Dodaj do ulubionych

pierdut .. i już

23.07.03, 12:06
w coponiektórych gołębnikach fotki z pobytu:)

hejka uniwersalna
Obserwuj wątek
    • basia Re: pierdut .. i już 23.07.03, 12:09
      głodnemu gołąb na myśli? ..

• aniela Re: pierdut .. i już 23.07.03, 12:12
      czemu tire zotorycznie celuje golebiem tak, zeby trafic w pudlo zamiast moj
      zadbany golebnik? czy tylko dlatego ze za nim nie przepadam?
      • aniela Re: pierdut .. i już 23.07.03, 12:13
        notorycznie (uczciwych znalazcow literowek wyprzedzam w tym wyscigu)
      • tiresias Re: pierdut .. i już 23.07.03, 12:17
        aniela napisała:

> czemu tire zotorycznie celuje golebiem tak, zeby trafic w pudlo zamiast moj
        > zadbany golebnik? czy tylko dlatego ze za nim nie przepadam?

niniejszym informuje się, że na liście adresatów ww wiadomości figuruje
        następujący zapis: "aniela@gazeta.pl". w razie problemów prosimy o kontakt z
        naszym helpdeskiem.
        • aniela Re: pierdut .. i już 23.07.03, 12:39
          aha połączcie mnie z helpdeskiem więc. bo wsrod innych liscikow milosnych
          brakuje tiresiasowych wyznan
        • ignatz Re: pierdut .. i już 23.07.03, 12:42
          a "ignatz@gazeta.pl"?
          • aniela Re: pierdut .. i już 23.07.03, 12:42
            jesli nic nie dostales znaczy ze figurujesz. jako figurant
          • czarnajagoda Re: pierdut .. i już 23.07.03, 12:49
            albo natenprzykład czarnajagoda@gazeta.pl ???
            • aniela Re: pierdut .. i już 23.07.03, 12:55
              aha wszyscy musimy byc na tej samej liscie. czarnej.
              • misiania Re: pierdut .. i już 23.07.03, 13:23
                yhy. ja też na tej liście jestem zdecydowanie chyba na pewno jak sądzę i
                przypuszczam.
                • aniela Re: pierdut .. i już 23.07.03, 13:29
                  aha siadaj obok (na tej liscie). zaparze kawy. czarnej jak lista.
                  • nioszka Re: pierdut .. i już 23.07.03, 13:32
                    aha coponiektóre rzeczywiście oznacza coponiektóre
                    ps. dopisuje się do listy
                    • oxycort Re: pierdut .. i już 23.07.03, 14:57
                      Hyhy, kawalarz z tego naszego Tirego, hyhy... To ci ladaco...
                      ~~
                      ox
                      • the_ladybird Re: pierdut .. i już 23.07.03, 15:16
                        tudzież figlarz i żartowniś, taktak.

ps. i ja mleczka do kawy czarnej nie podam
                        • misiania Re: pierdut .. i już 23.07.03, 17:13
                          obojętnie rozglądając się na boki podnoszę na sprężystym wątku moją nieobecność
                          na liście Tirego.
                          • Gość: aniela Re: pierdut .. i już IP: *.acn.waw.pl 23.07.03, 18:36
                            w sensie: do Ciebie doszly? bo do nas (Z tej listy) nie
                            • baloo1 Re: pierdut .. i już 24.07.03, 00:27
                              aha. witam Tiresiasa i wszystkich Plazowiczow.
                              Widze, ze na liscie niecoponiektorych jest wiekszy tlok niz na coponiektorych.
                              Jest to jakas pociecha. Nie ma to jak nie dostac zdjecia w dobrym
                              towarzystwie ;o)
                              Inny by sie upominal, a ja tak tylko wspomne ;o)
                              • mmpm Re: pierdut .. i już 24.07.03, 08:58
                                A ja zdecydowanie się upomnę!

M. też z listy
                                • basia Re: pierdut .. i już 24.07.03, 09:02
                                  tire chyba wróbla chce nam wcisnąć..;)
                                  • oxycort Re: pierdut .. i już 24.07.03, 09:11
                                    aha, Tire zapamiętale pieści się z ciurem w najlepsze, a my tu czekamy...
                                    Swoją drogą ciekawe, ile mogą potrwać takie gody?
                                    ~~
                                    ox
                                    • oxycort Re: pierdut .. i już 24.07.03, 09:17
                                      (Czy dobrze postawiłem przecinek w tym zdaniu pytającym powyżej?)
                                      ~~
                                      ox
                                      • mmpm Re: pierdut .. i już 24.07.03, 09:23
                                        God jak to god - trwa rok cały.

(Aha, jeszcze myślnik mógłbyś przed ciekawe.)
                                        • oxycort Re: pierdut .. i już 24.07.03, 09:27
                                          (aha, faktycznie... Myślnik dodałby splendoru i intelektualnej głębi mojej
                                          wypowiedzi. Pokombinuję z myślnikami przy najbliższej sposobności, dzięki!)
                                          ~~
                                          ox
                                          • oxycort Re: pierdut .. i już 24.07.03, 09:28
                                            (...znaczy jeszcze więcej splendoru i głębi dodałby taki myślnik, uważam)
                                            ~~
                                            ox
                                            • aniela Re: pierdut .. i już 24.07.03, 09:33
                                              oxycort napisał:

> (...znaczy jeszcze więcej splendoru i głębi dodałby taki myślnik, uważam)
                                              > ~~
                                              > ox

a trzykropek zasnuje kazda wypowiedz jakąś mgielką. subtelnosci nada
                                              niedopowiedzianej
                                          • basia Re: pierdut .. i już 24.07.03, 09:30
                                            to jak to w końcu jest-lepszy ciur w garści..w garści? yyy ...niż co właściwie?
                                            bo ani wróbla,ani gołebia nie ma!
                                            • oxycort Re: pierdut .. i już 24.07.03, 09:34
                                              (O! Myślnik!)
                                              ~~
                                              ox
                                              • mmpm Re: pierdut .. i już 24.07.03, 09:36
                                                Taki myślnik, jak sama nazwa mówi, sugeruje, że sie przy pisaniu posta
                                                myślało...
                                                • aniela Re: pierdut .. i już 24.07.03, 09:38
                                                  myśl-nick. ze nick to pisal z myślą
                                              • oxycort Re: pierdut .. i już 24.07.03, 09:37
                                                (Showany był co prawda, alem zauważył. Znaczy Basia styl intelektualny, acz
                                                dyskretny i nienarzucający się uprawia. Ach, ta Basia nasza... :))
                                                ~~
                                                ox
                                                • aniela Re: pierdut .. i już 24.07.03, 09:39
                                                  aha myslnik i trzykropek w jednym zdaniu to moim zdaniem o jednego grzyba ww
                                                  barszczu za duzo.
                                                  • mmpm Re: pierdut .. i już 24.07.03, 09:42
                                                    O - wypraszam sobie!...
                                                    (Jeszcze znak wykrzyknienia tu zmieściłem.)
                                                  • oxycort Re: pierdut .. i już 24.07.03, 09:44
                                                    (Aha! Kapitalne są te znaki interpunkcyjne, kapitalne...)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • aniela Re: pierdut .. i już 24.07.03, 09:46
                                                    a taki trzykropek niezakonczony niczem oznacza ze jest sie mądrzejszym niz
                                                    czytelnik mysli. ze sie nie mowi wszystkiego co sie wie. o tak ...
                                                  • aniela Re: pierdut .. i już 24.07.03, 09:45
                                                    e-e nie umiesz poslugiwac sie trzykropkiem wlasciwie. po trzykropku najlepiej
                                                    wstawic dwukropek z nawiasem, o tak ... :) (czy nie wygląda to rusałczo
                                                    banalnie?)
                                                  • mmpm Re: pierdut .. i już 24.07.03, 09:46
                                                    A po co?
                                                  • oxycort Re: pierdut .. i już 24.07.03, 09:47
                                                    (znaczy u takiego np. mnie - to by zbyt infantylnie wyglądało, ale nie u Ciebie
                                                    przecież...)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • aniela Re: pierdut .. i już 24.07.03, 09:49
                                                    na wypadek gdybys do mnie dobre slowo to skierowal- (o!)- nene nei stosuje
                                                    tanich chwycikow. wystarcza mi zwykle jedna kropka.
                                                  • basia Re: pierdut .. i już 24.07.03, 09:46
                                                    potok słów.....-lanie wody?

ps.czy można nazwać trzykropkiem pięc kropek?
                                                  • aniela Re: pierdut .. i już 24.07.03, 09:47
                                                    pięć kropek wygląda jeszcze banalniej niz kropek trzy. IMHO
                                                  • basia Re: pierdut .. i już 24.07.03, 09:49
                                                    ba!
                                                  • mmpm Re: pierdut .. i już 24.07.03, 09:49
                                                    E tam! Ja wstawiam - co chcę i gdzie chcę...
                                                  • aniela Re: pierdut .. i już 24.07.03, 09:50
                                                    aha bez porozumienia ze stylistą i architektem wnetrza postów?
                                                  • basia Re: pierdut .. i już 24.07.03, 09:50
                                                    Ja wstaję,niekoniecznie kiedy chcę..;(
                                                  • oxycort Re: pierdut .. i już 24.07.03, 09:51
                                                    (O! Tutaj ciekawy zabieg mamy stylistyczny. Otóż jestem zdania, że Basia
                                                    doskonale zna odpowiedź na swoje pytanie, tylko się z nami tak intelektualnie
                                                    droczy. Wie, że my wiemy, że ona wie. Chociaż np. ja nie wiem...)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • mmpm Re: pierdut .. i już 24.07.03, 09:53
                                                    Aha! - bez...
                                                    (To dwa słowa i trzy znaki interpukcyjne.)
                                                  • aniela Re: pierdut .. i już 24.07.03, 09:53
                                                    ja też - nie wiem ... :)
                                                  • basia Re: pierdut .. i już 24.07.03, 09:53
                                                    ehe,staropolskie ;) - wim,że nic nie wiem...
                                                  • oxycort Re: pierdut .. i już 24.07.03, 09:54
                                                    (A się cholera pospieszyliście z tymi postami! Kto teraz będzie wiedział o co
                                                    chodziło mi w powyższym?)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • aniela Re: pierdut .. i już 24.07.03, 09:56
                                                    krotkie posty pisze się szybciej ... :)
                                                    (spodobal mi sie ten chwyt stylistyczny jednak. wyprobuje na jakims nowo
                                                    przybylym blondynie)
                                                  • mmpm Re: pierdut .. i już 24.07.03, 09:58
                                                    Znaczu uważam, że taki cóś: ":-)" po wielokropku jednak zdecydowanie nie
                                                    pasuje...
                                                  • basia Re: pierdut .. i już 24.07.03, 10:00
                                                    nie pasuje do twarzy?
                                                  • basia Re: pierdut .. i już 24.07.03, 09:57
                                                    aha,lecytynki dzisiaj nie wypiłam..

Ps.to o czym mówiłeś?
                                                  • oxycort Re: pierdut .. i już 24.07.03, 09:59
                                                    Yyy... Chyba już skończyłem ;)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • mmpm Re: pierdut .. i już 24.07.03, 10:00
                                                    Mamy już poznać, że jesteś prawdziwym mężczyzną?
                                                  • aniela Re: pierdut .. i już 24.07.03, 10:02
                                                    aha tez mi sie nie podobal zestaw "...:)" ale dzis akurat zmienil mi sie gust.
                                                    uwazam ze wyglada to uwodzicielsko, cos jak woalka na twarzy
                                                  • mmpm Re: pierdut .. i już 24.07.03, 10:06
                                                    E-e - wygląda wprost przeciwnie.
                                                  • aniela Re: pierdut .. i już 24.07.03, 10:07
                                                    aha znaczy na Ciebie ine działa? to wlasnie chcesz mi zakomunikowac przez
                                                    internet?
                                                  • mmpm Re: pierdut .. i już 24.07.03, 10:11
                                                    E-e, przecież nie jesteś internautą... ;-)
                                                  • aniela Re: pierdut .. i już 24.07.03, 10:33
                                                    myyslalam ze Ty jestes. skoro sie komunikujesz. ja jestem metronautą (jesli o
                                                    komunikację idzie)
                                                  • mmpm Re: pierdut .. i już 24.07.03, 10:34
                                                    Aniela, co Ty wiesz o metrze!
                                                    (Jeśli jeżdzisz tylko warszawskim - to nic.)
    • oxycort Re: pierdut .. i już 31.07.03, 16:29
      Dostaliście już?
      Ja nadal drżę z niecerpliwości.
      --
      Widzisz, to normalne że zdjęcia czasem gubią się w cemni i potem trudno takie
      stamtąd wywołać. A światła przecież głupia nie zapalisz. Tłumaczył cierpliwie
      Leon. Mariolka wierzyła w ciemno.
      ~~
      ox
      • czarnajagoda Re: pierdut .. i już 31.07.03, 16:31
        ja już nie drżę... zupełnie o tym zapomniałam... widać nie zależało mi...
        • oxycort Re: pierdut .. i już 31.07.03, 16:34
          Yhy, krótka pamięć naturalną reakcją obronną organizmu jest.
          ~~
          ox
          • Gość: aniela Re: pierdut .. i już IP: *.acn.waw.pl 31.07.03, 17:06
            aha oraz slepota i gluchora zwane tez obroną percepcyjną.
            • oxycort Re: pierdut .. i już 01.08.03, 12:14
              Yhy, też jeszcze drżysz w oczekiwaniu?
              ~~
              ox
              • aniela Re: pierdut .. i już 01.08.03, 12:47
                siadlam na szpilkach.
                • oxycort Re: pierdut .. i już 01.08.03, 12:57
                  Czy to szpilki od Versace? I czy odpiełaś ostrogi zawczasu?
                  ~~
                  ox
                  • aniela Re: pierdut .. i już 01.08.03, 13:11
                    szpilki są skladane. do jazdy samochodem ewentualnie do dobiegania do autobusu.
                    ostrogi zostawiłam w szatni na czas drżenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka