anta1981 Re: a skąd mam wziac kasztan i brzoskwienie:-( 17.10.10, 22:23 Drzewka brzoskwini tylko w kole fortuny, kasztanowiec w spichrzu. A owoce można kupić na targu ale ciężko czasem trafić bo wszystko wykupują. Odpowiedz Link Zgłoś
oo_oo Re: a skąd mam wziac kasztan i brzoskwienie:-( 17.10.10, 23:37 a łoś skąd??? Odpowiedz Link Zgłoś
anta1981 Re: a skąd mam wziac kasztan i brzoskwienie:-( 18.10.10, 00:26 Koło fortuny-znaczy łosiarnia zagroda. A gotowy zwierzak też na targu do kupienia. Odpowiedz Link Zgłoś
oo_oo Re: a skąd mam wziac kasztan i brzoskwienie:-( 18.10.10, 00:43 to wszystko na tym kole fortuny? a to koło wskazuje mi ciagle jakies pierdoły Odpowiedz Link Zgłoś
anta1981 Re: a skąd mam wziac kasztan i brzoskwienie:-( 18.10.10, 10:16 Mi się udało wygrać na początku 2 drzewka brzoskwini, raz 120000sg i nawet zagrodę z krowami. Musisz próbować. Odpowiedz Link Zgłoś
barbarawojdan Re: a skąd mam wziac kasztan i brzoskwienie:-( 18.10.10, 17:39 też mam ten problem, ale wydaje mi sie że można je tylko wylosować w farmerskim kole fortuny Odpowiedz Link Zgłoś
oo_oo Re: a skąd mam wziac kasztan i brzoskwienie:-( 19.10.10, 00:51 jednak nigdzie nie widze tego kasztanowca, czy to dopiero od jakiegos poziomu? czy ja slepa niekumata a swoja droga, ze krowy, ze tyle udało Ci sie na tym kole, to jednak zdumiewa, fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
broceliande Re: a skąd mam wziac kasztan i brzoskwienie:-( 19.10.10, 12:42 Kasztanowiec jest w tym dożynkowym czymś. Wysyła się produkty i dostaje złote żołędzie (nie wiem po co są) i ozdoby- ja już mam huśtawkę z dynią Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: a skąd mam wziac kasztan i brzoskwienie:-( 19.10.10, 17:06 No tak, ale tam jest kasztanowiec xxl czyli ulepszenie, a nie sam kasztanowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
broceliande Re: a skąd mam wziac kasztan i brzoskwienie:-( 20.10.10, 10:45 Jak to? To skad kasztanowiec??? Odpowiedz Link Zgłoś
loira Re: a skąd mam wziac kasztan i brzoskwienie:-( 20.10.10, 17:15 Dostajesz kasztanowca razem z ulepszeniem Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: a skąd mam wziac kasztan i brzoskwienie:-( 25.10.10, 03:38 koło fortuny- czasami łaskawe- chomik, dwa razy łoś, dwie brzoskwinie, ze dwa razy skrzynka, raz ulepszenie kasztanowca, ktore we wtorek obiecali wymienic na kasztanowiec- reszta to sianogrosze, PD, nawozy, karmy i chyba najwiecej obornika, kilka arzy tez woda...i raz 200 % w zbiorach. Odpowiedz Link Zgłoś
bei kasztanowiec 25.10.10, 03:41 mozna go zdobyc za zbiory w zniwach, do tej pory w kole mozna było wygrac ulepszenie kasztanowca- we wtorek mają zmienic- bedzie do wygrania kasztanowiec a ci, co wygrali ulepszenia- mają im je wymienic na kasztanowiec Odpowiedz Link Zgłoś