce nie musisz sie pytać. Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Zapycham konta 05.07.10, 10:42 Troche mamy nagromadzone, to sie podzielimy Wieczorem bede przenosic, moze cos jeszcze uda sie zlapac. Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Zapycham konta 05.07.10, 13:04 Zlapalam lodowe na marzenie11, moge zabrac? I przypadkiem zielone, ale nie moge na razie wyrzucic. Nawet latwo sie lapie. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: Zapycham konta 05.07.10, 22:27 Zlapalam lodowe na marzenie11, moge zabrac? I przypadkiem zielone, ale nie moge > na razie wyrzucic. Nawet latwo sie lapie. możesz sobie łapać i zabierac co chcesz ja te konta rzadko używam Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Zapycham konta 05.07.10, 22:30 To lodowe wezme, a z reszta rob co uwazasz Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: Zapycham konta 05.07.10, 22:31 i dziękuje za nowe,możesz mi przenieś w wolnym czasie,a nadwyżką podzielić innych Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Zapycham konta 05.07.10, 22:46 Przenioslam z mariolki. Przy okazji dzisiaj odkrylam, ze jednak pamietam twoje hasla (do tej pory tylko do twoich kont musialam korzystac ze sciagi, a tu niespodzianka - haslo wielokrotnie powtarzane zapada w pamiec) Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: Zapycham konta 05.07.10, 19:38 aganoreg napisała: > vixowata full, maksimoom2 tez, gdzies jeszcze? Mnie! Mnie! Gdzie tylko sie da z Dziwadłami włacznie! > > A w ogole ktos tu zaglada? Ja ostatnio jak na złośc nie, bo mialam pilną pracę do skonczenia Odpowiedz Link Zgłoś
vifxen Re: Nówki 04.07.10, 19:19 Gratuluję ja próbuję juz nie wiem który raz i niiic... Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Nówki 04.07.10, 20:48 O, a mnie drugi na razie nie wyszedl. Pisalam ci na gg o nowkach. Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa ale jakie brzydkie te haczlingi... 04.07.10, 21:40 strasznie mi sie nie podobaja... no moze jeszcze te brazowo-niebieskie ujda w tloku... Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: ale jakie brzydkie te haczlingi... 08.07.10, 00:35 a za to dorosle juz mi sie podobaja Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Nówki 05.07.10, 08:51 dziewczyny jestem na wakacjach, mam tu tylko bardzo wolnego Blue Connecta jakby Wam sie chciało połapać to byłabym bardzo wdzięczna! dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Nówki 05.07.10, 10:41 Juz wczoraj zapchalam lole i violladamore chyba ze sie podzielisz z Mariolka? Bo nie wiem, jak sie dzisiaj bedzie lapac Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: Nówki 05.07.10, 13:40 to polap prosze na latte.macchiato, bo ja sie wczoraj spoznilam z lapaniem. Zaczelam dopiero wieczorem i potem juz nic nie bylo a dzis tez co wejde to pustki i w jaskini i przed..... Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Dziekuje ! 05.07.10, 15:51 a moglabys jeszcze zlapac 2 brazowo-niebieskie na lenkaaa ? Mam tylko te morskie i nic nie udaje mi sie dzis zlowic... Z gory dziekuje ! Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Dziekuje ! 05.07.10, 16:14 Sprobuje zlapac albo przeniesc, ale masz juz trzy jajka na lence. Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: Dziekuje ! 05.07.10, 16:34 ach, rzeczywiscie, zapomnialam... to chociaz jedno brazowe zlap jak by ci sie udalo... Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Aga 06.07.10, 08:41 dzieki wielkie!!! Podziele sie z mariolką i z każdym! bardzo dziękuję za złapanie! Internet tu mi dziwnie działa, tylko rano... rządź się jak chcesz na kontach, ja jestem bardzo wdzięczna za jakiekolwiek Jakos tak sie składa, że jak sa nowe jaja to mnie nie ma w domu Odpowiedz Link Zgłoś
vifxen Re: Przenoszenie 05.07.10, 19:21 Jak chcesz jakieś miksy z moimi robić, może ktoś nie ma tych morskich, to zapraszam, tylko to ostatnie jajko sobie zainkubowałam, to wolalabym, żeby zostało Jaki piękny, ciepły dzień dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: Przenoszenie 06.07.10, 17:54 aganoreg napisała: > Komus cos przeniesc? Tak, z któregoś z zapasowych kont (najlepiej z dopolowan, bo ono jest do opróżnienia w pierwszej kolejności) po dwie nówki każdego rodzaju na asasynxl Pozostałe (na zapasowych kontach) są do rozdania, ktokolwiek, cokolwiek będzie chciał Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Ja też bardzo poprosszę 05.07.10, 19:50 Jak cos nowego się pojawia, to kto moze mi połapać, to niech się nawet nie pyta tylko łapie i zapycha mi wszystkie konta, dobrze? Z zapasowych można potem brać i dawać innym. Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Ja też bardzo poprosszę 05.07.10, 20:08 Mowisz - masz. Przy okazji zlapaly mi sie jakies smietki, to potem sie wyrzuci. Odpowiedz Link Zgłoś
djhubertus96 Re: Ja też bardzo poprosszę 05.07.10, 20:55 hej ja dopiero wszedłem hasło już Ci wysyłam na pocztę.. Możesz mi połapać:p Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Ja też bardzo poprosszę 05.07.10, 21:05 Zlapal mi sie limestone, wyrzuce go pozniej. Trzy nowe masz na koncie. Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: Ja też bardzo poprosszę 06.07.10, 17:41 aganoreg napisała: > Mowisz - masz. Przy okazji zlapaly mi sie jakies smietki, to potem sie wyrzuci. Pięknie dziękuję, chciałam wczoraj odpisac, ale padł mi komp w trakcie i dopiero dziś będe mogla pooglądać. Śmietki zostaw, najwyżej sama powyrzucam, chyba że masz na nie amatorów Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa poprosze o szaro-niebieskiego 07.07.10, 12:53 jakby ktos mial ochote mi zlowic albo przerzucic jednego szaro/brazowo-niebieskiego na konto lenkaaa, to bylabym super wdzieczna ! Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: poprosze o szaro-niebieskiego 07.07.10, 14:29 To ja ci wieczorem przerzuce, bo mi nie dotrwaja na kontach zapasowych do przenosin Pamietasz, ze na latte masz jajka? Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: poprosze o szaro-niebieskiego 08.07.10, 00:21 dzieki, pamietam i jak mu sie na lence wykluja, to poprosze o przerzucenie. Dlatego na Latte nie inkubuje ani nie wsadzam do klikarni. Czy mozna przenosic ponizej 3 dni przed wykluciem ? Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa aga 08.07.10, 00:32 na lenkaaa powinny sie wykluc te nowe do rana, to prosze przenies mi jaja z latte na lenkaaa to zielone wrzuce do emergency w ostatniej chwili, bo nie wiem czy moglabys przeniesc jaja jak bede miala 5 haczlingow, wiec nie chce ryzykowac wykluwania. Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: aga 08.07.10, 09:56 Przy czterech hatchlingach nie moge przenosic Chyba ze przeniose jednego na inne konto, podokladam jajek i wrzuce go z powrotem. Ale to wieczorem dopiero. Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: poprosze o szaro-niebieskiego 08.07.10, 09:53 Mozna przenosic bez ograniczen. Pamietaj, ze zyskaja 1 dzien, bo sa zlapane z jaskini. Wiec w razie czego mozemy przeniesc na inne konto i stamtad dopiero na wlasciwe. Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: poprosze o szaro-niebieskiego 08.07.10, 20:38 nie mam innego konta, tylko te dwa. Nie wiedzialam, ze przy 4 haczlingach nie mozna przeniesc... No to trzeba czekac jeden dzien i 16 godzin od teraz - szybciej nie dorosna... To ja sie jeszcze raz przypomne jak juz sie bedzie zblizac termin... Odpowiedz Link Zgłoś
djhubertus96 Dziękuję! 08.07.10, 07:47 Naprawde wielkie dzięki za złapanie jajek dla mnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Nówki 14.07.10, 00:40 dziękuję bardzo za nowe smoczki! Już wróciłam i zaraz zrobię porządek na koncie Odpowiedz Link Zgłoś