20.07.10, 10:47
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • eliot_ness Re: PS Move nad morzem! 20.07.10, 17:15
      Nie można wprowadzić zasady, że tylko zarejestrowani użytkownicy mogą pisać posty? Nie
      będzie takich "kwiatków" jak ten powyżej.
    • Gość: HunterMac Re: PS Move nad morzem! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.10, 08:51
      Byłem dwukrotnie w Mielnie tj. 30 lipca 1 sierpnia i jakie wrażenia? A żadne. Ekipie Move nie
      udało się uruchomić urządzenia!!! Bo światła za dużo i "kamerka nie łapie". Najlepszy jest fakt,
      że w namiocie Sony światła było tyle ile w dobrze oświetlonym pokoju. Czyli do gry będzie
      trzeba zamykać żaluzję lub oklejać okna taśmą klejącą? Jestem zażenowany - do tego
      obsługa move nie bardzo nawet była zainteresowana próbami odpalenia urządzeń. 1 sierpnia
      zaczęło się robić pochmurnie, ale ekipa i tak z męczeńskimi minami siedziała sobie na
      nadmuchanych siedziskach i nie była zainteresowana uruchomieniem promowanej
      technologii. Wcześniej byłem przekonany o tym, że zakupie move, ale akcja promocyjna
      Sony skutecznie skłania mnie do przemyślenia sprawy. sad
      • radek.zaleski Re: PS Move nad morzem! 06.08.10, 11:13
        hej,

a dasz namiary na siebie?

R.

Gość portalu: HunterMac napisał(a):

> Byłem dwukrotnie w Mielnie tj. 30 lipca 1 sierpnia i jakie wrażenia? A żadne.
        > Ekipie Move nie
        > udało się uruchomić urządzenia!!! Bo światła za dużo i "kamerka nie łapie". Naj
        > lepszy jest fakt,
        > że w namiocie Sony światła było tyle ile w dobrze oświetlonym pokoju. Czyli do
        > gry będzie
        > trzeba zamykać żaluzję lub oklejać okna taśmą klejącą? Jestem zażenowany - do t
        > ego
        > obsługa move nie bardzo nawet była zainteresowana próbami odpalenia urządzeń. 1
        > sierpnia
        > zaczęło się robić pochmurnie, ale ekipa i tak z męczeńskimi minami siedziała so
        > bie na
        > nadmuchanych siedziskach i nie była zainteresowana uruchomieniem promowanej
        > technologii. Wcześniej byłem przekonany o tym, że zakupie move, ale akcja promo
        > cyjna
        > Sony skutecznie skłania mnie do przemyślenia sprawy. sad
    • sora_no_iro. Re: PS Move nad morzem! 06.08.10, 12:11
      daleko kuźwa
    • Gość: coper Re: PS Move nad morzem! IP: *.181.99.47.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.08.10, 16:50
      Widziałem tego tira Sony w Ustroniu Morskim. Move miałem przez chwilkę w swoich
      rękach.
      Pierwsze spostrzeżenie to całkiem płynnie działa, drugie to że bardzo małe jest
      pole widzenia kamerki i zarazem małe pole do operowania move'm. stałem w
      odległości około 1,7m od kamerki i niestety wyciągnięcie ręki w pełni w bok
      kończyło się komunikatem o zniknięciu łuszczki z pola widzenia kamery i tak co
      chwila crying a szkoda.
      • sora_no_iro. Re: PS Move nad morzem! 06.08.10, 17:17
        A nie pomyślałeś o zwiększeniu odległości? tongue_out
    • bejker Re: PS Move nad morzem! 06.08.10, 18:03
      Dziś i jutro można do Kołobrzegu podjechaćsmile Ja jutro podejdę,bo po pracy jestem
      styrany.
      Ponoć szau nie ma...
    • kauczu Re: PS Move nad morzem! 07.08.10, 09:31
      Właśnie dzis od rana reklamuja 3D i Move od Sony w Dzień dobry wakacje (TVN). Niezła
      reklama, nasi wioślarze graja za pomocą Move w gry sportowe. Z tego co widać, bardzo
      fajnie to działa.
    • hisin Re: PS Move nad morzem! 07.08.10, 12:07
      dziendobrytvn.plejada.pl/24,35691,news,,1,,projekt_plaza_-
      _ustka,aktualnosci_detal.html tutaj macie linka smile
      • hisin Re: PS Move nad morzem! 07.08.10, 12:10
        Sorka, to jest materiał o 3d xd
        • bejker Re: PS Move nad morzem! 08.08.10, 16:20
          Nie no tragedia z tym ps move. Nie wiem czy to wczesna wersja,albo prototyp,ale
          to jest idento jak wii. Pozostane przy padzie. Może kinect będzie fajniejszy.
          Jestem zawiedziony ps move devil
          • anonim1979 Re: PS Move nad morzem! 08.08.10, 19:17
            A co jest nie tak? Laguje? Mało precyzyjny? Czy nie łapie dobrze przez oświetlenie?
            • angh Re: PS Move nad morzem! 12.08.10, 12:48
              Pewnie wszystko jest w porzadku, po prostu kolega nie ma ps3 wink
              • wujekstanek Re: PS Move nad morzem! 12.08.10, 14:49
                Czyli z kinectem też wszystko jest ok bo ktoś nie ma Xboxa? Bez sensu...
    • robber . 15.08.10, 21:52
      widzialem, gralem doslownie chwile i...
      dokladne jest, lag probowalem wykryc - nieskutecznie,
      dobrze lezy w dloni, jest leciutki. szkoda ze nie mieli
      docoma tylko jakies duszki sad

btw 3D jest zajebiste, choc motorstorm nie powalal ni troche

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka