Dodaj do ulubionych

a skąd mam wziac kasztan i brzoskwienie:-(

17.10.10, 14:09
mam teraz poziom 15...
Obserwuj wątek
    • anta1981 Re: a skąd mam wziac kasztan i brzoskwienie:-( 17.10.10, 22:23
      Drzewka brzoskwini tylko w kole fortuny, kasztanowiec w spichrzu. A owoce można kupić na targu ale ciężko czasem trafić bo wszystko wykupują.
      • oo_oo Re: a skąd mam wziac kasztan i brzoskwienie:-( 17.10.10, 23:37
        a łoś skąd???
        • anta1981 Re: a skąd mam wziac kasztan i brzoskwienie:-( 18.10.10, 00:26
          Koło fortuny-znaczy łosiarnia zagroda. A gotowy zwierzak też na targu do kupienia.
    • oo_oo Re: a skąd mam wziac kasztan i brzoskwienie:-( 18.10.10, 00:43
      to wszystko na tym kole fortuny? sad sad a to koło wskazuje mi ciagle jakies pierdołysad
      • anta1981 Re: a skąd mam wziac kasztan i brzoskwienie:-( 18.10.10, 10:16
        Mi się udało wygrać na początku 2 drzewka brzoskwini, raz 120000sg i nawet zagrodę z krowami. Musisz próbować.
    • barbarawojdan Re: a skąd mam wziac kasztan i brzoskwienie:-( 18.10.10, 17:39
      też mam ten problem, ale wydaje mi sie że można je tylko wylosować w farmerskim kole fortuny
      • oo_oo Re: a skąd mam wziac kasztan i brzoskwienie:-( 19.10.10, 00:51
        jednak nigdzie nie widze tego kasztanowca, czy to dopiero od jakiegos poziomu? czy ja slepa niekumatasmile a swoja droga, ze krowy, ze tyle udało Ci sie na tym kole, to jednak zdumiewa, fajniesmile
        • broceliande Re: a skąd mam wziac kasztan i brzoskwienie:-( 19.10.10, 12:42
          Kasztanowiec jest w tym dożynkowym czymś. Wysyła się produkty i dostaje złote żołędzie (nie wiem po co są) i ozdoby- ja już mam huśtawkę z dyniąsmile
          • sylki Re: a skąd mam wziac kasztan i brzoskwienie:-( 19.10.10, 17:06
            No tak, ale tam jest kasztanowiec xxl czyli ulepszenie, a nie sam kasztanowiec.
            • broceliande Re: a skąd mam wziac kasztan i brzoskwienie:-( 20.10.10, 10:45
              Jak to?
              To skad kasztanowiec???
            • loira Re: a skąd mam wziac kasztan i brzoskwienie:-( 20.10.10, 17:15
              Dostajesz kasztanowca razem z ulepszeniem smile
              • bei Re: a skąd mam wziac kasztan i brzoskwienie:-( 25.10.10, 03:38
                koło fortuny- czasami łaskawe- chomik, dwa razy łoś, dwie brzoskwinie, ze dwa razy skrzynka, raz ulepszenie kasztanowca, ktore we wtorek obiecali wymienic na kasztanowiec- reszta to sianogrosze, PD, nawozy, karmy i chyba najwiecej obornika, kilka arzy tez woda...i raz 200 % w zbiorach.
                • bei kasztanowiec 25.10.10, 03:41

mozna go zdobyc za zbiory w zniwach, do tej pory w kole mozna było wygrac ulepszenie kasztanowca- we wtorek mają zmienic- bedzie do wygrania kasztanowiec a ci, co wygrali ulepszenia- mają im je wymienic na kasztanowiec

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka