tomimar 20.07.10, 10:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eliot_ness Re: PS Move nad morzem! 20.07.10, 17:15 Nie można wprowadzić zasady, że tylko zarejestrowani użytkownicy mogą pisać posty? Nie będzie takich "kwiatków" jak ten powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HunterMac Re: PS Move nad morzem! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.10, 08:51 Byłem dwukrotnie w Mielnie tj. 30 lipca 1 sierpnia i jakie wrażenia? A żadne. Ekipie Move nie udało się uruchomić urządzenia!!! Bo światła za dużo i "kamerka nie łapie". Najlepszy jest fakt, że w namiocie Sony światła było tyle ile w dobrze oświetlonym pokoju. Czyli do gry będzie trzeba zamykać żaluzję lub oklejać okna taśmą klejącą? Jestem zażenowany - do tego obsługa move nie bardzo nawet była zainteresowana próbami odpalenia urządzeń. 1 sierpnia zaczęło się robić pochmurnie, ale ekipa i tak z męczeńskimi minami siedziała sobie na nadmuchanych siedziskach i nie była zainteresowana uruchomieniem promowanej technologii. Wcześniej byłem przekonany o tym, że zakupie move, ale akcja promocyjna Sony skutecznie skłania mnie do przemyślenia sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: PS Move nad morzem! 06.08.10, 11:13 hej, a dasz namiary na siebie? R. Gość portalu: HunterMac napisał(a): > Byłem dwukrotnie w Mielnie tj. 30 lipca 1 sierpnia i jakie wrażenia? A żadne. > Ekipie Move nie > udało się uruchomić urządzenia!!! Bo światła za dużo i "kamerka nie łapie". Naj > lepszy jest fakt, > że w namiocie Sony światła było tyle ile w dobrze oświetlonym pokoju. Czyli do > gry będzie > trzeba zamykać żaluzję lub oklejać okna taśmą klejącą? Jestem zażenowany - do t > ego > obsługa move nie bardzo nawet była zainteresowana próbami odpalenia urządzeń. 1 > sierpnia > zaczęło się robić pochmurnie, ale ekipa i tak z męczeńskimi minami siedziała so > bie na > nadmuchanych siedziskach i nie była zainteresowana uruchomieniem promowanej > technologii. Wcześniej byłem przekonany o tym, że zakupie move, ale akcja promo > cyjna > Sony skutecznie skłania mnie do przemyślenia sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coper Re: PS Move nad morzem! IP: *.181.99.47.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.08.10, 16:50 Widziałem tego tira Sony w Ustroniu Morskim. Move miałem przez chwilkę w swoich rękach. Pierwsze spostrzeżenie to całkiem płynnie działa, drugie to że bardzo małe jest pole widzenia kamerki i zarazem małe pole do operowania move'm. stałem w odległości około 1,7m od kamerki i niestety wyciągnięcie ręki w pełni w bok kończyło się komunikatem o zniknięciu łuszczki z pola widzenia kamery i tak co chwila a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
sora_no_iro. Re: PS Move nad morzem! 06.08.10, 17:17 A nie pomyślałeś o zwiększeniu odległości? Odpowiedz Link Zgłoś
bejker Re: PS Move nad morzem! 06.08.10, 18:03 Dziś i jutro można do Kołobrzegu podjechać Ja jutro podejdę,bo po pracy jestem styrany. Ponoć szau nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
kauczu Re: PS Move nad morzem! 07.08.10, 09:31 Właśnie dzis od rana reklamuja 3D i Move od Sony w Dzień dobry wakacje (TVN). Niezła reklama, nasi wioślarze graja za pomocą Move w gry sportowe. Z tego co widać, bardzo fajnie to działa. Odpowiedz Link Zgłoś
hisin Re: PS Move nad morzem! 07.08.10, 12:07 dziendobrytvn.plejada.pl/24,35691,news,,1,,projekt_plaza_- _ustka,aktualnosci_detal.html tutaj macie linka Odpowiedz Link Zgłoś
bejker Re: PS Move nad morzem! 08.08.10, 16:20 Nie no tragedia z tym ps move. Nie wiem czy to wczesna wersja,albo prototyp,ale to jest idento jak wii. Pozostane przy padzie. Może kinect będzie fajniejszy. Jestem zawiedziony ps move Odpowiedz Link Zgłoś
anonim1979 Re: PS Move nad morzem! 08.08.10, 19:17 A co jest nie tak? Laguje? Mało precyzyjny? Czy nie łapie dobrze przez oświetlenie? Odpowiedz Link Zgłoś
angh Re: PS Move nad morzem! 12.08.10, 12:48 Pewnie wszystko jest w porzadku, po prostu kolega nie ma ps3 Odpowiedz Link Zgłoś
wujekstanek Re: PS Move nad morzem! 12.08.10, 14:49 Czyli z kinectem też wszystko jest ok bo ktoś nie ma Xboxa? Bez sensu... Odpowiedz Link Zgłoś
robber . 15.08.10, 21:52 widzialem, gralem doslownie chwile i... dokladne jest, lag probowalem wykryc - nieskutecznie, dobrze lezy w dloni, jest leciutki. szkoda ze nie mieli docoma tylko jakies duszki btw 3D jest zajebiste, choc motorstorm nie powalal ni troche Odpowiedz Link Zgłoś